Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Ako sa prejavuje tato udajna genocida v tvojom kazdodenom zivote?
Je to globálny problém, nie lokálny. Vzhľadom na to, že sme v Strednej Európe, tak odhliadnuc od nedostatku rodenia detí a z toho vyplývajúcej neudržateľnosti, a vzhľadom na odmietanie kvót, sme na tom momentálne celkom dobre (oproti Západnej EU). Tento kurz sa ale rapídne mení.
Každopádne je to úžasne hlúpa otázka.
Genocída sa vzťahuje k skupine, v tomto prípade ľuďom európskeho pôvodu, všade vo svete..
Samozrejme, ľudia európskeho pôvodu poväčšinou čelia genocíde "z vnútra", genocídnou politikou zradcovských vlád, či už v sociálnej oblasti, alebo importom cudzorodého obyvateľstva do domovín Európanov - najmä krajiny Západnej Európy a USA. V prípade krajín ako Južná Afrika aj priamou fyzickou likvidáciou.
Genocída sa vzťahuje k skupine, v tomto prípade ľuďom európskeho pôvodu, všade vo svete..
Samozrejme, ľudia európskeho pôvodu poväčšinou čelia genocíde "z vnútra", genocídnou politikou zradcovských vlád, či už v sociálnej oblasti, alebo importom cudzorodého obyvateľstva do domovín Európanov - najmä krajiny Západnej Európy a USA. V prípade krajín ako Južná Afrika aj priamou fyzickou likvidáciou.
rebuss napísal:zhľadom na odmietanie kvót, sme na tom momentálne celkom dobre (oproti Západnej EU)
ano. tu na zapade som naozaj v podminekach nezlucitelnych s prezitim. pre farbu pokozky mi nepredaju jedlo. vyhodili ma z prace v kancelarii a musim pracovat otrocky. vypinaju mi vodu, elektriku a plyn. "a mainstreamove media mlcia"-AA- napísal:Genocída sa vzťahuje k skupine, v tomto prípade ľuďom európskeho pôvodu, všade vo svete..
https://www.theguardian.com/uk-news/201 ... workplaces
Genocida kludne moze byt vedena vo viacerych formach. Vramci globalnu to moze byt aj prave ta vo forme enviro zatazenia ludi na planetu vobec.
nikto nedokaze na Europanoch pachat genocidu viac, ako Europania na Europanoch.
takze sklennikove plyny, globalne oteplovanie, ktore podla fanusikov Trumpa nie je, su zamierene len voci Europanom.
hlavne ze v teme o emigracii sa place, ze kvoli globalnemu oteplovaniu pride na Slovensko cela Afrika a prilahla Azia
ale genocidy v Bosne a Kosove budu tito "alternativci" zosmiesnovat. ale to, ze pre hormonmi a ATB naspikovane kurata mozu mat menej deti je plan "tych" na ich znicenie
takze sklennikove plyny, globalne oteplovanie, ktore podla fanusikov Trumpa nie je, su zamierene len voci Europanom.
hlavne ze v teme o emigracii sa place, ze kvoli globalnemu oteplovaniu pride na Slovensko cela Afrika a prilahla Azia
ale genocidy v Bosne a Kosove budu tito "alternativci" zosmiesnovat. ale to, ze pre hormonmi a ATB naspikovane kurata mozu mat menej deti je plan "tych" na ich znicenie
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
jackb, preco by sme ich nezlahcovali (nezosmiesnujem ich) ked stale vsetci vidia len jednu stranu...
centralna belehradska vlada sa najskor pokusi vykynozit bosnianskych Moslimov, ked jej to je zmarene, tak to opakuje v Kosove a mi ideme hladat druhu stranu. ale dobre. aj Srbom v Bosne a Kosove bolo ublizene, ale nie zo strany centralnej vlady. ublizovali im paramilitatne a teroristicke jednotky. nie pravidelna armada. to je ako porovnavat slona a mravca.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
jackb, uz len ked si nastudujes nieco o hrdinovi menom Naser Oric tak sa chytis za hlavu... v roku 1990 bol vyslany vladou v Belehrade na Kosovo ako clen specialnej jednotky, potom robil osobneho strazcu samotnemu milosevicovi, potom isiel chranit Bosnu... z obklucenej demilitarizovanej Srebrenice robili najazdy na okolite dediny (necudujem sa, hlad je strasny nepriatel) ale musel vediet, ze Srbom prepne... a najviec ma pobavilo jeho vyhlasenie, ze za Srebrenicu polozi zivot, ale odletel vrtulnikom v hodine 12ej a svoje jednotky tam nechal bez rozkazov a dezorientovane... tak co, zarobil si kseftami s hum. pomocou a stacilo... ale za Srebrenicu moze hlavne Izetbegovic ktory si nechal poblaznit hlavu od Clintona tyzden potom co sa predbezne dohodli so Srbmi, ze pristupia na Owen - Stoltenbergov plan a Srebrenica sa vymeni za ine uzemie... ale holt, Oric je hrdina a zly su LEN Srbi... ja to vidim tak, ze Oric nielen ze bol najprv spoluvinik Srbov na Kosove, zradil Milosevica ale hlavne zradil Srebrenicu a ceresnicka je, ze sam odtial pochadzal...
o utlacovani bielej vacsiny moze hovorit len niekto kto v zivote nebol kvoli svojej farby pleti utlacovany. niekto na koho v zivote ziadna vyholena hlava nekricala ze je neger, niekto na koho rodinu nikdy nikto nehadzal dlazobne kocky len preto lebo maju tmavsiu plet alebo niekto koho nikdy nevyhodili z pohovoru preto lebo je cigan.
proste nejaky primitiv co bude vo svojom pohodli za pocitacom vyplakavat ze jeho "farba pleti" je utlacovana lebo ine farby pleti rodia viac deti...
inak verim tomu ze vsetci tuto hnedacikovia maju aspon 10 deti narobenych.
proste nejaky primitiv co bude vo svojom pohodli za pocitacom vyplakavat ze jeho "farba pleti" je utlacovana lebo ine farby pleti rodia viac deti...
inak verim tomu ze vsetci tuto hnedacikovia maju aspon 10 deti narobenych.
