Fotografia - vaše fotky
-
xH4wK
Re: Fotografia - vaše fotky
Neviem preco ale mne prijdu presaturovane tie farby na prvej fotke
Ta posledna je super, Hojko jak si mal nato nastaveny fotak? Mne sa tieto pokusy s objektom pred zapadom slnka vzdy nejak dodrbu, uz neviem co mam nastavit 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Este som doplnil tri foto, takze ten zapad slnka uz nie je ako posledna fotka. Vacsinu fotiek som fotil na automatike, resp. poloautomatike. Ostriace body som volil podla potreby, toto bolo nastavene vari na 9 ostriacich bodov. Podla exifu je tam 1/400 F10. Nafotil som vsak asi 30 fotiek pri tom zapade slnka, mam tam aj s dalsimi rybarmi, ale tato sa mi zdala najlepsia ked som ju orezal a trochu upravil farby, nakolko pri cas bol niekedy aj nizsi (1/320) a tak uz bolo vidiet miestami cmuhy od vody, pretoze bolo dost veterno a boli vlny.
hodim sem jednu z posledneho vyletu do SLC
prosim o konstruktivnu kritiku
prosim o konstruktivnu kritiku
Mňa veľmi jemne vyrušuje kompozícia, trošku by som objekt posunul doprava a dole. K zbytku nemám výhrady 
nejak takto?
je to ina fotka, este som teda orezal oblohu, lebo tam nebolo nic zaujimave
je to ina fotka, este som teda orezal oblohu, lebo tam nebolo nic zaujimave
Nie je to dokonalé, stále je tam horizont úplne v strede, ale je mi to pre oko príjemnejšie ako prvá fotka.
Ale nie som profík, iba amatér
, odborný názor sa môže od môjho líšiť
.
Ale nie som profík, iba amatér
beardie za mňa nič moc. Tiež nie som profík, ale je to taký nevzhľadný pahýl niekde na veľkej, nezaujímavej fotke.
Ja by som skôr vyzdvihol ten pahýl a dal tomu takú "vyschnutú" atmosféru... možno tak nejako si to aj chcel. Takže za mňa nejako takto. Tiež nevravím, že je to úžasné
ale už je tam aspoň atmosféra.
Ja by som skôr vyzdvihol ten pahýl a dal tomu takú "vyschnutú" atmosféru... možno tak nejako si to aj chcel. Takže za mňa nejako takto. Tiež nevravím, že je to úžasné
No mne tá čiernobiela fotka pripadá najhoršia zo všetkých 3. Žiadnu atmosféru v nej nevidím 
No vidíš, sto ľudí, sto chutí... a u fotografie to platí štvornásob 
Mne sa najviac páči od BX.
Nejde mi do hlavy preco BX orezal tien toho kmenu.
Lebo som to robil z druhej fotky? Moja úprava má byť len proof of concept. Že takto nejako to vidím ja a s takýmto úmyslom by som to už fotil.
-
qwerty-xyz
beardie :
prelet fotku polarizakom, rovnomerne..... RAW ko.... toto tuna jpg - u mna to sposobi rozpad obrazu - lebo sialene komprimovany obraz. plus stiahni svetla/biele v camera raw. PREPALY signalizuje. na polovici oblohy.teda v tej prvej fotke. druha je ok.
prelet fotku polarizakom, rovnomerne..... RAW ko.... toto tuna jpg - u mna to sposobi rozpad obrazu - lebo sialene komprimovany obraz. plus stiahni svetla/biele v camera raw. PREPALY signalizuje. na polovici oblohy.teda v tej prvej fotke. druha je ok.
To je belgicky ovciak? Pekny. Co za objektiv si pouzil?
nie nie, "obyčajný"
nemecký
50mm f1.8
50mm f1.8