ten ripple ma riadne prekvapil, no.. som si par dni dozadu vravel, ze uz ako dlho to stagnuje. ze by som tam nechcel mat investovane prachy
Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny
doteraz to nepredavali, lebo az v novom roku spristupnia bitcoin cash mince uzivatelom coinbase 
ten ripple ma riadne prekvapil, no.. som si par dni dozadu vravel, ze uz ako dlho to stagnuje. ze by som tam nechcel mat investovane prachy
jop, dnes o 3. som ho kupoval za 0,62, teraz uz je na 0,85
Ake autentifikacie vyzaduju zmenarne pri registracii? Treba poslat obciansky ci nieco podobne? Ci foto tvare? Dakujem
Vacsinou obciansky z oboch stran, pripadne vodicak, potom nejaku inu fotku tvare a k tomu este "utility bill", teda fakturu za sluzby poskytovane na adrese - energie, internet, telefon, atd.
Inac pani, je to dost hazard posielat vlastny op takemu neregulovanemu subjektu. Nechcem strasit ani netvrdim ze sa to musi zneuzit, ale riziko to je.
0,6$ stál Ripple o 3. ráno preto, lebo prišla bitcoin vlna a zmietla so sebou všetky altcoiny... Mne bohužiaľ kompletne vycucala rastúci Zcash. Breakout sa už takmer podaril, keď ho zrovna vtedy zrazil k zemi bitcoin. Bcash dopadol rovnako. Už sa šplhal pekne cez 1900$. Vždy to prichádza v tú najnevhodnejšiu chvíľu... dofrasa, teraz bude trvať večnosť, kým sa tie coiny dostanú aspoň na predošlú úroveň, nie to ešte nad ňu.
vcera prebehla verifikacia na coinbase za cca 30min
kontaktovali ma najprv mailom ze prisli peniaze ale nemam dokoncenu verifikaciu (aj ked som uz jednu spravil) bolo potrebne zacat este raz robil som ju cez mobil (jedna nepresla, potom som spustil po cca 30min zase a ta uz do 30 min zbehla uspesne - prisiel mail a appka uz nezobrazuje ze som neverifikovany account)
overenie cez vodicak a poslane peniaze na ucet
bittrex zatial cakam stale
overenie cez vodicak a poslane peniaze na ucet
bittrex zatial cakam stale
-
Old Dirty Bastard
Guru
ja sa skor divim, ze DASH sa chysta na 1000USD za mincu.
Aj u mňa registrácia Coinbase za necelú polhodinku. Tiež som zasielal iba vodičák a v pohode. Peniaze z Fio banky na Coinbase prešli za 1 deň.. ráno odišli z účtu, okolo polnoci už som vedel kupovať bitcoiny. Od polnoci doteraz som zatiaľ zarobil na vstupné poplatky.. 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez som registroval coinbase ale nejde mi tam pridat kreditka. vraj nepodporuje 3D secure.
len na tom coinbase nejak nepripisalo to 1e co som tam poslal na overenie banky ... Poslal som tam normalne vacsiu sumu tak uvidime ci potom pripocita bez problemov. Predpokladam ze v pondelok uz budu peniaze pripisane ...
Arkaz.. mne nešlo pridať ani kartu s 3D secure.. pravdepodobne mBank blokuje, niekde som to čítal. Preto som zvolil účet v druhej banke, SEPA platby sú relatívne rýchle a aj Coinbase má nižšie poplatky ako pri karte.
-
yoggy
Ja som posielal cez SEPA na CoinBase a do 24 hodin som to mal na ucte (vklad), vcera vecer som som poziadal o vyplatu, tak som zvedavy kedy to dojde.
