Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa JPU »

To je dobre. Este sa nam niecim pochval. Takychto som mal zial tu cest spoznat, a nakoniec pravda bola niekde inde :). Ked si zoberiem, aj skladnik vo Volkswagene robi pre svetoveho giganta. Osobne som poznal typka, ktory spravil diplomku vo Finsku, spromoval, ale inteligenciou moc neohuril.

Esteze ty mas jasno v prave. Necham a v tvojich iluziach a radsej sa snaz pre toho giganta.

Inac kapacita tvojho rangu, ale temy ako: Relacna algebra a ako sa jej vyhnut, Ako sformatovat disk, Ako vygenerovat cisla bez opakovania, a ine, to moc nenasvedcuje tomu, co si popisal a kde si studoval a ako ovladas jazyk :))). "how to format hdd without recovery", na to treba asi chodit do skotska
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

mohol by si prosim napisat nejake doverihodne zdroje z ktorych cerpas informacie ty? zaujima ma to.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Juuuj, salat pouzil search na fore. Macher.
Ale pozriet ked to bolo odoslane, to ani nahodu.
Ked sa uz tak sparas v mojom zivote, tak nebude problem si najst dokazy, ze pravda je taka aka hovorim a nemusim si vymyslat vysoke skoly zivota.
Pre salata je znamka inteligencie zrat vsetko z DezinfoWar a Vysavaca, takze si tazku hlavu z toho, ze u kotleby som za hlupeho nerobim :)
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ale pozrel. 2 roky dozadu ;). Tebou vymenovane stranky, casopisy, ci co to je, nepoznam, ale zjavne ty ano. Studovat databazy a vyhnut sa relacnej algebre? Asi si studoval IT. Pytat sa na formatovanie disku u IT vzdelaneho cloveka? K tomu netreba VS a hlavne ked staci tak jednoduchu vec napisat do googla. Ale beriem, mozno si este len zacinal v tom Skotsku a s anglictinou si len zacinal. Tvoj narazky na salata su dokazom tvojej slabosti a jednoduchosti. Ja si nemusim o tebe viac dohladavat, staci mi pozriet si temy, ktore si zakladal. Sorry, ale to vypoveda o vela veciach a stavia ta uplne niekde inde, ako si sam seba popisal vyssie
jackb
Redeemer
Redeemer

Ako sme od toho, ze Kotleba je fasista prisli ku mne :)
Asi ta prekvapim, ale su aj vedy na pomedzi, takze je mozne studovat databazy, nemat ku tomu algebru a neformatovat disky ako hobby :)
Takze co to mam citat v angline? :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

JPU napísal:SaS postavilo vrece zemiakov, tepleho Klusa, ktory ked zistil, ze prehra, radsej sa vzdal.
ano, taka bola dohoda, kedze Smer presadil, aby boli jednokolove volby
Ty si myslis, ze cloveka, ktoreho podporil smer a teraz ho aj podpori saska, to nie je spojenie sa v urcitom slova zmysle?
nie, kedze som ti to vysvetlil, je to celkom pochopitelne, teda ako pre koho...
Chlapce tu ide o prachy, eurofondy, treba este rozkradnut zakial sa da, lebo v 2020 uz nebudu
kolkoze mas rokov, ked som pre teba chlapec? :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU: tak napises nejake stranky odkial beries ty doverihodne informacie, ci budes len kecat?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

38, staci?
Chlapci asi vas sklamem, BB je dost mozne, ze vyhra opat Kotleba. Stary paprda Lunter si zaplatil prieskum a teraz sa tu vystatuje vysledkom. Stbak Micev, alias dovernik, tak to je uz ina salka kavy. Poznam par ludi v BB a ich hlas pojde Kotlebovi. A nie su fasisti, ani nacisti, ani rasisti a ani nic podobne. Maju rodiny, usporiadane zivoty a dobru pracu.
Treba sa zmierit s faktom, ze to nielen u nas, ale aj v inych krajinach vid. Nemecko, sa dostavaju do pozornosti strany, ktore nie su povoly druhym standarndym stranam, ktore ich oznacuju roznymi nalepkami o fasizme atd., pritom ony su tie fasisticke strany. Pretoze nesuhlasit s imigraciou, hovorit nieco o Rusku v pozitivnom slova zmysle, to je fasizmus, extremizmus a rasizmus, podla nasich politikov.

