Ste za prijatie Turecka do EU?

Diskusie na politické témy...

Ste za prijatie Turecka do EU?

Ano
38
12%
Nie
249
79%
Neviem
28
9%

Celkom hlasov: 315

maslo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maslo »

nie som za jeho prijatie pretože vččšiu časť ma v azii (a toto je EU nie AU)
a potom nemyslim si že by nam to prospelo

zapadne krajiny ho tam chcu asi preto aby na nich ryžovali ako na nas
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Urcite nie. V europe lezi podstatne mensia cast Turecka ako v azii, to je najzakladnejsi problem. A tak ako to tu uz bolo spominane... Ina kultura, nedostatok demokracie, ekonomika. A predstavte si ake by malo dosledky aby sa tu volne pohybovali moslimovia. Viem, ze icn nemoze vsetkych hadzat do jedneho vreca, aj medzi nami su dost velke svine, ale u nich je to v ovela vacsom rozsahu a este si myslia, ze robia spravnu vec... :evil:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

hojko napísal:Samozrejme, ze nie. Ma to byt EU a podla nazvu asi krajiny z Europy, lenze Turecko je na rozhrani Europy a Azie, konkretne poloostrov Mala Azia. Navyse to ich nabozenstvo..., no nema vyznam komentovat.
Suhlasim s tym ze uz len geologicky nie .. ale vôbec niesu pripraveny a nevravel by som ze kvoli nabozenstvu ale kvoli spôsobu myslenia
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Necitam ostatne prispevky, ale ked bolo poziadane o vysvetlenie, tak tu je :
Turci su diametralne odlisna natura ako ktorykolvek iny narod z EU (uplne hociktory).
Nabozenstvo radsej neriesim, nasledky prijatia mozu byt velmi zaujimave, podla mna negativne.
Browser
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Browser »

Ja za to nie som. Najprv Turecko, potom Izrael, a sme v riti.
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

nechceme tu turecko, nie su v europe, cypersky problem, ich ekonomika je slaba, nabozenstvo.. atd
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nie. Rozdielna kultura, rozdielne nazory, rozdielna spolocnost. Nemame s nimi absolutne nic spolocne.
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

nie, pretoze Turecko je uplne ina krajina, ma ine zmyslanie, ine nabozenstvo a patri k Azií (Blizky vychod) a nie k Europe
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

nie,podla mna ma EU moc členov.aj tak dlho uz nevydrzi
JanoF
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanoF »

namiesto toho aby ste sa tu zamyslali nad svojim statom tu rozoberate prisamveru <> 1 triedy ;) co si myslite ze sa stane ked bude turecko v EU??????? budete mat lacnejsi chleba????? alebo vyssie platy????? asi tazko, tak nechapem ani trosilinku ze co tu vobec rozoberate ;)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podla mna by to bolo to iste ako keby sme chcel iprizvat Rusko :roll: apropo dobra blbost :!:
Hawkey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Hawkey »

Som jednoznacne proti prijatiu Turecka do EU. Turecko nepatri do EU. To ze malicky kusok ich uzemia lezi v Europe este nic neznamena. :!: A okrem toho je to ina kultura, nabozenstvo, mentalita.
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

Ja som hlasoval za. s turkami nemam absolutne ziadny problem. To, ze v europe je len mala cast ich uzemia, je nepodstatne, v europskej casti zije dost velka cast obyvatelstva, aj ich hospodarstvo sa sustreduje hlavne sem.
A odlisnost kultury? Musim skonstatovat, ze chvalabohu, lebo turci su ovela milsi narod ako hociktory europsky. Ludia su tam priatelski, sanca, ze vas niekto zabije na ulici je dost mala. Armensku genocidu mozme zanedbat, to by v EU nemohlo byt ani nemecko. A turci s europanmi nebojovali z nabozenskych dovodov, boli to obycajne vojny o uzenie. to sa o nas krestanoch povedat neda /kriziacke vojny/. A ani z Islamu by som si tazku hlavu nerobil. Islam v podstate zodpoveda krestanstvu v jeho pociatkoch. Krestania a moslimovia veria v toho isteho boha, uznavaju stary zakon, rozdiel je len v uctievani Krista. A pocet extremistov nie je u nich o nic vacsi, nez medzi krestanmi, ale tieto utoky mame viac na ociach, kedze su namierene proti nam, kym krestansky extremisti bojuju proti moslimom, ale aj proti inym nabozenstvam, napr. v papui.
stans
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa stans »

hodurovec napísal:Ja som hlasoval za.....
ach jaj, kde ty žiješ? ako môže mať niekto prezentovať takto svoj názor? v akom prostredí žiješ? odkiaľ si čerpal tie info čo si sem písal?
Tvoj názor je strašne pokrútený a máš tam mnoho chýb z pohľadu dejinného - historického vývoja v strednej Európe, na Balkáne a pod. - odporúčam ti doštudovať dejiny a zväčšiť - zlepšiť si všeobecný zahranično-politický prehľad.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

hodurovec napísal:Ja som hlasoval za. s turkami nemam absolutne ziadny problem. To, ze v europe je len mala cast ich uzemia, je nepodstatne, v europskej casti zije dost velka cast obyvatelstva, aj ich hospodarstvo sa sustreduje hlavne sem.
A odlisnost kultury? Musim skonstatovat, ze chvalabohu, lebo turci su ovela milsi narod ako hociktory europsky. Ludia su tam priatelski, sanca, ze vas niekto zabije na ulici je dost mala. Armensku genocidu mozme zanedbat, to by v EU nemohlo byt ani nemecko. A turci s europanmi nebojovali z nabozenskych dovodov, boli to obycajne vojny o uzenie. to sa o nas krestanoch povedat neda /kriziacke vojny/. A ani z Islamu by som si tazku hlavu nerobil. Islam v podstate zodpoveda krestanstvu v jeho pociatkoch. Krestania a moslimovia veria v toho isteho boha, uznavaju stary zakon, rozdiel je len v uctievani Krista. A pocet extremistov nie je u nich o nic vacsi, nez medzi krestanmi, ale tieto utoky mame viac na ociach, kedze su namierene proti nam, kym krestansky extremisti bojuju proti moslimom, ale aj proti inym nabozenstvam, napr. v papui.
bol si ty vobec v turecku? mojho otca okradli aj v hilton hoteli a tie hatlaniny o historii a nabozenstve :lol:
BOOM
Medium Expert
Medium Expert

Re: Ste za prijatie Turecka do EU?

Príspevok od používateľa BOOM »

Tomasito napísal:Bol by som rad, keby ste svoju pripadnu odpoved dokazali aj vecne zdovodnit. Prosim, drzte sa topicu!
je mi to absolutne jedno myslim ze to moj zivot nezmeni
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

BOOM, samozrejme aj to je nazor, no ja sa k temam, ktore ma absolutne nezaujimaju ani nezvyknem vyjadrovat... :smt104
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Orlik ma na to svoj nazor. :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Stary dobry Orlik :)
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Tomasito napísal:Stary dobry Orlik :)
jasne ORLIK je da best....btw. nemyslim to rasisticky ale zasa ked oni budu tu v europe a donesu sem vseljake rozne choroby a ine veci...tak to ja si teda nezelam
Napísať odpoveď