Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
AllGoneDead
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa AllGoneDead »

baldorex napísal:Mám vážne podozrenie že si Kaliňák.
Ten tiež nevie o korupcii vo vysokej politike. Prezradil si sa.

Ale v princípe je to hlúposť a krivenie trhu a to je choré. Samozrejme iné je dať dotáciu pre dedinu kde nemajú kanalizáciu.
Lunter konkurenciu nemá, takže tu až taký problém nie je...
Väčší problém je to, že tam tá provízia proste je a niekomu bude musieť byť vďačný.

Čiže v malom všimné je, to si potvrdil. Ale vo väčšom zázračne nie? Dáme to na Kaliňáka? :) Tieto skutky sa nedejú a nevieme o korupcii vo vysokej politike :). Tak nejak? :)
Ja mam podozrenie, ze si hlupak.
Zaskatulkoval si si eurofondy ako bohapustu vykradacku, kde kazda jedna dotacia je korupcna. Nasadil si si klapky, a v snahe nespravit zo seba hlupaka, budes dokola opakovat nicim nepodlozene fabulacie. Pricom si dovolim tvrdit, ze su dost :new03: :new03:
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

DieKrupps napísal:Tiger, pozri, toto individum "Som slovan" je castym tercom vtipov na socialnych sietiach kvoli jeho kolosalnej tuposti. To, ze vie pisat je u neho skor na skodu. V dobe predkotlebovej by ma nikto nepresvedcil, ze to moze mysliet vazne. Inak ta eutanazia bola samozrejme prehnana, ja niesom zly covek a nikomu smrt neprajem. Ale mozno by si sa mohol nad sebou zamysliet, ked potrebujes ospravedlnovat nedostatky jedneho, poukazovanim na nedostatky inych.
ty pises o eutanazii a ja sa mam zamysliet? ja som ti dal jednoduchu otazku na ktoru si mi neodpovedal...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

awtt napísal:Ja len vravim ze obvinit niekho bez najmensieho dokazu je viac nez hlupe.
Ak si neklamal, tak vieš aký je mechanizmus pri prideľovaní fondov.
Ak vieš potvrdiť všimné pri pár tisícoch, z čoho plynie tvoje presvedčenie, že pri miliónoch sa to nedeje?
Naivita?

Dovolím si poznámku. Bolo a je mnoho súdnych sporov, ktoré prebiehajú bez dôkazov a sú postavené čisto na svedeckých výpovediach. Kroť trochu svoje vyjadrenia :)
eMPiko napísal:baldorex, asi si to neuvedomujes, ale na slovensku cerpaju z eurofondov stovky ci mozno aj tisicky firiem. to cerpanie urcite nie je bezproblemove, ale nie je to ani na 100% skorumpovane. pokial nemas cim svoje tvrdenia podlozit, su to z tvojej strany len hystericke vykriky.
Neviem v ktorom príspevku hystericky kričím (ukáž mi ho prosím), to ale neznamená že nemám pravdu :).

Btw ja nikde netvrdím že je to 100%. Dáš mi citáciu príspevku kde to tvrdím? Nepopieram že sú prípady bez korupcie, sú to často dobré projekty, prípadne potrebné veci pre mesto či obec, ako spomínaná kanalizácia či oprava cesty atď. Určite to ale nie je drvivá väčšina, práve naopak.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Až dnes som zistil, že Kotlebu v Bystrici porazil Hannibal Lecter :shock:

A ešte jedna matematická perla od Praslovana. Tie voľby určite zmanipuloval Soros...
Prílohy
anthony_hopkins_bbsk.png
počty.png
počty.png (75.07 KiB) 1236 zobrazení
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

A dabuje ho plavčan :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

To vrieskanie o manipulovaní bolo na kdejakých fanstránkach hnedých takmer ihneď po vyhlásení oficiálnych výsledkov. Tam bola radosť sledovať tú voličskú základňu praslovänov, ktorá nie je schopná napísať jednú vetu bez hrubiek a iných chýb. Mám celý jeden screenshot z diskusie, nechce sa mi to tu všetko hádzať, ale zopár perál zacitujem, doslovne, aj bez diakritiky:

