Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Diel bol super, všetko. Celé rokovanie v KL, stretnutie Cleganovcov, scéna s Malíčkom podľa mňa v pohode, "odhalenie" o Jonovi bolo natočené super, lebo aj keď sme o tom už všetci vedeli, tak to Branove rozprávanie o tom, že sú príbuzní, spravilo z tej šukačky tak správne trápny moment,
a koniec bol podľa mňa tiež v pohode. Nevadí mi, že to zbúrali tak rýchlo, ani nič, len mi trochu chýbal taký wow efekt, zimomriavky, ktoré som mal napríklad pri iných scénach s drakmi (Dracarys, keď Dany vymenila draka za otrokov, a pod.), proste nič, nič, a zrazu drak chŕli modrý oheň, mohli to trošku viac vyeskalovať. Ale za mňa super časť a super séria, mám chuť si to všetko pozrieť znova. 
Čakal som že zbúrajú iba bránu a prejdu normalne cez nu, tí obrobvia by ju rozobrali na sučiastky za 5 minút
sak je to je stena z ladu, keby nebola magicka tak ju mozno zruti trochu teplejsi den. je celkom logicke ze obrovsky drak co chrli ohen ju roztopi. ano roztopil ju velmi rychlo, co by to realne pridalo k deju keby scena ako topi lad trvala 30 minut a nie 3 minuty?
jamie konecne pochopil, akurat som prekvapeny ze ho cersei nechala odist. inak podla mna to bude on kto ju zabije. tak ako zabil sialeneho krala, zabije aj sialenu kralovnu. to bude finale jeho postavy. lebo cersei je fakt uz total mimo, uz sama nevie co robi.
cele stretnutie v dracej arene je pre mna asi najlepsia scena celeho serialu, fakt som nedychal pri tom.
dalsi rekord trha tento diel pre mna v tom ze az 3 krat som sa skutocne bal ze mi zabiju oblubenu postavu. najprv tirion ked isiel za cersei, potom ked sansa povolala aryu (fakt som necakal ze sansa prekukne littlefingera) a nakoniec o jamieho ked mountain vytiahol mec.
no a v poslednej scene som cely cas musel len mysliet na to ako tam oni tr*kaju a bran stoji v rohu s tym jeho prazdnym vyrazom.
jamie konecne pochopil, akurat som prekvapeny ze ho cersei nechala odist. inak podla mna to bude on kto ju zabije. tak ako zabil sialeneho krala, zabije aj sialenu kralovnu. to bude finale jeho postavy. lebo cersei je fakt uz total mimo, uz sama nevie co robi.
cele stretnutie v dracej arene je pre mna asi najlepsia scena celeho serialu, fakt som nedychal pri tom.
dalsi rekord trha tento diel pre mna v tom ze az 3 krat som sa skutocne bal ze mi zabiju oblubenu postavu. najprv tirion ked isiel za cersei, potom ked sansa povolala aryu (fakt som necakal ze sansa prekukne littlefingera) a nakoniec o jamieho ked mountain vytiahol mec.
no a v poslednej scene som cely cas musel len mysliet na to ako tam oni tr*kaju a bran stoji v rohu s tym jeho prazdnym vyrazom.
Mne sa práve tá úvodná scéna zdala zbytočne natiahnutá, ale tak nakoniec to malo svoj zmysel. Nepochopil som ale jednej veci: myslel som si, že bude súboj Jamie vs Hora. Veď Cersei tak na neho kývla, on vytiahol aj meč.. a zrazu nič?
Podľa mňa si Cersei uvedomuje, že je pri*ebaná, a tak Horu naprogramovali na dvojstupňovú ochranu. 
