Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa JPU »

to je tvoj nazor, ze to povazujes za odpad. ako ja povazujem za odpad dennikN a sme. a takisto povazujem za odpad politikov od SaS (homosexualov a slnieckarov) a OLANO (rodinna sro), podobne ako vy Kotlebu. Netreba si nic vycitat. Apropo, ked sa nad tym tak zamyslim, co spravil šulino a psychous matovic pre Slovensko odkedy su v parlamente? Jednoduche nic :).
Este raz sa pytam: Ak je Kotleba fasista, preco nepodate trestne oznamenie a preco nie je zavrety? Preco mu bolo vobec umoznene kandidovat vo volbach, kde bol DEMOKRATICKY zvoleny viac ako 200 000 ludmi, ktori su asi podla vasej teorie fasisti a nevzdelani ludia? U nas je fasizmus zakazany a logicky (niektorym tu slovo asi nic nehovori), ak by bol Kotleba fasista a mal fasisticku stranu (nebodaj fasisticky program ako ho oznacil hnoj dennikN), tak nemoze kandidovat a mat danu stranu. Len by ma zaujimalo, kolko z tych ludi poznate? Ja poznam par volicov za SaS alebo OLANO, s niektorymi som mal aj tu cest pracovat a nikdy som nechapal, ze takyto clovek ma vobec titul z VS a robi do IT. Pocuvat ich denno-denne bolo utrpenie.

jackb:
ja ti nic nezakazujem. To, ze som spomenul GIS, to bolo na margo toho, nech si zistim, comu sa venujes. Ale ak naozaj robis pre giganta (zrejme si asi dobry, podla toho ako sa prezentujes), nerozumiem tym trivialitam, ktore si riesil na fore a uz len to ta degraduje. Ako keby sa ja budem pytat, ako previest cislo z dvojkovej do desiatkovej, a potom niekde inde sa budem chvalit, ze robim pre firmu google na pozicii vyvojar.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

to su mi zistenia. takze podmienka na uspesne zisk akademickeho titulu a odbornu precu je velebit Kotlebu. to by som ja mal podporovat UKIP, alebo BF, aby som nemusel titul vratit a dalej sa venovat praci?

SaS a OLANO ako opozicia napriklad Fickovi nedovoluju svojou pritomnostou menit Ustavu. nestaci to?
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

JPU napísal:Ak je Kotleba fasista...
Z akých dôvodov bola Kotlebovi zrušená jeho prvá politická strana?
:wink:
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JPU napísal:to je tvoj nazor, ze to povazujes za odpad. ako ja povazujem za odpad dennikN a sme.
to je presne to co som chcel pocut, ze si si konecne priznal ze dennikn a sme nie je odpad, ale ze je to odpad podla teba. to je zasadny rozdiel.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

jackb napísal:to su mi zistenia. takze podmienka na uspesne zisk akademickeho titulu a odbornu precu je velebit Kotlebu. to by som ja mal podporovat UKIP, alebo BF, aby som nemusel titul vratit a dalej sa venovat praci?

SaS a OLANO ako opozicia napriklad Fickovi nedovoluju svojou pritomnostou menit Ustavu. nestaci to?
Tak toto je naozaj vtip roka. Ze nedovolit menit ustavu. Hlavna vec, ze prave za podpory opozicie sa menila ustava ohladom amnestii, co bol uplny nezmysel a bolo to protiustavne. Ako Karolina Farska, za ktorou stoji prave SaS a OLANO, chcela zrusit amnestie a chudatko dievcatko ani nevedela o com to poriadne je, co je za tym a co sa tym moze spustit. Ale asi je to odbornicka na pravo, ovela vacsia ako Harabin.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 20:45)
aacid napísal: to je presne to co som chcel pocut, ze si si konecne priznal ze dennikn a sme nie je odpad, ale ze je to odpad podla teba. to je zasadny rozdiel.
Mne staci, ze som poznal ludi, ktori tieto denniky citali. spominal som ich uz a nepochopil som, ako mohli dostat VS titul. rodeni bratislavcania, takze da sa to pochopit. Ich argumentacia sa tocila jedine okolo dennikan a sme. takze je to odpad.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