"prehra Kotlebu je cesta k neviazanej islamizácii Slovenska"
"fico nam tu zvlaca kozojeboch (gramatika level over 9000) a sproste ovce idu volit zlodejoch (he) a vlastizradcoch zo smeru, sas, olano, mostu sns"
"ja si tiez myslim ze obcanom po 60-tke treba odobrat vodicak a volebne pravo!! Ale ja si myslim ze tym dochodcom pomohli aj mladY slobodnY nakazenY slnieckarY!!!"
"co je to za pi*ov***!!!To je nejaky ko*ot!!" (argumentačná úroveň na úrovni decka z materskej škôlky)
"treba podakovat mladym co sedeli na pi*i a nesli volit...nakoniec, kto chce kam...nasrat...zase sa ukaze ze 75% volicov sedelo na pi*i u televizora...a 4 roky budu pindat, ze je vsetko na pi*u" (5 rokov, 5! Fakty ale kotlebovečkám nič nehovoria)
"Neverim vysledkom kedze cele rodiny volili Kotlebu...oje***"
"7% prehravame...To fakt sú tak Slováci blbÝ?"
"chamrad prasivaaaaa NA STRÁŽ!!!!!!!!!ĽSNS!"
"tupci zadubeni dufajme ze to este dotiahneme"
"Jsou to volby dle plánu Sorose, Merklice, Fica, Kiski a EU." (už som sa zľakol, že Soroš s tým nemá nič spoločné :))
"NA STRAZ som na nas tu hrda...aspon my mame slovensku hrdost"
"Nikto ma nepresvedčí, že neboli zmanipulované!!"
"Ludia ale co sme cakali jasne ze ak by Kotleba bol prvy tak urobia vsetko aby nebol..ved by zlodejom skoncili hody. Niekolko listkov znehodnotia a je to."
"Debyyyl...fuuuj...špina...špinili ste všade kde sa dalo...my chceme vlajku našu nie Eu."
"A takto budu zmanipulovane aj parlamentne volby-myslim ze sa bude musiet zopakovat historia!"
"Lunter sa už cíti víťazom! Už chce vešať vlajku EU na úrade! ZMANIPULOVANÉ!"
"Slováci sprostÝ"
"MANIPULACIA NA 100%"
"sfalsovane volby"
"Prečo sčítavanie v BBSK zaostáva za ostatnými krajmi? FALŠUJÚ VÝSLEDKY?"
"Nic s tym neurobime, premier katalanska usiel do Belgicka, nic s tym neurobime, mozme sa stahovat na KRYM a ucit sa od Putina." (DO IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A všetci do jedného, hneď by bolo v republike lepšie)
"Vďaka bohu odchádzam z tohto skorumpovaneho a smerakmY ovladaneho štátu späť za lepším životom"
"Rež a rúbaj do krve!"
"No čo tak pôjdeme znovu do ulíc ako v 89tom ale budeme musieť byť ostrejší...pretože inak nám hrozí že pomalý budeme robiť zadarmo alebo ako povedal Soroš že otrokom stačí dávať iba toľko by prežili a vládali robiť, a hrozí nám aj to že moslimov bude u nás o chvílu viac ako slovákov, tak ako to už je v Nemecku...Na Stráž!!"

...........
.......
...

Elita národa. A toto všetko má volebné právo. Za všetkým je Soroš, je potrebné, aby sme sa všetci šli učiť od Putina, všetko bolo zmanipulované, pretože Magián nevyhral. No hotovo. Človek by si myslel, že najhorší sú voliči SMERu, ale tí budú skôr dôchodcovia a tí, ktorí jednoducho volia SMER preto, lebo majú členov rodiny v štátnom aparáte. Títo z tejto diskusie ale uveria absolútne všetkému, úplní blázni. Najviac ma baví to, že tam bolo viacero takých, ktorí boli v tom čase v UK a vrieskali, že by volili Kotlebu, ak by boli doma - že sú tak nekonečne sprostí a nechápu, že ich dobrodinec a vzor chce vystúpiť z EÚ = zrušenie otvoreného pracovného trhu - takéto pokročilé myslenie by som od Kotlebovečiek asi nemal žiadať.

To, čo som zacitoval vyššie, je možno iba 1/100 z toho, čo mám uložené na tom screenshote, je jednoducho fascinujúce sledovať to, ako sú poniektorí jednotlivci nekonečne tupí.

Na pláž!
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ale hlupáci "liberálnej-demokracii" nikdy nevadili, pokiaľ volia "správne".

Soroš alebo nie, Lunter je záujmovými skupinami, reklamou a médiami, umelo vytvorená "osobnosť". To je zrejmé už len z vypočutia nevýrazného prejavu tohto pána.

