Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa jackb »

a napise aj B, ze si na margo toho, ze zijem v UK napisal: poznam vela takych Slovakov, co tam ziju a nevedia ani slovko anglicky. preto som ti napisal, ze ja rozhodne nie som jednym z nich, ze som tiez na sebe pracoval, aby som sa dostal aj na univerzitu a po nej do velkej firmy v mojom odbore. do kedy to este budes vytahovat? ja si ani nepatam co za problem s diskom som to riesil, ale ty to tahas pri Sulikovi, Kotlebovi, Kiskovi, separatistoch...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

JPU: Ak by si bol dostatočne zbehlý, vedel by si toho o mne dosť. Viac rád ti dávať nebudem, keď sa tu už prezentuješ tak, ako sa prezentuješ, mohol by si to zvládnuť. Na rozdiel od kotlebových zbabelcov na tomto fóre, ktorí sa hanbia za to, že mu fandia, prípadne potia krv kvôli svojmu zamestnaniu a boja sa, že by ho v prípade odhalenia takýchto sympatií stratili, totiž vystupujem verejne. To je sila, čo?

Takže ty ešte aj obhajuješ rodinkárstvo? Typické od obhajcov Kotlebu, obhajujú všetko, čo sa len dá, pričom na to isté nadávali pred jeho "triumfom" v BB kraji. Lebo predsa "on je náš, on môže!"

No a to je všetko, na čo si mi dokázal odpovedať? No tak poďme znovu:

Ahoj, je už v lochu Matovič? Je už v lochu Fico? A čo tak Kiska, Sulík a podobne? Dokázal im niekto niečo? Nemáš náhodou dvojaký meter? A prečo tu vlastne v tejto téme furt spomínaš iných a nie Kotlebu? Naozaj ma to fascinuje. Nie je to tým, ako som napísal, že "oni môžu, môže aj on"? A ako je to s tým niekoľko krát trestaným v dozornej rade? Ako je to s jeho rodinkárstvom v kraji? (--no, na toto si už, podľa očakávaní v istej šablóne, odpovedal--) Ako je to s tým bagrom, na ktorý vysal od ľudí peniaze a dodnes nie je? Ako je to s jeho sľubovaním, že domy pod KH zrovná so zemou? Ako je to s tou stavebnou firmou v BB kraji?

Ešte pikoška: "uceny z neba som nepadol, ale dost som sa nadrel, aby som bol tam, kde som." - no, tak to si jediný na celom svete :) určite, fakt, nesrandujem.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JPU »

trulko, ja nepotim svoju krv a nebojim sa, ze pridem o zamestnanie. Ja pracujem na volnej nohe a mam zahranicnych klientov, ktorym je uuuuplne ukradnute, koho som volil, a aj keby to vedeli, bolo by to jedno. Som plateny za to, co im ponukam, nie za to, koho som volil :). Niektori maju rozum a nebudu niekoho sikanovat za nazor alebo za volbu.
Ja poukazujem na inych politikov, nad ktorymi si honkaju ich volici a aj ked sa na nich nieco vytiahne, tak to beru ako mafianske praktiky a pri Kotlebovi spominaju fasizmus. Ale svojich si nedaju. Takze mozme to brat tak, ze ako ja si zastavam Kotlebu, tak to iste robia volici svojich politickych stran.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Truľko je ten, kto ťa vychoval. Nastupujú osobné útoky, typická stratégia fanúšikov Kotlebu. Moja reakcia bola všeobecná, prečo tu teraz rumádzgaš ako trafená húska a prečo si tak vzťahovačný?

No a to je všetko, na čo si mi dokázal odpovedať? No tak poďme znovu:

Ahoj, je už v lochu Matovič? Je už v lochu Fico? A čo tak Kiska, Sulík a podobne? Dokázal im niekto niečo? Nemáš náhodou dvojaký meter? A prečo tu vlastne v tejto téme furt spomínaš iných a nie Kotlebu? Naozaj ma to fascinuje. Nie je to tým, ako som napísal, že "oni môžu, môže aj on"? A ako je to s tým niekoľko krát trestaným v dozornej rade? Ako je to s jeho rodinkárstvom v kraji? (--no, na toto si už, podľa očakávaní v istej šablóne, odpovedal--) Ako je to s tým bagrom, na ktorý vysal od ľudí peniaze a dodnes nie je? Ako je to s jeho sľubovaním, že domy pod KH zrovná so zemou? Ako je to s tou stavebnou firmou v BB kraji?

