Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
Re: Tatra Banka - diskusia/rady/problemy
hovorim to ze to ma slsp to viem ale maju ho mensi poprve a po druhe oni prispievaju pokial si pametam do fondu na liecbu gemblerou
-
mirak2
Hardcore addict
tak tvoja chyba ci nie? to mi pripomina epizodu HumancentiPAD zo South Parku.kompi napísal:pred mesiacom asi alebo kedy poslali rozsiahli dokument o zmene obchodných podmienok no popravde moja chyba som ho necital
ano mirak povedal som ak sisi pozorne precital moj prispevok co verim ze u teba nieje problem si urobil ze je to moja chyba
-
mirak2
Hardcore addict
pozorne som si ho precital a ta vytocili a nasrali a je to tvoja chyba, ale aj tak s nimi koncis a ides zrusit ucet. to fakt v tom nevidis ironiu?
Kolega prišiel o desať násobok toho čo ty... Každopádne je to chrapúnsky prístup banky, príde ti správa na IB, lenže nie každý je na IB každý deň, ja napríklad zhruba raz za mesiac. Keď banka chce ponúknuť predschválený úver so super úrokom budú volať aj každý druhý deň ale aby klientovi oznámila, že dlhodobo realizuje platby, ktoré budú spoplatnené, na to ich nie je.
-
Old Dirty Bastard
Guru
zdravim, ktora banka na nasom trhu ma aktualne najlepsie uroky pri terminovanych vkladoch? prave som pozeral tatrabanku, pri terminovanom vklade s 3 rocnou viazanostou dostavam urok prosim pekne 0,10%, tzn., ze ja tam mozem drzat 3 roky aj sto tisic € a zarobim na tom ani nie 250€, to mi nepokryje ani inflaciu. toto je ako zly vtip. to musim ist osobne na pobocku a prejednavat moznosti sporenia s bankarom, aby som u nich dostal nejaky rozumny urok alebo kde je tuna chytak? ved to nedava zmysel.
Máš to tak všade.
mBank to má o chlp výhodnejšie, tam máš 0.1% pri viazanosti 1 rok.
Pri sume do 4000€ vieš mať na obyčajnom sporiacom účte 0.3%, peniaze nemáš viazané a sú hneď k dispozícii. Je to najvyšší úrok čo som našiel, no limitovaný tou výškou...
mBank to má o chlp výhodnejšie, tam máš 0.1% pri viazanosti 1 rok.
Pri sume do 4000€ vieš mať na obyčajnom sporiacom účte 0.3%, peniaze nemáš viazané a sú hneď k dispozícii. Je to najvyšší úrok čo som našiel, no limitovaný tou výškou...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
terminovane vklady sa vobec neoplatia..skor sa pobav o investovani ak mas k dispozicii nejaku vyssiu ciastku
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co tak kupa bytu a prenajom??? To ti da urcite viac ako terminovany vklad.
Aktualne nám začala zase stúpať inflácia, dokonca viac než ekonómovia predpokladali, čiže tento typ produktov sa vôbec neoplatí, lebo nielenže nič nezarobíš, ale ešte prerobíš.
-
nejakymarko
Addict
Nevolali Vám v poslednej dobe z Tatra Banky ohľadom úprave nejakých údajov kvôli GDPR?
Mám ísť do banky v piatok, len mi to prišlo čudné, keďže ma zo žiadnej inej inštitúcie nekontaktovali. Nemám v banke žiaden úver, len bežný účet a kreditnú kartu (+ cestovné poistenie)
Ďakujem
Mám ísť do banky v piatok, len mi to prišlo čudné, keďže ma zo žiadnej inej inštitúcie nekontaktovali. Nemám v banke žiaden úver, len bežný účet a kreditnú kartu (+ cestovné poistenie)
Ďakujem
Nevie náhodou niekto kde sa vyrábajú platobné debetné Visa Electron karty Tatra banky ?
Visa electron slsp su z Viedne
Áno, tipoval som práve to Rakúsko, na karte je Austriacard.
Ahoj, chceli sme využiť funkciu bežne dostupnú v aplikáciách iných bánk, no nedarí sa.
"Zažite krásu digitálneho sveta s aplikáciou Tatra banka."
Situácia: kolega zoberie zo 10 obedov a platí kartou. Ostatní si potom od neho preberú svoju porciu a zároveň ho vyplatia. Keďže nás prestali baviť dohady, že máš platiť 5.90€, ale máš iba 10€ bankovku a ja ti nemám vydať krát desať, začali sme používať QR kódy. Kolega si vygeneruje QR s platbou 5.90€ a všetci mu cez mobil jednoducho zaplatia.
