emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
O akej prospešnosti teraz hovoríš? O prospešnosti "veganizácie" spoločnosti alebo o prospešnosti chovu kráv?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
O tej veganizácii.
S tým sa nedá nesúhlasiť, preto mi vyradenie mäsa z jedálnička z akéhokoľvek dôvodu nevadí.
-
Andi_Cibula
Addict
A čo hovädzinka ? Bola vyradená ?
Tá je tá energeticky náročnejšia na prípravu a následne pre človeka ťažšia na strávenie než prasiak.
Z môjho jedálnička áno.
-
Andi_Cibula
Addict
Mňa zaujíma tá škola. Vyradili sviňu a kravu ponechali ?
Fakt ma to zaujíma.
Fakt ma to zaujíma.
Články o ktorých som hovoril sú na predchádzajúcej strane, baldorex sa nimi snažil argumentovať.
-
Andi_Cibula
Addict
O hovädzine sa tam nič nepíše, dá sa teda dedukovať, že tá bola zrejme ponechaná. V procese ozdravenia stravovania teda chýba stratégia a motív je čisto náboženský.
Ako bolo uvedené, Briti sú ateisti a krajina je oficiálne nábožensky slobodná, čo hovorí o pozitívnom trende, že sa konečne to zasrané náboženstvo darilo vymietiť. Toto príznak kroku späť.
Ako bolo uvedené, Briti sú ateisti a krajina je oficiálne nábožensky slobodná, čo hovorí o pozitívnom trende, že sa konečne to zasrané náboženstvo darilo vymietiť. Toto príznak kroku späť.
vyradenie kravky by bolo proti tradicionalizmu. bruger, v dospelosti v pube ku pivu, v detstve pocas grilovacky, ktoru ortodoxni tradicionalisti robia za kazdeho pocasia, je hovadzinova fasirka.
ateizmus sa prejavuje aj v tom, ze v opustenych kostoloch sa robia bary, alebo aj bytove jednotky.
ateizmus sa prejavuje aj v tom, ze v opustenych kostoloch sa robia bary, alebo aj bytove jednotky.
-
javatar
Hardcore addict
baldorex - tak som sa na zaklade tohto prispevku:
takze si to zhrnme:
http://www.telegraph.co.uk/news/shoppin ... asons.html
Skola sa rozhodla vyradit bravcove ako reakciu na maly zaujem o bravcove. Ekonomicke dovody sposobene nabozenskymi. Kvoli zidovskym a moslimskym ziakom. Nuz asi ich malo nebolo ked nezaujem o bravcove dohnal skolu k takemuto kroku.
Analogia k veganstvu je tu na mieste - mozes mat na jedalnom listku vegansku verziu ak je o to dostatocny zaujem. Celkovo byt veganom je mimo velkych miest velmi tazke. Vegetarianska moznost nie je tak obmedzujuca a casto si ju davaju aj nevegetariani takze tam je to o dost lahsie.
https://amp.theguardian.com/education/2 ... s-backlash
Skola sa rozhodla celkom radikalnym sposobom prispiet k zdraviu deti ako reakciu na rastucu mieru obeznych deti. Kontroverzny krok ale s nabozenstvom a s imigraciou nic nema.
http://www.nasiexpati.sk/multikulturali ... o-hodnoty/
tento clanok brutalne pobavil - napr. aj matematikou (£10k = €15k, lol, I wish) a hlavne castami o Londyne, pocnuc cenami, pokracujuc opisovanie zon 3+ a konciac bezpecnostou
ak ti mam pravdu povedat - ovela viac mi vadi to mnozstvo ludi a dlhe a nepohodlne cestovanie, ano - Londyn je rip-off, ubytovanie je drahe, cestovanie je tiez nieco s cim treba ratat ale pokial nevyuzivas vela sluzieb tak sa da v pohode usetrit - totiz tie sluzby stoja vela (do sluzieb ratam aj napr. pivo v pube kedze ti ho niekto nacapuje a poda), ale za £8k mas luxus (ale ak chces byvat v luxusnej stvrti tak som nasiel aj take, ze £20k za tyzden)
rozhodol tie clanky aj precitat, nie len preletiet (za co sa ospravedlnujem)DEVZYO1G napísal:Ty aj čítaš tie články čo sem dávaš?
takze si to zhrnme:
http://www.telegraph.co.uk/news/shoppin ... asons.html
Skola sa rozhodla vyradit bravcove ako reakciu na maly zaujem o bravcove. Ekonomicke dovody sposobene nabozenskymi. Kvoli zidovskym a moslimskym ziakom. Nuz asi ich malo nebolo ked nezaujem o bravcove dohnal skolu k takemuto kroku.
