Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
baldorex
Addict
Addict

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa baldorex »

Krupica - čo sú bludy? Migranti? Akože sú vymyslení?
Alebo ťa trápi to percento? Kým nepochopíš rozdiel medzi utečencom a ekonomickým migrantom, ani ťa trápiť nemusí.
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa DieKrupps »

Keby som mal informacie len od teba, tak viem stopercentne, ze su migranti vymysleni :) Ide o data ktorymi tu argumentujes. Nedokazes ich skratka nicim podlozit a s clovekom ktory si vymysla argumenty sa, uznaj sam, debatovat neda.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Ale mimo logiky nie je, ze si ma obvinil z nenavisti voci Vychodoeuropanom :)
Napises teda, ako sa ti ilegali dostavaju do UK, ked s vizami klamem ja aj noviny?
Ludom vadili uplne ine veci, ako to, ze do Nemecka prisiel milion ludi.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Kto tvrdí že klameš ty aj noviny? Myslíš tým mňa?

Na základe tohoto?
"že"prevažne" sú to expirované víza. - bude to určite významné číslo, nepopieram, ale sú tam aj zrušené azyly a ďalšie veci súvisiace s migráciou..."

Začínam mať podozrenie, že si kapitán danko...jackb danko
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Aryan, ty si napisal, ze ja ako beloch som na Zapade vystaveny genocide.
Nenapísal. Sám si tu citoval z konvencie o genocíde, (c)Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; s tým, že mne je jedno či ide o zámer alebo dôsledok toho, že niekto chce mať zo seba dobrý pocit ak je výsledok rovnaký. Neurópska imigrácia do krajín Európanov vedie k úpadku kvality života, strácaniu postavenia, až postupnej deštrukcii. Len matematika. Nikto iný na svete takto "dobrovoľne" nemarginalizuje svoje skupinové-etnické záujmy.
jackb napísal:mozu tuto vymyslenu genocidu pachat len neeuropania, alebo aj skupina Europanov, ktora ako ekonomicki migranti zaberie celu stvrt a postupne z nej vyzenie domacich?
jackb napísal:nedokazete vo vasej nenavisti pripustit, ze Europania mozu byt problemom tak isto ako Africania a Aziati.
Tvoja vymyslená medzi-európska genocída, teda etnický konflikt Európanov, je možný, ale dnes zďaleka nehrá takú rolu ako masový prílev ne-európskeho obyvateľstva. Inak ak si pustíš rozhovor s hovorcom BNP z pred 8 rokov, budeš počuť, že biely Poliak mu je bližší ako čierny Brit. Jednoducho medzi-rasový konkurenčný súboj je z pohľadu budúcnosti oveľa závažnejší problém.
hughito napísal:Tým sa reagoval na tvoju demagógiu. A čo sa týka chudoby Afriky, ťažko to hodnotiť plošne, lebo Afrika nie je jeden celok, ale úplne ružovo to teda nie je. K tejto téme odporúčam septembrové číslo Historického revue, ktoré úplne natvrdo zobrazilo históriu brutálneho imperializmu európskych mocností v Afrike.
Mňa nezaujíma čo si si čítal v časopise, ale prečo Afrika nebola preľudnená, keď bola v minulosti (niekoľko desaťročí) ešte zaostalejšia.
hughito napísal:Ten kontext je taký, že nič z toho, čo cituješ, sa nedeje a nikdy nedialo. Žiadne systémové ani programové miešanie "rás" a pod. bludy.
x-tý krát opakujem, že mi je jedno, či je to "systémový" alebo "programový" vývoj. Ty máš potrebu uspokojovať sa "vyvracaním" konšpirácií, sám sa tváriac ako by si videl "za oponu" a do mysle týchto ľudí.
hughito napísal:Rovnako ako desiatky európskeho v Amerike, takého tam a hentakého onam. To je totižto svet a ľudia v ňom, ktorí sa hýbu, migrujú, pohybujú sa.
Toto opakuješ do okola, takže mám aspoň šancu napísať, že je to číry nezmysel. Ľudia migrujú a "pohybujú sa" tam, kde im to hranice a zákony daných krajín dovolia. USA mali do 60-tych rokov imigračnú politiku, ktorá maľa zohľadňovať etnický ráz krajiny, keďže vyše 90% obyvateľstva bolo európskeho pôvodu. To sa nezmenilo nejakým "prirodzeným" a "večným" procesom, ale systematickým lobingom menšinových záujmových skupín. Pre tých s otvorenou mysľou http://www.kevinmacdonald.net/immigration.pdf
hughito napísal:Jáj, takže len to minimum, ktoré uznávajú existenciu rás a zmysel tohto delenia, je neideologických
Existencia toho, čomu sa hovorí rasa je evidentná sama o sebe, pre všetky typy ľudí naprieč celou planétou. To ako sa ideologicky prikláňaš k manipulovaniu tohto pojmu a namietaniu jeho významu je iná téma.
aacid napísal:co k tebe... s tebou sa neda realne argumentovat, zacnes pisat o slovanskom narode, ked ja poviem ze slovaci, tak ty na to ze predsa europa... uplne odveci...
Nič také som nepísal.
aacid napísal:a tak je to skoro so vsetkym co napises... otazne je, ma zmysel riesit ta? tu na fore si uz dlho, tvoje nazory su celkom zname a nemyslim si ze akakolvek diskusia by z teba mohla spravit normalneho (alebo aspon normalnejsieho) cloveka. tak preco sa potom snazit?
Stačilo napísať, že nemáš argumenty. A mimochodom nemáš ani patent na to, čo je normálne.
ArkanoviTigrovi napísal:Turci isli do zapadneho Nemecka ako "gastarbeitri" z dovodu nedostatku pracovnych sil...
Toto tiež nie je úplná pravda.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

