Restorator napísal:Fanta: ... najprv sa trochu nauc techniku vyhladzovania a ak to skusis technikou "pokus a omyl", tak na to po case prides ... nestaci len vynechavat podkladove farby, uz som Ti o tom pisal (skus si obrazok zväcsit a pouzit vyhladenie)
Priklad:
1) mas obrazok, kde si vynechal zakladovu farbu (alebo si ju vymazal co najtesnejsie pri hraniciach obrazka) a ziskal si tak priehladne pozadie + kostrbaty obrazok
2) v Adobe Photoshop klikni vlavo na tu slzicku (je to rozostrenie) a hore pod menu si pozri na blizsie nastavenia ... mas tam standardne nastavenu hodnotu 13, ktoru si mozes zmensit(tym dosiahnes zmenu hlbky posobenia rozostrenia) a prechadzaj po hranach obrazku urcitou rychlostou volnou rukou (ked sa zastavis na jednom mieste, tak sa intenzita stupnuje), intenzitu si nastavis zmenou povodnych 50 % na inu hranicu a mas tam aj rozne rezimy ... takto sa skus hrat
milerad Ti pomozem s avatarom, ale u tohto to ozaj nema vyznam ... uznaj sam, ved to by sa muselo prekreslit odznovu a omnoho jednoduchsie je nast nieco podobne na Nete ... daj do Googlee vyhladavaci parameter ... gangster ... a hladaj v obrazkoch (ak najdes nieco lepsie, tak Ti avatar urobim rad)
Dik. Sice je ten prvy pekny, ale ja chcem mat toho co aj mam Uz som Restoratorovi poslal original ktory nieje kostrbaty takze z toho hadam nieco spravi.
Gangster napísal:Dik. Sice je ten prvy pekny, ale ja chcem mat toho co aj mam Uz som Restoratorovi poslal original ktory nieje kostrbaty takze z toho hadam nieco spravi.
no neni to zrovna kreslene rukou lebo by to vyzeralo este horsie tak aspon to vyzera takto upozornujem nieje to nic moc... ak chces tak si to daj ako avatar mozno restorator spravi nieco krajsie