po tom co som odpalil Note 4 som fungoval cca pol roka na Samsung J3-6, takže tá zmena bola zrazu obrovská
Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
Re: Aky mate mobil "Inteligentny" alebo "Hlupy"
S8+
po tom co som odpalil Note 4 som fungoval cca pol roka na Samsung J3-6, takže tá zmena bola zrazu obrovská
Ja som mal možnosť asi 3 mesiace používať služobný iPhone 6 a mňa naopak prešla chuť kúpiť ako nový telefón iPhone.ArAsHiD napísal:iPhone 6 -----> Galaxy S8
Chcelo to už zmenu, tak uvidíme
//
Tak po 6 dňoch používania na Samsungu prestal fungovať mikrofón.Keď volám, tak ma druhá strana nepočuje. Idem im ho zajtra do Telekomu vrátiť bez udania dôvodu vrámci 14 dní, nech si ho strčia do prdele.
Počkám si 3-4 týždne na nový iPhone, už ma prešla chuť na iné telefóny.
Preto som radšej išiel do OnePlus 5 za polovičnú cenu nového iPhone-u
-
mirak2
Hardcore addict
uz pri S3 som si uvedomil ake sracky to vlastne Samsung produkuju ako svoje vlajkove lode. je tolko ovela lepsich a spolahlivejsich telefonov od inych vyrobcov. niektori ludia fakt kupuju telefony preto, aby sa nehanbili za znacku alebo sa nou chvalili. ja poviem, ze mam telefon od Xiaomi, tak vacsina ludi si mysli, ze mam nejaky lacny cinsky shit z dealextreme. pritom ten telefon mam viac ako 2 roky a bezi stale rovnako svizne ako novy. dokaze to samsung? z vlastnej skusenosti viem, ze nie. moj byvaly kolega dokonca vyslovil domnienku, ze tie telefony robi Samsung zamerne tak, aby po roku bol telefon pomaly ako slimak po porazke, aby si mal motivaciu kupit si novsi model.ArAsHiD napísal:iPhone 6 -----> Galaxy S8
Chcelo to už zmenu, tak uvidíme
//
Tak po 6 dňoch používania na Samsungu prestal fungovať mikrofón.Keď volám, tak ma druhá strana nepočuje. Idem im ho zajtra do Telekomu vrátiť bez udania dôvodu vrámci 14 dní, nech si ho strčia do prdele.
Počkám si 3-4 týždne na nový iPhone, už ma prešla chuť na iné telefóny.
mirak: Co presvedci v dnesnej dobe cloveka aby si kupil xiaomi, ked ich vlajkova lod sa predava za 500€ a S8 za 570€?? Oproti S8 nema snad ani jednu vyhodu, okrem rychlosti otvorenia app o 0,5s.
co v dnesnej dobe presvedci cloveka aby vyhodil 500 eur za telefon? ja mam xiaomi za 200 eur, absolutne nic mi na nom nechyba. mozno ak by ma ten 500 eurovy telefon raz za tyzden vyfajcil, tak by som nad nim uvazoval.
aacid: Ked si ho moze dovolit, tak preco nie? Navyse hovorime o porovnavani samsung vs xiaomi v rovnakej triede. Samsung tiez vyraba telefony za 200€.
no a prave v tej kategorii low-mid end xiaomi jasne vyhrava nad samsungom. xiaomi sa zameriava na lacne telefony. aj ten mi6 (predpokladam ze to je ta vlajkova lod o ktorej hovoris) stoji 500 eur iba na slovensku, z ciny ho kludne kupis za 400. to len tak, ked uz si ochotny kupit galaxy s8 z nejakeho divokeho eshopu so sedym dovozom, tak preco nekupis xiaomi z ciny?
spravodlivejsie porovnanie by bolo si vybrat jeden obchod a porovnat ceny tam. pretoze pokial sa pozries do trochu serioznejsieho eshopu, tak galaxy s8 stoji 800 eur, nie 570.
spravodlivejsie porovnanie by bolo si vybrat jeden obchod a porovnat ceny tam. pretoze pokial sa pozries do trochu serioznejsieho eshopu, tak galaxy s8 stoji 800 eur, nie 570.
