Baldorex, asi by som ta poopravil a usmernil, lebo pises bludy. Neviem o aku temu sa jedna o ktorej pises, zrejme pises o hazarde v podobe stavkovych kancelarii pri ktorej stat blokuje zahranicne stavkove kancelarie. Neviem o tom, ze by som tam bol pisal o obchadzani zakona, ze ake je to jednoduche alebo na ten sposob. V spomenutej teme som reagoval na blokovanie pristupov na tieto servre, ze to stat prikazuje a ze je to mozne robit jednoducho na urovni blokacie v DNS serveroch, pritom to trva par minut, financne to nic nestoji a je to splnenie zakona. Zaroven hraci a tipujuci mozu obist tuto blokaciu jednoducho - zmenou DNS serverov na Open DNS alebo Google DNS. O tom to cele bolo. V tom sa daky poskytovatel vyjadril, neviem ci Swan alebo Slovanet, ze ake je to pre nich financne narocne a ze budu ziadat od statu kompenzaciu alebo nieco take. Ak sa si chces pozriet co som pisal, tak to je ta tema -
online-poker-na-slovensku-blokace-od-2017-t199413.html Vonkoncom nemam pocit, ze by som sa bol v tejto teme rozplakal alebo nieco take ako tu teraz opisujes, ja som reagoval len na blokaciu webov na urovni DNS a moznost simplexneho obidenia tejto blokacie, nemam pocit, ze by som sa viac zapajal do toho a pisal tam o obchadzani zakona alebo nieco take. Ale ak som to pisal, tak mi kludne uved ten moj prispevok a rad si ho precitam.
Edit - Uuuuha, pozeram a uz si si stihol editnut prispevok. Radsej si zmazal to o mojom plakani. Zase si prestrelil a miesto toho si zmazal co si pisal, ze? Hrdinstvo z tvojej strany! Radost s tebou diskutovat. Dalsi trapas z tvojej strany. Ze ja stracam cas reagovanim na hlupaka ako si ty