Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
baldorex
Addict
Addict

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa baldorex »

Ty máš nejaké relevantné zdroje, aby si vedel oponovať? Alebo svoj súkromný random generátor?

Niečo staré je tu, čísla samozrejme kolísajú https://www.economist.com/blogs/economi ... rerefugees

Avšak v kontexte keď sa bavíme o rakúsku. Ak si utečenec pred vojnou, si vďačný za bezpečie v prvej najbližšej krajine. Ak sa odtiaľ vydáš za lepším životom do Nemecka/Rakúska (dosaď krajinu eú ktorú chceš), nie si nič iné ako ekonomický migrant.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

a co Jugosi v Rakusku, na Slovensku, v Cechach, Nemecku, Belgicku ci Svajcairsku? po vyse 20 rokoch ich vystopujes a vratis do krajiny povodu, lebo mali ostat v Slovinsku, alebo Madarsku?
baldorex
Addict
Addict

Čo s nimi v tomto kontexte?
Zaťažujú nejak relevantne sociálny systém, alebo naopak prispievajú do systému, lebo makajú na pre rakúšanov menej lukratívnych miestach?

Vyjadril sa nejaký rakúsky politik, že kvôli chorvátom je ochromený sociálny systém?

Hm?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

jackb, to by som neporovnaval, vela z nich chodilo makat na zapad este za SFRJ, dosla vojna tak vyuzili znamosti... a aj ti co nechodili makat este za Tita mali znameho ktory im pomohol, ale mali aspon doklady a zdroj ozivy... samozrejme bolo aj vela kseftarov a spekulantov, ale zdaleka nie vsetci Jugosi necakali na davky v stane... teraz to je skor naopak...
jackb
Redeemer
Redeemer

Ved ale ide o princip. Usli do dalsich ako bezpecnych krajin.
Viem, ze nie vsetci. O cestovani za Tita viem...
Pred 10 rokmi bolo v Pratri pocut viac juhoslovanske jazyky ako nemcinu. Preto sa nazdavam, aj tieto osoby mozu byt trnom v pate Rakusanov. Nemusi ist hned o Africanov a obyvatelov Blizkeho vychodu.
baldorex
Addict
Addict

Áno, všetci vieme že po tom čo si zistil že nie si Slovák, máš v zuboch všetky národy východnej Európy. Za brexit môžu v prvom rade poliaci atď... Prečo si to ale ventiluješ v tejto téme, keď je to mimo kontextu?
Orgie predsa dávaš v iných témach...

Mimochodom, obávam sa že v tom prátri si asi nebol...
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

tak ale aj medzi africanmi a arabmi sa najdu taky, co prisli normalne s dokladmi a za pracou, v tom nevidim problem... preco nepridu takto aj ostatni ekonomicky migranti? jaj to by museli pracovat...
vsak to su normalne vyzieraci socialneho systemu (Syrcanov a pod. nemyslim), koli tomuto napr. Kanada zaviedla Cechom viza, ale oni neboli fasisti...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

oni boli rasisti, lebo povacsine emigrovali cigani :)
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

baldorex napísal:Ty máš nejaké relevantné zdroje, aby si vedel oponovať? Alebo svoj súkromný random generátor?

Niečo staré je tu, čísla samozrejme kolísajú https://www.economist.com/blogs/economi ... rerefugees

Avšak v kontexte keď sa bavíme o rakúsku. Ak si utečenec pred vojnou, si vďačný za bezpečie v prvej najbližšej krajine. Ak sa odtiaľ vydáš za lepším životom do Nemecka/Rakúska (dosaď krajinu eú ktorú chceš), nie si nič iné ako ekonomický migrant.
Takze ked si vymyslim, ze si 3 hlavy drak, budes hladat relevantne zdroje aby si mi oponoval, ci ako?

Presne tak, je to stare, navyse som tam nikde nenasiel, ze 90% su ekonomicki migranti. Alebo si myslel Ficove vyhlasenie o 95%? Dufam, ze nie.

Ak utekas pred vojnou a prides do Europy na "pozvanie" nemeckej kancelarky, pricom tu zostanes s rodinou minimalne kym neskonci vojna, urcite nezostanes v nejakej zaostalej krajine po ceste, ale pojdes do Nemecka. Alebo by si zakyval vsetkym ostatnym a zostal v Grecku, alebo Taliansku aby si nahodou neporusil pravidlo, ze o azyl musis zaziadat v prvej bezpecnej krajine?
baldorex
Addict
Addict

Arkan - A nám nie? Keď tam prebehla invázia našich indiánov, nevedeli čo s nimi a vďaka nim nám obnovili víza....
baldorex
Addict
Addict

DieKrupps napísal:
Takze ked si vymyslim, ze si 3 hlavy drak, budes hladat relevantne zdroje aby si mi oponoval, ci ako?

