Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa awtt »

harrison314 napísal:Ja mam tiez piatkovy zazitok blizkeho stretnutia prveho druhu.
Hlucik ludi v zelenom (zaujimave, ze som este nevidel nazivo kotlebovca co by mal vlasy a krk) stali na jarmoku tvariac sa , ze tam maju stanok a hustili do okoluducich svoju propagandu, hlavne do chalanov co mohli mat tak 16-18, nechybala zla NATO, zida, cigani a ako spravia poriadok s prizivnikmi. Seriozne mi s tych reci a ich parazitizme na cudzich akciach bolo zle.

Paradoxne kvoli takim ako su oni sa hambim za Slovensko a Slovakov, ak LSNS bude po najblizsich volbach v kolaicii, tak seriozne odchazdam zo Slovenska.
Ja sa praveze na dalsi rok chystam po 6 rokoch vratit na Slovensko, ale ked vidim to zeleny hnoj tak vobec sa mi do toho nechce.
Zene som povedal ze ak sa nahodou ten rackujuci fasista a jeho banda dostane do koalicie, v tom momente predavame dom a na Slovensku ma uz nikdy nikto neuvidi.

Shameless plug: https://www.kotleta.sk
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Asi by som neprecenoval silu Lsns, je to taka anomalia na nasej politickej scene. Opierat politicky program o "boha a narod" je prilis archaicke skoro pre kazdeho. A aj ti co ho volili musia byt z neho sklamani..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

DieKrupps napísal:Smutne na tom je, ze ludia, ktori volia toho svojho kotletu si neuvedomuju, ze jediny vysledok ich snazenia je drasticke znizenie sance na inu vladu ako s ficom. Na druhu stranu je asi jedno ci si to uvedomuju, pretoze keby nevolili kotletu, vacsina voli danka, alebo fica.
To nie je Kotlebom, ze pravica (opozicia) nie je schopna zostavit vladu. To je velmi jednoduchy argument. Opozicia je tak roztriestena a tak nejednotna (vid. novovznikajuce strany), ze aj keby tu nebol Kotleba, tak nezostavia vladu, pretoze s psychicky narusenym na kolegov bonzujucim Matovicom nikto normalny vladnut nechce.
Esteze tvoj nazor je ten najlepsi a ludia maju volit tak, ako by si si zelal ty.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 10:08)
awtt napísal:
Myslim, ze Slovensko tu nepotrebuje takych ludi, ktori patria medzi nevzdelanych. Oznacovat niekoho za fasistu, nalepkovat ho takymto oznacenim, a to bez jedineho dokazu, tak radsej ostan kde si. Uz tu takychto srandistov, ktori chodia skandovat a ani nevedia preco to robia, mame :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

JPU: fasizmus a nacizmus ma jasnu definiciu, tak o com to tocis?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Skus sa zamysliet. Keby bol Kotleba fasista, tak nesedi v parlamente, ale pravdepodobne v base. Keby bola jeho strana fasisticka, tak uz je davno rozpustena. LSNS nenaplna vobec ziadnu z definicii fasizmu/nacizmu. Urcite ma LSNS roznych fanusikov, ktori maju sklony k tymto ideologiam, ale Kotleba a taky Uhrik urcite nie. Fasistov tu mame vo vysokych funkciach, napr. taky Kiska, ktory sa objima a bozkava s Porosenkom, blahozela mu, a on vrazdi vlastny lud. V parlamente sedia banderovci, to su pravi fasisti. Takze neviem kto je tu fasista ;)
AfD (nemecka strana) je tiez podla teba fasisticka strana?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

uff prestan fetovat prosim ta, oblec zelene tricko a chod strasit inam
jackb
Redeemer
Redeemer

S Porosenkom si podali ruky aj Putin ci Lukasenko. Su to tiez fasisti? Hovorim vam, salatom, vobec nieco diplomaticky protokol?
Kotleba je a bol fasista - pouziva logo Hlinkovej gardy, ktora terorizovala a vrazdila nasich predkov, diskriminuje na zaklade rasy, nabozenskeho a politickeho presvedcenia.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

takze kotleba nie je fasista lebo sedi v parlamente, ale kiska, prezident sr fasista je... logika hodna kotlebovce.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

V parlamente sedia banderovci, to su pravi fasisti.
Skus sa zamysliet. Keby bol Kotleba fasista, tak nesedi v parlamente
Prílohy
nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.png
nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.png (73.94 KiB) 949 zobrazení
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

Tym parlamentom asi mysli Verchovnu radu a Pravy sektor v nej. Ten ma ale jedine kreslo a v regionoch len dvoch ludi...
Okrem toho, Jaros odisiel z Praveho sektora pred 2 rokmi
JPU
Medium Expert
Medium Expert

jackb napísal:S Porosenkom si podali ruky aj Putin ci Lukasenko. Su to tiez fasisti? Hovorim vam, salatom, vobec nieco diplomaticky protokol?
Kotleba je a bol fasista - pouziva logo Hlinkovej gardy, ktora terorizovala a vrazdila nasich predkov, diskriminuje na zaklade rasy, nabozenskeho a politickeho presvedcenia.
Preco existuje jeho strana, preco nesedi v base, ked je fasista? Dokazes vobec zodpovedat takuto otazku? Alebo si taky jednoduchy, akych potrebuju strany OLANO, SaS? Ak som ja salat, zrejme ty buze****. Nehovoriac o tom, ze poznam dost vysokoskolsky-vzdelanych ludi, ktori dali hlas prave Kotlebovi. Mali dost Smeru, ktory kradne, psychopata-rozvracaca takisto, cloveka stretavajuceho sa s mafianom Sulika tiez. Jednoducho je to fakt a musite to prijat. LSNS vyrazne porastie, a to aj zasluhou vykonstruovanych kauz, ktore sa proti nim vedu cez media a politikov.