DieKrupps napísal:
Dement predsa nevie gramatiku :) Pozri, ked sa chces na fore navazat do niekoho chapania, mal by si mat aspon tu gramatiku v poriadku, aby sa ti to hned v dalsom prispevku nevratilo. Len taka mala rada do buducna..
pozri, mna tvoja onania ohladom gramatiky nezaujima, mam tu vyse 1400 prispevkov a prvykrat mi niekto namiesto normalneho vyjadrenia sa k teme spomenul gramatiku...... a ako clovek moze byt napr jadrovy fyzik a gramatika ho trapit nemusi, tak moze byt aj neuplatnitelny v normalnom zivote a lieci si komplexy gramatikou...
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Nenapísal.
-AA- napísal:
Genocída sa vzťahuje k skupine, v tomto prípade ľuďom európskeho pôvodu, všade vo svete..

Samozrejme, ľudia európskeho pôvodu poväčšinou čelia genocíde "z vnútra", genocídnou politikou zradcovských vlád, či už v sociálnej oblasti, alebo importom cudzorodého obyvateľstva do domovín Európanov - najmä krajiny Západnej Európy a USA. V prípade krajín ako Južná Afrika aj priamou fyzickou likvidáciou.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Existencia toho, čomu sa hovorí rasa je evidentná sama o sebe
Skôr si chcel napísať farba pleti, nie? Lebo takto jednoducho ľudia uvažujú. Bieli - čierni - žltí. Úroveň materskej škôlky.
Toto opakuješ do okola, takže mám aspoň šancu napísať, že je to číry nezmysel. Ľudia migrujú a "pohybujú sa" tam, kde im to hranice a zákony daných krajín dovolia.
Lokálne a čiastkové regulácie nijako nepopierajú samotný fakt toho, čo som napísal.
ale prečo Afrika nebola preľudnená, keď bola v minulosti (niekoľko desaťročí) ešte zaostalejšia.
Lebo exponenciálny rast. Vidím, že tomu ale nedokážeš pochopiť. Nevadí.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb, presne, to že sa ťa niečo nedotýka ako jednotlivca, neznamená, že to nejde tým smerom.