Presne tak, je to stare, navyse som tam nikde nenasiel, ze 90% su ekonomicki migranti. Alebo si myslel Ficove vyhlasenie o 95%? Dufam, ze nie.

Ak utekas pred vojnou a prides do Europy na "pozvanie" nemeckej kancelarky, pricom tu zostanes s rodinou minimalne kym neskonci vojna, urcite nezostanes v nejakej zaostalej krajine po ceste, ale pojdes do Nemecka. Alebo by si zakyval vsetkym ostatnym a zostal v Grecku, alebo Taliansku aby si nahodou neporusil pravidlo, ze o azyl musis zaziadat v prvej bezpecnej krajine?
Výmysel vs realita, bravo skvelý argument.

Je jedno či ťa merkelová pozve alebo nie, ak opustíš bezpečnú krajinu, už nie si utečenec ale ekonomický migrant. Čomu z toho nechápeš?
jackb
Redeemer
Redeemer

baldorex napísal:Áno, všetci vieme že po tom čo si zistil že nie si Slovák, máš v zuboch všetky národy východnej Európy. Za brexit môžu v prvom rade poliaci atď... Prečo si to ale ventiluješ v tejto téme, keď je to mimo kontextu?
Orgie predsa dávaš v iných témach...

Mimochodom, obávam sa že v tom prátri si asi nebol...
presne tak, ty ma poznas lepsia ako sa poznam ja.
v Pratri som v zivote nebol a z duse nenavidim vsetky narody vychodnej Europy, aj ked v nej mam korene. a uz vobec nie som v Britanii a nezazil som Polske getho, reakcie miestnych nan... ja si vlastne vsekto vymyslam a daky fasunik ma teraz prekukol po tom, co som nacrtol alternativu k jeho vyplodom. a este mi bude prikazovat kedy, kde a co mam pisat. si super!
baldorex
Addict
Addict

Veď si to sám písal, len opakujem tvoje slová.

Daj si to v hlave trochu do poriadku prosím ťa. Nikde ti neprikazujem kde máš písať (prosím citáciu príkazu), len ťa upozorňujem že v tejto téme si s tými hejtami mimo, orgazmy máš v iných témach predsa.

No, ty super nie si :)
jackb
Redeemer
Redeemer

tak daj citaciu, kde som napisal, ze nenavidim vsetkych Vychodoeuropanov :)
to, ze Brexit mozu Poliaci tvrdia utoky, ktore proti nim zacali ihned po vyhlaseni vysledkov referenda. ale ty mas isto lepsie zdroje.
na upozornovanie tu je vedenie. ja si ziadne "hejty" neuvedomujem, len sa s tebou pokusam vecne diskutovat.
ty ale na mna vymyslal kraviny a pripisujes mi este aj sexualne deviacie.
baldorex
Addict
Addict

Pre mňa tá citácia nebude?

Tvoja nenávisť vyplýva z tvojich príspevkov, ako sa vyjadruješ o občanoch východnej Európy. Nedá si to nevšimnúť.

Čiže útoky po referende sú tvoj dôkaz? Uf. Áno mám priateľov v UK a viem akú povesť majú poliaci (inak tu ti zovšeobecnenie skupiny nevadí však? ). Kým povedzme nálada voči nim pomaly varila vodu, hrniec vykypel vďaka nelegálnej migrácii a moslimským útokom. Ale to asi nebude problém, veď starosta Londýna povedal zvyknite si... Poliaci budú predsa len ten dôvod.... Asi tak ako ten práter, blábol...

Upozorniť ťa môžem aj ja alebo ktokoľvek iný. Nemýl si to s moderovaním fóra.

Tak si skús svoje príspevky prečítať a vnímajú svoju nenávisť, špeciálne k chorvátom, srbom a poliakom. Tam uvidíš aj svoju deviaciu :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Ty nie si v poriadku.
Tym, ze opakujem, ze na Zapade Europy je ludom sum a fuk, ci su utecenci pred vojnou, alebo ekonomicki imigranti z vychodu Europy alebo severu Afriky su to rovnaki cudzinci sa dopustam nenavisti. Najma voci Poliakom, Srbom a Chorvatom.
Netusim kde si vydumal Chorvatov, ale ak ludia ako ty kritizuju Ukrajincov za velebenie Banderu, tak ja mozem kritizovat Srbov za velebenie vojnovych zlocincov. A to nie je "hejt", ale kritika. Su to dve rozdielne veci.

