Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde
Krupica - čo sú bludy? Migranti? Akože sú vymyslení?
Alebo ťa trápi to percento? Kým nepochopíš rozdiel medzi utečencom a ekonomickým migrantom, ani ťa trápiť nemusí.
Alebo ťa trápi to percento? Kým nepochopíš rozdiel medzi utečencom a ekonomickým migrantom, ani ťa trápiť nemusí.
Keby som mal informacie len od teba, tak viem stopercentne, ze su migranti vymysleni
Ide o data ktorymi tu argumentujes. Nedokazes ich skratka nicim podlozit a s clovekom ktory si vymysla argumenty sa, uznaj sam, debatovat neda.
Ale mimo logiky nie je, ze si ma obvinil z nenavisti voci Vychodoeuropanom 
Napises teda, ako sa ti ilegali dostavaju do UK, ked s vizami klamem ja aj noviny?
Ludom vadili uplne ine veci, ako to, ze do Nemecka prisiel milion ludi.
Napises teda, ako sa ti ilegali dostavaju do UK, ked s vizami klamem ja aj noviny?
Ludom vadili uplne ine veci, ako to, ze do Nemecka prisiel milion ludi.
Kto tvrdí že klameš ty aj noviny? Myslíš tým mňa?
Na základe tohoto?
"že"prevažne" sú to expirované víza. - bude to určite významné číslo, nepopieram, ale sú tam aj zrušené azyly a ďalšie veci súvisiace s migráciou..."
Začínam mať podozrenie, že si kapitán danko...jackb danko
Na základe tohoto?
"že"prevažne" sú to expirované víza. - bude to určite významné číslo, nepopieram, ale sú tam aj zrušené azyly a ďalšie veci súvisiace s migráciou..."
Začínam mať podozrenie, že si kapitán danko...jackb danko
Nenapísal. Sám si tu citoval z konvencie o genocíde, (c)Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; s tým, že mne je jedno či ide o zámer alebo dôsledok toho, že niekto chce mať zo seba dobrý pocit ak je výsledok rovnaký. Neurópska imigrácia do krajín Európanov vedie k úpadku kvality života, strácaniu postavenia, až postupnej deštrukcii. Len matematika. Nikto iný na svete takto "dobrovoľne" nemarginalizuje svoje skupinové-etnické záujmy.jackb napísal:Aryan, ty si napisal, ze ja ako beloch som na Zapade vystaveny genocide.
jackb napísal:mozu tuto vymyslenu genocidu pachat len neeuropania, alebo aj skupina Europanov, ktora ako ekonomicki migranti zaberie celu stvrt a postupne z nej vyzenie domacich?
Tvoja vymyslená medzi-európska genocída, teda etnický konflikt Európanov, je možný, ale dnes zďaleka nehrá takú rolu ako masový prílev ne-európskeho obyvateľstva. Inak ak si pustíš rozhovor s hovorcom BNP z pred 8 rokov, budeš počuť, že biely Poliak mu je bližší ako čierny Brit. Jednoducho medzi-rasový konkurenčný súboj je z pohľadu budúcnosti oveľa závažnejší problém.jackb napísal:nedokazete vo vasej nenavisti pripustit, ze Europania mozu byt problemom tak isto ako Africania a Aziati.
Mňa nezaujíma čo si si čítal v časopise, ale prečo Afrika nebola preľudnená, keď bola v minulosti (niekoľko desaťročí) ešte zaostalejšia.hughito napísal:Tým sa reagoval na tvoju demagógiu. A čo sa týka chudoby Afriky, ťažko to hodnotiť plošne, lebo Afrika nie je jeden celok, ale úplne ružovo to teda nie je. K tejto téme odporúčam septembrové číslo Historického revue, ktoré úplne natvrdo zobrazilo históriu brutálneho imperializmu európskych mocností v Afrike.
Už x-tý krát opakujem, že mi je jedno, či je to "systémový" alebo "programový" vývoj. Ty máš potrebu uspokojovať sa "vyvracaním" konšpirácií, sám sa tváriac ako by si videl "za oponu" a do mysle týchto ľudí.hughito napísal:Ten kontext je taký, že nič z toho, čo cituješ, sa nedeje a nikdy nedialo. Žiadne systémové ani programové miešanie "rás" a pod. bludy.