Ahojte. Už nejakú dobu idem na cloud miningu. A keďže to vyzerá nádejne a majú tam akýsi refferal program tak som sa rozhodol, že ponúknem svoje nazbierané vedomosti a skúsenosti ďalej. Kto nevie čo je cloud mining tak v krátkosti sa jedná o spoločnosti, u ktorých si prenajmete napríklad na 1 rok ťažobný výkon a vyťažená kryptomena mínus nejaký poplatok za prevádzku a údržbu je váš čistý zisk. Dôkazom, že o toto je veľký záujem je napríklad spoločnost genesis-mining.com či bitclubnetwork.com kde sú prenájmy beznádejne vypredané. Ja som začal u spoločnosti hashflare.io, zatiaľ tam kapacity k zákupeniu ešte sú. Googlil som 100-ky hodín aby som nazbieral potrebné informácie, takže kto o takomto niečom uvažuje odpoviem na všetky otázky, vysvetlím bližšie ako to funguje, do ktorej kryptomeny je najlepšie ísť, koľko sa dá vlastne zarobiť a aká rýchla je návratnosť investície. Ako protihodnotu chcem len malú vďaku v podobe registrácie cez môj link. Kto by sa do toho rozhodol ísť alebo to práve zvažuje, píšte PM.
mne na facebooku ponúkala nejaká holka ťažobný výkon u slovenskej mining firmy. Tak som sa spýtal, že akú to má teda ziskovosť. Vraj 100 - 300% za rok, reku ja na to, že taký zisk som dosiahol za dva týždne obyčajným obchodovaním na burze.
naozaj neviem aký to má zmysel, keď to ani zďaleka nie je také výhodné ako sa to zdá + keď máš pocit, že už máš dosť, tak z burzy stiahneš financie kedy chceš. Ale ak si niekto prenajme výkon na rok, tak celý ten rok bude musieť cálovať aj keby čo bolo.
-
Old Dirty Bastard
Guru
cloud mining spoločnosti sú povačšine scam.
ale keď už si nad tým spravil niekoľko 100 hodinový prieskum, tak si k tomu jednoducho mal dôjsť aj sám.
nikto ti nezaručí 100-300% zisk ročne, keď nikto nevie aká bude obtiažnosť ťaženia tej ktorej meny nie o mesiac, ale ani o týždeň.
možno sa nájde aj nejaká solídna spoločnosť, ale keď má niekto poriadný HW na ťaženie, tak prečo by na tom neťažil sám, ale zbieral len malé vstupné a svoj drahý HW prenajímal? odpoveď je jednoduchá, ten niekto má shitný HW a keďže si sám nevie zaručiť výnos ťažením, prenajíma ho ľudom, z ktorých má aspoň istý zisk na tom vstupnom.
ak vôbec nejaký HW k dispozícii má. keď už sú v tom namočení aj slováci, tak je to ešte horšie hodnotiť ako niečo solídne
to, že si niekto spraví webku a napíše tam, že ponúka 20TH/s neznamená, že niekde taký HW aj beží. žiadne foto, žiadne dôkazy. v profile si nevieš pozrieť aký máš reálny výkon pri ťažbe.
ale keď už si nad tým spravil niekoľko 100 hodinový prieskum, tak si k tomu jednoducho mal dôjsť aj sám.
nikto ti nezaručí 100-300% zisk ročne, keď nikto nevie aká bude obtiažnosť ťaženia tej ktorej meny nie o mesiac, ale ani o týždeň.
možno sa nájde aj nejaká solídna spoločnosť, ale keď má niekto poriadný HW na ťaženie, tak prečo by na tom neťažil sám, ale zbieral len malé vstupné a svoj drahý HW prenajímal? odpoveď je jednoduchá, ten niekto má shitný HW a keďže si sám nevie zaručiť výnos ťažením, prenajíma ho ľudom, z ktorých má aspoň istý zisk na tom vstupnom.
ak vôbec nejaký HW k dispozícii má. keď už sú v tom namočení aj slováci, tak je to ešte horšie hodnotiť ako niečo solídne
to, že si niekto spraví webku a napíše tam, že ponúka 20TH/s neznamená, že niekde taký HW aj beží. žiadne foto, žiadne dôkazy. v profile si nevieš pozrieť aký máš reálny výkon pri ťažbe.
