caute, kde by som mohol stiahnut firmware pre tento telefon? potrebujem ho "flashnut" a zrejme to ide v domacich podmienkach len cez odin
vdaka
Samsung GT-S5611 firmware
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
-
guess.whoo
Redeemer
Re: Samsung GT-S5611 firmware
diky, no zial Odin mi to nechce nejako nacitat na tento telefon. je tam akysi lock ked sa vlozi sim karta. malo by to byt 8 miestne cislo ale nefunguju klasicke kombinacie 8x0/1/1234....
skusal som uz aj *2767*3855# ale ten kod pyta po vlozeni akejkolvek sim karty stale. skusal som to googlit no bez uspechu. nasiel som nieco, ze by to malo ist cez Z3x ale to je nejaky plateny tool...mate nejake napady?
skusal som uz aj *2767*3855# ale ten kod pyta po vlozeni akejkolvek sim karty stale. skusal som to googlit no bez uspechu. nasiel som nieco, ze by to malo ist cez Z3x ale to je nejaky plateny tool...mate nejake napady?
-
bb5unlock
Light Professional
pre tento model nemozes pouzivat ODIN
skus toto
http://failiem.lv/u/raprbcd
download mode
stlac a drz "1" zapoj klasicky USB kabel + vloz baterku
ale myslim ze flashnutim noveho FW sa nezrusi ziadny bezpecnostny kod (ani simlock)
ak ti to nepomoze tak sa zastav (mam Z3x)
skus toto
http://failiem.lv/u/raprbcd
download mode
stlac a drz "1" zapoj klasicky USB kabel + vloz baterku
ale myslim ze flashnutim noveho FW sa nezrusi ziadny bezpecnostny kod (ani simlock)
ak ti to nepomoze tak sa zastav (mam Z3x)
-
guess.whoo
Redeemer
dik bb5unlock, ale na tom linku sa nenachadza nic k stiahnutiu
v menu telefonu je to ako Sim Lock alebo Zámok SIM a je zapnuty. Ked vsak vlozim SIM kartu, kde bol PIN vypnuty stale ten PIN pyta a nie je to klasicky PIN pretoze sa moze zadavat donekonecna bez toho, aby po 3 pokusoch vypytal PUK
v menu telefonu je to ako Sim Lock alebo Zámok SIM a je zapnuty. Ked vsak vlozim SIM kartu, kde bol PIN vypnuty stale ten PIN pyta a nie je to klasicky PIN pretoze sa moze zadavat donekonecna bez toho, aby po 3 pokusoch vypytal PUK