Toto opakuješ do okola, takže mám aspoň šancu napísať, že je to číry nezmysel. Ľudia migrujú a "pohybujú sa" tam, kde im to hranice a zákony daných krajín dovolia. USA mali do 60-tych rokov imigračnú politiku, ktorá maľa zohľadňovať etnický ráz krajiny, keďže vyše 90% obyvateľstva bolo európskeho pôvodu. To sa nezmenilo nejakým "prirodzeným" a "večným" procesom, ale systematickým lobingom menšinových záujmových skupín. Pre tých s otvorenou mysľou http://www.kevinmacdonald.net/immigration.pdfhughito napísal:Rovnako ako desiatky európskeho v Amerike, takého tam a hentakého onam. To je totižto svet a ľudia v ňom, ktorí sa hýbu, migrujú, pohybujú sa.
Existencia toho, čomu sa hovorí rasa je evidentná sama o sebe, pre všetky typy ľudí naprieč celou planétou. To ako sa ideologicky prikláňaš k manipulovaniu tohto pojmu a namietaniu jeho významu je iná téma.hughito napísal:Jáj, takže len to minimum, ktoré uznávajú existenciu rás a zmysel tohto delenia, je neideologických
Nič také som nepísal.aacid napísal:co k tebe... s tebou sa neda realne argumentovat, zacnes pisat o slovanskom narode, ked ja poviem ze slovaci, tak ty na to ze predsa europa... uplne odveci...
Stačilo napísať, že nemáš argumenty. A mimochodom nemáš ani patent na to, čo je normálne.aacid napísal:a tak je to skoro so vsetkym co napises... otazne je, ma zmysel riesit ta? tu na fore si uz dlho, tvoje nazory su celkom zname a nemyslim si ze akakolvek diskusia by z teba mohla spravit normalneho (alebo aspon normalnejsieho) cloveka. tak preco sa potom snazit?
Toto tiež nie je úplná pravda.ArkanoviTigrovi napísal:Turci isli do zapadneho Nemecka ako "gastarbeitri" z dovodu nedostatku pracovnych sil...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
pozri, mna tvoja onania ohladom gramatiky nezaujima, mam tu vyse 1400 prispevkov a prvykrat mi niekto namiesto normalneho vyjadrenia sa k teme spomenul gramatiku...... a ako clovek moze byt napr jadrovy fyzik a gramatika ho trapit nemusi, tak moze byt aj neuplatnitelny v normalnom zivote a lieci si komplexy gramatikou...DieKrupps napísal:
Dement predsa nevie gramatikuPozri, ked sa chces na fore navazat do niekoho chapania, mal by si mat aspon tu gramatiku v poriadku, aby sa ti to hned v dalsom prispevku nevratilo. Len taka mala rada do buducna..
-AA- napísal:Nenapísal.
-AA- napísal:
Genocída sa vzťahuje k skupine, v tomto prípade ľuďom európskeho pôvodu, všade vo svete..
Samozrejme, ľudia európskeho pôvodu poväčšinou čelia genocíde "z vnútra", genocídnou politikou zradcovských vlád, či už v sociálnej oblasti, alebo importom cudzorodého obyvateľstva do domovín Európanov - najmä krajiny Západnej Európy a USA. V prípade krajín ako Južná Afrika aj priamou fyzickou likvidáciou.
Skôr si chcel napísať farba pleti, nie? Lebo takto jednoducho ľudia uvažujú. Bieli - čierni - žltí. Úroveň materskej škôlky.Existencia toho, čomu sa hovorí rasa je evidentná sama o sebe
Lokálne a čiastkové regulácie nijako nepopierajú samotný fakt toho, čo som napísal.Toto opakuješ do okola, takže mám aspoň šancu napísať, že je to číry nezmysel. Ľudia migrujú a "pohybujú sa" tam, kde im to hranice a zákony daných krajín dovolia.
Lebo exponenciálny rast. Vidím, že tomu ale nedokážeš pochopiť. Nevadí.ale prečo Afrika nebola preľudnená, keď bola v minulosti (niekoľko desaťročí) ešte zaostalejšia.
jackb, presne, to že sa ťa niečo nedotýka ako jednotlivca, neznamená, že to nejde tým smerom.