Analogia k veganstvu je tu na mieste - mozes mat na jedalnom listku vegansku verziu ak je o to dostatocny zaujem. Celkovo byt veganom je mimo velkych miest velmi tazke. Vegetarianska moznost nie je tak obmedzujuca a casto si ju davaju aj nevegetariani takze tam je to o dost lahsie.
https://amp.theguardian.com/education/2 ... s-backlash
Skola sa rozhodla celkom radikalnym sposobom prispiet k zdraviu deti ako reakciu na rastucu mieru obeznych deti. Kontroverzny krok ale s nabozenstvom a s imigraciou nic nema.
http://www.nasiexpati.sk/multikulturali ... o-hodnoty/
ak ti mam pravdu povedat - ovela viac mi vadi to mnozstvo ludi a dlhe a nepohodlne cestovanie, ano - Londyn je rip-off, ubytovanie je drahe, cestovanie je tiez nieco s cim treba ratat ale pokial nevyuzivas vela sluzieb tak sa da v pohode usetrit - totiz tie sluzby stoja vela (do sluzieb ratam aj napr. pivo v pube kedze ti ho niekto nacapuje a poda), ale za £8k mas luxus (ale ak chces byvat v luxusnej stvrti tak som nasiel aj take, ze £20k za tyzden)
mne sa velmi pacila cast o sukromnej lekarke. ziadat o NINo nie je velky problem a potom ma clovek dostupne NHS, ktore je bezplatne. sice si pocka na vysetrenie, ale hej nepresedi cely den v cakarni a je vybaveny presne v stanoveny cas. to ani Ryan za par supov neprelieta tuto vymozenost. mozno sa ale slecne pacia socialne interakcie pocas cakania...
Trochu som z vás zmätený 
javatar napísal: Ekonomicke dovody sposobene nabozenskymi. Kvoli zidovskym a moslimskym ziakom.
DEVZYO1G napísal: Robíš tu z toho vedu a hľadáš za tým bububu islamizáciu.
-
javatar
Hardcore addict
Ja z teba tiez:
Skola sice cisto zidovsko-moslimska nebola ale stacilo to na to aby sa im neoplatilo objednavat bravcove (kedze v malom su ceny niekde inde). Kapisto? A paci sa mi ako tam ignorujes zidov. Ako necekoval som, moznoze je to vacsinovo zidovska skola...baldorex napísal:No len situácia je taká, že aj školy kde je väčšina biela, sa prispôsobuje moslimskej menšine.
Ak máš čisto moslimskú školu, tam samozrejme nie je o čom, tam bravčové nemá čo robiť.
Ale ak sa prispôsobuje škola, kde je moslimov povedzme 10%... Je to ok? Nie je to situácia, kedy sa väčšina prispôsobuje menšine, kedy cudzie náboženstvo ovplyvňuje život kresťana či ateistu u neho "doma"?
Šikovný si že si si všimol tú ignoráciu židov.
Je to zámerné, nakoľko židia takéto požiadavky v bežnej škole nepresadzujú. Okrem bravčového majú aj iné pravidlá stravy, no za tie roky nemajú školy zvlášť košer stavu, aké prekvapivé. Tým chcem povedať, že židia sa snažia spolunažívať.
Tlaky na bravčové narastajú hlavne kvôli moslimom.
Je to zámerné, nakoľko židia takéto požiadavky v bežnej škole nepresadzujú. Okrem bravčového majú aj iné pravidlá stravy, no za tie roky nemajú školy zvlášť košer stavu, aké prekvapivé. Tým chcem povedať, že židia sa snažia spolunažívať.
Tlaky na bravčové narastajú hlavne kvôli moslimom.
-
javatar
Hardcore addict
A ty si si este nevsimol, ze ziadna poziadavka nebola. Proste klesol dopyt. V com vidim zasadny rozdiel. Ziadny tlak - iba "neviditelna ruka trhu".
Hm a kompletne je ignorovana moznost, ze zidovske a moslimske deti chodia do rovnakej skoly. Obe skupiny su navzajom hostilne kvoli Palestine a Izraelu. A tuhľa v Londyne ich decka chodia spolu do skoly
Nie nie je ignorovaná.
Len vnímam rozdiel medzi týmito dvoma skupinami.
Žid si v tej škole bravčové nedá a dá si košer jedlo ak tú možnosť má.
Moslim však kričí že bravčové uráža jeho náboženstvo a žiada ho z ponuky odstrániť.
To je dosť zásadný rozdiel, aspoň pre mňa.
Len vnímam rozdiel medzi týmito dvoma skupinami.
Žid si v tej škole bravčové nedá a dá si košer jedlo ak tú možnosť má.
Moslim však kričí že bravčové uráža jeho náboženstvo a žiada ho z ponuky odstrániť.
To je dosť zásadný rozdiel, aspoň pre mňa.
-
javatar
Hardcore addict
Podloz. Toto ti tu stranu do teba hudieme, ze sa nedeje (alebo ak ano tak ojedinele, nie standardne) a clanky ktore si postol hraju na nasu stranu.baldorex napísal:Moslim však kričí že bravčové uráža jeho náboženstvo a žiada ho z ponuky odstrániť.
Jedno nechapem, asi vo vsetko strednych a velkych potravinach tu v Dubaji je sekcia s tabulkou ze moslimom zakaz vstupu a ja svina sa tam mozem ist obzrat 
Žeby bol Dubaj etalón moslimského sveta sa zrovna povedať nedá.
Rovnako to čo si môžem dovoliť v Egypte na pláži asi nebude rovnaké ako v centre káhiry, všakže...
Rovnako to čo si môžem dovoliť v Egypte na pláži asi nebude rovnaké ako v centre káhiry, všakže...