Rozpocet 600 eur ?
Rozmery netusim ?
Ocakavam nieco celkovo kvalitativne lepsie, nepotrebujem ani Bluray prehravac ani milion vstupov, staci mi ARC.
Aktualne to hra dobre ale citim, ze to moze zniet este lepsie.
mas 15¨ sub? tak to musi byt ina sila. Ja pocuvam na 10¨ a to uz je pre stredne velku miestnost viac nez dost. Na high endovych vystavach som mal moznost pocut aj spickove zostavy ci zo subom alebo nie, ale doma to urcite znie inac.Yogi120 napísal:gogo956 ..kto nezažije 15" 40kg a pod 40hz v bežnom byte a to na normálnej hlasitosti, nepochopi...5,1 kanálov púšťať na 5 reproduktoroch je samo o sebe proti nejakej, alebo akejkoľvek kvalite
Naposledy pre menej chapavych. O kvalite som ja pol slova nepovedal. Vy tu trepete dookola co je a co nie je kvalitne, tak o com tu splietas? Precitaj si laskavo po sebe. A stale som sa nedocital odpoved, len sa vyhovaras a obkecavas. Ostatne ty vzdy. A repro ak si si nevsimol si vybral sam, len som napisal ze kludne niektore z tych dvoch za tie prachy aj tak nic ine nevymysli. Tak prestan bluznit a vymyslat, ze ja som nieco v tejto teme pisal o kvalite. Poprosim odcitovat!Yogi120 napísal:Sprostosti trepeš ty, keď sa zas oháňaš kvalitou a jej vysvetlením tam, kde treba čo najrozumnejšie poradiť.(také príznačné pre teba) .. kde začína kvalitna tv keď ju niekomu odporúčaš? Alebo kvalita pri slúchadlách ? Asi taka zmyselná bola potom tvoja otázka ..ten čo sa tu na niečo pýtal, tu dal nejakú predstavu nejaký rozpočet a ja mu za to odporučím to naj. čo by mohol mať , čo sa týka pravdepodobnosti najlepšej reprodukcie zvuku .
Uz som to tu pisal. Ten TV nema lineout, to znamena ze to musis pripojit digitalne. Preto su 3 moznosti. Bud nejaky receiver, s tym ze mas pripravene keby si chcel rozsirit repro na 5.1 atd. Ak neplanujes, potom nejaky stereo receiver, alebo obycajny zosilovac a k tomu nejaky dac. To sa ale musis rozhodnut sam co z toho potrebujes, uprednostnis.Pheonix napísal:No tak z toho čo tu vzniklo sa neviem vysomáriť. Ďakujem všetkým za rady. Osobne nie som dva krát odborník na hubu ani si nepotrpím preto si myslím že tie jamo by mi mali stačiť. Viete mi povedať aký zosilňovač kúpiť presne naň odkaz by som poprosil.
To je vecna otazka.. skusme z oboch.Yogi120 napísal: Len nové, alebo aj z duhej ruky ?
Čo presne som vygooglil? Nerozumiem čo si si zas vycucal z prsta. Vidim tu ako tradične len blablabla. Klasika kedže nemaš žiaden argument, tak len obkecavaš bludmi. No nič, vizitka tvojej inteligencie a urovne. Už si to neraz dokazal.Yogi120 napísal:Zas si uplne mimo a to co si si vygoogli si ani nepochopil, ale to je u teba bežné ...takže podla teba je základný zosik a dac zvukovo lepší aj konektivitou výhodnejší .....ani neodpovedaj ..stačilo už
....