A docital si sa, ze terorista Oric stal pred 10 dnami v Sarajeve pred sudom za vojnove zlociny voci Srbom? Je hanba, ze za ne nebol uznany vinnym.
aacid to vystihol veľmi presne. Tiež ma fascinuje toto nariekanie "bielych heterosexuálnych mužov" o tom, akí sú utláčaní.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
sak na toto narazam, ze to neni take cierno biele, smutne je, ze len srbski velitelia boli vinny.. ale Oric, Gotovina a vseobecne Chorvati a Bosniaci su vzdy oslobodeny a casto povazovany za hrdinov... napr Chorvata Dinka Sakica (velitela Jasenovacu) pochovali dokonca s Chorvatskou vlajkou na truhle... ono je to komplikovane, tam robili zverstva vsetci a teraz si este stale nevedia vsetci priznat, ze to bola chyba a hadzu spinu jeden na druheho... ale najdu sa aj tradicie mozne len v Bosne, napr Safikada... pravoslavne Srbky v Banja luke, na krestansky sviatok Sv. Valentina zapaluju sviecky moslimskej zenejackb napísal:A docital si sa, ze terorista Oric stal pred 10 dnami v Sarajeve pred sudom za vojnove zlociny voci Srbom? Je hanba, ze za ne nebol uznany vinnym.
aacid nevystihol nič lebo nechápe pojmu genocída https://www.protiprudu.org/co-je-biela- ... svetlenie/
Viem, že niekto ako ty nedokaže uchopiť súvislosti ktoré presahujú jeho vlastné "ja" ale možno ti pomôže obrázok https://en.wikipedia.org/wiki/World_pop ... vision.pngDEVZYO1G napísal:Ako sa prejavuje tato udajna genocida v tvojom kazdodenom zivote?
nebudem diskutovat s niekym kto neargumentuje faktami ale konspiracnymi teoriami... genocida je v tvojej hlave, to nema zmysel riesit.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 9:46)
to ze bieli nerodia deti je problem bielych, nikoho ineho, nemoze za to ziadny soros, iluminat ani arabsky sejk.
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 9:46)
to ze bieli nerodia deti je problem bielych, nikoho ineho, nemoze za to ziadny soros, iluminat ani arabsky sejk.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mozu za to vlady, ktore namiesto podporovania vlastnych obcanov minaju € na nezmysli ako pomoc migrantom, rozne projekty zaradenia mensin do spolocnosti a podobne... biely narozdiel od farebneho robi len tolko deti o ktore sa dokaze postarat... farebny narobi deti a nech sa staraju ini...
AT, Ale vo zvysku Europy je to naopak. Skupiny ludi oslavuju Srbov uznanych vinnymi. Prehladuju sympatie ku srbskym teroristickym organizaciam.
Co by to bol za poprask, keby som si zmenil meno na UÇK a v ich maskacoch by som tocil videa s osprsvedlnenim sa Albancom. Rozumies tomu rozdielu, vsak?
Co by to bol za poprask, keby som si zmenil meno na UÇK a v ich maskacoch by som tocil videa s osprsvedlnenim sa Albancom. Rozumies tomu rozdielu, vsak?
takze celeho bieleho sveta ta hromadne dohodli ze spachaju na svojich obcanoch genocidu??? z akeho dovodu? ked si vyzabijaju obcanov, kto im bude platit dane? ked ako sam hovoris o "farebnych" sa treba starat, kto sa o nich bude starat ked sa na bielich spacha genocida???
musite sa snazit rozmyslat trochu logicky, genocida potrebuje pachatela, obet a motiv. podla vas je obet jasna, biela vacsina, pachatel tiez, "zle vlady" ale stale vam nejak chyba motiv.
ja by som bol rad keby mi niekto tu z bielych odbornikov povedal co je ciel tej genocidy? predstavme si tu buducnost, biela rasa konecne vyhubena a potom co? potom si akoze vsetci "farebni" davaju high five, na pozadi hra toto - africa a pomaly sa rolluju zaverecne titulky?
musite sa snazit rozmyslat trochu logicky, genocida potrebuje pachatela, obet a motiv. podla vas je obet jasna, biela vacsina, pachatel tiez, "zle vlady" ale stale vam nejak chyba motiv.
ja by som bol rad keby mi niekto tu z bielych odbornikov povedal co je ciel tej genocidy? predstavme si tu buducnost, biela rasa konecne vyhubena a potom co? potom si akoze vsetci "farebni" davaju high five, na pozadi hra toto - africa a pomaly sa rolluju zaverecne titulky?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
rozumiem, meno tu sice mam take ako mam, ani sympatie k tejto jednotke nezapieram ale su veci ktore neuznavam (rabovanie, vrazdenie a ksefty so vsetkym moznym), rovnako ako na chorvatskej a moslimskej strane tak aj na srbskej... rovnako sa mi protivi ked niekto hlasa, ze Srby su nevinny, ten clovek co take nieco zadre evidentne nevie o tom konflikte nic... ja hovorim, ze problem bol niekde v strede...
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 10:01)
a samozrejme tam boli aj tlaky z vonka...
//autoeditácia príspevku (17 Okt 2017, 10:01)
a samozrejme tam boli aj tlaky z vonka...