Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kamera na pristrojovku (dashboard camera)
MFa: ...mne by ale vyhovovalo, ak by som mohol kameru striedat medzi roznymi autami, nemozem to neustale preliepat
takze potrebujem bud prisavku alebo tri drziaky...
Chapem, v tom pripade je asi idealne riesenie ten prisavny drziak, co som poslal. 
má to viofo HDMI kábel ?
kajko21.. nie, súčasťou Viofo A119S nie je HDMI kábel, ale kamera má nejaký AV-Out výstup.
V pondelok som robil asi prvú serióznu nočnú jazdu na 1080@60, skúsim sa pozrieť na výsledok.
V pondelok som robil asi prvú serióznu nočnú jazdu na 1080@60, skúsim sa pozrieť na výsledok.
-
RATZINGER666
Darca
MFa: och, prepac mi to, uplne mi ten link usiel, dakujem Ti velmi pekne 
škoda, keď mám nejakú kúpiť tak nech to má už aj HDMIčko, neviete o niečom takom ? +-100e
Ratzi - za malo. 
kajko - na co potrebujes HDMI? Pytam sa len tak, lebo ja to na kamere mam a nikdy som to nevyuzil.
Ak ale trvas na HDMI, tak ti odporucam pozriet tuto s cipom Ambarella A7, parametre ma prakticky take iste, ako Viofo: https://www.aliexpress.com/item/Junsun- ... 77823.html
kajko - na co potrebujes HDMI? Pytam sa len tak, lebo ja to na kamere mam a nikdy som to nevyuzil.
Chcem hdmi pretože nechcem stále vyberať kartu z nej a dávať do kompu aby sa tým neničila, fakt sa mi reálne stalo že som mal kameru bez hdmi a kartu som takto zničil už. Takže preto 
A veď napojíš kameru cez USB do kompu.. a stiahneš video ako z USB disku bez vyťahovania SD karty. 
ale cez hdmi kábel si ho rovno prehrám a nemusím si ho ani dávať do počítača 
-
tacosi
Moderátor
ale cez usb kábel si ho rovno prehráš a nemusíš si ho ani dávať do počítača 
ale nie na televízií
na tv mám síce usb port ale asi tam chýba nejaký kodek pretože mi neprehráva video zo žiadnej kamery, len cez hdmi 
Sorry za OT, ale ty si pozeras videa z dashcam na televizii? Akoze vecer cela rodina sadnete na gauc, spravite si popcorn a pustite si zaznam jazdy do prace?
Osobne by som urcite volil lepsiu kvalitu zaznamu ako HDMI, palubna kamera ma sluzit na ine veci ako na siroku konektivitu zariadeni.
to zase nie
ale proste tam chcem mať hdmi kvôli tej možnosti si to prehrať na lepšej obrazovke keby bolo treba nejako detailnejšie sa pozrieť na záznam 
V takom pripade si to vies dat treba do pc a tam to vies zoomovat, napalit na cd/dvd, uploadnut na YouTube a tak dalej. K tomu ti HDMI netreba.
Autokamera priamo do poistkovej skrine.
Zdravím.
Čakám na nový VW Touran, mal by prísť približne v polke októbra a rád by som doňho dal Xiaomi autokameru, no nechcem aby mi dojem z nového auta špatili káble v zapaľovači/USB
. Chcel by som sa preto opýtať či mi niekto nevie dať návod, resp. poradiť ako to zapojiť priamo do fuseboxu, aby nabehla pri naštartovaní. Pozeral som už pár videí a tutorialov ale všetko sa mi to zdá zložité a nechcem tam nič odpáliť a nezohnal som ani žiadny servis/firmu kde by mi to vedeli spraviť. Má s tým niekto skúsenosti? Čo by som k tomu potreboval?
Čakám na nový VW Touran, mal by prísť približne v polke októbra a rád by som doňho dal Xiaomi autokameru, no nechcem aby mi dojem z nového auta špatili káble v zapaľovači/USB
-
RATZINGER666
Darca
Re: Autokamera priamo do poistkovej skrine.
to ako naozaj?Smoukey napísal:nezohnal som ani žiadny servis/firmu kde by mi to vedeli spraviť.
Re: Autokamera priamo do poistkovej skrine.
No, v blízkom okolí (PB) nie. Že na to nemajú veci...RATZINGER666 napísal: to ako naozaj?
-
kukiak
Addict
Ja chcem dat zase namontovat original cuvaciu kameru + dokodovat ju na skodovku a tiez v 5 servisoch neuspesne
. Fakt asi kvoli tomu pojdem do CR.
Vytiahni si autozapaľovač (celú tu zásuvku). Multimetrom nájdi, ktorý kábel je spínaný plus. Bežnými autosvorkami pripoj plus kábel z autokamery na kábel toho spínaného plusu autozapaľovaču. V interiéry auta si nájdi spoločnú kostru, poprípade ak bude ďaleko, tak mínus kábel daj pod akúkoľvek skrutku karosérie auta.
Ja mám takto pripojenú autokameru v mojom aute už cca 1 rok, a všetko funguje bez problémov. Samozrejme, na kábli je aj poistka.
Ja mám takto pripojenú autokameru v mojom aute už cca 1 rok, a všetko funguje bez problémov. Samozrejme, na kábli je aj poistka.