Gaming mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Gaming mys

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Vedeli by ste mi poradit vo vybere nejakej kvalitnej gaming mouse ako nahradu za Logitech G400? Prave mi na nej odisiel left left click z nejakeho dovodu tak potrebujem rychlo nahradu.
Popr. nejaku lacnu mys co neni uplny smejd ako docasne riesenie kym nevymenim switch na G400.
Diky

//autoeditácia príspevku (10 Okt 2017, 19:30)
Rozhodujem sa medzi Bloody V7 a Logitech G203
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Gaming mys

Príspevok od používateľa Dreamer »

Nepochopil som presne otazku, ma to byt nahrada, alebo len docasne riesenie? Mne tiez odisiel lavy klik, uz na dvoch Logitech mysiach, na jednej aj po zarucnej oprave, takze viem, ze isty cas je mozne tu mys pouzivat (ak to bola podobna chyba), prip. ak to ma byt len na kratky cas, tak potom obycajnu nehernu mys za par Eur.

Ak to ma byt nahrada, tak Bloody V7M je na prvom mieste na heureke a vzhladom aj na moje skusenosti s Logitech by som uz do tejto znacky nesiel, minimalne v tej cene, tie mysi ktore odisli mne boli v podobnych cenach ako G203, len neboli herne.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Re: Gaming mys

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Najprv som chcel dalej pouzivat G400 a len vymenit switch co odisiel uplne, co sa velmi casto stava aj ked zalezi ako stara mys, moja mala cez 4 roky, to vymenis a funguje dalej v pohode.. ale uz aj kabel som musel predtym menit, atd. uz ma svoje roky cize som potom chcel kupit novu.

Logitech ma velmi kvalitne mysi, ak by som si mal vybrat tak zoberiem ju znovu. Nakoniec som kupil G203 hlavne kvoli senzoru atd. aj ked ma lakala V7M kvoli recenziam, chcel by som ju vyskusat.
Napísať odpoveď