A ešte by som čosi pridal aj o tom, ako papuľoval pred voľbami o tom, ako niekto sedí na dvoch stoličkách a teraz on, sám etalón morálky a hrdina Slovákov, robí presne to isté. No to je asi v poriadku, pretože "on je náš, on môže!", no nie?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Vidím, že si tu opäť dotiahol po 88x zopakovať svoje staré výčitky na Kotlebu.

Nič nové si sa v bulvári nedočítal?

Kotleba nie je dokonalý, to určite, ale nikoho asi netrápi to, že napr. ešte nezbúral cigánske chatrče, tak ako teba. :lol:
seth82 napísal:Ahoj, je už v lochu Matovič? Je už v lochu Fico? A čo tak Kiska, Sulík a podobne? Dokázal im niekto niečo?
Som rád, že aj Fico je na tvojom zozname nevinných, aspoň je to úplné. Ak ide o Kotlebu, z akej trestnej činnosti je podozrivý on? "Dokázal mu niekto niečo?"
JPU
Medium Expert
Medium Expert

osobne utoky? nebud smiesny. Zvalcovane chatrce ma netrapia, zda sa ze teba ano. Stale to tu vytahujes. Mna trapia rozkradnute miliony, nie nejake chatrce. Mna trapi NATO a EU diktat a Ficove jadro. Tvoj bulvar ma nezaujima. Mozno ochvilu vytiahnes 8000e Kotlebov plat.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

-AA-: Predtým, ako vletíš do diskusie in medias res (čo som spravil aj ja, ale na rozdiel od teba som si prečítal predchádzajúce príspevky)...si prečítaj predchádzajúce príspevky. Možno potom pochopíš, o čom píšem a akú sprostosť si tu s tým nevinným vytresol. Nuž ale čo ti na to napíšem - nie som historik, takže...

Bulvár nečítam. Odpad ako Slobodný Vysierač a Zjem aj Vlek nechávam na voličov Kotlebu. Už som ti to v minulosti napísal, to tu musím stále opakovať dokola ako to všetko nižšie? Dúfal som, že sa v tebe zapne aspoň ten Pavlov reflex a nebudeš pociťovať nutkanie tu vypisovať o akomsi bulvári...Holt, aj zvieratká sa naučia lepšie.

JPU: Ak ma niekto nazve truľkom, nie je to osobný útok? Nechceš si to v hlave usporiadať predtým, ako tu s niekým začneš "približne" vážnu diskusiu? Teba trápi NATO a EÚ? No pozrime sa. A čo také ťa trápi? Ten bulvár si pekne odrapotal od Aryana, máte spoločný kancel?

Nuž ale teda.

A ešte by som čosi pridal aj o tom, ako papuľoval pred voľbami o tom, ako niekto sedí na dvoch stoličkách a teraz on, sám etalón morálky a hrdina Slovákov, robí presne to isté. No to je asi v poriadku, pretože "on je náš, on môže!", no nie?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

uz som davnejsie spominal, ze to, co sa pise o Kotlebovi, su tendencne clanky namierene proti Kotlebovi. A prosim ta, uz sa neopakuj. Skus zapnut aspon nejaku mozgovu bunku. Je vela ludi nespokojnych s politikou EU a aj s NATO. Ludia to davaju najavo aj prostrednictvom volby Kotlebu. Ono diskutovat so slnieckarmi je niekedy naozaj velmi zlozite.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Takže nič k tomu truľkovi. Pochopil som. Chvíľkový skrat, ktorý sa u Kotlebovcov deje pravidelne.