Viem, že si asi zatiaľ spokojný, ale chcelo by to menej tej sebastrednosti. Aj v Juhoafrickej republike stále žijú zvyšky belochov, ktorý sú na tom podobne dobre (napr. v strážených komunitách).
Viem, že si asi zatiaľ spokojný, ale chcelo by to menej tej sebastrednosti. Aj v Juhoafrickej republike stále žijú zvyšky belochov, ktorý sú na tom podobne dobre (napr. v strážených komunitách).
Snáď ju teda tiež raz dosiahneš. Odtieň kože je len jeden z vonkajších znakov.hughito napísal:Úroveň materskej škôlky.
Popierajú to vykresľovanie nevyhnutnej akceptácie a rezignácie pred týmito javmi (masová migrácia, atp.).hughito napísal:Lokálne a čiastkové regulácie nijako nepopierajú samotný fakt toho, čo som napísal.
Takže tvoj "empirický fakt" o chudobe je nakoniec len sekundárny faktor a problém preľudnenia aj tak nerieši.hughito napísal:Lebo exponenciálny rast.
ked chcem pomoct utecencom zo Syrie, tak je to lavicatvo. ked sa ma na Zapade nedotyka genocida Europanov, tak som sebestredny 
Urcite, aj taka krava na luke moze byt fialova, ale je omnoho vyssia pravdepodobnost, ze nebude. Inak, mna by stvalo, ze to kazdy vidi a nikto mi to nepovie, ale zase je pekne, ze si tak optimisticky naladeny, ze to vnimas pozitivne.ArkanoviTigrovi napísal: pozri, mna tvoja onania ohladom gramatiky nezaujima, mam tu vyse 1400 prispevkov a prvykrat mi niekto namiesto normalneho vyjadrenia sa k teme spomenul gramatiku...... a ako clovek moze byt napr jadrovy fyzik a gramatika ho trapit nemusi, tak moze byt aj neuplatnitelny v normalnom zivote a lieci si komplexy gramatikou...
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mna vobec netrapi co by ta stvalo, vyjadruj sa k teme, ja som so svojim zivotom spokojny, co teba trapi ma nezaujima, ak sa potrebujes vykecat tak vyhladaj odbornika...
No ale ved vidis, ze to ma pozitivny dopad - tych poslednych par prispevkov je ako z ucebnice. Co ta po teme, beztak je to cele hlupost. Jedine co sa skutocne oplati, je pracovat na sebe.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
sy pryjemni jak tryjeska v prdely, gramatiku sice ovladas ale citanie ti zjavne robi problem...
pravidla-fora-citajte-pozorne-t6559.html
hlavne Pravidlo 22:
Zakazuje sa spamovanie v témach a prispievanie príspevkov, ktoré sú obsahovo mimo témy.
pravidla-fora-citajte-pozorne-t6559.html
hlavne Pravidlo 22:
Zakazuje sa spamovanie v témach a prispievanie príspevkov, ktoré sú obsahovo mimo témy.
Robis mi radost, uz dokazes zamenit i a y tak, ze je aspon vacsine jasne, ze to robis schvalne. 
Podla mojho skromneho nazoru je gramatika nosnym bodom kazdej jednej temy na tomto fore.
Podla mojho skromneho nazoru je gramatika nosnym bodom kazdej jednej temy na tomto fore.
- Prílohy
-
- grammar.jpg (10.46 KiB) 1358 zobrazení
-
Solo_Kamen
King
Počita sa aj keď po mne cigán smrdiaci na 4 metre kričal "gadžo vyje***"?aacid napísal:niekto na koho v zivote ziadna vyholena hlava nekricala ze je neger
Samozrejme, že počíta.
Nesli za nieco podobne v Cechach Romovia hacat?
Samozrejme, že išli. Normálne rasisticky motivovaný útok. Je jedno z "akej strany" je vedený, je to svinstvo v každom prípade.
ved ja s tym suhlasim
rovnaka spravodlivost pred vsetkych bez rozdielu, ziadne zakony v prospech/neprospech urcitych skupin
rovnaka spravodlivost pred vsetkych bez rozdielu, ziadne zakony v prospech/neprospech urcitych skupin