Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa JPU »

Nedohladaval som si o tebe, nemal som tu potrebu. Ked tak ucinim, bude to moje rozhodnutie, nie tvojim prikazom. Ano dom je pisany ako centrala LSNS. Vies preukazat, ze ten dom niekto pouziva ako svoj dom na byvanie? Zakon nestanovuje, kde a ako ma vyzerat centrala strany. Ked by si kupil centralu za 2miliony eur v BA, tak bolo by to ok? Ako neviem co si chcel povedat tymto hlupym argumentom. Ci akoze nemaju nic robit? Ako kazda strana, maju narok na sidlo. Nech sa potom vsetky strany vzdaju svojich miliovych sidiel, nech zakazu stranam sidla. Stale mi je prijatelnejsie, ze niekto si kupi sidlo za 300000€, ako ked si niekto kupi sidlo za 1.5mil €. Sa mi lubi Kotlebafanusik = Ficofanusik. Odkial prosim ta chodis na tieto nezmyselne prirovnania. Vacsinou takyto argument pouzivaju ludia, z ktorych vacsina pochadza zo stran ako OLANO, SaS. Staci si otvorit rozne diskusie a tam je to pekne vidiet. Pre nich ste bud Kotlebovolic alebo Ficovolic. Take slaboduche. Alebo mas vypracovanu statistiku?

PS: Matovic nekradol v medziach zakona, len ide o premlacny cin. To je sakra rozdiel.

Sediet? Ja nehovorim o sedeni, ale o tom, ze jeden bude kazat moralku, kritizovat druhych a pritom nie je o nic lepsi. Akoze v com sa lisim od vas? Domnievam sa, ze vacsina z vas ste volici OLANO, SaS, Kisku, ktori maju maslo na hlave ako Kotleba, a hlas im date a budete sa ich zastavat. Takze o com to je?
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

Prečo sa vyjadrujes k SaSke, keď ta žiaden škandál nemala?
TK1991
Star
Star

Príspevok od používateľa TK1991 »

JPU napísal:
Sediet? Ja nehovorim o sedeni, ale o tom, ze jeden bude kazat moralku, kritizovat druhych a pritom nie je o nic lepsi. Akoze v com sa lisim od vas? Domnievam sa, ze vacsina z vas ste volici OLANO, SaS, Kisku, ktori maju maslo na hlave ako Kotleba, a hlas im date a budete sa ich zastavat. Takze o com to je?
Bud konkretny, ake maslo? Su tu nacisti, anarchisti, komunisti, kapitalisti, nie su tu vsetci sas-kari.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Zaujimave:
V decembri 2014 vyšlo najavo, že niektorí dosadení zamestnanci župného úradu z radov straníkov odovzdávajú Kotlebovi časť svojej výplaty. Na súkromný účet mu mali posielať údajne 20 percent. Kotleba priznal, že tieto peniaze používa na financovanie svojej politickej činnosti. Podľa neho tak mali robiť dobrovoľne, akýkoľvek nátlak poprel.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... preslapov/
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Iný feudál. :D
JPU
Medium Expert
Medium Expert

beardie napísal:Prečo sa vyjadrujes k SaSke, keď ta žiaden škandál nemala?
Tak snad vies pouzivat google, lahko si dohladas.
Ze cast platu odvadzaju, to je vseobecne zname, ale nepovedia, ze tie peniaze pouzivaju aj na take veci, ako financovanie taborov pre deti, rozne financne prispevky pre rodiny v tazkej situacii. A takisto to pouzivaju aj na kampan, na letaky, apod
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kampan mimo oficialnej predvolebnej kampane. to znie uplne ferovo. tak isto ako dary ako sucast kampane.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ja vravim o kampani mimo volebneho obdobia? Viem, ze vydavali v BB noviny, na ktore im stopli financie a LSNS to tahala zo svojho, z tych prispevkov
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