Ak chceš spomínať slniečkárov - hoci si to možno nemieril na mňa - prezri si moje príspevky v sekcii o cigánoch a teplých. Možno zmeníš názor. Ak chceš vedieť, ako sa to robí, použi svoje megaschopnosti.

Na margo môjho opakovania sa - vieš, ak mi niekto nevie odpovedať na celkom jednoduché otázky, tak sú dve možnosti - buď na ne odpovedať nechce, alebo na ne odpovedať nevie. Obe možnosti sú v prípade obhajoby Kotlebu zlé a hlavne hlúpe. O moje mozgové bunky sa ty neobávaj (v mojich firmách máme dostatok odborníkov na to, aby to posúdili a čosi mi hovorí, že ty nie si jedným z nich, okrem toho japonské zdravotníctvo je na tak trochu inej úrovni ako to naše), ja nemám problém s kritikou hocikoho a hocičoho - to je rozdiel medzi nami dvoma a medzi mnou a fanúšikmi Kotlebu. A Fica - to je spoločný prienik, v minulosti to platilo pre "otca národa" alias Mečiara z HZDS - teda týpka, ktorý viedol bandu s vysokými komunistickými funkcionármi, medzi ktorých patril tak napríklad Cuper z ĽSNS.

Teda poďme opäť k veci:

JPU
Medium Expert
Medium Expert

Chvíľkový skrat, ktorý sa u Kotlebovcov deje pravidelne.
Tymto si pobavil. S tym skratom si myslel asi volicov OLANO a samotneho predsedu Igora :)

K trulkovi, to som pouzil aj pri jackb, nakolko nechapal podstatu na co narazam.
slnieckari bolo myslene vseobecne.

Matovic v lochu nie je, nema za co (premlcane ciny), ale podvodnik je. Fico v lochu nie je, ale cisty takisto nieje. Kiska a Sulik nesedia. Dokazalo sa len to, ze su si vsetci podobni. Na to som sa snazil poukazat. S trestanym v dozornej rade o tom nemam informacie, tak sa nebudem vyjadrovat. Na rodinkarstvo som odpovedal. Zrovnat domy nemoze, lebo by mal problem a bol by samozrejme rasista, nakolko su tam nelegalne cigani. Skor si treba polozit otazku, preco tam ti cigani stale su, a ze ich vobec zakon chrani. Stavebnu firmu myslis na opravu tych ciest? Pokial viem, tak to spravili odznova a firma, ktora to vyhrala, odstupila.
jackb
Redeemer
Redeemer

Bud pis rovno o co ti ide, alebo nevyslaj kraviny, aby si mohol utocit na ludi?
Kto je nespokojny s NATO a EU? 200 tisic salatov a 4 tisic o2znych. Pri 5,3 miliona je to stale tak malo, ze sa tym nema cenu ani hlbsie zaoberat.
Okrem toho, ako vsetci populisti, ani kotleby nemaju riesenie na to, co budu robit ak by naozaj vystupili z EU a kto zaplati neclenstvo v NATO. Su to len hlupe krcmove reci, ktore podporuju bludweby ako AZ24 a RT.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Kto pise o vystupeni EU? Nespokojnost != Vystupit z EU. Inac Sulin tiez nie je spokojny s EU a to, akym smerom sa ubera. Kritizuje ju. takze k tym tvojim salatom pripocitaj 315 558 teplosov a hulicov. A to uz sme na vyse 520 000.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zasa sem pletieš akéhosi Igora. Načo je to dobré? Koho do tejto témy ešte vtiahneš? Veď je to o Kotlebovi, či nie? Ty si isté osoby obvinil z niečoho, čo zjavne nespáchali, pretože ak by to spáchali, tak by sedeli v lochu. A to som ja aplikoval na Kotlebu, ktorý tiež "nespáchal nič".

Ak niekto v diskusii použije slovo "truľko", je mi vcelku jedno, či to oponent považuje za metaforu alebo za nejakú chybu klávesnice - osobný útok to vždy je. Ja ťa tu môžem nazvať X slovíčkami a predsa to nerobím - prečo asi? Skús to.

