Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa gogo956 »

cez aku burzu najjednoduchsie a najlacnejsie zamenit btc to bankovy ucet € ? apropo ETHereum ide do pekneho sialenstva, kopec ludi v mojm okoli sa donho chysta co najskor..
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja som nakupil na alze a vratil. Velmi easy :D
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

gogo956 napísal:cez aku burzu najjednoduchsie a najlacnejsie zamenit btc to bankovy ucet € ? apropo ETHereum ide do pekneho sialenstva, kopec ludi v mojm okoli sa donho chysta co najskor..
coinmate.io (účet majú vo fio banke) alebo Kraken, Coinbase/GDAX či Bitstamp. Akurát na Bitstampe je to spoplatnené cca 1€. Ja osobne by som volil radšej Coinbase. Je to ideálne miesto na dump pretože ceny majú takmer vždy najvyššie zo všetkých búrz.

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2017, 1:47)
heh, tak tieto dni sú inak riadne šialené... FirstBlood coin dosiahol za jediný deň +5000% zhodnotenie :D by som chcel vidieť tých šialencov, ktorí do toho nasypali prachy :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

bitcoin cash up +25% :)
c87
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa c87 »

Ako je to u vas s registraciou na burzi ? Neskutocne dlho uz cakam na potvrdenie mojich udajov
Coinbase ... cez tyzden
Bittrex ... cez tyzden
Bitstamp ... cez dva tyzdne

Nejaka emailova podpora total mimo...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nediv sa, desiatky tisic ludi chcu zarabat a pocet zamestnancov burz asi vyrazne nestupa
c87
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa c87 »

A co sa tyka penazneky nie len pre BTC ale aj ostatne kryptomeny ktoru pouzivate? Rozmyslal som nad Exodus ale citam fora ze si pytaju velmi vysoke poplatky
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

priznam sa ze vobec nechapem tieto burzy, kazda ma nejake problemy a pritom musia plavat v peniazoch. staci pozriet na denny obrat (vacsina burz to zverejnuje), su to miliony dolarov.
taky kraken za jednu transakciu zoberie 0,4% (0,25 predajca, 0,15 kupujuci).
ako je mozne ze firma ktora zaraba take nechutne obrovske peniaze ma dlhodobo problemy so serverami, registraciou ci supportom... sak s takym prijmom mozem najat 1000 supportakov a ani to nepocitim.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Ja som sa tiez registroval na coinbase aj bittrex a cakam na verifikaciu :(
na nete som nasiel ze ludia cakaju aj viac ako mesiac :( asi nic zaujimavejsie kde verifikacia ide rychlejsie nebude ...

este ma teda zaujaj localbitcoins ale tam to nejak stale pada :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ak chces nieco rychlejsie, tak odporucam https://therocktrading.com/
Je to mensia burza, ale aj vdaka tomu ta verifikuju do tyzdna.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

chcete s tym na burzach aj realne obchodovat alebo len ulozit a cakat?
v pripade druhej varianty to kludne ulozim za vas, bitstamp ma XRP, ETH, LTC, BCH a samozrejme BTC

moja aktualna strategia - supol som tam nejake eura a nechavam to tak na dlhsiu dobu (pol roka...)
burzovat nebudem
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ja som sa registroval na bitfinex a poloniex a uz neviem ktora z tych dvoch, ale na jednej z nich sa registruje cez webku a verifikovany som tak bol do minuty, aky problem. na tej druhej som bol taktiez overeny behom hodiny.

ja si myslim, ze tie burzy diskriminuju podla krajiny. najprv overia velke krajiny ako US a pod., kde aj maju viac skusenosti s ich formami identifikacie a je sanca, ze od nich ziskaju vacsi obnos penazi. este som nepocul, aby sa american stazoval na dlzku overovacieho procesu.
smajlik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa smajlik »