JPU napísal:Hlavna vec, ze prave za podpory opozicie sa menila ustava ohladom amnestii, co bol uplny nezmysel a bolo to protiustavne.
Bože, ešte aj sku**** mečiarovec si?! :smt022
JPU
Medium Expert
Medium Expert

ephramko napísal: Bože, ešte aj sku**** mečiarovec si?! :smt022
Chlapce a to mas odkial? Obavam sa, ze ked bol Meciar pri moci, tak si cikal do plienok. Prekvapuje ma az ta prehnana a nicim nepodlozena dedukcia. Ty si videl niekde zrusit amnestie, okrem krajin, kde islo o vojnove zlociny (Egypt)? Ja chapem, ze v tej hlavicke si toho moc neuvedomujes, ale to, ze politici zrusili amnestie, znamena, ze teraz alebo aj neskor si mozu zmenit co chcu ako chcu, vytierat si ustavou zadok. Od zaciatku bolo jasne, ze to bolo divadlo. Samozrejme, ze vy ste tomu tlieskali, ale uz vam neprekazalo, ze s navrhom na zrusenie prisiel byvaly Stbak Budaj prezyvany domovnik, ktory donasal na ludi byvalemu rezimu, ktory tiez odsudzujete. Skutky su premlcane a ak by niekoho stihali a odvola sa na europskom sude, tak vyhra a este sa mu aj poskladame na odskodne, ako to bolo aj v pripade Ivana Lexu, ktory tiez vyhral.
Ale tema je o LSNS, nebudem tu viac rozoberat amnestie apod.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ak je Kotleba fasista, preco nepodate trestne oznamenie a preco nie je zavrety?
Tých TO je naňho podaných x, je vyšetrovaný. Ďalej, Kotleba nastúpil na trend ako všade inde, otvorený fašizmus odložil do skrinky, začal sa hrať na klasického politika, čiže z hľadiska práva je momentálne dosť zložité dokázať, že naozaj fašistom je. Keď bol ešte tupý a pochodoval otvorene v uniformách po uliciach, bola jeho strana veľmi rýchlo zakázaná.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

no ale nema byt za co vysetrovany. Akosi dlho to trva od konca volieb :). A nakolko mu nic nemozu dokazat (nebol doteraz obvineny), takze fasista nemoze byt a nazyvat ho tak, je trestny cin za ohovaranie. Bohvie, kolko trestnych oznameni je podanych na Kisku a Matovica za ohovaranie. U oboch boli jasne preukazane danove podvody, ale druhych budu oznacovat za fasistov a tvarit sa, ze sa nic nedeje, to oni su tie obete. A este taki ludia budu kazat o moralke a nalepkovat ludi. Hnus.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

no a k tej otazke ze preco bola jeho prva strana rozpustna sa nevyjadris?

ale mna celkom fascinuju ludia ako ty, zijes v dokonalom zacarovanom kruhu, musi to byt fajn pocit :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

JPU napísal:Mne staci, ze som poznal ludi, ktori tieto denniky citali. spominal som ich uz a nepochopil som, ako mohli dostat VS titul. rodeni bratislavcania, takze da sa to pochopit. Ich argumentacia sa tocila jedine okolo dennikan a sme. takze je to odpad.
este aj proti bratislave mas nieco?

cim dalej tym viac mam pocit ze si len kvalitny trol, lebo aktualne asi stelesnujes vsetko co je smutne na slovensku a to sa proste neda splnat vsetky kategorie :D
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