-
mirak2
Hardcore addict
ak nie cena (tebou spominanych 70 eur tiez nie je az taky trivialny peniaz), tak podla gsmareny ma mi6 2GB RAMky navyse, ale Samsung ma vacsi displej. v benchmark testoch su na tom podobne, v niektorych mal lepsie skor jeden, v inych zas druhy. ostatne parametre mi pridu porovnatelne (moznost sd karty u s8 nepokladam za vyhodu, lebo pouzivam 2 sim karty). ked porovnam Android nadstavby Touchwiz a Miui, tak Miui je uplne ina liga, tu TouchWiz nema sancu. pekne vyzera, ale presne ten sposobuje zalagovanost telefonu uz po kratkom case.mulatt napísal:mirak: Co presvedci v dnesnej dobe cloveka aby si kupil xiaomi, ked ich vlajkova lod sa predava za 500€ a S8 za 570€?? Oproti S8 nema snad ani jednu vyhodu, okrem rychlosti otvorenia app o 0,5s.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
LG G2 ----> ZUK Z2 Pro ( verzia s 6gb ram /128gb rom + AEX rom s cistym Nugatom)
G2 sluzila dlhe roky (a stale funguje) ale uz prisiel cas pohnut sa dalej. Dlho som hladal adekvatnu nahradu pricom za telefon odmietam dat viac ako 200€. ZUK splnal vsetky moje poziadavky (premiovy vzhlad, asj najlepsi pomer cena/vykon a existujuca moderska komunita). Kto hlada super fon za lacny peniaz a neboji sa flashovat urcite odporucam
G2 sluzila dlhe roky (a stale funguje) ale uz prisiel cas pohnut sa dalej. Dlho som hladal adekvatnu nahradu pricom za telefon odmietam dat viac ako 200€. ZUK splnal vsetky moje poziadavky (premiovy vzhlad, asj najlepsi pomer cena/vykon a existujuca moderska komunita). Kto hlada super fon za lacny peniaz a neboji sa flashovat urcite odporucam
-
guess.whoo
Redeemer
co fotak? skus hodit nejaku foto odfotenu s G2 a ZUK-om
si to objednaval z amazonu alebo z kade ?
-
Bad.boy
Medium Professional
Objednaval som z GB ked bol v akcii s kuponom za 197. Dorucili ho bez zadrzania na colnici.
Pokial ide o fotky, narovinu moja G2 s Lineage robila otrasne fotky takze ZUK je na mile daleko. S origo ZUI robil na moj standart velmi pekne fotky. Po nahrati AEX a cisteho androida samozrejme isla kvalita mierne dole (myslim, dako extra som to neskumal
) ale nic drasticke (pokial vam vyslovene nebude chybat napr. Slow Mode s 120/240 fps). Mozem spravit porovnavacie fotky cez vikend s G2. Kazdopadne som ten telefon nekupoval kvoli fotaku. Ale nahrat alternativnu rom je povinnost kedze v origo ZUI mi notifikacie viac nefungovali ako isli (agresivne kilovanie appiek na pozadi ich vlastnym security centrom).
Pokial ide o fotky, narovinu moja G2 s Lineage robila otrasne fotky takze ZUK je na mile daleko. S origo ZUI robil na moj standart velmi pekne fotky. Po nahrati AEX a cisteho androida samozrejme isla kvalita mierne dole (myslim, dako extra som to neskumal
-
guess.whoo
Redeemer
a co som mal na tom pochopit? ako si zodpovedal moju otazku, v ktorej som sa pytal na porovnanie fotografii odfotenych G2-kou a ZUK-om? nijako. vypovedna hodnota tvojich prispevkov je tiez nijaka (ako vzdy).
Nepytal som sa na porovnanie s S8 alebo iP7 ale so starsou G2. Navyse ako pise Bad.Boy ten telefon startoval na vyssich sumach
Nepytal som sa na porovnanie s S8 alebo iP7 ale so starsou G2. Navyse ako pise Bad.Boy ten telefon startoval na vyssich sumach
-
Bad.boy
Medium Professional
Tu su dake foto. Porovnavacie su uz s AEX. Samostatne su este so ZUI (nocna BA je fotena spoza skla).
//do prílohy
//do prílohy
-
guess.whoo
Redeemer
bad.boy - diky za ochotu 
Co na neho hovoris? Urcite pockam kym sa mi neodpali moja trojrocna OPO 1 ale kebyze to je dnes, tak si zoberiem tento telefon... Ten displej!!!Lubenečko napísal:S8+![]()
iPhone 6 16gb -> iPhone 8 plus 64gb
Dosť veľký rozdieľ
Dosť veľký rozdieľ
iPhone 7 Plus
Retne: ja som uplne spokojny. Dizajnovo sa mi paci asi najviac zo vsetkych mobilov. Ked som bol nedavno v tcome len tak pochytat niektore ine z ''top'' mobilov inych znaciek, prisli mi ako nieco spred 10rokov
bal som sa zakrivenia displeja ... ze mi to bude vadit pri ovladani alebo pri videach no nic z toho
baterka ma slusnu vydrz.
Mozno casom by som siel do Note8 kvoli peru. Na Note 4 som to casto vyuzival a chyba mi to celkom ... ale zas ta cena este ...
Mozno casom by som siel do Note8 kvoli peru. Na Note 4 som to casto vyuzival a chyba mi to celkom ... ale zas ta cena este ...
inak novy google pixel nema audio jack. hlavne ze pred rokom mal google reklamu ktora si robila srandu z iphonu ze nema audio jack 
ja osobne v tom nevidim ziadny problem, kto niekedy videl rozobraty telefon chape ze ten jack zaberal strasne vela miesta oproti zbytku criev a ked niekto nosi vo vrecku sluchadla, tak preco by mu malo robit problem nosit vo vrecku sluchadlana ktorych konci bude kusok kabla naviac. len mi je proste vtipne ako to vsetci riesia.
ja osobne v tom nevidim ziadny problem, kto niekedy videl rozobraty telefon chape ze ten jack zaberal strasne vela miesta oproti zbytku criev a ked niekto nosi vo vrecku sluchadla, tak preco by mu malo robit problem nosit vo vrecku sluchadlana ktorych konci bude kusok kabla naviac. len mi je proste vtipne ako to vsetci riesia.