To vrieskanie o manipulovaní bolo na kdejakých fanstránkach hnedých takmer ihneď po vyhlásení oficiálnych výsledkov. Tam bola radosť sledovať tú voličskú základňu praslovänov, ktorá nie je schopná napísať jednú vetu bez hrubiek a iných chýb. Mám celý jeden screenshot z diskusie, nechce sa mi to tu všetko hádzať, ale zopár perál zacitujem, doslovne, aj bez diakritiky:
"prehra Kotlebu je cesta k neviazanej islamizácii Slovenska"
"fico nam tu zvlaca kozojeboch (gramatika level over 9000) a sproste ovce idu volit zlodejoch (he) a vlastizradcoch zo smeru, sas, olano, mostu sns"
"ja si tiez myslim ze obcanom po 60-tke treba odobrat vodicak a volebne pravo!! Ale ja si myslim ze tym dochodcom pomohli aj mladY slobodnY nakazenY slnieckarY!!!"
"co je to za pi*ov***!!!To je nejaky ko*ot!!" (argumentačná úroveň na úrovni decka z materskej škôlky)
"treba podakovat mladym co sedeli na pi*i a nesli volit...nakoniec, kto chce kam...nasrat...zase sa ukaze ze 75% volicov sedelo na pi*i u televizora...a 4 roky budu pindat, ze je vsetko na pi*u" (5 rokov, 5! Fakty ale kotlebovečkám nič nehovoria)
"Neverim vysledkom kedze cele rodiny volili Kotlebu...oje***"
"7% prehravame...To fakt sú tak Slováci blbÝ?"
"chamrad prasivaaaaa NA STRÁŽ!!!!!!!!!ĽSNS!"
"tupci zadubeni dufajme ze to este dotiahneme"
"Jsou to volby dle plánu Sorose, Merklice, Fica, Kiski a EU." (už som sa zľakol, že Soroš s tým nemá nič spoločné

)
"NA STRAZ som na nas tu hrda...aspon my mame slovensku hrdost"
"Nikto ma nepresvedčí, že neboli zmanipulované!!"
"Ludia ale co sme cakali jasne ze ak by Kotleba bol prvy tak urobia vsetko aby nebol..ved by zlodejom skoncili hody. Niekolko listkov znehodnotia a je to."
"Debyyyl...fuuuj...špina...špinili ste všade kde sa dalo...my chceme vlajku našu nie Eu."
"A takto budu zmanipulovane aj parlamentne volby-myslim ze sa bude musiet zopakovat historia!"
"Lunter sa už cíti víťazom! Už chce vešať vlajku EU na úrade! ZMANIPULOVANÉ!"
"Slováci sprostÝ"
"MANIPULACIA NA 100%"
"sfalsovane volby"
"Prečo sčítavanie v BBSK zaostáva za ostatnými krajmi? FALŠUJÚ VÝSLEDKY?"
"Nic s tym neurobime, premier katalanska usiel do Belgicka, nic s tym neurobime, mozme sa stahovat na KRYM a ucit sa od Putina." (DO IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A všetci do jedného, hneď by bolo v republike lepšie)
"Vďaka bohu odchádzam z tohto skorumpovaneho a smerakmY ovladaneho štátu späť za lepším životom"
"Rež a rúbaj do krve!"
"No čo tak pôjdeme znovu do ulíc ako v 89tom ale budeme musieť byť ostrejší...pretože inak nám hrozí že pomalý budeme robiť zadarmo alebo ako povedal Soroš že otrokom stačí dávať iba toľko by prežili a vládali robiť, a hrozí nám aj to že moslimov bude u nás o chvílu viac ako slovákov, tak ako to už je v Nemecku...Na Stráž!!"
...........
.......
...
Elita národa. A toto všetko má volebné právo. Za všetkým je Soroš, je potrebné, aby sme sa všetci šli učiť od Putina, všetko bolo zmanipulované, pretože Magián nevyhral. No hotovo. Človek by si myslel, že najhorší sú voliči SMERu, ale tí budú skôr dôchodcovia a tí, ktorí jednoducho volia SMER preto, lebo majú členov rodiny v štátnom aparáte. Títo z tejto diskusie ale uveria absolútne všetkému, úplní blázni. Najviac ma baví to, že tam bolo viacero takých, ktorí boli v tom čase v UK a vrieskali, že by volili Kotlebu, ak by boli doma - že sú tak nekonečne sprostí a nechápu, že ich dobrodinec a vzor chce vystúpiť z EÚ = zrušenie otvoreného pracovného trhu - takéto pokročilé myslenie by som od Kotlebovečiek asi nemal žiadať.
To, čo som zacitoval vyššie, je možno iba 1/100 z toho, čo mám uložené na tom screenshote, je jednoducho fascinujúce sledovať to, ako sú poniektorí jednotlivci nekonečne tupí.
Na pláž!