Ano máš pravdu, presne takto som k tomu pristupoval na začiatku aj ja. Súhlasím, treba byť opatrný a radšej nikomu neveriť. Preto som si o tom toľko googlil a komunikoval so 6-7 ľuďmi, ktorí sú už v tom dlhšie a potvrdili mi, že Hashflare počas 2 rokov vždy vyplatil ich vyťaženú sumu. Zatial som nenarazil na nejaké hromadné informácie na fórach, že by išlo o podvod. Ale ak také niečo nájdeš kludne to sem daj, aspoň to pomôže sa ľuďom aj mne rozhodnúť. Kto sa bojí môže skúsiť začať v malom a najskor si to preveriť na svojej koži. Tiež som tak začal, prenajal som si výkon len za 100 eur.
Stúpajúcu obtiažnosť ťaženia predpovedať presne nejde, v tom máš tiež pravdu. Ale približne sa to odhadnúť dá aby mal človek aspoň hrubú predstavu ako rýchlo to stúpa. Napríklad tu vidíš celú históriu toho ako sa obtiažnosť ťaženia menila.
Stúpajúcu obtiažnosť ťaženia predpovedať presne nejde, v tom máš tiež pravdu. Ale približne sa to odhadnúť dá aby mal človek aspoň hrubú predstavu ako rýchlo to stúpa. Napríklad tu vidíš celú históriu toho ako sa obtiažnosť ťaženia menila.
Ja som nepovedal, že je to najziskovejší spôsob zo všetkých akým zarábať na kryptomene. Máš pravdu, obchodovanie je lepšie. Avšak obchodovanie je pre skúsených a takých čo sa vyznajú kdežto cloud mining je dobrý pre tých čo o problematike kryptomien vedia málo alebo tomu moc nerozumejú. Stačí si tam kúpiť výkon, vyložiť si nohy a už len čakať. Necáluje sa to po celý rok. Je to jednorázová investícia iba na začiatku čím si rok ťažby predplatíš.-Syu napísal:mne na facebooku ponúkala nejaká holka ťažobný výkon u slovenskej mining firmy. Tak som sa spýtal, že akú to má teda ziskovosť. Vraj 100 - 300% za rok, reku ja na to, že taký zisk som dosiahol za dva týždne obyčajným obchodovaním na burze.naozaj neviem aký to má zmysel, keď to ani zďaleka nie je také výhodné ako sa to zdá + keď máš pocit, že už máš dosť, tak z burzy stiahneš financie kedy chceš. Ale ak si niekto prenajme výkon na rok, tak celý ten rok bude musieť cálovať aj keby čo bolo.
-
Old Dirty Bastard
Guru
ak raz je mena, kt. je vyhodna pre tazenie, tak ju zacnu tazit ludia z celeho sveta (sloboda volby) a behom tyzdna (alebo inej variabilnej doby, kde sa obtiaznost prisposobi, zalezi na minci) sa ta obtiaznost dramaticky zmeni a uz tazba nebude taka vyhodna. cize zaplatim im predom 100€ za rok tazenia a ak tazba prestane byt vyhodna po 3 mesiacoch, tak mi cast tych penazi asi nevratia, co? miesto toho za mna budu tazit mincu, na ktorej budem este stratovy alebo ako? prepnu sa na inu mincu? rinse and repeat?
Teraz keď si to takto zhodnotil bomberman Ti už musí byť jasné, že je to kravina.
Mám sliepku, ktorá znáša zlaté vajcia a ponúkam tri vajcia za cenu jedného, pretože... prečo vlastne? Nemajú na elektrinu?
Ako píše Old, buď nemajú sliepku, alebo im neznáša, alebo zajtra prestane znášať, alebo to čo znáša nie sú zlaté vajcia, iba záprdky.
(Je to len ďalšia blbosť typu Questra, Kairos a pod.)
Mám sliepku, ktorá znáša zlaté vajcia a ponúkam tri vajcia za cenu jedného, pretože... prečo vlastne? Nemajú na elektrinu?
Ako píše Old, buď nemajú sliepku, alebo im neznáša, alebo zajtra prestane znášať, alebo to čo znáša nie sú zlaté vajcia, iba záprdky.
(Je to len ďalšia blbosť typu Questra, Kairos a pod.)