Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
DieKrupps, ako utecenec by som bol vdacny aj za Turecko, ako ekonomicky emigrant by som siel napr. do toho Nemecka... snad si to pochopil...
Tým sa reagoval na tvoju demagógiu. A čo sa týka chudoby Afriky, ťažko to hodnotiť plošne, lebo Afrika nie je jeden celok, ale úplne ružovo to teda nie je. K tejto téme odporúčam septembrové číslo Historického revue, ktoré úplne natvrdo zobrazilo históriu brutálneho imperializmu európskych mocností v Afrike.Tým si chcel povedať, že Afrika exponenciálne chudobnie, alebo len znieť múdro?
Ten kontext je taký, že nič z toho, čo cituješ, sa nedeje a nikdy nedialo. Žiadne systémové ani programové miešanie "rás" a pod. bludy.Vždy uvítam, ak dokážeš dať niečo do toho správneho kontextu, keďže ho rád spomínaš. Zatiaľ som si nič nevšimol.
Rovnako ako desiatky európskeho v Amerike, takého tam a hentakého onam. To je totižto svet a ľudia v ňom, ktorí sa hýbu, migrujú, pohybujú sa. To len ty žiješ v nejakej bubline, ktorá absolútne ignoruje a popiera realitu starú ako ľudstvo samo. Nejaký Calergi s tým má hovno. A EÚ ako taká vznikla ako čisto ekonomický projekt a dlhé roky v takomto zmysle aj pretrvávala, všetka "politická nadstavba" sa vnímala negatívne a prijímala ťažko. Teda sledovať tu nejaký zámer "miešania rás" od "duchovného otca EÚ," ktorý sa presadil do reality, je nonsens.Realita je zatiaľ desiatky miliónov neeurópskeho obyvateľstva nasťahovaného do Európy. Ale môžeš upresniť čo konkrétne si treba o EÚ naštudovať.
Jáj, takže len to minimum, ktoré uznávajú existenciu rás a zmysel tohto delenia, je neideologických. Koniec koncov, ty si žiarivým príkladom tej absentujúcej ideológie v tomto smere, tvoja nacistická mentalita je založená na vedeckosti a racionálnom prístupe. Zaujímavé zistenia.Všetky "práce", ktoré popierajú existenciu ľudských rás sú ideologicky motivované. Táto debata tu už bola, jediné o čo sa opieraš je relativizovanie a obyčajné slovíčkarenie s pojmami. Ešte netreba zabúdať, že výsledky, ktoré ti nevyhovujú, nemáš problém označiť za "zdiskreditované", alebo niečo podobné, napriek tomu, že nie si biológ, antropológ ani genetik, ako sám tvrdíš.
Keď sme tieto záležitosti riešili bližšie, dodal som mnoho zdrojov k téme - často nešlo o štúdie a práce jednotlivých vedcov, ale o súhrnné prehlásenie celých asociácií rôznych vedeckých odborov, pod ktoré sa podpísali viaceré špičky. Ja sa za to nemôžem, neprinútil som ich k tomu svojim komunizmom. Ak som nejaký výsledky označil vyslovene za zdiskreditované, tak som na to mal určite pádny dôvod. Väčšinou si stačí urobiť malý google prieskum o pozadí daného vedca. Ono, aj čo sa týka globálneho otepľovania nie je 100% konsenzus, ale len 97%. Preto nemám problém s tým, že sa nájde aj niekto čo tvrdí opak. Druhá stránka veci je tá, že ide o komplexnú problematiku a odpoveď nemusí byť čierna alebo biela.
S tvojou gramatikou by som chapanie moc nevytahoval, ale dobre. Holt sto ludi, sto chuti. Ja by som urcite isiel dalej, takze mi konanie bezencov pride logicke. Na konci dna bude aj tak dolezite odkial clovek uteka a nie kde sa zastavil.ArkanoviTigrovi napísal:DieKrupps, ako utecenec by som bol vdacny aj za Turecko, ako ekonomicky emigrant by som siel napr. do toho Nemecka... snad si to pochopil...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
typicky priklad, clovek moze byt dement ale hlavne ze vie gramatiku
evidentne nechapes rozdiel medzi utecencom a ekonomickym migrantom... skoda slov...
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2017, 1:12)
inak by si si mohol nastudovat aspon zakladne veci ohladom utecencov a medzinarodnych dohod...
ak nemas co rozumne napisat tak tu je tema pre teba:
gramaticke-okienko-t17480.html?hilit=gr ... %20okienko
evidentne nechapes rozdiel medzi utecencom a ekonomickym migrantom... skoda slov...
