Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa kali520 »

ephramko napísal:Kde?
ephramko napísal: lebo mu ucitelia daneho gymnazia nepritakavaju a so studentmi sa bavia o fasizme.
Aby to bolo jasnejšie znova opakujem: "V prípade tej školy a učitelov sa nejednalo len o vyučbu dejepisu ale o jasnú politickú agitaciu vo forme protestu a verjného postoju vykresliť ĽSNS v negativnom svetle ako fašistickú stranu."
Si to teda zhrnme, dnes si stihol vypotiť, že je úplne v pohode, ak vodca platený nielen z daní jeho voličov (a sediaci na 2 funkciách, čo predtým stále kritizoval) vymýva mozgy deťom v táboroch...
Zhrň si to hlavne do kontextu a nehadž sem slamených panákov. Bol si to ty kto bol rozčarovaný nad tým, že sa neprispelo na školu kde učitelia vymývaju mozgy. Rovnako si to bol ty kto chcel ospravedlniť oplzle a vulgárne divadelné predstavenie, protestom a pouličnou šarvátkou kde je všeobecne známe, že vulgarizmi padajú. Ten dvojitý meter je očividný...
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kali520 napísal:Aby to bolo jasnejšie znova opakujem: "V prípade tej školy a učitelov sa nejednalo len o vyučbu dejepisu ale o jasnú politickú agitaciu vo forme protestu a verjného postoju vykresliť ĽSNS v negativnom svetle ako fašistickú stranu."
to ale to vobec nedava pravo zriadovatelovi odopriet rekonstrukciu skoly.
ked protestovali ucitelia, ale sa ukazali na pochodoch proti Kalimu, tak mali vsetci hranati zupani prestat financovat skoly, lebo ucitelia vo forme protestu vykreslovali Smer v negativnom svetle ako zlodejsku a oligarchisticku stranu?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ma to zmysel riesit? kotleba zrusil rekonstrukciu skoly (cim uskodil primarne detom) lebo ucitelia povedali svoj nazor (ktory zase nema daleko od pravdy, ze, nie je faktom ze zopar clenov lsns je sudenych za propagaciu fasizmu?).
normalny clovek tam uvidi to detske spravanie (si predstav ze ti ucitelka da 5 z matematiky za to aky mas nazor na politiku), ktore do politiky absolutne nepatri, naopak kotlebovca si pojde stale dookola svoje a bude obhajovat svojho fuhrera nech spravi cokolvek, pretoze vodca chyby nerobi a keby aj spravil, tak to nie je chyba.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

S tou rekonstrukcou to riadne prestrelili, no netreba vypocitavost podcenovat, mozno to spravili naschval aj za cenu negativnej propagacie, mozno si uvedomili, ze aj keby rekonstrukcia prebehla, o tom by nestekol ani pes.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Myslim, ze pre mnohe nerozhodnute decka na tom gymply to bolo potvrdenim, ze ich ucitelky mali pravdu a ked im fasisti odoberu financie na uz vopred naplanovanu a schvalenu rekonstrukciu, za to ze si dovolili vyuzivat slobodu prejavu, tak tato jedna lekcia nauci deti ovela viac, nez 100 diskusii o fasizme.

Za situaciu na gymply moze aj Richard Tokusev (oddelenie investicii BBSK), ktory sa netaji tym, ze je hrdy fasista...navyse na jeho zivot sa skladaju vsetci obyvatelia BBSK, kedze pan je ukazkovy pripad asociala a parazita, ktoreho musia zivit spoluobcania.
Prílohy
21316527_1677671782278084_228282042485396103_o.png
21432750_1677692655609330_815264556692012192_n.png
21432750_1677692655609330_815264556692012192_n.png (3.75 KiB) 1463 zobrazení
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

hughito napísal:VYHLÁSENIE: STRANA ZELENÝCH SLOVENSKA SA DIŠTANCUJE OD KANDIDÁTA, KTORÝ JE ČLENOM INEJ STRANY ZELENÝCH (SZ)!!! Vštetci naši kandidáti i strana sú odporcami akýchkoľvek prejavov fašizmu, antisemitizmu a rasizmu. Svetové i európske strany zelených, by boli šokované, keby zistili, že zelená politika podporuje takéto zvrátené názory.

:D
Zase niekto tvrdi opak...

https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Strana_ ... Slovensko)
pozor nejde o tú pseudo stranu zelených Slovenska SZS, ktorá je trojskym konom smeru, ale o stranu zelených SZ
kali520
Darca
Darca

ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Prečo sú tí podnikatelia, ktorí vyhrávajú štátne zákazky vždy takí podrážení? Keby bola moja firma v červených číslach, dĺžila stovkytisíc eur iným podnikateľom a živnostníkom a zrazu by som vyhral štátnu súťaž za viac ako 2 milióny euro, tak hnev by bola asi najmenej patričná emócia v takejto situácii. Zároveň by som ponúknutú príležitosť využil ako možnosť odprezentovať kvalitné výsledky práce mojej firmy potencionálnym klientom v celoslovenských médiách a to ešte úplne zadarmo! Ale nie, oni sa rozčulujú, skladajú telefóny, zatajujú sa alebo utekajú pred novinármi... Niekde bude kutya zakopaný.
:lol:

https://www.aktuality.sk/clanok/521345/ ... ala-firma/
Prílohy
21617809_1448901275157739_8375097296389060361_n.jpg
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

kali520
Darca
Darca

seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Síce tupky.sk, ale prosím:

http://www.topky.sk/cl/10/1657895/Histo ... li-od-nas-

Akú mentálnu kapacitu musia mať títo jedinci a tí, ktorí ich opätovne volia? Čistá ryža. (...vtedy som nežil a nie som historik...)

