Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)
ked mas po 35tke, tak ano, vsetky uz su zadane
my mladsi este nejaku malu sancu taku najst mame.
dosť som sa pobavil čítaním toho článku musím priznať
presne pre toto si myslím že celé zoznamky nemajú zmysel už
-
mirak2
Hardcore addict
problem toho blogu je v tom, ze chcela tinder pouzit na najdenie si vztahu. tinder, akokolvek to firma chce prezentovat, je hlavne hookup sluzba. na reddite som videl zopar historiek s happyendom, ked sa dvojica dokonca vzala... ale ludia to pouzivaju hlavne na rychle dohodnutie sexu.
Ako by asi vypadal blog, keby dievča išlo hľadať vzťah na diskotéku....
chlapec vytasil všetky zbrane 
btw nikdy som sa online nezoznamil zo ziadnou babou maximalne na pokeci a sli sme vencit psy ale prisiel aj jej priatel
(kazišuk)
btw nikdy som sa online nezoznamil zo ziadnou babou maximalne na pokeci a sli sme vencit psy ale prisiel aj jej priatel
Spoiler
Som 18rocna mamicka ktora ma polrocneho syna Patrika som sama. A Patko potrebuje ocka. A nie kamarata na jednu noc.
ukaz fotky radsej 
nech sa páči , košice sídlisko jazero predpokladám
Fuu ta ma celo ako delfin
Dietatko potrebuje ocka a mamicka potrebuje peniazky a pohodlnny zivot co zabezpeci nahradny ocko.
možno dostala božie slovo že jej cesta životom a jej poslanie je byť pi***** respektive mamičkou ešte na strednej
nevyzera uplne zle, to celo je riadne, ale verim tomu ze nebude mat problem si najst sugar daddyho.
poznam takeho, na strednej ho zaujimali len pocitace, o vysoku nemal zaujem, spravil si vlastnu IT firmu, celkom sa mu aj dari (nie je milionar ale moze si dovolit to co chce).
no ale kedze vyzera tak ako vyzera, s babami skusenosti nulove, tak si nasiel mladu babu co uz mala 4 rocne dieta... zobrali sa, uz ma aj ozajsne vlastne a su stastny. ona happy ze ma niekoho kto sa postara o nu a dieta, on happy ze ma zenu. a mozno niekde tam casom aj laska vznikla.
osobne si ale myslim ze je vacsia sanca ze ju zbali nejaky typek co jej prenajme byt a par krat do mesiaca ju pride vytr*kat. ak teda vie dobre tr*kat.
poznam takeho, na strednej ho zaujimali len pocitace, o vysoku nemal zaujem, spravil si vlastnu IT firmu, celkom sa mu aj dari (nie je milionar ale moze si dovolit to co chce).
no ale kedze vyzera tak ako vyzera, s babami skusenosti nulove, tak si nasiel mladu babu co uz mala 4 rocne dieta... zobrali sa, uz ma aj ozajsne vlastne a su stastny. ona happy ze ma niekoho kto sa postara o nu a dieta, on happy ze ma zenu. a mozno niekde tam casom aj laska vznikla.
osobne si ale myslim ze je vacsia sanca ze ju zbali nejaky typek co jej prenajme byt a par krat do mesiaca ju pride vytr*kat. ak teda vie dobre tr*kat.
tak takéto hobby aké opisuješ je riadne nákladné
, problém nastáva pri hádke že žienka bude tvrdiť že ona je z lásky s ním a nie kvôli peniazom ,
vlastná skúsenosť: čaja na drzovku pýtala obed štýlom (čo ma nepozveš na obed to máš taký problém) v danom momente som zrušil s dotyčnou kontakt
vlastná skúsenosť: čaja na drzovku pýtala obed štýlom (čo ma nepozveš na obed to máš taký problém) v danom momente som zrušil s dotyčnou kontakt
-
mirak2
Hardcore addict
ja by som povedal, ze ten kazišuk si bol v tomto pripade ty...kompi napísal:chlapec vytasil všetky zbrane
btw nikdy som sa online nezoznamil zo ziadnou babou maximalne na pokeci a sli sme vencit psy ale prisiel aj jej priatel(kazišuk)
to chudatko z jazera uz na prvy pohlad vyzera ako menej inteligentna. ja neviem ako je mozne, ze nevytiahol dost skoro, ked ciel na mierenie by mal dokonaly
on možno o tom nevedel že čaja ma šracika
ona kontaktovala mna pretoze mala zaujem o steniatka ale to je mimo temumirak2 napísal: ja by som povedal, ze ten kazišuk si bol v tomto pripade ty...
to chudatko z jazera uz na prvy pohlad vyzera ako menej inteligentna. ja neviem ako je mozne, ze nevytiahol dost skoro, ked ciel na mierenie by mal dokonalynedalo by sa netrafit.
Čiže to nebol ani náznak rande a v žiadnom prípade nemohol prísť kazišuk 
Veru, mala zaujem o steniatka a nie o teba.
pred niekoľkými rokmi sme vedeli o dvoch typoch ľudí , MUŽ a ŽENA ale dnes dnes je vraj 16 pohlaví
viď again moje už menej obľubené mestečko
TAK SAKRA
MA TU NIEKTO ODVAHU AJ NAPISAT? The MOST IMPORTANT to know about ME: I'm VEGAN, PANSEXUAL, TRANSGENDER WOMAN. Nesrdiečkujte ale napíšte mi
A NAJHLAVNEJSIE, NAUCTE SA CITAT POSRANY PROFIL NEZ MI TO SRDIECKO DATE
PRE PRIPAT DEMENCIE KTORA NASTALA U PAR JEDINCOCH
KED NIECO NEMYSLITE VAZNE TAK MI NEPISTE, DAKUJEM 
ako že zvraciam už to je čo toto
viď again moje už menej obľubené mestečko
TAK SAKRA
ako že zvraciam už to je čo toto
To ma niekto v profile? Kde je staré dobré "Oral za 20, bez, do konca, v aute"????