Chcem firmu / obchod(eshop)/služby SRO VS živnosť ?
-
MentalTrader
Amateur
Re: Chcem firmu / obchod(eshop)/služby SRO VS živnosť ?
čo sa týka TA , je na to vela výskumov , to nieje vec ktorú by som si vymyslel , TA sama o sebe nemôže byť ziskový setup. Ano radoby seminar a webinar guru , spisovatelia knižiek, rôzny majitelia webov,brokery prezentujú Technickú anaýzu ako ziskový setup, je pravda že trh si drží symetricitu a reaguje na historické úrovne , ale vstup na zaklade cenového patternu alebo technickej Analýzy nikdy nebude konzistentne ziskový, treba sa pozerať čo robí trh teraz v realnom čase a nie tipovať že sa odrazí na hrane kanalu(kanal vec v TA, pre vyhradenie high-low renge v ktorej sa pohyboval).. pan "Sharky-no" ano tento "inzerat" som tam skutočne zadal , ja som sa pred par rokmi učil programovanie , no bohuzial som sa zasekol pri PHPčku, a dnes nenapišem ani jednoduché selecty v DB, ale viem že to čo požadujem nieje naročné a programator to zvladne za 3 hodiny ak si k tomu sadne. a opakujem , niesom žiadni milionar ani nič podobné, dokonca si crackujem microsoft baličkek, a občas si zadarmo požicam htmlcssjs "platenú" template , nie že by som sa tým chválil ale peniaze použivam radšej na príjemnejšie veci. verím že projekt sa podarí dostať do úspešného štádia.
sharky-no napísal:hlavne sa mi paci, ako uspesny trader ponuka az 280euro za vyrobenie jeho portalu v sekcii programovanie...
tak to je hotovy young bilionaire starter pack ;D
-
MentalTrader
Amateur
pitr , ako môžeš vedieť či mam alebo nemam velké ego ? problém je ten že ludia veci súdia a ani tomu nerozumejú, to je velký problém dnešnej spoločnosti. naozaj nemam velké ego , asi som skromný typ ale na tom nezáleží. všetky veci čo hovorím sú fakty ktoré si môžeš hned teraz overiť. ale ty ma asi poznáš lepšie, ako ja sam seba , čo tak pozeram . ja niesom najlepší trader , to som nikdy nepovedal , nič v zlom ale mierne si protirečíš , že "všetko viem" ked sa pýtam na trivialne otázky ohladne sro.
//no dpc, tak to bude kur*a doveryhodny web, ze kazdy ti tam bude posielat peniaze cez tu branu.. trepes hovadiny, ze mi to ani za dalsi prispevok nestoji
-
MentalTrader
Amateur
prezentačný web si stiahnem zadarmo template a prepišem to(aj platenú templete zadarmo) . klientska sekcia je easy , a branu by som musel registrovať ja na svoje meno, logo davno mam .. 280 nieje vela ale viac nedam, lebo je to iba klietska sekcia , teda register , teda nejaké selecty. ani admin panel som nechcel .. napriklad statický web html/css/js pre mna nema žiadnú hodnotu (v dnešnej dobe) , platim iba za to php.. ak vie čo programator robí tak to spraví za 3 hodiny.
Akym sposobom planujes klientom dokazat ze tvoj system konzistentne funguje? Ono sa ti to asi nezda, ale potenc. klienti na to budu trochu zvedavi..
Klienti s tvojim zmyslanim su presne ten dovod, preco robim freelance iba pre zahranicnych. Nie si v pozicii, aby si vedel odhadnut kolko to bude trvat, tak to radsej neskusaj.MentalTrader napísal:.. ak vie čo programator robí tak to spraví za 3 hodiny.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
uspesny trader na burze, ale nemilionar, ktory si crackuje office... a ma 70 p.a. vynos
dobre zasmiatie v piatok vecer
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Co keby si tych 280euro radcej preinvestoval a potom si mohol dovolit zaplatit tu stranku?
A nikto seriozny ti nebude robit stranku s ukradnutymi templatami do wordpresu, bol by hlupak.
A nikto seriozny ti nebude robit stranku s ukradnutymi templatami do wordpresu, bol by hlupak.
-
MentalTrader
Amateur
tam mam to, dnes mi programator dodal stranku , platil som len 650CHF, ešte regnút tu firmu, čo sa týka celkového portalu tak som moc spokojný. dôkaz o ziskovosti som tu hovoril niekolko krat , existuje takzvaný myfxbook , myfxbook je verejna stranka kde predajcovia automatických obch systémov prezentujú svoje výsledky , je tam takzvané tracing verifed čo znamena ze do myfxbook zadam mojeho brokera a môj login do platformy (nt,mt,ts,siera atd) a myfxbook sa napoji na obchodnú platformu účtu a do grafu zapisuje všetky transakcie. každý trader pozna myfxbook a ešte to nikto neoklamal, lebo výslekdy čo čerpa od platformy daného brokera a účtu, to znamena jedina mozna cesta ako "oklamat" výsledky na myfxbook je zakúpit si vlastný mt4 server a falšovat obchody , alebo podplatit brokera nech falšuje obchody teda v podstate nemozné. + u Myfxbook je vidiet u akého brokera sú výsledky + či je to na real alebo demo + či je účet plne verifikovaný atd, dokonca sa da povolit aby na myfxbook boli vidiet otvorené obchody v realnom čase , čo je nebezpečné lebo by to mohol niekto zadarmo kopirovat. príklad, zoberte si banku , chcete niekomu dokazat ze mate 1Mega USD na účte , tak by existovala portfolio stranka ktora by prezentovala vaš bankový účet, do tejto stranky by ste hodili vašu banku a login do nej . tato straka by sa vam prpojila na účet a ukazovala zostatok na vašom účte verejne. a takto funguje myfxbook , v podstate majú miliony hesiel od platforiem. banku som pouzil aby sa vam to jednoduchšie chapalo, samozrejme určite to je ralne blbost , to je len priklad samozrejme
-
yoggy
A co si tym chcel povedat? Ked odkaz si nedal nikde