No ako kedy. Mnozstvo bran na platenie na konci dialnice v Taliansku je nepostacujuce. Ja som sa tam kvoli tomu minule vliekol dve hodiny v zapchach...Fabo napísal:
prejdene San Remo - Monako - Nice a naspat. Uplne v pohode to je.
Eurotrip - cestovanie po EU
Re: Eurotrip - cestovanie po EU
Retne na predoslej stranke sa ale riesil ine, tam neslo o mytne brany, ale skor o toto - post2235792.html#p2235792
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Retne: nebolo to na dialnici, normalne po pobrezi. Po dialnici sme sli Malpensa - San Remo a potom San Remo - Milanofiori a Milanofiori - Malpensa, tam to bolo OK, zdrzanie na branach do 5-10 minut. Neviem pravda ako je to s branami na Ventimiglii alebo co to tam je na hranici
-
kukiak
Addict
Je nejaka stranka, ktora mi vypocita naklady na myto/most/tunely a podobne veci kde len zadam trasu z A do B ? Napr od nas do francuzskych Alp a pod.
-
hojko
Site Admin
kukiak: Do Francuzskych Alp to mas najlepsie mimo Talianska. Cez Taliansko je to o dost drahsie. Cize mas variantu cez Svajciarsko a kupit si ich rocnu dialnicnu znamku alebo cez Nemecko a mas to o 200km dlhsie tam, 200km dlhsie naspat, cize si priblizne na tom istom ako cez Svajciarsko. Co sa tyka toho webu viamichelin.com, pouzivam ho roky, maju aj aplikaciu do mobilu (dost nekvalitnu, ale na vypocet poplatkov postaci) - toll = myto, road tax = dialnicne znamky.