Ak ide o manipuláciu volieb, bolo by morálne prípustné falšovať voľby, ak to "zastaví fašistu"?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

seth82 napísal:

Kód: Vybrať všetko

hrozí nám aj to že moslimov bude u nás o chvílu viac ako slovákov, tak ako to už je v Nemecku...Na Stráž!!"
ved ma chlapec pravdu, co do neho skaces?!
som si isty, ze v Nemecku je uz teraz viac moslimov ako Slovakov

:mrgreen:

AA:
Soroš alebo nie, Lunter je záujmovými skupinami, reklamou a médiami, umelo vytvorená "osobnosť". To je zrejmé už len z vypočutia nevýrazného prejavu tohto pána.
vies ako to prebiehalo, spravili sa prieskumy, vysiel ako najsilnejsi ne-kotlebovec, tak sa viaceri ini kandidati vzdali v jeho prospech, bez toho by bola ista sanca, ze to Kotleba da
Ak ide o manipuláciu volieb, bolo by morálne prípustné falšovať voľby, ak to "zastaví fašistu"?
nie, raz tam uz bol a zase az tak vela zla nespravil, cakal som, ze to bude horsie
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ze je to ale zrejme iba kotlebovcom ktorych luntner porazil. ziadne dokazy samozrejme, nic, ved to netreba, ved je to zrejme.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

-AA- napísal:Soroš alebo nie, Lunter je záujmovými skupinami, reklamou a médiami, umelo vytvorená "osobnosť". To je zrejmé už len z vypočutia nevýrazného prejavu tohto pána.
Nejako sa už opakuješ: "nevýrazný prejav", "senilný" atď. 4 roky tu rozprávaš o tom, koľko dobrého toho Magián robí pre ľudí, postuješ tu týždenne zopár videí a teraz toho super Magiána porazí aj nejaký "senilný ujo s nevýrazným prejavom"?? Kebyže som kotlebovec, tak sa idem od hanby prepadnúť, nie ešte aby som takýto dôvod prehry Magiána dookola roztruboval po internetoch...

A nejde len o Magiána. Do VUC zastupiteľstiev ste získali len 2 mandáty zo 416!!! To je mega hanba!
-AA- napísal:Ak ide o manipuláciu volieb, bolo by morálne prípustné falšovať voľby, ak to "zastaví fašistu"?
Jasné, SMERáci by si tak zmanipulovali voľby, že by prišli o 4 župy a dosadili si tam svojich najväčších konkurentov zo SASky a OLANO. :lol: Máš nejaké dôkazy o manipulácii? Však ste v BBžupe mali určite kotlebovcu v každej jednej komisii.
seth82 napísal:To, čo som zacitoval vyššie, je možno iba 1/100 z toho, čo mám uložené na tom screenshote, je jednoducho fascinujúce sledovať to, ako sú poniektorí jednotlivci nekonečne tupí.
Už dávno som sa tak nezabavil, ako pri sledovaní príspevkov na "LSNS sympatizanti". Skvelé bolo aj to, keď tam jeden s menom v azbuke hodil screenshot nejakej tabuľky (prikladám nižšie) s textom "TOTO MÁ BYŤ ČO???", kde buď niekto náhodou spravil chybu pri ctrl+c ctrl+v alebo to bol úmysel...a sú tam stovky príspevkov o manipulácii s voľbami, volebnom podvode, že už imigranti idú do BB a bude sa stavať mešina a kopa bullshitov. Je tam jeden jediný príspevok nejakej slečny, ktorú napadla taká triviálna otázka ako: "Zdroj tej tabuľky?" A takto oni myslia. Vygumované mozgy sprostých oviec. A toto by chcelo vládnuť krajine. Hociaké dieťa na prvom stupni ZŠ má väčšie kritické myslenie ako dospelí svojprávni kotlebovi voliči.
Prílohy
23172782_1943796305943145_7447960970036165560_n.jpg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

AllGoneDead napísal:Zaskatulkoval si si eurofondy ako bohapustu vykradacku, kde kazda jedna dotacia je korupcna.
Každá zas nie. Ale zisti si napr. ako akcionár Agrofertu zveľaďuje svoj majetok. :D

Ďalšia vec. Majo dostal pred 5 rokmi 26 tis. hlasov (1. kolo). Tento rok 44 tis. hlasov.
Je to výhra stratégie, než protikandidátov. Uvidíme v najbližších parlamentkách. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:
Podnikatel od roku 1990 je umelo vytvorena osobnost. Ale pan ucitel informatiky zo sportoveho gympla na cele Pospolitosti je len tak. Ziadne kuraciny, ani bratia z patentoveho uradu. Dobre.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