//autoeditácia príspevku (18 Okt 2017, 1:12)
inak by si si mohol nastudovat aspon zakladne veci ohladom utecencov a medzinarodnych dohod...
ak nemas co rozumne napisat tak tu je tema pre teba:
gramaticke-okienko-t17480.html?hilit=gr ... %20okienko
asi aj ja, ak by nastala situacia z roku 2015, nie je to nic nelogicke, to mas pravduDieKrupps napísal:Ja by som urcite isiel dalej, takze mi konanie bezencov pride logicke.
problem ale nastava, ked by som mal svojim konanim porusit zakony nejakej krajiny, cize v podstate kazdej, cez ktoru prechadzam
po spravnosti by som mal byt vrateny do prvej bezpecnej krajiny, pripadne do poslednej krajiny pred vstupom do Schengenu a ziadost o azyl v dosiahnutej krajine by mala byt okamzite zamietnuta, tak hovori Dublinsky dohovor a ostatne migracne zakony
lenze kedze sa zakony porusuju, ked Mutti povie, tazko si zabezpecovat vlastne uzemie pred nepreverenymi ludmi
Napríklad Calais a miestna "džungľa", nájazdy na kamióny, brána do UK. Je to podľa teba legálna migrácia do UK?jackb napísal:Stale neviem o akej nelegalnej migracii sa to v suvislosti s Britaniou bluzni. Bez NINo clovek nedostane davky, ani zdravotnu starostlivost. A to cislo mu je pridelene na zaklade pasu a platnych viz.
Naozaj nemáš mozgovú kapacitu pochopiť rozdiel medzi utečencom a migrantom?DieKrupps napísal:baldorex, si pobavil. Tym vymyslom som reagoval na to, ze ked napises blud, ktory nemas cim podlozit, nieje na ostatnych, aby ti ten blud vyvracali, aj ked by ta to asi potesilo.
Nechapem tomu, ze tu papagajujes Sulika a jemu podobnych bez toho, aby si sa rozmyslanim trochu ponamahal sam. Pytal som sa, ci by si ako utecenec zakotvil napr. v Grecku, alebo pokracoval do Nemecka. Je moc tazke si to predstavit?
Aký blud do kelu? Tie čísla vychádzajú z reality, či by som ja alebo hocikto iný pokračoval z grécka do nemecka je úplne irelevantné. Ale každý, kto ide do nemecka z inej krajiny už nie je utečenec ale ekonomický migrant, to je fakt a nie blud. Že ty nemáš poriadok v pojmoch je tvoja vizitka.
Aha. Niekolko stovak debilov, ktori napadaju autobusy a skacu pod Eurostar su dovod na Brexit. Ak ich aj hned z Doveru nevratili, tak na davkach nedostali ani pencu, lebo nemaju NIN, takze nemozu mat ucet v banke ani ziadat o ziadny druh podpory.
ani sa mi nechce odpisovat na vsetko co sa tu stihlo za jeden vecer napisat...
-AA-:
co k tebe... s tebou sa neda realne argumentovat, zacnes pisat o slovanskom narode, ked ja poviem ze slovaci, tak ty na to ze predsa europa... uplne odveci...
a tak je to skoro so vsetkym co napises... otazne je, ma zmysel riesit ta? tu na fore si uz dlho, tvoje nazory su celkom zname a nemyslim si ze akakolvek diskusia by z teba mohla spravit normalneho (alebo aspon normalnejsieho) cloveka. tak preco sa potom snazit?
-AA-:
co k tebe... s tebou sa neda realne argumentovat, zacnes pisat o slovanskom narode, ked ja poviem ze slovaci, tak ty na to ze predsa europa... uplne odveci...
a tak je to skoro so vsetkym co napises... otazne je, ma zmysel riesit ta? tu na fore si uz dlho, tvoje nazory su celkom zname a nemyslim si ze akakolvek diskusia by z teba mohla spravit normalneho (alebo aspon normalnejsieho) cloveka. tak preco sa potom snazit?
Tu vole, ty úplne prekrúcaš to čo píšem a úplne blúzniš. Takto sa diskutovať nedá.jackb napísal:Aha. Niekolko stovak debilov, ktori napadaju autobusy a skacu pod Eurostar su dovod na Brexit. Ak ich aj hned z Doveru nevratili, tak na davkach nedostali ani pencu, lebo nemaju NIN, takze nemozu mat ucet v banke ani ziadat o ziadny druh podpory.
Nie, tí debili (tvoj výraz) (o ich množstve sa môžeme ísť hádať) nie sú dôvod na brexit, to som netvrdil, akurát ty sa to tak snažíš prezentovať - alebo máš problém s chápaním.
Bola to čisto odpoveď na túto tvoju nejasnosť... Keďže netušíš o nelegálnej migrácii do UK, tak som to uviedol ako príklad jednej z ciest (nie že je to dôvod brexit)
jackb napísal:Stale neviem o akej nelegalnej migracii sa to v suvislosti s Britaniou bluzni.
