Vyber konzoly

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Vyber konzoly

Príspevok od používateľa Dreamer »

Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

No nebol by som si taky isty, oficialne potvrdene, alebo aspon ohlasene to nevidim nikde
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Už je dokonca leak/rumor aj na Switch verziu.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

vsak to je zlata bana, boli..exkluzivita je fajn pre podporu predaja, ale zisk je zisk
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

Hlavne frajerka chcela hrat Crasha :D ... ale staci jej, ze sa pise o tom, ze Crash na Xbox one bude. Ja som zatial spokojny.
Bol som si v predajni vyskusat PS4 aj Xbox a gamepad PS4 sa mi zle drzal v rukach. Gamepad pre Xbox mi ovela lepsie padol do ruk.
Navyse Xbox je lacnejsi. Kupil som 3 mesiace pouzivany 1TB Xbox one za 160 eur s 5 hrami, v zaruke s dokladom o kupe, ako novy. Takze pre mna nebolo o com ... ked ma prestane bavit tak ho predam a este na tom zarobim.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

kutya napísal:Hlavne frajerka chcela hrat Crasha :D ... ale staci jej, ze sa pise o tom, ze Crash na Xbox one bude. Ja som zatial spokojny.
Bol som si v predajni vyskusat PS4 aj Xbox a gamepad PS4 sa mi zle drzal v rukach. Gamepad pre Xbox mi ovela lepsie padol do ruk.
Navyse Xbox je lacnejsi. Kupil som 3 mesiace pouzivany 1TB Xbox one za 160 eur s 5 hrami, v zaruke s dokladom o kupe, ako novy. Takze pre mna nebolo o com ... ked ma prestane bavit tak ho predam a este na tom zarobim.
Keď si myslíš, že bazárové konzoly majú nejakú relevantnú cenu... Konzoly, nemajú cenu odkedy sa PS 4 slimka dá kúpiť za 220€ v akcii. To je cena mid-low mobilu.
kutya
Medium Star
Medium Star

Nechapem co si tym chcel povedat ... preco by nemali cenu ? Zato ze PS4 sa da kupit v akcii za 220 tak je to ako zadarmo ? Nie pre kazdeho ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ak 220€ na konzolu pre teba znamená výdavok, tak konzolu si rozhodne nekupuj.
Tú cenu viac ako zdvojnásobíš za 1 generáciu len na online passe a aj najstaršie disky pod 20€ veľmi nejdú.
Ak chceš nejakú mulťákovú bombu 1st day s premium vecami , tak 100€ sú ešte tie lacnejšie.

To potom ozaj kúpa konzoly je len kvapka v mori.
kutya
Medium Star
Medium Star

Ano je pre mna 220 eur vydavok, nevyhadzujem 200 eur bezne hocikde.
Ako som pisal na ziaciatku, chcel som to na obcasne hranie. Mam tam momentalne 5 hier, ktore mi budu stacit na najblizsich par mesiacov. Online hranie mi zatial nechyba a ked ma hry ktore mam teraz prestanu bavit tak ich predam a kupim ine, pripadne rovno s niekym vymenim. Ako som pisal, ja som spokojny. Kazdy ma ine naroky, tie moje xbox splna.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Pri jeho nárokoch je úplne jedno čo si kúpil. Aj ten crash stačí že možno niekedy bude, takže nie je o čom.

Argumenty o online hraní a 1st day za stovku sú tu úplne mimo... Rozhodla cena a ovládač.

Mám xbox aj ps4 a mne zase viac vyhovuje ovládač na ps4, každému je dobré niečo iné :)
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Využijem trocha túto tému. Potrebujem poradiť po ktorom xboxe mám siahnuť ak chcem hrať hry s kinectom. Ktorá verzia ponúka viac hier?
Napísať odpoveď