"Dokazalo sa len to, ze su si vsetci podobni. Na to som sa snazil poukazat." - BINGO! Sú si všetci podobní. Majú rovnaké črty, ako Kotleba. Rovnaké prešľapy, rovnaké nezrovnalosti, rovnaké kauzy (alebo podobné), rovnaké problémy, rovnaké platy a rovnaké sranie si do húb (pardon za expresívny výraz). Presne o tom to je. Sú rovnakí. Neexistuje nejaký "neštandardný" Kotleba, neexistuje nejaká "iná" ĽSNS - všetci sú rovnakí. Začali rovnako rýchlo rozprávkovo bohatnúť (vieš si ty predstaviť, ako by si zarobil taký Mazurek na autíčko od Nemcov?).

So zrovnaním domov môže, pretože rasistom už je. Tak aká je škoda? A to "spravenie odznova" je akože OK? Niekto nám našiel zlodejinu, tak sme to opravili a už nie sme zlodejmi? Aplikuj prosím to, čo som napísal vyššie. Sú rovnakí.

Len na margo tých "huličov" - vieš mi napísať, v čom sú lepší ako tí, ktorí sa vo vani bratríčkujú ako teplí? Neviem, akosi mi to nejde do hlavy. Veď vieš, na koho narážam - na ten hnusný bulvár, ktorý to celé zverejnil.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ty si isté osoby obvinil z niečoho, čo zjavne nespáchali, pretože ak by to spáchali, tak by sedeli v lochu.
Ja sa ta nechcem dotknut, ale cital si, co som pisal? Matovic, ked jazdil fabiou, to bolo pred 5 rokmi, to znamena, ze uz je to premlcane. Uctovnictvo sa archivuje 5 rokov (ak mas firmy, mal by si to vediet). S tym teraz uz nemozu nic spravit. Ale jednoducho to, co spravil pred 5 rokmi nebolo dobre, najzabavnejsie bolo to, ked este tvrdil ze tych 200 000km je realnych. Fico a spol. "kradnu" v medziach zakona, takze nemozu im nic dokazat, ale vieme ako to je.
(vieš si ty predstaviť, ako by si zarobil taký Mazurek na autíčko od Nemcov?)
vies, ci to auto nema na nejaky lizing? raz sa pisalo v bulvare, ze nejaky kotlebovec ma mercedes ML. otvorim clanok a tam stary medak, ktory ma mozno hodnotu 3000e, ale muselo sa predsa nejako zdiskreditovat :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

JPU a čo hovoríš napr. na toho Rogela, ktorý je opäť na kandidátke ĽSNS? Veď väčší prototyp neonacistu je hádam na Slovensku aj ťažko nájsť. Pohodička? Aryan Angel to odpinkal nezáujmom, tak som zvedavý, čo si o tom myslíš ty. A dúfam, že sa tohto chytia aj média a moderátori pri predvolebných diskusiách. Keby sa nerozhádali maránovci s magiátovcami a spol., tak som si istý, že by sme našli aj ďalšie neonacistické esá. A určite rôzne menej významné a známe tam aj sú, však ĽSNS zobrali tieto voľby naozaj frontálnym útokom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Strana ĽSNS

A neodpovie na otazky a neodpovie.
To, ze Risko je sam kritik EU je jedna vec. Ale on nelanari ludi, aby podpisovali peticiu za vystupenie.
Takze ked su vsetci proti Kotlebovi a pisu tendencne, aby mu skodili, tak napis ty: co potom ked prejde peticia a referendum za vystupenie z EU a NATO? Z coho ten spas zaplatia? Kde sa zamestnaju vsetci slovenski skladnici, ktori dnes robia v krajinach EU (lebo odmietas, ze nasi krajania mozu ovladat jazyk, mat miestne vzdelanie a pracovat vo svojom dobore)? Kto zaplati samostatnu armadu?
Ale to dopadne ako v UK, ze po referende sa kotleby rozpustia, stratia a svoj bordel nechaju inym?
JPU
Medium Expert
Medium Expert