Aj kolega s tatrabankou v pohode platil, problém nastal keď robil veľkú objednávku on a my sme mu mali platiť. Ani za nič sme nemohli prísť na to, kde v aplikácii generovať QR kód na platbu... Platiť cez QR kód áno, vytvoriť QR kód nie.
Viete poradiť?
Nepohodlne sme to vyriešili cez viamo, resp cez sms rozposlal sumu a číslo účtu, no od pohodlného riešenia to má ďaleko.
"Zažite krásu digitálneho sveta s aplikáciou Tatra banka."
Situácia: kolega zoberie zo 10 obedov a platí kartou. Ostatní si potom od neho preberú svoju porciu a zároveň ho vyplatia. Keďže nás prestali baviť dohady, že máš platiť 5.90€, ale máš iba 10€ bankovku a ja ti nemám vydať krát desať, začali sme používať QR kódy. Kolega si vygeneruje QR s platbou 5.90€ a všetci mu cez mobil jednoducho zaplatia.
Aj kolega s tatrabankou v pohode platil, problém nastal keď robil veľkú objednávku on a my sme mu mali platiť. Ani za nič sme nemohli prísť na to, kde v aplikácii generovať QR kód na platbu... Platiť cez QR kód áno, vytvoriť QR kód nie.
Viete poradiť?
Nepohodlne sme to vyriešili cez viamo, resp cez sms rozposlal sumu a číslo účtu, no od pohodlného riešenia to má ďaleko.
je sice divne, ze to appka Tatra banky nema, ale mozne to je
revolut?
revolut?
Potrebujem BFU riešenie
. Človeku čo ledva ovláda svoj mobil nebudem odporúčať revolut, určite si kvôli obedu nebude robiť nové účty atď
.
Najjednoduchšie bude aktuálne nenechať kolegu robiť objednávku, bude len platiť
Ak sa teda nenájde niekto kto tam tú funkciu objaví...
Google a faq tatrabanky nepomohol, všade je chvála na scan&pay ale tvorba QR nikde...
Najjednoduchšie bude aktuálne nenechať kolegu robiť objednávku, bude len platiť
Ak sa teda nenájde niekto kto tam tú funkciu objaví...
Google a faq tatrabanky nepomohol, všade je chvála na scan&pay ale tvorba QR nikde...
Alebo externe
https://bsqr.co/generator/
Ale zas ak niekomu casto posielat prachy tak nie je nic jednoduchsie nez si ho pridat do zoznamu prijemcov.
https://bsqr.co/generator/
Ale zas ak niekomu casto posielat prachy tak nie je nic jednoduchsie nez si ho pridat do zoznamu prijemcov.
Predstav si skupinu 20-30 ľudí, pričom denne si takto obed objedná 5-6-10 ľudí, vždy iní (lebo časť ide do jedálne, alebo sa najesť niekde von), proste random skupina, raz je obed za 5.50, inokedy 6.90 atď...
Takže zoznam príjemcov je nepohodlný, externý generátor tiež (navyše je to opäť externá aplikácia či stránka, ktorú by som musel kolegovi "nanútiť", pričom by tam musel vypĺňať svoj iban a sumu-alebo ja za neho a to sa mi tiež nechce)
Takto dám na stôl obedy, vedľa mobil s QR kódom. Kolega zoberie obed, namieri svoj mobil a na 2 kliky má zaplatené.
Dá sa to samozrejme riešiť aj obyčajným prevodom, ale ľudia sú neskutočne lenivý a radšej ti bude človek týždeň sľubovať že tých 5.50 ti určite zajtra prinesie lebo dnes má len desinu a takto to trvá aj týždeň, lebo vždy zabudne... Ale vytiahnuť mobil a urobiť prevod to nie...
Takže sme si nastavili takéto riešenie, maximálne BFU a nikto na takúto platbu nešomre.
Takže zoznam príjemcov je nepohodlný, externý generátor tiež (navyše je to opäť externá aplikácia či stránka, ktorú by som musel kolegovi "nanútiť", pričom by tam musel vypĺňať svoj iban a sumu-alebo ja za neho a to sa mi tiež nechce)
Takto dám na stôl obedy, vedľa mobil s QR kódom. Kolega zoberie obed, namieri svoj mobil a na 2 kliky má zaplatené.
Dá sa to samozrejme riešiť aj obyčajným prevodom, ale ľudia sú neskutočne lenivý a radšej ti bude človek týždeň sľubovať že tých 5.50 ti určite zajtra prinesie lebo dnes má len desinu a takto to trvá aj týždeň, lebo vždy zabudne... Ale vytiahnuť mobil a urobiť prevod to nie...
Takže sme si nastavili takéto riešenie, maximálne BFU a nikto na takúto platbu nešomre.
u nás jeden vyzbiera gastrokarty a ide po jedlo, na stole ta potom čaká vlastný obed a na ňom tvoja karta