JPU napísal:A takisto to pouzivaju aj na kampan, na letaky, apod
ano, hovoris. a ta "dobrocinnost" je tiez len za ucelom politickej kampane. alebo darovanie krvy na vyrocie vzniku Slovenskeho statu
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JPU napísal: Tak snad vies pouzivat google, lahko si dohladas.
Ze cast platu odvadzaju, to je vseobecne zname, ale nepovedia, ze tie peniaze pouzivaju aj na take veci, ako financovanie taborov pre deti, rozne financne prispevky pre rodiny v tazkej situacii. A takisto to pouzivaju aj na kampan, na letaky, apod
tebe sa zda v poriadku vberat peniaze z platu od niekoho, koho si tam osadil? a to este nehovoim o umelo vytvorenyh poziciach
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Ak je to dobrovolne, v com je problem?
Jackb, v podstate mas pravdu, ale to by sme potom mohli hovorit aj o inych subjektoch, ze si robia kampan.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

otazne ci je to dobrovolne alebo "dobrovolne"...

na strednych skolach (minimalne na jednej o ktorej viem) maju dobrovolny prispevok do zrps, ale pokial sa rozhodnes neprispiet, tak tvojmu dietatu nedaju kluce od satne :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Fico s Kalim tiež takto z verejných financii "zamestnali" Bašternáka a ten im úplne dobrovoľne posiela peniaze na účet a prenajíma nehnuteľnosti. A oni potom tie peniaze používajú na kampaň a charitu. Takže...
JPU napísal:Ak je to dobrovolne, v com je problem?
Presne tak. Ak verejne financie kradnu dobrovoľne a robia to "naši ľudia", tak v čom je sakra problém? :smt059

A bonusová otázka pre teba: Pred parlamentnými voľbami v roku 2016 bolo koľko politických strán, ktoré tvrdili, že odmietnu peniaze za výsledok vo voľbách, lebo nechcú byť ako iné politické strany a postavili si na tom celú predvolebnú kampaň?
Prílohy
22279379_1466762853371581_608946329816352835_n.png
22308641_1704872929822406_6136271040985698751_n.jpg
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Nepride Vam to ako strata casu debatovat s tymto hnedym nakadenym (bez urazky) :) ? Keby aspon niecim vybocoval z kotletovskej sablony, mozno by bol zaujimavy, ale to je sama osobna skusenost mojho znameho, samy zly kiska, fico, danko, bugar, matovic, diktat bruselu, zle NATO, teplosi a hulici, dobri rusaci, o nackov na kandidatke neviem, brata predsedu strany by som samozrejme odkyval hociakemu predsedovi, volim podla titulu :D :D

Chalan robi pri pase nocne a tak ako par jemu podobnych dufa, ze kotleba ho oblecie do mencestroveho fraku a ak nieco robi na volnej nohe a ma zahranicnych klientov, tak lize anal nemeckym dochodcom, ktorym by naozaj bolo srdecne jedno koho volil.

Tiez nemam rad osobne invektivy, ale viem sa premoct ;)

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2017, 21:24)
ephramko, oni nevedeli, ze tych penazi sa vzdat nemozu. Nemaj im to za zle a nekonspiruj, ze to bol populisticky slub na prilakanie ovci. Po volbach jasne vysvetlili, ze penazi sa zakonne vzdat jednoducho nemozu a tak sa rozhodli, ze ich rozdaju slusnym ludom a vybuduju za ne domobranu. To by v tom ale nebol cert, keby nezistili, ze ich nemozu ani rozdat, toboz z nich vybudovat domobranu. Ale zase, prosim, nekonspirujme, ze to bol len populisticky blabol. Skratka nevedeli. Treba im dat sancu. Ani ked chcu vystupit z EU a NATO a nemaju ani bledomodry sajn ake to bude mat nasledky, majme strpenie a dajme im sancu. Kazdy, aj podpriemerne inteligentny bude podobny pokus sledovat uz iba spoza hranic, ale ak tu ma ten nacek so svojim degeneratom niekedy vladnut, tak to tomuto narodu velmi rad doprajem.
JPU
Medium Expert
Medium Expert