-AA- napísal:Ale hlupáci "liberálnej-demokracii" nikdy nevadili, pokiaľ volia "správne".
Čo máš stále s tými liberálmi? Nevysušili ti aj kvietky na okne? Ale napísal si to takmer správne, čo je na počudovanie - nevadili, pokiaľ volia aspoň čiastočne "rozumne". Gaussova krivka nepustí, je otázne iba to, kto ovečky presvedčí lepšie. Tento krát to Magiánovi a jeho bububu o imigrantoch, zlej EÚ a podobne nevyšlo. A ja dúfam, že mu to s jeho kibicmi nevyjde ani v parlamentných voľbách - bolo by veľmi zaujímavé sledovať to, kde sa uchytia takí rozumoví magnáti, akými sú Miňko a taký Peter Krupa. Odhadujem SBS v supermarkete, prípadne kopanie kanálov - teda miesta, kam patria.
-AA- napísal:Soroš alebo nie, Lunter je záujmovými skupinami, reklamou a médiami, umelo vytvorená "osobnosť". To je zrejmé už len z vypočutia nevýrazného prejavu tohto pána.
Tragikomické na tom je to, že Magián s týmto nevýrazným pánom prehral na celej čiare. Len tak mimochodom - naozaj tu ideš vyťahovať prejav? Naozaj? V porovnaní s Magiánom, ktorý trieska piate cez deviate a všetko mieša s hlúposťami ladenými na štýl Zjem aj Vlek a Slobodný Vysierač? Veď ten má zjavný problém s rozoznávaním reality. A taký Magián nie je "umelo vytvorená osobnosť"? Veď z neho ovce spravili doslova spasiteľa krajiny, bojovníka proti Islamu a imigrácii, hoci on s touto problematikou ako župan nevie ani prdnúť. Tak čo mekoceš?
-AA- napísal:Ak ide o manipuláciu volieb, bolo by morálne prípustné falšovať voľby, ak to "zastaví fašistu"?
Nie. Veľmi rád kladieš sugestívne otázky, na ktoré si si v mysli už sám odpovedal a chceš to použiť ako protiargument. Veľmi trápna stratégia, ktorú tu už celé roky predvádzaš. Mal by si sa namiesto alternatívnej histórie ponoriť trochu do rétoriky, veď predsa antickí Gréci sú tuším vzormi náckov, či nie?

//autoeditácia príspevku (06 Nov 2017, 15:56)
zlato: https://noizz.sk/zabava/komentare-kotle ... ch/09f6ynh
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