Jack citaj hocico.
Napr.:
www.hlavnespravy.sk, ac24.cz, independent, diskusie napr reddit, spiegel.de, rt, youtube ai. Som zvedavy na reakciu ohladne konspiracnych webov, mozno sa tu objavia Smatanovi verni :)
beardie
Redeemer
Redeemer

novidis, skoro rovesnici, dedulo ;-)

existuju 3 prieskumy, 1 verejny od Focusu a 2 neverejne od AKO a Medianu, vo vsetkych 3 vyhral Lunter a preto sa ostatni kandidati vzdaju v jeho prospech, pride mi to ako vhodne riesenie problemu v BB kraji
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ked mas prachy, prieskum si zaplatis. Mna sa nikdy nikto nepytal koho budem volit. Ale prieskumne agentury funguju na principe, ze vysledky zverejnia take, ake si praju dotycni a podla toho aj oslovuju volicov. Povazovat prieskum za doveryhodnu informaciu uz nemozno. Videli sme to pri volbach do NR, pri volbach v USA, pri brexite (aj ked tam som si uz neni isty, ako to bolo s tymi cislami). Lunter je smerak, len to kamufluje. Alebo podpora Smeru bude pre Luntera bozkom smrti :). Ja verim, ze ludia budu mat spravnu ruku pri volbe. Ale eurofondy treba este rozkradnut kym je cas. Za kotlebu sa im to nedarilo, ktory ich stopol
beardie
Redeemer
Redeemer

JPU napísal:Lunter je smerak, len to kamufluje.
na zaklade coho to tvrdis?
jackb
Redeemer
Redeemer

nie dakujem, netuzim citat deziformacie na HS a AZ24 alebo od RT, tak isto ako nazory fanatikov pod videami na YT a Reddite.

ja radsej skutocnu zurnalistiku, alebo ked je moznost osobne sa vypravit na miesto a porozpravat sa s ludmi a porovnat skutocne noviny, deziformacie a to ako to vnimaju ludia na mieste.
ale kazdy nech si robi co uzna za vhodne, podla svojich najlepsich moznosti a schopnosti :smt006
JPU
Medium Expert
Medium Expert

podpora od Smeru to nie je len tak zadarmo. Ak si anti-smer, malo by ti to skor prekazat, ako podporovat taketo rozhodnutie.

jackb:
netuzim citat deziformacie na HS a AZ24...
takze podla teba je hodnoverny zdroj informacii dennikN, aktuality, cnn, bbc a pod?. Je zaujimave, ze ludia, ktori citaju tento mainstream, oznacuju ine media za konspiracne a dezinformativne. Pritom ten samotny mainstream je najvacsi odpad. Radsej sa venuj GISu :)
beardie
Redeemer
Redeemer

JPU napísal:podpora od Smeru to nie je len tak zadarmo. Ak si anti-smer, malo by ti to skor prekazat, ako podporovat taketo rozhodnutie.
podpora smeru je ako prianie choroby
o prajucom si myslis, ze je kreten a radsej sa nim dalej nezatazujes, nieco podobne riesil v Trencine Rybnicek a tiez to presiel len tichom
jackb
Redeemer
Redeemer

takze pretoze sa venujem GISu mi daka kotleba zakaze citat co chcem, alebo diskutovat? to urcite :D

tu je tema, kde som HS debunkoval, AZ24 je skor vtip... a okrem RT sa nejedna o ani o pokus o zurnalistiku. takze neexistuje dovod na to,aby som o Porosenkovi mal citat na anonymnom medii, ktory opakovane publkoval lzi a hoaxy.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Chlapci, je starší než vy dvaja, tak ho rešpektujte a poslúchnite !
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

grc, odborne skoly su ale presne cielovka kotlebov, smutne ze to takto bez hanby vyuzivaju
jackb
Redeemer
Redeemer

zriadovatelom strednych skol je VUCka a po Gymnaziu v Brezne sa mozno riaditel trasie o miesto...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 10:08)
JPU napísal: Myslim, ze Slovensko tu nepotrebuje takych ludi, ktori patria medzi nevzdelanych. Oznacovat niekoho za fasistu, nalepkovat ho takymto oznacenim, a to bez jedineho dokazu, tak radsej ostan kde si. Uz tu takychto srandistov, ktori chodia skandovat a ani nevedia preco to robia, mame :)
Huh ty kde zijes? Kotleba vzdy bol nacek a vzdy bude, a je jedno ci ty tomu veris. Ved o tom pisu dokonca aj zahranicne media. (Podla tvojich prispevkov ti to ale zjavne ani nevadi)
Vobec ma nepoznas, ale takych ako ja slovensko nepotrebuje?

No a najvacsia perla je oznacovat ludi ako nevzdelanych a pritom propagovat hlavne spravy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

JPU napísal:podpora od Smeru to nie je len tak zadarmo. Ak si anti-smer, malo by ti to skor prekazat, ako podporovat taketo rozhodnutie.

jackb:

takze podla teba je hodnoverny zdroj informacii dennikN, aktuality, cnn, bbc a pod?. Je zaujimave, ze ludia, ktori citaju tento mainstream, oznacuju ine media za konspiracne a dezinformativne. Pritom ten samotny mainstream je najvacsi odpad. Radsej sa venuj GISu :)
je zaujimave ze ludia co citaju tieto "alternativne denniky" povazuju tie mainstremove za konspiracne a dezinformativne, pritom tie "alternativne denniky" su ten najvacsi odpad.
Napísať odpoveď