Chalan robi pri pase nocne a tak ako par jemu podobnych dufa, ze kotleba ho oblecie do fraku a ak nieco robi na volnej nohe a ma zahranicnych klientov, tak huli pera nemeckym dochodcom, ktorym by naozaj bolo srdecne jedno koho volil.
Fuha, chlapec neudrzal nervy na uzde a ukazal sa v tom najlepsom moznom svetle, ako len vedel. To, co robis ty, mi je srdecne jedno, nemusis tu odhalovat pozadie tvojho jobu. Zrejme si sa na viac nezmohol, ale kazda praca sa ceni, lepsie ako byt na pracaku.
Takze, aby som ta dal viacej do obrazu. Ze robim na volnej nohe znamena, ze mam klientov, pre ktorych robim na dialku, vola sa to remote work (fajcenie vtakov si neviem predstavit pri takomto style prace). Moji klienti su ako z Europy, tak z USA a jeden je z Ruska. Moja praca spociva v spracovavani real-time signalov, spracovanie obrazov (takze fourierove transformacie, diskretne signaly, vzorkovanie apod.) nie su pre mna cudzie pojmy. Za svoj profesijny zivot som precestoval dost krajin. S financiami problem nemam, som stedro odmenovany. Predsa, nie kazdy je lopata, ktora lepi webovky s pouzitim nejakej DB a hovori si, aky som super programator :)). Takze sa snaz, az nepresedis cely zivot v kancli.
Ak verejne financie kradnu dobrovoľne a robia to "naši ľudia", tak v čom je sakra problém?
Mal som pocit, ze tu je to samy "inteligent", a ze ja som ten debil a hulic vtakov, ale som sa prepocital. Vies mi povedat, ci je dostavanie vyplaty kradnutie? To, co si kto robi s vyplatou, je mne srdecne jedno a moze to byt aj tebe jedno. Uradnicka tiez kradne verejne financie? Trosku si to upracte v hlave hosi, lebo ak clovek robi nieco dobrocinne, je to zle, ak nic nerobi, je to zle.

Bonusova odpoved: A nepovedali chlapci nahodou, ze vratia prispevok, ked ho vratia aj ine strany? Ak sa nemylim, tak vratit ten prispevok ani nie je mozne. Ak sa nemylim, nepredlozili chlapci zakon, kde by sa zrusil prispevok za volby? Presiel? Nepresiel. Predpokladam, ze hliadky vo vlaku su financovane z tych penazi a tento ucel velmi chvalim a pochvaluju si ho aj ludia, ktori tymito vlakmi cestuju. Samozrejme media ich demonizuju, ze ludia sa ich boja. Myslim, ze teraz za tie peniaze zakupili nejake pozemky, na ktorych by sa mali konat tabory pre decka. Ak to naozaj zrealizuju, tak palec hore. Skor sa pytam, co sa deje s peniazmi, ktore za volby ziskala srocka OLANO. Zatial som nejaku ich aktivitu, ktorou by pomahali ludom nezachytil. Ak neratam to saskovanie v BA a rozdavanie pareckov a pagacikov :)).

Vratenie prispevku ma vobec neprilakalo, aby som dal hlas tejto strane :). V podstate to bolo take, bol som na Slovensku isty cas, zhodou okolnosti boli volby, tak som siel volit. Precital som si programy a nakolko uz mam nieco odzite, narozdiel od vas mladych harcovnikov, vedel som, ze volbou starych stran sa nic nezmeni, nakolko za vyse 20 rokov sa tu nic nezmenilo.

//autoeditácia príspevku (08 Okt 2017, 21:55)
Nieco na dobru noc hosanci:

Nech A a B su dve rozdielne cele cisla vacsie ako 1. Sucet tychto dvoch cisel nie je vacsi ako 100 a B je vacsie ako A. Peter a Michal su dvaja matematici a zaroven logicky uvazujuci ludia. Peter pozna sucet A+B a Michal pozna vysledok A*B.

Peter hovori: "Michal nepozna A a B"
Michal hovori: "Ja poznam A a B"
Peter hovori: "Tak teraz aj ja poznam A a B"

Ake cisla su A a B? :)

Tymto sa s vami lucim, prajem vam mnoho uspechov v zivote. Drzte sa. A DieKrupps, ty na sebe popracuj. Moji oponenti dokazali diskutovat bez invektiv (ak odmyslim salat).
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Aj tak sa vrátiš :lol:
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Nikoho tu nepoznas, ale vsetkych mas za trulkov, analfabetov (to bolo konkretne na mna) a mlade ucha, ale ocenis, ked s tebou debatuju bez invektiv. :D :D
Takze upravujem svoj odhad na prilezitostneho manualneho robotnika so zalubou vo vesteni - level rookie :)

Konkretne OLANO, vsetci jej poslanci, davaju na charitu 10% platu, co povedala Remisova v debate, kde sa organ Uhrik nevedel vyjadrit k holokaustu, lebo nieje historik. Silne pochybujem, ze je to ich jedina aktivita v tomto smere. A to musim prehlasit (vzhladom k tvojim dedukcnym schopnostiam), ze tychto panbickarov nijako zvlast nelubim. Ide o to, ze ostatni sa nepotrebuju fotit so zufalymi rodinami a odpadom z lidla za 8,8eur v zelenych trickach. Charita je o pomahani, nie o PR. Ale chapem, ze cloveku ktory ma ledva sam co do ust sa to vysvetluje len tazko.