JPU napísal: to je presne to co som chcel pocut, ze si si konecne priznal ze dennikn a sme nie je odpad, ale ze je to odpad podla teba. to je zasadny rozdiel.
Mne staci, ze som poznal ludi, ktori tieto denniky citali. spominal som ich uz a nepochopil som, ako mohli dostat VS titul. rodeni bratislavcania, takze da sa to pochopit. Ich argumentacia sa tocila jedine okolo dennikan a sme. takze je to odpad.
Presne kvoli ludom ako ty nebude na slovesku nikdy dobre.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Presne kvoli ludom ako ty nebude na slovesku nikdy dobre.
ufff. tak to su celkom silne vyjadrenia clovece. Snad to bude prave kvoli tebe. Ale na SVK sa ja moc nezdrzujem, takze ako si urobis, tak sa budes mat, pamataj ;).
este aj proti bratislave mas nieco?
neber to ako urazku alebo nieco osobne, ale prave Bratislava ma problemy s ludmi, ktori idu za pracou do BA, aj ked ti tam idu s nevolou.
zijes v dokonalom zacarovanom kruhu,
ja fajn vediet, ze vies, ako zijem.

k zruseniu slovenskej pospolitosti - navrh bol podany mimovladnou organizaciou ludia proti rasizmu (podla mna extremisticka organizacia, co mi pride usmevne). stranu zrusili, beriem to a akceptujem (vtedy by som ich ani nevolil), fungovali dalej ako obcianske zrusenie, ktore ale ministerstvo vnutra v roku 2008 rozpustilo, ale nasledne najvyssi sud toto rozhodnutie zrusil v 2009 :). Ale rec je o sucasnom Kotlebovi a ich sucasnom programe, ktory fasisticky nie je. Aj Nemecko bolo fasisticky stat a teraz patri medzi najvyspelejsiu ekonomiku Europy, sme ich otrokom, ako aj ine krajiny, a ked nas este Frcko vtiahne do jadra, tak uz budeme uplni otroci. Takze podla vasej teorie su Nemci stale fasisti. Novodobi fasizmus sa vykonava inac - rozkradanim. Rozni oligarchovia, Fico a cola, Sulik s Kocnerom, ktory odrbal stat v kauze Technopol. Matovic, danovy podvodnik, Kiska detto. Ukazte mi kauzy Kotlebu, resp. prepojenie na nejakeho oligarchu.
DEVZYO1G
Addict
Addict

otroci, USA, gramatika nefunguje, oligarchovia, Kiska, hlavnespravy :lol:
JPU
Medium Expert
Medium Expert

takyto jednoduchy tah som ocakaval. ale asi si mimo obrazu a dnes si popri hrani pocitacovych hier nestihol pozriet nove spravy. Co teraz spravis, ked sa to nepotvrdilo. :)))
https://www.aktuality.sk/clanok/526205/ ... m-z-ruska/
V prípade možného financovania strany ĽSNS z Ruska príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru vykonali operatívne preverovanie, pričom neboli zistené dôvody na ďalšie konanie,
Takze hybaj uz spinkat a nesir tu bludy a dezinformacie. Skor by som si na tvojom mieste polozil otazku, preco sa stretol Kiska s kontroverznym financnikom Sorosom, ktory ma zakaz do krajin ako Izrael, Taliansko a myslim, ze aj Madarsko.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 22:07)
DEVZYO1G napísal:otroci, USA, gramatika nefunguje, oligarchovia, Kiska, hlavnespravy :lol:
chlapce, argumentovat gramatikou, to je tak jednoduchy a chaby argument, ked uz nemas co povedat. Nepisem tu oficialny list, ci niekde urobim preklep i/y, mi je srdecne jedno. Nie som slovencinar a kazdy kto chce, podstatu pochopi.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

JPU napísal:takyto jednoduchy tah som ocakaval. ale asi si mimo obrazu a dnes si popri hrani pocitacovych hier nestihol pozriet nove spravy :)))

Takze hybaj uz spinkat a nesir tu bludy a dezinformacie.
Ja mam este len 1PM takze spat nemusim :)
A co ten zvysok? :) Podla teba je Kotleba svaty, a komplet vsetci mu chceju len zle vsak? :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

JPU napísal:takyto jednoduchy tah som ocakaval. ale asi si mimo obrazu a dnes si popri hrani pocitacovych hier nestihol pozriet nove spravy. Co teraz spravis, ked sa to nepotvrdilo. :)))

Takze hybaj uz spinkat a nesir tu bludy a dezinformacie. Skor by som si na tvojom mieste polozil otazku, preco sa stretol Kiska s kontroverznym financnikom Sorosom, ktory ma zakaz do krajin ako Izrael, Taliansko a myslim, ze aj Madarsko.