- Prílohy
-
- ays.png (15.61 KiB) 1603 zobrazení
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Mozno Hora nakoniec nie je take monstrum ako vyzera
no neviem, nebral by som horu ako nic ine nez nastroj. proste cersei sa predsalen rozhodla nezabit svojho jedineho zijuceho pribuzneho (mimo tiriona, ktoreho nenavidi a tiez ho nezabila), lasku a otca svojich mrtvych deti a nadchadzajuceho dietata.
Jeho myslím nezabila preto aby si jej vyšiel o*ebaacid napísal:(mimo tiriona, ktoreho nenavidi a tiez ho nezabila)
Hlavne to nemusí byť práve jej brat, že? 
Otázne je aj na čo čakal Night King tak dlho? Teraz nejako rýchlo zaútočili a x rokov čakali, čakali, len na čo? Prečo doteraz nezaútočili?
Nemal draka a preto?
Nemal draka a preto?
-
skjerp-deg
Medium Star
na prekonanie múru použili draka, takže to asi bude tým drakom.
tiez by som povedal ze doteraz proste nemal sposob ako prejst cez stenu... v tom je cely vtip, ze vlastne keby nic nerobili iba sedeli na zadkoch tak sa mozu smiat a night kingovi ukazovat fuckera z vrcholu steny... lenze oni museli byt snazivi a trepat sa za stenu a este si aj draka zobrat so sebou...
este je moznost ze night king mal plan cely cas (inak potom nechapem preco akoze od prvej serie pochoduju a pochoduju a nemaju ziadny plan) ako prejst cez stenu ale s drakom sa objavila nova moznost ktora bola zaroven jednoduchsia (ozaj nie je mozne ze NK ma nejakych tajnych agentov na strane zivych?)
este je moznost ze night king mal plan cely cas (inak potom nechapem preco akoze od prvej serie pochoduju a pochoduju a nemaju ziadny plan) ako prejst cez stenu ale s drakom sa objavila nova moznost ktora bola zaroven jednoduchsia (ozaj nie je mozne ze NK ma nejakych tajnych agentov na strane zivych?)
nemyslim, ze by mal agentov. Night's Watch svojich spalovala, aby sa z nich nestali Others. Craster aj s dcerami zili na sever od Steny. podla mna bol plan najskor ziskat z Wildlingov co najvacsiu armadu. mozno chcel odchytit Mancea, ktory vlastnil Horn of Winter, ktory bol urceny na buranie Steny. to ale nevyslo a tak mu dracik prisel vhod
podla mna je jeden z dovodov aj zima. to celkom dava logiku, ze nieco co zije v zamrznutej zemi postupuje popritom ako postupuje zima, nie?
nuz, ale others a WW neziju. to skor Wildlingovia mali dovod sa posuvat na juh, aby mohli prezit zimu. zombies je jedno ci je zima, alebo nie. IMO.
Takze, prvotny osial uz opadol, takze by som mal par otazok 
1 Ako mohol drak, ktory chrli nieco s teplotou bliziacou sa 0K znicit stenu z ladu? Ja som myslel, ze cim sa lad viacej zamrazi, tym je pevnejsi :-/ Ano, padlo to viac krat, ze chrli ohen, ale ako moze nieco, co bolo ozivene na "ladovej baze" chrlit ohen :-/
2. Ked ani white walkers ani nimi oziveni zombici nejdu do vody (ak mam citovat sneha "neplavaju")..ako sa dokazali ponorit n metrov a vytiahnut niekolko tonoveho draka z vody? A odkial maju retaze co sa pouzivaju snad asi iba na ropnych plosinach
3. Nie som konstrukter lietadiel...ale ako moze ten drak lietat ked ma neikolko cm az metrove diery v kridlach
4. Ako moze voda na mieste kde niekolko mesiacov/rokov/nepretrzite mrzne mat taku hrubku, ze neudrzi par ludi a praska a vzapati behom par hodin za tych istych podmienok je dost pevna na to aby udrzala celu armadu
P.S. Preco okolo seba nevysekavali - ked boli na tom ostrovceku okolo seba kruh - taky technicky dodatok.