Ináč minule, počas odvolávania istého ministra s viagrou, som pozeral rozpravu v parlamente. Navrhovateľka mala svoj prejav a následne na to vo faktickej reagoval Magián, ktorého pobúrilo, že vraj ona pričasto používa výrazy ako "republika", alebo "v tejto krajine", či "tu", no vraj sa podľa neho vyhýba vysloveniu slov "Slovensko" a "na Slovensku" a "v Slovenskej republike".

Nekomentujúc to, že ho krásne zrušila - aký dementný musí byť jedinec, keď sa na pôde SLOVENSKÉHO parlamentu dožaduje takýchto vecí, kde je každému jasné, že ak niekto povie "v tejto krajine", tak sa to vzťahuje na Slovensko?

Ako píšem, mentálne je celá ĽSNS priam fascinujúcim exemplárom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Vidieť, že moc nesleduješ a nechápeš mentálny svet Kotlebovcov a rôznych nacionalistov. Oni si takéto (podstatné) veci všímajú a je to ťažký prehrešok, až zrada.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No, nemám dôvod to sledovať. Na moje veľké šťastie som včas z tej pseudorepubliky zdrhol a ak sa tam vrátim, tak v sarkofágu, takže čo už. V dnešnej dobe mi táto "elita národa", podobne ako fanúšikovia bludwebov (čo sa vo väčšine prípadov prelína), slúži iba ako zdroj srandy.
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Caute, mam cca 2 mesiace staru skusenost s jednym z kotletovho kosiara. Po neuspesnom vystupe na pravy Krivan sa odhodlali vystupit na Mincol, ktory radsej nijako nespecifikovali, kedze aj tych je na Slovensku viac. Bol som prave u rodiny v Ziline a isiel som sa previezt na bajku hore. Po ceste som stretol jedneho typka, ktory ma obehol ked som si daval pauzu. Sem-tam nieco zakrical do lesa - pozeram ako puk, ze ci rozumie zvieracej reci a odpoveda srnam - no neviem. Ked som ho dobehol, pozdravim toho aknemana, ale ludskej reci asi nerozumel, tak neodpovedal. Na konci cesty, kde pokracovali iba chodniky ma dobehol zase on, ani som nestacil dopit vodu. Na to, ze bol pesi mal brutalne tempo. Pyta sa ma, ze kde je Mincol. Tak som mu vzdusnou ciarou ukazal cestu. Mlady sa udatne vypal vpred a nez dosiel ku krikom, vsimol som si, ze ma obute slapky. Slapky na niekolkokilometrovej ceste plnej ostreho lomoveho kamena. Tak to aj vyzeralo, nohy mal krvave ako Jezis, ked ho pribili na kriz. Bravurne zdolal prvy aj druhy krik, ale treti uz bol nad jeho sily, neslovänsky to po asi 500 metrovom obluku asi 1-2 km pod vrcholom vzdal, naposledy sa ku mne smutne otocil a zanechavajuc za sebou cervenu stopu sa vydal odkial prisiel. Do najblizsej dediny cca 10km. Dufam, ze to chlapec prezil a nabuduce, ked pojde do lesa 2. krat v zivote, si kupi topanky a nauci sa rozoznavat horske chodniky.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Ja mam tiez piatkovy zazitok blizkeho stretnutia prveho druhu.
Hlucik ludi v zelenom (zaujimave, ze som este nevidel nazivo kotlebovca co by mal vlasy a krk) stali na jarmoku tvariac sa , ze tam maju stanok a hustili do okoluducich svoju propagandu, hlavne do chalanov co mohli mat tak 16-18, nechybala zla NATO, zida, cigani a ako spravia poriadok s prizivnikmi. Seriozne mi s tych reci a ich parazitizme na cudzich akciach bolo zle.

Paradoxne kvoli takim ako su oni sa hambim za Slovensko a Slovakov, ak LSNS bude po najblizsich volbach v kolaicii, tak seriozne odchazdam zo Slovenska.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

kto by uz len s nimi do koalicie asi tak isiel? Ideovo k nim najblizsie ma SNS ale pochybujem ze nakoniec by sa dali dokopy.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

gogo956 napísal:kto by uz len s nimi do koalicie asi tak isiel? Ideovo k nim najblizsie ma SNS ale pochybujem ze nakoniec by sa dali dokopy.
V tom suhlasim, ale staci ak budu mat dostatocnu moc nieco zmenit... ale nikdy nehovor nikdy, v slovenskej politike je mozne vsetko.

Ono skor moje znechutenie je s toho, ze sa dost zaujimam o druhu svetovu vojnu, o tom co dokazal nacionalizmus, je to ine ked clovek o kotlebovcoch cita alebo si s nich robi srandu a ine, ked sa objavia v mojom rodnom meste.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

SMER s nimi určite pôjde.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Alebo SaS. :D Aj keď napriek všetkému tomu, ako ich kritizujem, stále verím, že by to nespravili. A to isté si myslím o SMERe. Aj keď, človek si naozaj nemôže byť ničím istým, chuť po moci môže byť veľká.

karmista (mLuks): Neplačkaj, napísal si rovnaké adhominem aj Andi Cibula?
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Smutne na tom je, ze ludia, ktori volia toho svojho kotletu si neuvedomuju, ze jediny vysledok ich snazenia je drasticke znizenie sance na inu vladu ako s ficom. Na druhu stranu je asi jedno ci si to uvedomuju, pretoze keby nevolili kotletu, vacsina voli danka, alebo fica.
Napísať odpoveď