Tvoje myslienkove pochody su zabavne, vzhladom na to co si tu napisal a zaklincoval to v tomto druhom "poslednom" prispevku :) Volit zmenu, len preto ze je to zmena moze len clovek ducha mdleho. Zakryvat si oci pred realitou, na ostatnych vidiet to, co na Magianovi nie, byt zufalo negramotny v ekonomickych otazkach, v otazke obrany (co je zase len ekonomika), nechapat, ze gramatika v pisomnom prejave je zaklad toho nevyzerat hlupo, to je vizitka cloveka, ktory si neuvedomuje vela veci, hlavne kym je.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

JPU napísal:Tak snad vies pouzivat google, lahko si dohladas.
nenasiel som, pomozes mi?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

JPU napísal:Takze, aby som ta dal viacej do obrazu. Ze robim na volnej nohe znamena, ze mam klientov, pre ktorych robim na dialku, vola sa to remote work (fajcenie vtakov si neviem predstavit pri takomto style prace). Moji klienti su ako z Europy, tak z USA a jeden je z Ruska. Moja praca spociva v spracovavani real-time signalov, spracovanie obrazov (takze fourierove transformacie, diskretne signaly, vzorkovanie apod.) nie su pre mna cudzie pojmy. Za svoj profesijny zivot som precestoval dost krajin. S financiami problem nemam, som stedro odmenovany. Predsa, nie kazdy je lopata, ktora lepi webovky s pouzitim nejakej DB a hovori si, aky som super programator ). Takze sa snaz, az nepresedis cely zivot v kancli.
Tak na to po zvoleni Kotlebu zabudni, odchod z EU by ti to velmi skomplikoval, plus "pravi slovaci" ta oznacia za vlastizrdcu, dokonca podla nich je IT dost zbytocne, niekde sa vyjadrovali tak, ze slovensko ma byt sebestacne, preto sa znarodni poda a vsetci pojdeme pekne robit na polia.

Chcel som sa vyjadrit aj ku vlakovym hliadkam, ale o tom toho uz bolo dost, hlavne o tom ako zachranuju tam, kde nebol nik v ohrozeni a podobne...

//autoeditácia príspevku (09 Okt 2017, 8:34)
Este tu padlo nieco o politickej kampani mimo predvolebneho obdobia. tak kotlebi v podstate, za nase peniaze nerobia nic ine ako populisticku kampan, cokolvek spravili tak to bola len propagacia, kde sa este neodfotili zo svojov vlajkov?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

