Este raz sa pytam: Ak je Kotleba fasista, preco nepodate trestne oznamenie a preco nie je zavrety? Preco mu bolo vobec umoznene kandidovat vo volbach, kde bol DEMOKRATICKY zvoleny viac ako 200 000 ludmi, ktori su asi podla vasej teorie fasisti a nevzdelani ludia? U nas je fasizmus zakazany a logicky (niektorym tu slovo asi nic nehovori), ak by bol Kotleba fasista a mal fasisticku stranu (nebodaj fasisticky program ako ho oznacil hnoj dennikN), tak nemoze kandidovat a mat danu stranu. Len by ma zaujimalo, kolko z tych ludi poznate? Ja poznam par volicov za SaS alebo OLANO, s niektorymi som mal aj tu cest pracovat a nikdy som nechapal, ze takyto clovek ma vobec titul z VS a robi do IT. Pocuvat ich denno-denne bolo utrpenie.
jackb:
ja ti nic nezakazujem. To, ze som spomenul GIS, to bolo na margo toho, nech si zistim, comu sa venujes. Ale ak naozaj robis pre giganta (zrejme si asi dobry, podla toho ako sa prezentujes), nerozumiem tym trivialitam, ktore si riesil na fore a uz len to ta degraduje. Ako keby sa ja budem pytat, ako previest cislo z dvojkovej do desiatkovej, a potom niekde inde sa budem chvalit, ze robim pre firmu google na pozicii vyvojar.