Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
-
yoggy
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Pokial by boli všetci ľudia biely, žiadny rasizmus by nebol. Myslím, že touto cestou by sme sa mali vydať. 
uplne by stacilo len celemu svetu vypichnut oci. puf a rasizmus je prec.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ty sa snazis stale uvazovat logicky a dopredu... myslis, ze sucasnych politikov trapi co bude za takych 30 rokov? nebud smiesny... to mas ako rozkradanie podnikov po revolucii, tiez nikoho netrapilo co bude dalej...aacid napísal:kto sa o nich bude starat ked sa na bielich spacha genocida???
Som rad, ze pri pohlade na genocidy na Balkane sa zhodneme
Možno sa baviť o nejakej rodinnej politike atď., ale kľúčové je bohatstvo. V kontexte celého sveta žije značná časť "bielych" v najbohatšia celkoch sveta. Niektorí to stále nevedia pochopiť, ale od veky vekov platí jasný empirický fakt: čím väčšia chudoba, tým viac detí. Čím väčšie bohatstvo, tým menej detí. Na prvý pohľad to je paradox, po bližšom preskúmaní to paradox nie je, x-krát som tu tie faktory rozoberal. Blúznenie o nejakej genocíde bielych je naozaj len blúznenie, navyše naozaj hnusné, či už v historickom alebo súčasnom kontexte.ArkanoviTigrovi napísal:mozu za to vlady, ktore namiesto podporovania vlastnych obcanov minaju € na nezmysli ako pomoc migrantom, rozne projekty zaradenia mensin do spolocnosti a podobne... biely narozdiel od farebneho robi len tolko deti o ktore sa dokaze postarat... farebny narobi deti a nech sa staraju ini...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aby som sa lepsie vyjadril, nepovazujem to za genocidu ale vymieranie bielych to je...
vlady europskych krajin by sa ale mali v prvom rade starat o vlastne narody a nie pomahat celemu svetu, to je podla mna (jednoducho a sprosto povedane) ako keby som vlastnym detom bral a daval cudzim,,,
vlady europskych krajin by sa ale mali v prvom rade starat o vlastne narody a nie pomahat celemu svetu, to je podla mna (jednoducho a sprosto povedane) ako keby som vlastnym detom bral a daval cudzim,,,
To, že vieme pomáhať iným len dokumentuje to, že sa máme dobre (v zmysle veľkej štatistiky a hrubých dát, keď sa to rozmení na drobné, vyskočia mnohé problémy, nespokojnosť a pod.).
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
na jednej strane suhlasim, mame sa dobre, ale aj medzi nami je vela takych, ktori by potrebovali pomoc... najprv by sa malo pomoct tim z nas, ktori to potrebuju, az potom sa starat o druchych... nemyslim tym ale pomoc taku, ze si sem nastahujeme pol afriky...
kto u nas potrebuje pomahat? kto sa na slovensku ma horsie ako ludia co musia zo svojej krajiny utekat pred vojnou, kde je tak hrozne ze sa radsej utopia/udusia pri uteku ako by tam mali ostat?
ked pomahame socialne slabsim na slovensku ani to sa nepaci extremistom... pokial si rasista, je to tvoja vec, nechaj si to pre seba, ale pokial sa tvaris ze si narodovec a chces pomahat slovakom, tak pomahaj vsetkym, bez ohladu na farbu pleti.
ked pomahame socialne slabsim na slovensku ani to sa nepaci extremistom... pokial si rasista, je to tvoja vec, nechaj si to pre seba, ale pokial sa tvaris ze si narodovec a chces pomahat slovakom, tak pomahaj vsetkym, bez ohladu na farbu pleti.
To je taký klasický argument a vyzerá vábivo, ale však pomáhame: riešia sa sociálne vylúčené lokality, riešia sa bezdomovci, riešia sa narkomani, sú tú sociálne centrá atď. Vyriešiť úplne sa to nedá, lebo to už naráža na mantinely súčasného ekonomicko-politického systému.ArkanoviTigrovi napísal:na jednej strane suhlasim, mame sa dobre, ale aj medzi nami je vela takych, ktori by potrebovali pomoc... najprv by sa malo pomoct tim z nas, ktori to potrebuju, az potom sa starat o druchych... nemyslim tym ale pomoc taku, ze si sem nastahujeme pol afriky...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
kto uteka pred vojnou? v Tunisku, Maroku, Pobrezi Slonoviny, Pakistane atd. je vojna?aacid napísal:kto u nas potrebuje pomahat? kto sa na slovensku ma horsie ako ludia co musia zo svojej krajiny utekat pred vojnou, kde je tak hrozne ze sa radsej utopia/udusia pri uteku ako by tam mali ostat?
