Ste za prijatie Turecka do EU?
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Urcite nie. V europe lezi podstatne mensia cast Turecka ako v azii, to je najzakladnejsi problem. A tak ako to tu uz bolo spominane... Ina kultura, nedostatok demokracie, ekonomika. A predstavte si ake by malo dosledky aby sa tu volne pohybovali moslimovia. Viem, ze icn nemoze vsetkych hadzat do jedneho vreca, aj medzi nami su dost velke svine, ale u nich je to v ovela vacsom rozsahu a este si myslia, ze robia spravnu vec... 
-
ikovan
Darca
Suhlasim s tym ze uz len geologicky nie .. ale vôbec niesu pripraveny a nevravel by som ze kvoli nabozenstvu ale kvoli spôsobu mysleniahojko napísal:Samozrejme, ze nie. Ma to byt EU a podla nazvu asi krajiny z Europy, lenze Turecko je na rozhrani Europy a Azie, konkretne poloostrov Mala Azia. Navyse to ich nabozenstvo..., no nema vyznam komentovat.
-
JanoF
Medium Expert
Ja som hlasoval za. s turkami nemam absolutne ziadny problem. To, ze v europe je len mala cast ich uzemia, je nepodstatne, v europskej casti zije dost velka cast obyvatelstva, aj ich hospodarstvo sa sustreduje hlavne sem.
A odlisnost kultury? Musim skonstatovat, ze chvalabohu, lebo turci su ovela milsi narod ako hociktory europsky. Ludia su tam priatelski, sanca, ze vas niekto zabije na ulici je dost mala. Armensku genocidu mozme zanedbat, to by v EU nemohlo byt ani nemecko. A turci s europanmi nebojovali z nabozenskych dovodov, boli to obycajne vojny o uzenie. to sa o nas krestanoch povedat neda /kriziacke vojny/. A ani z Islamu by som si tazku hlavu nerobil. Islam v podstate zodpoveda krestanstvu v jeho pociatkoch. Krestania a moslimovia veria v toho isteho boha, uznavaju stary zakon, rozdiel je len v uctievani Krista. A pocet extremistov nie je u nich o nic vacsi, nez medzi krestanmi, ale tieto utoky mame viac na ociach, kedze su namierene proti nam, kym krestansky extremisti bojuju proti moslimom, ale aj proti inym nabozenstvam, napr. v papui.
A odlisnost kultury? Musim skonstatovat, ze chvalabohu, lebo turci su ovela milsi narod ako hociktory europsky. Ludia su tam priatelski, sanca, ze vas niekto zabije na ulici je dost mala. Armensku genocidu mozme zanedbat, to by v EU nemohlo byt ani nemecko. A turci s europanmi nebojovali z nabozenskych dovodov, boli to obycajne vojny o uzenie. to sa o nas krestanoch povedat neda /kriziacke vojny/. A ani z Islamu by som si tazku hlavu nerobil. Islam v podstate zodpoveda krestanstvu v jeho pociatkoch. Krestania a moslimovia veria v toho isteho boha, uznavaju stary zakon, rozdiel je len v uctievani Krista. A pocet extremistov nie je u nich o nic vacsi, nez medzi krestanmi, ale tieto utoky mame viac na ociach, kedze su namierene proti nam, kym krestansky extremisti bojuju proti moslimom, ale aj proti inym nabozenstvam, napr. v papui.
ach jaj, kde ty žiješ? ako môže mať niekto prezentovať takto svoj názor? v akom prostredí žiješ? odkiaľ si čerpal tie info čo si sem písal?hodurovec napísal:Ja som hlasoval za.....
Tvoj názor je strašne pokrútený a máš tam mnoho chýb z pohľadu dejinného - historického vývoja v strednej Európe, na Balkáne a pod. - odporúčam ti doštudovať dejiny a zväčšiť - zlepšiť si všeobecný zahranično-politický prehľad.
-
psycho
Medium Star
bol si ty vobec v turecku? mojho otca okradli aj v hilton hoteli a tie hatlaniny o historii a nabozenstvehodurovec napísal:Ja som hlasoval za. s turkami nemam absolutne ziadny problem. To, ze v europe je len mala cast ich uzemia, je nepodstatne, v europskej casti zije dost velka cast obyvatelstva, aj ich hospodarstvo sa sustreduje hlavne sem.
Re: Ste za prijatie Turecka do EU?
je mi to absolutne jedno myslim ze to moj zivot nezmeniTomasito napísal:Bol by som rad, keby ste svoju pripadnu odpoved dokazali aj vecne zdovodnit. Prosim, drzte sa topicu!