P.S. Neviem no, pre mna bola tato posledna seria celkom sklamanim :-/ Nehovorim, ze to bolo uplne zle, ale nejak to stratilo tu povodnu "esenciu" ked to uz nejde podla knihy. Scenaristi sa snazili spravit este vacsi blockbuster, ale no...drahe efekty nestacia same o sebe
1 Ako mohol drak, ktory chrli nieco s teplotou bliziacou sa 0K znicit stenu z ladu? Ja som myslel, ze cim sa lad viacej zamrazi, tym je pevnejsi :-/ Ano, padlo to viac krat, ze chrli ohen, ale ako moze nieco, co bolo ozivene na "ladovej baze" chrlit ohen :-/
2. Ked ani white walkers ani nimi oziveni zombici nejdu do vody (ak mam citovat sneha "neplavaju")..ako sa dokazali ponorit n metrov a vytiahnut niekolko tonoveho draka z vody? A odkial maju retaze co sa pouzivaju snad asi iba na ropnych plosinach
3. Nie som konstrukter lietadiel...ale ako moze ten drak lietat ked ma neikolko cm az metrove diery v kridlach
4. Ako moze voda na mieste kde niekolko mesiacov/rokov/nepretrzite mrzne mat taku hrubku, ze neudrzi par ludi a praska a vzapati behom par hodin za tych istych podmienok je dost pevna na to aby udrzala celu armadu
P.S. Neviem no, pre mna bola tato posledna seria celkom sklamanim :-/ Nehovorim, ze to bolo uplne zle, ale nejak to stratilo tu povodnu "esenciu" ked to uz nejde podla knihy. Scenaristi sa snazili spravit este vacsi blockbuster, ale no...drahe efekty nestacia same o sebe
na vsetky tvoje otazky "ako je mozne?" je jednoducha odpoved, nie je to mozne. je to fiktivny serial, nie je to realita.
serial ktory rozobera fiktivnu realitu bude mat take pravidla ake mu daju tvorcovia serialu.
serial ktory rozobera fiktivnu realitu bude mat take pravidla ake mu daju tvorcovia serialu.
To by som sa pytal skor preco je v tom seriali drak ked v realnom zivote nie jeaacid napísal:na vsetky tvoje otazky "ako je mozne?" je jednoducha odpoved, nie je to mozne. je to fiktivny serial, nie je to realita.
P.S.Fakt by som strasne rad pocul akukolvek vedecku/pseudovedecku teoriu o tom ako moze lad znicit lad, resp. hypotezu o tom ako moze ladovy drak chrlit ohen
tie retaze... ak si dobre pamatam z knih, tak vela tunelov pod Stenou bolo zavalenych. takze z vonkajsej strany ostali mechanizmy bran a ich... retaze
no drak moze lietat s dierou v kridle, lebo to nie je lietadlo a kridlami mava... pre nedostatok surovin sa aj pred 75 rokmi stavali lietadla potiahnute platnom a ked sa v boji prederavili, tak mohli pristat na domacom letisku... takze to nevidim ako problem.
to co znicilo lad Steny ber ako daky druh plazmy, alebo fyzikalny opak ohna
no drak moze lietat s dierou v kridle, lebo to nie je lietadlo a kridlami mava... pre nedostatok surovin sa aj pred 75 rokmi stavali lietadla potiahnute platnom a ked sa v boji prederavili, tak mohli pristat na domacom letisku... takze to nevidim ako problem.
to co znicilo lad Steny ber ako daky druh plazmy, alebo fyzikalny opak ohna
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a lad tam mohol tensi nakolko pri stene bolo vidno, ze nie vsade je stale zima. zima prisla s Walkermi a nestihol poriadne premrznut.
ak chces hladat nelogicke suvislosti tak sa na to rovno vyprdni
ak chces hladat nelogicke suvislosti tak sa na to rovno vyprdni