//autoeditácia príspevku (03 Okt 2017, 22:07)

chlapce, argumentovat gramatikou, to je tak jednoduchy a chaby argument, ked uz nemas co povedat. Nepisem tu oficialny list, ci niekde urobim preklep i/y, mi je srdecne jedno. Nie som slovencinar a kazdy kto chce, podstatu pochopi.
mas pravdu, ta gramatika nie je az taka podstatna, len to krasne zapadalo do celkoveho obrazu :)
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Aaaach jaj. Tendencne clanky a cista propaganda zvysujuca % LSNS. Verim, ze si aj uveril, ze Kotleba ma X funkcii a pobera 8000e, co su absolutne klamstva. Stranicky dom. Bolo preukazane, ze tam byva? Nebolo. Strana ma pravo na sidlo. Stalo myslim 300 000e. Ak je to vedene ako sidlo strany, tak mi je jedno, ci to maju na lazoch v nejakej chate, alebo niekde v centre mesta v BB. Jasne, ale bolo dolezite rypnut do LSNS. SaS ma centralu za myslim vyse 1.5mil eur a to este chceli na tom prepierat prachy, co im Radicova zatrhla :D. Smer a jeho centrala, kolko penazi? Nebolo mu nic preukazane. Ale za to Sulikovi ano, Matovicovi ano, Kiskovi ano, Ficovi ano, Kalinakovi ano, Dankovi ano, Bugarovi ano. Zaujimave, ze nikomu neprekaza multitatko a byvaly mafian Kollar. Ohladom toho sidla som sa raz hadal s jednym chlapikom (volicom OLANO) a bol cely bez seba, ked to akoze natreli Kotlebovi. Ten isty chlapik ma nedavno presviedcal, ze v USA zije viac moslimov ako krestanov :D. Len som sa nad jeho hlupostou pousmial a zistil som, ze s takym nema ani vyznam debatovat.

Pani, tymto sa rozlucim: Ako sa hovori, mudrejsi ustupi. Kludne si volte koho chcete, podla vasho svedomia a vedomia. A zijte tak, aby ste boli spokojni a nie to zvalovali na druhych, ze prave kvoli takym a hentakym je tu zle. Kazdy mate sancu len ju treba uchopit. Mozte sa presadit a nieco ukazat a dokazat. Majte sa pekne. Niektorym zelam dobru noc, inym pekne popoludnie...
Bye.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

JPU napísal:Ked mas prachy, prieskum si zaplatis. Mna sa nikdy nikto nepytal koho budem volit. Ale prieskumne agentury funguju na principe, ze vysledky zverejnia take, ake si praju dotycni a podla toho aj oslovuju volicov. Povazovat prieskum za doveryhodnu informaciu uz nemozno. Videli sme to pri volbach do NR, pri volbach v USA, pri brexite (aj ked tam som si uz neni isty, ako to bolo s tymi cislami). Lunter je smerak, len to kamufluje. Alebo podpora Smeru bude pre Luntera bozkom smrti :). Ja verim, ze ludia budu mat spravnu ruku pri volbe. Ale eurofondy treba este rozkradnut kym je cas. Za kotlebu sa im to nedarilo, ktory ich stopol
V tom najlepsom pripade to funguje tak, ze maju istu vzorku ludi, ktori sa bud pravidelne alebo mimoriadne zucasnuju ankiet, na zaklade toho ako vnimaju realitu, tak aj zahlasuju. Anketari poznaju ich profily, nie su to pre nich nahodni ludia.
Napísať odpoveď