Este je riesenie nakupovat/predavat na https://localbitcoins.com/ Verifikacia nie je uplne nutna. Obchoduje sa priamo s inymi ludmi a zalezi na ich preferencii, ci vyzaduju aspon overenie tel. cisla alebo celkovu verifikaciu alebo nic.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Ake mate skusenosti s automatmi na nakup bitcoinov? V com su hlavne rozdiely oproti burze?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ze dostanes menej. kolega prave minuly tyzden nakupoval cez automat. dal tam 400 eur, dostal bitcoiny v hodnote asi 360 eur. samozrejme zalezi od poplatku za transakciu a podobne, ale proste oproti burzam sa to neoplati.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ColdRain napísal:Ake mate skusenosti s automatmi na nakup bitcoinov? V com su hlavne rozdiely oproti burze?
- skusal som viackrat, poplatok je myslim 3perc, pri nizsich sumach to nevadi
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

nj, bitcoin cash šiel konečne po dvoch dňoch úmorného čakania hore :D ale i tak očakávam, že pôjde nad 2000$, takže ešte nepredávam. Dúfam, že to bude čoskoro a nie až v januári. Zcash by mal hitnúť +1000$ v blízkej dobe. Takže tiež držím. Škoda len, že som sa nezviezol na Rippli... 150% za dva dni by sa celkom hodilo ... Na to, že tam dáva pomaly každý druhý coin nad sto percent, som na tom stále relatívne biedne.

//autoeditácia príspevku (14 Dec 2017, 18:12)
Old Dirty Bastard napísal: ja si myslim, ze tie burzy diskriminuju podla krajiny. najprv overia velke krajiny ako US a pod., kde aj maju viac skusenosti s ich formami identifikacie a je sanca, ze od nich ziskaju vacsi obnos penazi. este som nepocul, aby sa american stazoval na dlzku overovacieho procesu.
no čo ja viem... taký Dan Bilzerian sa tiež poriadne posťažoval na verifikáciu, a to bolo v čase, keď ešte okolo toho nebol taký hype ako teraz :lol:
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

ja sa skor bojim toho, ze ked coinbase vypusti bitcoin cash zaciatkom noveho roka, tak vsetci core supporteri to kolektivne predaju a cena pojde dole. ale mozno sa mylim :) xapo predaval teraz 200000 bitcoin cash minci a s cenou to nespravilo nic, udrzala sa.

inak ZCASH nema ani 500USD, preco by mal stupnut a 100% v blizkej dobe?
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Old Dirty Bastard napísal:ja sa skor bojim toho, ze ked coinbase vypusti bitcoin cash zaciatkom noveho roka, tak vsetci core supporteri to kolektivne predaju a cena pojde dole. ale mozno sa mylim :) xapo predaval teraz 200000 bitcoin cash minci a s cenou to nespravilo nic, udrzala sa.
prečo by to predávali? Ak to nepredali doteraz, asi to budú držať naďalej. Niektorí tvrdia, že cena by mohla v novom roku ísť až na 4k. Ja budem rád ak to strelím za 2000, nech môžem uvoľniť prostriedky a ísť investovať ďalej lebo nemám zas až tak veľa času. Zrovna mi kvôli tomu ušiel ten Ripple aj Stellar Lumens. Ale možno si nejaký jeden coin nechám pre istotu.
inak ZCASH nema ani 500USD, preco by mal stupnut a 100% v blizkej dobe?
Veď práve preto... všetko išlo brutálne hore okrem Zcashu, ktorý dal zatiaľ iba nejakých 150$ na coin. Viacerí analytici na TradingView predikujú skorý breakout, ale toto je long term run. Podobne ETC, čoskoro by malo vystreliť k 45$. Akurát je smola, že spolu s Bcashom sú to také spomalené coiny, ktoré sa nevedia rozhýbať a keď sa hýbu, tak väčšinou smerom dole, ale verím tomu, že sa to čoskoro zmení možno už dnes alebo zajtra.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

doteraz to nepredavali, lebo az v novom roku spristupnia bitcoin cash mince uzivatelom coinbase :)
Napísať odpoveď