Chcem firmu / obchod(eshop)/služby SRO VS živnosť ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MentalTrader
Amateur
Amateur

Re: Chcem firmu / obchod(eshop)/služby SRO VS živnosť ?

Príspevok od používateľa MentalTrader »

čo sa týka TA , je na to vela výskumov , to nieje vec ktorú by som si vymyslel , TA sama o sebe nemôže byť ziskový setup. Ano radoby seminar a webinar guru , spisovatelia knižiek, rôzny majitelia webov,brokery prezentujú Technickú anaýzu ako ziskový setup, je pravda že trh si drží symetricitu a reaguje na historické úrovne , ale vstup na zaklade cenového patternu alebo technickej Analýzy nikdy nebude konzistentne ziskový, treba sa pozerať čo robí trh teraz v realnom čase a nie tipovať že sa odrazí na hrane kanalu(kanal vec v TA, pre vyhradenie high-low renge v ktorej sa pohyboval).. pan "Sharky-no" ano tento "inzerat" som tam skutočne zadal , ja som sa pred par rokmi učil programovanie , no bohuzial som sa zasekol pri PHPčku, a dnes nenapišem ani jednoduché selecty v DB, ale viem že to čo požadujem nieje naročné a programator to zvladne za 3 hodiny ak si k tomu sadne. a opakujem , niesom žiadni milionar ani nič podobné, dokonca si crackujem microsoft baličkek, a občas si zadarmo požicam htmlcssjs "platenú" template , nie že by som sa tým chválil ale peniaze použivam radšej na príjemnejšie veci. verím že projekt sa podarí dostať do úspešného štádia.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hegy »

sharky-no napísal:hlavne sa mi paci, ako uspesny trader ponuka az 280euro za vyrobenie jeho portalu v sekcii programovanie...
:lol:
tak to je hotovy young bilionaire starter pack ;D
MentalTrader
Amateur
Amateur

pitr , ako môžeš vedieť či mam alebo nemam velké ego ? problém je ten že ludia veci súdia a ani tomu nerozumejú, to je velký problém dnešnej spoločnosti. naozaj nemam velké ego , asi som skromný typ ale na tom nezáleží. všetky veci čo hovorím sú fakty ktoré si môžeš hned teraz overiť. ale ty ma asi poznáš lepšie, ako ja sam seba , čo tak pozeram . ja niesom najlepší trader , to som nikdy nepovedal , nič v zlom ale mierne si protirečíš , že "všetko viem" ked sa pýtam na trivialne otázky ohladne sro.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

:lol: 3h hej? platobna brana, klientska zona s registraciou, nejaky ten prezencny web .. a kde je este grafika a pod... to co chces stoji minimalne 2k u lacneho freelancera, ktory vie co robi (aj to je fakt nastrel ze ani neviem presne co chces), a taky web nevyklikas vo wordpresse, aby to mohlo stat 280euro s nejakou temou a nejakym degeskom, co dava inzeraty na nakoduj.to alebo jaspravim.sk

//no dpc, tak to bude kur*a doveryhodny web, ze kazdy ti tam bude posielat peniaze cez tu branu.. trepes hovadiny, ze mi to ani za dalsi prispevok nestoji
MentalTrader
Amateur
Amateur

prezentačný web si stiahnem zadarmo template a prepišem to(aj platenú templete zadarmo) . klientska sekcia je easy , a branu by som musel registrovať ja na svoje meno, logo davno mam .. 280 nieje vela ale viac nedam, lebo je to iba klietska sekcia , teda register , teda nejaké selecty. ani admin panel som nechcel .. napriklad statický web html/css/js pre mna nema žiadnú hodnotu (v dnešnej dobe) , platim iba za to php.. ak vie čo programator robí tak to spraví za 3 hodiny.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Akym sposobom planujes klientom dokazat ze tvoj system konzistentne funguje? Ono sa ti to asi nezda, ale potenc. klienti na to budu trochu zvedavi..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

MentalTrader napísal:.. ak vie čo programator robí tak to spraví za 3 hodiny.
Klienti s tvojim zmyslanim su presne ten dovod, preco robim freelance iba pre zahranicnych. Nie si v pozicii, aby si vedel odhadnut kolko to bude trvat, tak to radsej neskusaj.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

uspesny trader na burze, ale nemilionar, ktory si crackuje office... a ma 70 p.a. vynos :D dobre zasmiatie v piatok vecer
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Co keby si tych 280euro radcej preinvestoval a potom si mohol dovolit zaplatit tu stranku?
A nikto seriozny ti nebude robit stranku s ukradnutymi templatami do wordpresu, bol by hlupak.
MentalTrader
Amateur
Amateur

tam mam to, dnes mi programator dodal stranku , platil som len 650CHF, ešte regnút tu firmu, čo sa týka celkového portalu tak som moc spokojný. dôkaz o ziskovosti som tu hovoril niekolko krat , existuje takzvaný myfxbook , myfxbook je verejna stranka kde predajcovia automatických obch systémov prezentujú svoje výsledky , je tam takzvané tracing verifed čo znamena ze do myfxbook zadam mojeho brokera a môj login do platformy (nt,mt,ts,siera atd) a myfxbook sa napoji na obchodnú platformu účtu a do grafu zapisuje všetky transakcie. každý trader pozna myfxbook a ešte to nikto neoklamal, lebo výslekdy čo čerpa od platformy daného brokera a účtu, to znamena jedina mozna cesta ako "oklamat" výsledky na myfxbook je zakúpit si vlastný mt4 server a falšovat obchody , alebo podplatit brokera nech falšuje obchody teda v podstate nemozné. + u Myfxbook je vidiet u akého brokera sú výsledky + či je to na real alebo demo + či je účet plne verifikovaný atd, dokonca sa da povolit aby na myfxbook boli vidiet otvorené obchody v realnom čase , čo je nebezpečné lebo by to mohol niekto zadarmo kopirovat. príklad, zoberte si banku , chcete niekomu dokazat ze mate 1Mega USD na účte , tak by existovala portfolio stranka ktora by prezentovala vaš bankový účet, do tejto stranky by ste hodili vašu banku a login do nej . tato straka by sa vam prpojila na účet a ukazovala zostatok na vašom účte verejne. a takto funguje myfxbook , v podstate majú miliony hesiel od platforiem. banku som pouzil aby sa vam to jednoduchšie chapalo, samozrejme určite to je ralne blbost , to je len priklad samozrejme
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

A co si tym chcel povedat? Ked odkaz si nedal nikde :|
Napísať odpoveď