UK na tom nebude zle, ked vystupila. Daj tomu cas a uvidis. Bojis sa, ze ta vratia naspat na Slovensko? Ono EU sa pomaly ale iste rozpada.
Na otazky som zodpovedal. Rogel? Pani, netusim, kto to je. Zas nesledujem kazdy krok LSNS, tak ako by som to nerobil pri ziadnej inej strane. Nie som taky fanatik. Ak je to tak, ako pisete, potom nerozumiem takemuto kroku zo strany Kotlebu. Priznavam, mal by sa ocistit od fanatikov vyznavajucich fasizmus. Inac ta peticia nemusi byt rovno za vystupenie, ale dat tym najavo, ze dost ludi nie je spokojnych a treba sa tym zaoberat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja sa nebojim. Ty by si sa mal bat “rozpadu Unie”, ty podnikatel.
Nebude zle? Ze nechce vidiet, ze Kotleba je taky isty fasista ako ked bol pred 10 rokmi ucitel a vyhodili ho pre podporu a propagaciu. Pre to iste rozpustili Pospolitost. On sa nezjavil pred 4 rokmi.
A ked nechces vidiet co za cloveka to je, neuvidis ani, ze z vecera na rano sa ekonomika UK prepadla o 25% a stale pada. Velke firmy odchadzaju, nebude mat kto platit dane. Ked mne povedia, ze sa aj my stahujeme, tak sa zbalim a pojdem tam kde firma :)
Sa radsej boj o tych Romov, na ktorych dnes platim dane ja, ale ich ti vratia prvych. Lebo ty “sa pozeras na obe stranu”, ale nasledky exitov vidiet nechces.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

JPU: Páči sa mi, ako selektívne odpovedáš iba na vytrhnuté časti príspevkov. Je mi vcelku jedno, prečo a čo sa premlčalo (firmy sú v zahraničí, mal si možnosť vyhľadať si o mne všetko, nespravil si tak), odsúdený nebol, hotovo. Ani Kiska, ani Fico, ani Sulík, ani Dzurinda a tak ďalej. Keď totiž kradnú v medziach zákona a oblbujú systém tak, ako to robí Kotleba (už mu niekto dokázal, že v tom dome býva? - koho asi citujem?), tak sa samozrejme do lochu nedostanú. Problémom v tejto diskusii je, že fanúšikovia Kotlebu jemu prepáčia všetko, no na iných im vadí každý jeden detail, za ktorý by mali ísť do basy. To je ten markantný rozdiel. Ale o tom som ti už predsa písal, či nie? Blažene si celú stať odignoroval. Kotlebovfanúšik = Ficofanúšik. Žiaden rozdiel. O tom, že fandia ešte aj komunistom (podoba režimov nie je náhodná), ani písať nebudem.

Lízing? Možno. Ide o princíp, podobne ako s domčekom za 260K, ktorý je vraj centrálou.

Ešte jedna vec: EÚ sa nerozpadne. V UK to dopadlo tak, ako to dopadlo, kvôli hlúpemu populizmu. A práve ľudia ako Kotlebovci by sa mali doslova zosierať pri myšlienke, že by padla EÚ a s ňou aj Shengen, pretože to by sa do krajiny vrátila celkom slušná kôpka ľudí, ktorá by samozrejme očakávala všetky tie zázraky, ktoré Kotleba a spol nasľubovali. No a tie samozrejme Miňko, Uhrík a podobné elitné súčasti nášho národa zrealizovať nedokázali.

Mne osobne stačí iba to, že hlupáci z ĽSNS bojujú za vystúpenie z EÚ ako takej. To je debilizmus najhrubšieho zrna, o tom som už ale v tejto téme celkom obšírne písal a nechce sa mi to rapotať odznova. Ty sa podľa všetkého rozumieš účtovníctvu, takže ekonomika by ti nemala byť cudzia a o tej zasa viem čosi ja.
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

JPU napísal: Fico v lochu nie je, ale cisty takisto nieje. Kiska a Sulik nesedia.
Len tak mimochodom, prečo by mali sedieť Kiska a Sulík? ušli mi nejaké ich kauzy s ktorých sa vyvliekli?
Napísať odpoveď