JPU napísal:Nedohladaval som si o tebe, nemal som tu potrebu. Ked tak ucinim, bude to moje rozhodnutie, nie tvojim prikazom.
A nebol si to ty, kto tu napaprčene žiadal info o mne? Myslím, že áno - mám ti to pripomenúť? Alebo si späť v diskusii zalistuješ aj sám? Načo sa tu potom rozčuľuješ?
JPU napísal:Ano dom je pisany ako centrala LSNS. Vies preukazat, ze ten dom niekto pouziva ako svoj dom na byvanie?
Nie - presne tak, ako ty nevieš preukázať, že Fico kradne, alebo že Sulík či Matovič sú mafiáni. O tom tu celý čas píšeš - kedy to konečne pochopíš, že všetci sú rovnakí a že Kotleba s ĽSNS nie sú iní? Robia také isté ťahy, ako ich "vzory".
JPU napísal:Ked by si kupil centralu za 2miliony eur v BA, tak bolo by to ok? Ako neviem co si chcel povedat tymto hlupym argumentom.
Chcel som tým povedať to, čo som povedal vyššie. Kotleba sa vykrúca a robí z toho centrálu preto, pretože ak by svojím voličom na rovinu povedal "pozrite, zarobil som si od vás peniažky z hlasov a tak si kúpim nový barak, vďaka!", tak by mu tie hlasy dlho nezostali. Takže namiesto toho si vymyslel takúto rozprávku a teraz sú všetci "spokojní", pričom vzhľadom na tvoj postoj to celkom efektívne funguje. Na jednej strane totiž dokážeš podozrievať a obviňovať hocikoho, kto nie je z ĽSNS, no zároveň všetko nekalé (a toto čisté nie je) od Kotlebovcov proste veselo ignoruješ. Takže ak tu niekto dáva hlúpe argumenty, tak si to ty. Popravde, nedávaš sem absolútne žiadne.
JPU napísal:Ako kazda strana, maju narok na sidlo. Nech sa potom vsetky strany vzdaju svojich miliovych sidiel, nech zakazu stranam sidla.
Samozrejme. Ale nie "každá strana" sa profilovala ako "nová alternatíva", ako "revolučná", ako "neštandardná", ako "iná od tých zlých-zlých ostatných" - profilovala sa tak ĽSNS a jej vodca Kotleba. Rozumieš? Už neviem, ako ti to mám napísať. Ostatné strany mohli mať centrály hoci aj zo zlata, to by vôbec Kotlebu nemuselo trápiť, ak sa pred voľbami hral na svätého, ako na doslova vykupiteľa ukrivdených Slovákov, mal byť INÝ.
JPU napísal:Odkial prosim ta chodis na tieto nezmyselne prirovnania. Vacsinou takyto argument pouzivaju ludia, z ktorych vacsina pochadza zo stran ako OLANO, SaS. Staci si otvorit rozne diskusie a tam je to pekne vidiet. Pre nich ste bud Kotlebovolic alebo Ficovolic. Take slaboduche. Alebo mas vypracovanu statistiku?
Na tento NÁZOR nepotrebujem žiadnu štatistiku, tak ako žiadnu nevyžadujem od teba v prípade tej citácie o voličoch SAS a OĽANO. Je to osobná skúsenosť, v minulosti sme mali do krvi sa bijúce babky-demokratky za "otca národa", potom Ficoovečky a teraz tu máme Kotleboovečky - spoločný znak? Absolútna neschopnosť prijať kritiku svojich modiel, nech sa deje čokoľvek. Voliči SAS nemajú problém kritizovať stranu aj jej členov, to isté je bežné u OĽANO. Už si videl niekedy voliča ĽSNS kritizovať niečo na ĽSNS? Ja nie. A určite to nie je tým, že celá strana je čistučká ako ľalia. Je to o dvojitých metroch, o zadubenosti.
JPU napísal:Ja nehovorim o sedeni, ale o tom, ze jeden bude kazat moralku, kritizovat druhych a pritom nie je o nic lepsi.
Presne toto robíš ty ako fanúšik Kotlebu. A o tom tu celý čas píšem.
JPU napísal:Domnievam sa, ze vacsina z vas ste volici OLANO, SaS, Kisku, ktori maju maslo na hlave ako Kotleba, a hlas im date a budete sa ich zastavat. Takze o com to je?
Čím to je? Konečne si začal uvažovať správne. My si vieme tie chyby pripustiť a vieme, že existujú, vieme, že nie sú čistí a vieme, čo máme v nasledujúcich voľbách spraviť pri odovzdávaní hlasov. Nežerieme všetko ako ovce, nie sme tak ľahko presvedčiteľní. Kritizujeme (môžeš si to pozrieť napríklad na SME, čo je takpovediac bašta SAS a OĽANO, kde diskutéri pravidelne kritizujú poslancov, ktorí tam sú, blogujú a na rozdiel od Magiána a spol aj s nimi otvorene diskutujú), dotazujeme sa. Je Sulík nečistý? Nedostane hlas v ďalších voľbách. Je niekto iný? Prosím, ďalší, kto vypadne z kola von. My sa ich nezastávame, ja netuším, kde stále berieš túto ilúziu - kdeže sa voliči SAS a OĽANO stále zastávajú strán? Kde? Veď furt, keď sa niečo preleje na verejnosť, je z toho veľký hukot a tí musia robiť všetko pre to, aby vysvetľovali. A Kotleba? "TO JE CENTRÁLA, VERTE NÁM", hotovo. A ovečky uverili, job done. My o stranách, ktoré sme volili, nešírime ilúziu, že sú "iné, neštandardné, tie pravé, vykupitelia Slovenska", pozeráme sa na to realisticky. Mať obľúbenú stranu je ako mať obľúbenú chorobu. O tom to je.
Napísať odpoveď