Viem, že si asi zatiaľ spokojný, ale chcelo by to menej tej sebastrednosti. Aj v Juhoafrickej republike stále žijú zvyšky belochov, ktorý sú na tom podobne dobre (napr. v strážených komunitách).
hughito napísal:Úroveň materskej škôlky.
Snáď ju teda tiež raz dosiahneš. Odtieň kože je len jeden z vonkajších znakov.
hughito napísal:Lokálne a čiastkové regulácie nijako nepopierajú samotný fakt toho, čo som napísal.
Popierajú to vykresľovanie nevyhnutnej akceptácie a rezignácie pred týmito javmi (masová migrácia, atp.).
hughito napísal:Lebo exponenciálny rast.
Takže tvoj "empirický fakt" o chudobe je nakoniec len sekundárny faktor a problém preľudnenia aj tak nerieši.
jackb
Redeemer
Redeemer

ked chcem pomoct utecencom zo Syrie, tak je to lavicatvo. ked sa ma na Zapade nedotyka genocida Europanov, tak som sebestredny :cry:
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

ArkanoviTigrovi napísal: pozri, mna tvoja onania ohladom gramatiky nezaujima, mam tu vyse 1400 prispevkov a prvykrat mi niekto namiesto normalneho vyjadrenia sa k teme spomenul gramatiku...... a ako clovek moze byt napr jadrovy fyzik a gramatika ho trapit nemusi, tak moze byt aj neuplatnitelny v normalnom zivote a lieci si komplexy gramatikou...
Urcite, aj taka krava na luke moze byt fialova, ale je omnoho vyssia pravdepodobnost, ze nebude. Inak, mna by stvalo, ze to kazdy vidi a nikto mi to nepovie, ale zase je pekne, ze si tak optimisticky naladeny, ze to vnimas pozitivne.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

mna vobec netrapi co by ta stvalo, vyjadruj sa k teme, ja som so svojim zivotom spokojny, co teba trapi ma nezaujima, ak sa potrebujes vykecat tak vyhladaj odbornika...
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

No ale ved vidis, ze to ma pozitivny dopad - tych poslednych par prispevkov je ako z ucebnice. Co ta po teme, beztak je to cele hlupost. Jedine co sa skutocne oplati, je pracovat na sebe.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

sy pryjemni jak tryjeska v prdely, gramatiku sice ovladas ale citanie ti zjavne robi problem...
pravidla-fora-citajte-pozorne-t6559.html

hlavne Pravidlo 22:
Zakazuje sa spamovanie v témach a prispievanie príspevkov, ktoré sú obsahovo mimo témy.
DieKrupps
Light Expert
Light Expert

Robis mi radost, uz dokazes zamenit i a y tak, ze je aspon vacsine jasne, ze to robis schvalne. :D

Podla mojho skromneho nazoru je gramatika nosnym bodom kazdej jednej temy na tomto fore.
Prílohy
grammar.jpg
grammar.jpg (10.46 KiB) 1355 zobrazení
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

aacid napísal:niekto na koho v zivote ziadna vyholena hlava nekricala ze je neger
Počita sa aj keď po mne cigán smrdiaci na 4 metre kričal "gadžo vyje***"? :oops: Alebo iba biely človek môže byž rasista ? :lol:
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že počíta.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nesli za nieco podobne v Cechach Romovia hacat?
hughito
Redeemer
Redeemer

Samozrejme, že išli. Normálne rasisticky motivovaný útok. Je jedno z "akej strany" je vedený, je to svinstvo v každom prípade.
jackb
Redeemer
Redeemer

ved ja s tym suhlasim
rovnaka spravodlivost pred vsetkych bez rozdielu, ziadne zakony v prospech/neprospech urcitych skupin
Napísať odpoveď