nech sa pomaha aj ciganom, proti tomu nemam nic, ale nie sposobom, ze ich vela uznaju za invalidov, narobia deti a ziju z davok, alebo sa im dokonca postavia byty... to len zvysuje napatie a aj rasizmus a vobec to k nicomu nevedie... na tom by bolo treba pracovat aspon 30 rokov aby sa kym sa vystrieda 1-2 generacie a potom by sa mozno nieco zmenilo k lepsiemu...
hughito, ja mam skor pocit, ze sa to prehliada a ak sa naozaj niekde pomoze tak je to hned v novinach a vacsinou sa tym propaguje nejake OZ, strana a podobne, nakoniec to skonci tak, ze sa trosku pomohlo par jedincom a profituje z toho ten co pomahal...
to je klasicka tema realnych utecencov a ekonomickych utecencov...ArkanoviTigrovi napísal:kto uteka pred vojnou? v Tunisku, Maroku, Pobrezi Slonoviny, Pakistane atd. je vojna?
ale ako to vyriesis? vyhodis este viac penazi na prisnejsie kontroly, hranicne kontroly a neviem co vsetko? alebo proste zavries hranice a vyseries sa na vsetkych okrem seba?
neviem ako ty, ale ja sa nemam tak zle aby som musel mysliet len na seba.
pre mna je to rozdiel medzi dobrym clovekom a zlym clovekom. dobry clovek radsej pomoze aj ked je tam riziko ze niekto jeho pomoc zneuzije. zly clovek radsej necha skapat cloveka v nudzi aby sa nahodou nestalo ze pomoze niekomu kto si to nezasluzi.
keby sa ludia spravali ako ludia a nie ako zvierata mali by sme sa ovela lepsie. je to vidno vsade, na ceste ta nikto nepusti pred seba aby si nahodou nebol doma skor ako on, v obchode sa budu ludia strkat navzajom aby boli pri novootvorenej pokladni rychlejsie no a v politike radsej nechaju skapinat ludi aby nahodou nedostal niekto nieco zadarmo ked nie ja. furt nejaka hola hlava nadava ze cigani dostavaju socialne davky, nepracuju a ziju z nich. preco potom tito ludia nerobia to iste? ved tebe absolutne nic nebrani odist z roboty, narobit si deti a zit v polorozpadnutom dome s ciernou elektrinou...
Pomoc áno, no nie na úkor občanov, nie vykorisťovaním systému.
http://moneymag.cz/aktuality/8585-rakou ... ch-davkach
Nie štýlom, že migrant má vyššiu dávku ako dôchodca, ktorý danú krajinu budoval a celý život prispieval do systému.
http://www.hlavnespravy.sk/rakusky-doch ... cne/846620
http://moneymag.cz/aktuality/8585-rakou ... ch-davkach
Nie štýlom, že migrant má vyššiu dávku ako dôchodca, ktorý danú krajinu budoval a celý život prispieval do systému.
http://www.hlavnespravy.sk/rakusky-doch ... cne/846620
co znamena ochromeny? niekomu znizili dochodok na ukor imigranta? niekoho vyhodili z prace na ukor imigranta?
to je presne ta logika, svina imigrantska ako si moze dovolit dostat viac nez dochodca. to ze ten imigrant nema vobec nic, zije v nejakom stanovom mestecku a ten rakusky dochodca si zije uplne pohodlne a na nic sa nestazuje, to nikoho netrapi. ale je to imigrant tak co mu mame co pomahat.
no ale inak uplne tocime tu temu. zacalo to genocidou a zrazu uz to genocida nie je, zrazu je zase problem ze tu mame par imigrantov...
to je presne ta logika, svina imigrantska ako si moze dovolit dostat viac nez dochodca. to ze ten imigrant nema vobec nic, zije v nejakom stanovom mestecku a ten rakusky dochodca si zije uplne pohodlne a na nic sa nestazuje, to nikoho netrapi. ale je to imigrant tak co mu mame co pomahat.
no ale inak uplne tocime tu temu. zacalo to genocidou a zrazu uz to genocida nie je, zrazu je zase problem ze tu mame par imigrantov...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aacid, "ekonomicky utecenec" neexistuje, existuje len utecenec, to je clovek co uteka pred vojnou, rasovym, narodnostnym alebo nabozenskym prenasledovanim...
neuzavriem hranice, normalne budem kontrolovat hranice EU ako sa kontrolovat maju podla platnych, bohuzial pre niektorych ludi len zdrapov papiera... ak mozme kontrolovat auta na ukrajinskych hraniciach a hladat alkohol a cigarety tak preco by sme nemali kontrolovat aj imigrantov/utecencov...
