Viete niekto poradit spajkovaciu stanicu s regulovatelnou teplotou Hrotovu.
Chcel by som kupit bratovi na vianoce, ale netusim ktoru. Nieco taketo lacnejsie su vyhodene peniaze ? http://www.naradie1.sk/pajeci-stanice-l ... -5951.html
Spajkovacia stanica
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spajkovacia stanica
no všetko záleží od toho, čo bude robiť stou spájkovačkou, či si spájkuje nejaké blikatka a podobne veci, alebo to ma na serióznu prácu. tuto ktorú si ukázal bude mat nejakú jednoduchú reguláciu teploty. Ked bude potrebovať niečo prehriať (kontakt, svorku a pod.), nebude táto spájkovačka stačiť. pokiaľ už niečo rozumnejšie, tak skôr niečo čo je procesorom riadená stanica, a niečo do čoho sa dajú zohnať aj v budúcnosti náhradne hroty, prípadne pero. Napríklad:
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=645& ... icle=35251
- napríklad tato je nazvem "open source" stanica to znamená že sa vyrába od rôznych výrobcov napr to vyrába presne taký model aj SOLOMON, takže tuná nieje problém zohnať hroty a pero ako som spomínal. Diely vieš zohnať aj v TME, GME, SOS, GES to su všetko seriózne firmy čo máju aj dodatočnú technickú podporu k takýmto veciam.
Ver, že toto by bola rozumnejšia kúpa z rozumu
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=645& ... icle=35251
- napríklad tato je nazvem "open source" stanica to znamená že sa vyrába od rôznych výrobcov napr to vyrába presne taký model aj SOLOMON, takže tuná nieje problém zohnať hroty a pero ako som spomínal. Diely vieš zohnať aj v TME, GME, SOS, GES to su všetko seriózne firmy čo máju aj dodatočnú technickú podporu k takýmto veciam.
Ver, že toto by bola rozumnejšia kúpa z rozumu
-
Andi_Cibula
Addict
Solomon nie je seriózny výrobca a GME nie je seriózna firma.
Koľko hodín má tá pájka odpracovať za aké obdobie ? Na aký účel ?
Koľko hodín má tá pájka odpracovať za aké obdobie ? Na aký účel ?
-
spojka13
Darca
Andy, neviem čo je na solomone nespolahlive, mam doma SL-30 možno už cez desať rokov od strednej školy, boli dni, že som ju rano zapínal a večer vypínal, okrem hrotov a hubky a raz som menil pero, jej do dnešneho dna nič nieje. Chlapec chce podla odkazu niečo cenovo dostupne ( ale povedzme si že pod 50€ rozumnú stanicu určite nekúpiš...) Určite teraz mu tu nebudem odporúčať Weller...
///
A to že máš nejakú zlu skúsenosť s nejakou firmou je tvoj problém, ja som iba odkázal, že je množstvo firiem kde sa dá nakúpiť zariadenie, ku ktorému máš aj príslušenstvo...
///
A to že máš nejakú zlu skúsenosť s nejakou firmou je tvoj problém, ja som iba odkázal, že je množstvo firiem kde sa dá nakúpiť zariadenie, ku ktorému máš aj príslušenstvo...
No on to v podstate potrebuje len na nejake prilezitostne opravy domacej elektroniky. Ked sa nieco pokazi, kde staci vymenit nejaku suciastky a podobne. Nic velke.