To s Kiskom bolo mierene tak, ze odsudzuje tu fasizmus a s nelegitimnym prezidentom, ktory podporuje vrazdenie obyvatelov, tak s tym si podava ruky a podporuje nelegalne zvolenu vladu.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

To, ze sme tu mali do teraz 99% podvodnikov v parlamente, zrovna neznamena, ze vsetci teraz maju volit kotlebu. Takze vaz slova, len aby si potom nebol sklamany z LSNS.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

LSNS existuje hlavne preto, lebo mnoho ludi sympatizovalo s "robenim poriadkov s romami" avsak tam to konci. Neponukaju ziadne konstruktivne riesenia, Kotlebovo vedenie v BB neviedlo k nicomu okrem obsadenia pozicii rodinnymi prislusnikmi.

Hell staci sa pozriet na prispevky na socialnych sietach, ktore uverejnuju regionalne fan pages strany. Gramatika 0 bodov, obsah 0 bodov

https://dennikn.sk/blog/stranka-ludova- ... ej-specie/

toto je podla teba normalne? toto nie su vykonstruovane kauzy ale realne veci ty tupec
jackb
Redeemer
Redeemer

Zatial este nesedi. :)
Ty si nastuduj diplomaticky protokol, salatik. Vrazdenie obyvatelov robi donbasska junta, ktora ich neevakuovala, neumoznila im ujst domov do Ruska a drzi ich ako zive stity.
Ale to zeleninka nespracuje...
JPU
Medium Expert
Medium Expert

citat dennikn, no chudacik, to povazovat za argumentacny zdroj? :D Vsak dennikN urobi aj z danoveho podvodnika Kisku obet. Chlapci pevne verim, ze ste boli skandovat s vilou Farskou a usiakom Strakom.
Zatial este nesedi. :)
Ani nebude, nema za co chlapce. Nic mu doteraz nenasli a ani nenajdu. Snazia sa, ale maju smolu. Skor ich spravanie je fasisticke a o demokracii a slobode slova sa neda ani hovorit.
Toto by vas SaSkarikov malo najviac trapit:
Chudac zistil, ze to ma zratane a podporil Smeraka. Vstrebu to volici SaS, ze vpodstate SaS sa spojilo so Smerom? Tazka rana.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 13:27)
jackb napísal:Zatial este nesedi. :)
Ty si nastuduj diplomaticky protokol, salatik. Vrazdenie obyvatelov robi donbasska junta, ktora ich neevakuovala, neumoznila im ujst domov do Ruska a drzi ich ako zive stity.
Ale to zeleninka nespracuje...
Pisali na Sme a DennikuN? Len tak dalej

DennikN pisal, ze Kotleba ma X funkcii a pobera 8000e. Samozrejme, ze slnieckari uveria panovi Micevovi, byvalemu Stbakovi :))
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Hmm, ten dedo Lunter si kupi prieskum a Klus mu na to ide skocit ? :roll:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a keby boli tie screenshoty na inom mediu tak by to bolo hodnoverne? oni si len dali tu namahu a pozbierali to. nie su to ziadne subjektivne zvasty ale realne veci, ktore tam ti neandertalci popisali ;)
JPU
Medium Expert
Medium Expert

tak stacilo mi par clankov z dennikaN a je to hnoj. to, ze sa ku kotlebovi hlasia rozne individua, to akoze on za to moze? aj k sulikovi sa hlasia homosexuali, hulici marihuany (vsak na tom si staval kampan), k Smeru zhliadaju rozni ludia, k SNS, k OLANO. Jednu volicku OLANO poznam osobne a pochvalila sa, ze ho volila. Jej argument bol - paci sa mi, ako rozprava :)). Takze vsade su vselijaki ludia

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 14:10)
tak stacilo mi par clankov z dennikaN a je to hnoj. to, ze sa ku kotlebovi hlasia rozne individua, to akoze on za to moze? aj k sulikovi sa hlasia homosexuali, hulici marihuany (vsak na tom si staval kampan), k Smeru zhliadaju rozni ludia, k SNS, k OLANO. Jednu volicku OLANO poznam osobne a pochvalila sa, ze ho volila. Jej argument bol - paci sa mi, ako rozprava :)). Takze vsade su vselijaki ludia
jackb
Redeemer
Redeemer

Nie, salatik, to Sobotny vysvac plakal, ze Donbassanov zabijaju, lebo ziju v bojovej zone a ze strielaju na velenie opolcencov v nemocnici.
A Porky volby vyhral, tak places na zlom hrobe.
Bez do zelovocu, alebo najdi protiargumenty
Napísať odpoveď