Napisal si, ze “hrniec vykypel kvoli nelegalnej migracii”
Ten by vykypel, ak by to bolo ako v Nemecku, Rakusku ci Francuzsku, kde skutocne miliony osob ilegalne, lebo z Grecka a Talianska prisli po zemi.
Ten by vykypel, ak by to bolo ako v Nemecku, Rakusku ci Francuzsku, kde skutocne miliony osob ilegalne, lebo z Grecka a Talianska prisli po zemi.
niečo nemenej dôležité bolo za spojkou "a". To ti nevyhovuje citovať asi, všakže...
“A moslimskym utokom”, z ktorych sa tie najhorsie britskej pode sa stali po referende.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
porovnavat Anglicko, ale aj Francuzsko a Turkov v Nemecku s dnesnou migraciu do nemecka je trosku odveci...
Pakistanci a Indovia v Anglicku su nasledok kolonizovania, nie toho co sa deje dnes...
rovnako ako vo Francuzsku, ak by pol afriky v minulosti neokupovali, tak by pol afriky nevedelo po francuzsky...
Turci isli do zapadneho Nemecka ako "gastarbeitri" z dovodu nedostatku pracovnych sil...
v tychto troch prikladoch sa ale jednalo o legalnu a postupnu migraciu...
dnes idu do nemecka vsetci koli davkam, stacilo vidiet co sa dialo v Budapesti... "utecenci" skandovali "Deutchland" a myslim, ze kazdemu je jasne preco...
Pakistanci a Indovia v Anglicku su nasledok kolonizovania, nie toho co sa deje dnes...
rovnako ako vo Francuzsku, ak by pol afriky v minulosti neokupovali, tak by pol afriky nevedelo po francuzsky...
Turci isli do zapadneho Nemecka ako "gastarbeitri" z dovodu nedostatku pracovnych sil...
dnes idu do nemecka vsetci koli davkam, stacilo vidiet co sa dialo v Budapesti... "utecenci" skandovali "Deutchland" a myslim, ze kazdemu je jasne preco...
Vieš o tom že Briti vnímajú aj útoky v okolitých štátoch?jackb napísal:“A moslimskym utokom”, z ktorych sa tie najhorsie britskej pode sa stali po referende.
To že najhoršie útoky u nich sa stali až po referende je čo za argument?
Nuž jakubko tieto rozdiely vnímať nevie...ArkanoviTigrovi napísal:porovnavat Anglicko, ale aj Francuzsko a Turkov v Nemecku s dnesnou migraciu do nemecka je trosku odveci...
AT, to ale baldo vidiet nechce.
Baldo, do UK prebieha minimalna ilegalna imigracia. Takze obavy z toho, ze ilegali zavlecu terorizmus su irelevantne.
Problem je radikalizacia druhej a dalsich generacii potomkov ludi, ktori mohli prist na Ostrovy uz v 18. storoci.
Teda, kriza s utecencami v strednej Europe nema spojitost s referendom
o Brexite.
Baldo, do UK prebieha minimalna ilegalna imigracia. Takze obavy z toho, ze ilegali zavlecu terorizmus su irelevantne.
Problem je radikalizacia druhej a dalsich generacii potomkov ludi, ktori mohli prist na Ostrovy uz v 18. storoci.
Teda, kriza s utecencami v strednej Europe nema spojitost s referendom
o Brexite.
Čo nechcem vidieť? Ja s príspevkom AT v celku súhlasím, rozdiel medzi migranti vnímam, na rozdiel od teba.
V roku 2015 bol odhad nelegálnych migrantov v UK okolo milióna, teraz to bude oveľa viac. Je to málo, veľa?
V roku 2015 bol odhad nelegálnych migrantov v UK okolo milióna, teraz to bude oveľa viac. Je to málo, veľa?
-
javatar
Hardcore addict
Ako googlim cisla tak podla roznych zdrojov je ten milion nafuknuty 2-3x
Ano, a aj vies co su to za ludia? Minimum Dzungle, ale vacsina expirovane viza. Tie potrebuju napriklad zo statov Europy, ktore su mimo EU.
Po referende ich urcite nebude viac, lebo prchnu aj ti, ktori mozu byt legalne.
Nechces vidiet rozdiel medzi moslimami, ktori ziju na Zapade dlho a tymi, ktori prisli po 2015.
Ty v nich vidis dovod na Brexit, AfD, ÖFP, kotlebnikov a okamury.
Po referende ich urcite nebude viac, lebo prchnu aj ti, ktori mozu byt legalne.
Nechces vidiet rozdiel medzi moslimami, ktori ziju na Zapade dlho a tymi, ktori prisli po 2015.
Ty v nich vidis dovod na Brexit, AfD, ÖFP, kotlebnikov a okamury.
To je samozrejmé, keďže ide iba o odhady, toto číslo nikdy nebude reálne na papieri.javatar napísal:Ako googlim cisla tak podla roznych zdrojov je ten milion nafuknuty 2-3x