Stale neviem o akej nelegalnej migracii sa to v suvislosti s Britaniou bluzni. Bez NINo clovek nedostane davky, ani zdravotnu starostlivost. A to cislo mu je pridelene na zaklade pasu a platnych viz. Velke utoky nastali az po referende. Hlavne po tom, co sa okrem Poliakov zacali debili z BF a UKIP utocit aj na kazdeho, kto je vizualne iny ako oni.

A kde beries tu bohorovnu istotu, ze som v zivote nebol vo viedenskom Pratri?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:druha strana tej mince "realita" je, ze v tej EU zije polmiliardy povodnych obyvatelov
To má byť nejaký tvoj vzorec, na základe ktorého je to "ešte ok" alebo čo?

Desiatky miliónov nie je vôbec málo, navyše trend je zväčšovanie ich počtu, či už množením, alebo príchodom ďalších. Demografický obraz krajiny sa môže v priebehu niekoľkých desaťročí radikálne zmeniť. Napríklad USA, takisto založené obyvateľstvom európskeho typu, US set for dramatic change as white America becomes minority by 2042.
jackb napísal:bez elektriky je mi zima, na zapal pluc mozem zomriet.
Určite by sa na tvojich vtipných príkladoch zasmiali aj tisíce pakistanskými bandami zneužitých deti v Rotherhame. :roll:

Vytváranie fyzických a psychologických podmienok pre takéto javy a postupné strácanie svojho postavenia v častiach (a následne celkoch) vlastných krajín, predstavuje genocídu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

aacid napísal:beardie, to je sice pravda ale to nema nic s nejakou "rasou", to je proste vpliv prostredia. pokial niekto v zivote neprisiel do kontaktu s nejakou latkou, je vyssia sanca ze na nu bude mat alergicku reakciu ako clovek co s nou do kontaktu prichadza denne.

sam si to nenazval rasou, ale spolocenstvom, pretoze sam si si vedomy toho ze mozu existovat rozne spolocenstva s roznymi reakciami na rovnake latky ale rovnakou farbou pleti.
to by platilo vtedy, ak by neexistoval pohyb obyvatelstva po svete
ale kedze existuje 5. generacia cernochov zijucich v NY a stale maju viac spolocne podla vnutornych aj vonkajsich znakov s niekym z rovnikovej Afriky a pritom musia dostavat specialne lieky, ktore na jeho suseda belocha nezaberaju, asi tam bude nieco viac ako len vplyv okolia

je mi jedno ako sa to aktualne politicky korektne nazyva, su iste rozdiely, ktore sa musia zohladnovat
jackb
Redeemer
Redeemer

Aryan, ty si napisal, ze ja ako beloch som na Zapade vystaveny genocide.
tak som ti najskor uviedol co vsetko mi asi pre farbu pleti robia a jedinu vec, ktoru si rozporoval bola elektrika. ze ta nezodpoveda genocide.
mozu tuto vymyslenu genocidu pachat len neeuropania, alebo aj skupina Europanov, ktora ako ekonomicki migranti zaberie celu stvrt a postupne z nej vyzenie domacich?

ty baldo a dalsi extra pravi kamarati neznasate neeuropanov a pritom veselo pouzivate dvojity meter a pretacate vasu nenavist na druhych. ked napisem, ze ak si myslite, ze treba hnat tych, ktori neostali v prvej bezpecnej krajine, tak musite zacat ludmi z Jugi, tak nenavidim Juhoslovanov. ked pisem, ze skor ako moslimske no-go zony som zazil tie Polske, tak nenavidim Poliakov.

nedokazete vo vasej nenavisti pripustit, ze Europania mozu byt problemom tak isto ako Africania a Aziati.
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

baldorex, si pobavil. Tym vymyslom som reagoval na to, ze ked napises blud, ktory nemas cim podlozit, nieje na ostatnych, aby ti ten blud vyvracali, aj ked by ta to asi potesilo.

Nechapem tomu, ze tu papagajujes Sulika a jemu podobnych bez toho, aby si sa rozmyslanim trochu ponamahal sam. Pytal som sa, ci by si ako utecenec zakotvil napr. v Grecku, alebo pokracoval do Nemecka. Je moc tazke si to predstavit?
Napísať odpoveď