neuzavriem hranice, normalne budem kontrolovat hranice EU ako sa kontrolovat maju podla platnych, bohuzial pre niektorych ludi len zdrapov papiera... ak mozme kontrolovat auta na ukrajinskych hraniciach a hladat alkohol a cigarety tak preco by sme nemali kontrolovat aj imigrantov/utecencov...
ale sak ono sa to robi, znama zije v madarsku denne dochadza do bratislavy a kazdu chvilu su na hraniciach hliadky (teraz uz mozno nie, ale ked bol najvacsi hype ohladom imigrantov tak tam stavali).
ale to je zase mimo temu, my na slovensku nemame ziadny problem s imigrantami, na slovensko nikto normalny ich nechce. v europe je to uz nieco ine samozrejme ale stale sa ani z daleka neblizime nejakej genocide. ak niekto pacha genocitu na bielych europanoch tak jedine oni sami lebo sa nemnozia.
ale to je zase mimo temu, my na slovensku nemame ziadny problem s imigrantami, na slovensko nikto normalny ich nechce. v europe je to uz nieco ine samozrejme ale stale sa ani z daleka neblizime nejakej genocide. ak niekto pacha genocitu na bielych europanoch tak jedine oni sami lebo sa nemnozia.
Mňa stále fascinuje tá bublina ohľadom nejakých migrantov na Slovensku, ktorá sa vytvorila len v médiách, sociálnych sieťach a v kontexte toho, že vznikol Daeš. Keď tu prišlo kedysi cez 10 000 utečencov/migrantov, tak nikto netušil, že sa vôbec čosi stalo, lebo ešte neboli fejsbuky a neofašistický/krajne pravicový diskurz sa nestával normou, ľuďom skrátka nedrbalo na palicu.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja nehovorim, ze to je genocida...
inak prave napr tie slovensko-madarske hranice by nemali byt kontrolovane... mali by byt kontrolovane vonkajsie hranice, nie vnutorne... a neprijmat utecencov z Turecka, je tam vojna? neni, hotovo, vybavene... proste len dodrziavat medzinarodne dohody, zakony, smernice, rezolucie a neviem este co...
k ekonomickym len tolko... ak chcu ist do EU za pracou tak nech sem dostanu bez zneuzivania socialneho systemu... ak ide Slovak do drahej krajiny za pracou, napr take predrazene Norsko tak tiez to ma tazke, ale nejde tam brat davky a byvat do stanu...
inak prave napr tie slovensko-madarske hranice by nemali byt kontrolovane... mali by byt kontrolovane vonkajsie hranice, nie vnutorne... a neprijmat utecencov z Turecka, je tam vojna? neni, hotovo, vybavene... proste len dodrziavat medzinarodne dohody, zakony, smernice, rezolucie a neviem este co...
k ekonomickym len tolko... ak chcu ist do EU za pracou tak nech sem dostanu bez zneuzivania socialneho systemu... ak ide Slovak do drahej krajiny za pracou, napr take predrazene Norsko tak tiez to ma tazke, ale nejde tam brat davky a byvat do stanu...
presne tak, imigranti tu boli a imigranti tu budu...
uprimne pokial by som daval na nejake konspiracne teorie, tak by som ovela skor uveril tomu ze alternativne politicke strany umelo nafukuju imigrantsku krizu aby sa dostali moci ako tomu ze aktualne politicke strany chcu vyhubit bielu farbu pleti.
uprimne pokial by som daval na nejake konspiracne teorie, tak by som ovela skor uveril tomu ze alternativne politicke strany umelo nafukuju imigrantsku krizu aby sa dostali moci ako tomu ze aktualne politicke strany chcu vyhubit bielu farbu pleti.
Dal som vecný príspevok. O svini hovoríš ty, snaha podsunúť lož a emócie je evidentná. Skús to vecne.aacid napísal: to je presne ta logika, svina imigrantska ako si moze dovolit dostat viac nez dochodca. to ze ten imigrant nema vobec nic, zije v nejakom stanovom mestecku a ten rakusky dochodca si zije uplne pohodlne a na nic sa nestazuje, to nikoho netrapi. ale je to imigrant tak co mu mame co pomahat.
Ten rakúsky dôchodca má na svoj pohodlný život právo, on si ho totiž zaplatil.
Platiť viac migrantovi, ktorý do systému nič nedal a ani nedá, pričom tento systém vďaka tomu padne, je čistá a chorá šialenosť.