do psich ceckov :D az teraz som si nasiel cas a posledoval som tie komentare :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ephramko napísal:Nejako sa už opakuješ: "nevýrazný prejav", "senilný" atď.
Nie, len som začal a pár vetami okomentoval túto "osobnosť". Viacerých ľudí, ktorý ho nepoznali, prekvapilo jeho vyjadrovanie. V pozícii, do ktorej sa dostal, nevyzerá príliš pohodlne, nebyť pozadia celej veci, bolo by mi ho až ľúto.
ephramko napísal:4 roky tu rozprávaš o tom, koľko dobrého toho Magián robí pre ľudí,
Sranda, práveže ani nie, hybnou silou diskusie v tejto téme je skôr to bezhraničné očierňovanie tu.
ephramko napísal:toho super Magiána porazí aj nejaký "senilný ujo s nevýrazným prejavom"??
Ujo s nevýrazným prejavom, ale výraznou kampaňou a podporou všetkých politických strán, vrátane zlodejských. Zatiaľ to na výhru stačí, očividne.
ephramko napísal:Kebyže som kotlebovec, tak sa idem od hanby prepadnúť, nie ešte aby som takýto dôvod prehry Magiána dookola roztruboval po internetoch...
To je tvoj problém. Voľby sú len jedna z ciest, v opozícii proti systému tzv. slniečkárov a oportunistických zlodejov, treba stáť stále.
ephramko napísal:Máš nejaké dôkazy o manipulácii?
Nemám, len som uvažoval nad teoretickou možnosťou toho, či by tu pre niekoho účel ("boj proti fašizmu") svätil prostriedky.
jackb napísal:Podnikatel od roku 1990 je umelo vytvorena osobnost. Ale pan ucitel informatiky zo sportoveho gympla na cele Pospolitosti je len tak.
To že je podnikateľ, neznamená, že je nejaká osobnosť. Väčšina ľudí o ňom do predvolebnej kampane a volieb asi ani nepočula.
seth82 napísal:Čo máš stále s tými liberálmi? Nevysušili ti aj kvietky na okne?
Už som hovoril, že liberálna-demokracia je mantra súčasného systému a jeho predstaviteľov, z ich vlastných vyjadrení.
seth82 napísal:Tragikomické na tom je to, že Magián s týmto nevýrazným pánom prehral na celej čiare.
Nečakal som, že máš o Lunterovi takú nízku mienku. Veril si v Kotlebove víťazstvo? Lunter mal výhodu viacerých faktorov, ako som písal vyššie.
seth82 napísal:Len tak mimochodom - naozaj tu ideš vyťahovať prejav? Naozaj? V porovnaní s Magiánom, ktorý trieska piate cez deviate a všetko mieša s hlúposťami ladenými na štýl Zjem aj Vlek a Slobodný Vysierač?
Skôr som mal na mysli nejakú tú vitalitu, energickosť, schopnosť zaujať, atp. .. nie tvoje problémy s názormi ľudí.
seth82 napísal:A taký Magián nie je "umelo vytvorená osobnosť"? Veď z neho ovce spravili doslova spasiteľa krajiny, bojovníka proti Islamu a imigrácii, hoci on s touto problematikou ako župan nevie ani prdnúť.
Kotleba je verejne známy zhruba 15 rokov, to že sa ti nepáči ako ho niekto vidí, je nepodstatné.
seth82 napísal:Nie. Veľmi rád kladieš sugestívne otázky, na ktoré si si v mysli už sám odpovedal a chceš to použiť ako protiargument. Veľmi trápna stratégia, ktorú tu už celé roky predvádzaš. Mal by si sa namiesto alternatívnej histórie ponoriť trochu do rétoriky, veď predsa antickí Gréci sú tuším vzormi náckov, či nie?
Čo chcem použiť ako "protiargument", to že napíšeš "Nie" ? :lol:

Asi už máš paranoju, preto tie dovetky o "stratégii", "ponáraní" ..

Samozrejme z časti provokačná otázka, vychádza ale z hystérie, ktorú volebné úspechy tzv. fašistov prinášajú, spolu s volaním po zákaze strany, zatváraní, atď.

Nečakal som, že niekto napíše "Áno, fašistov treba zastaviť aj podvodmi", nemyslím si ale, že je to v tomto "demokratickom systéme" až tak nereálne - a teda aj pre časť ľudí prípustné.
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

30 % ucast hovori za vsetko, cakal som aspon 50%, vsak hrozil fasizmus, koncentraky, 3.svetova vojna ako som sledoval media, to hnanie volica do volieb bolo snad najmasivnejsie... zaujimalo by ma co musela cela ta kampan vsetkych politikov stat a kolko € to vychadzalo v priemere na volica, lebo mam pocit, ze vzhladom na ucast, asi najdrahsie volby.
Sranda by bola, keby aj tu bolo minimalne kvorum, to by sa politici museli inak snazit a problemy realne riesit, aby sa volby neopakovali.
Zhrnul by som to tak, ze prehrali vsetci politici.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

toto mi uz pripomina diskusiu o sporte, ktorej nerozumiem.

"sportovec X Y skoncil na 20 mieste. je to skvely uspech"
"nasi hrali na sutazi a vyhrali 2 z desiatych zapasov. dobra praca, chlapci"
podla mna je uspech vyhrat, na vyssich sutaziach dosiahnut aspon na medailu.
kotlebnici, vsetci zabiaci a pubertaci, ktori ich kampanovali prehrali. 0 zupanov, 2 zastupitelia.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

butthead napísal: Zhrnul by som to tak, ze prehrali vsetci politici.
Niekto si neuvedomil, ze 5 zupanov vyslo z spolocneho postupu pravicovych stran... oni su politici, asi prehrali aj ked ziskali zupanov... logika ala VS ZIVOTA
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

Vsak pravidla hry umoznuje mat aj 1% ucasti, aj vtedy by si bol spokojny ?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ak by bola ucast 1% tak to znamena, ze 99% ludom nezalezi na ich krajine a nechaju rozhodovat 1%.
Napísať odpoveď