DrodDead,
Italia vyzerá fajn,mne sa lubi aj francuzko hlavne tie dedinky a mestečká po ceste,lesy,cesty.Napr nemecko sa mi nelubi lebo všade je len dialnica,ja mám rád radšej okresky tak ked netreba tak sa nemecku zdaleka vyhnem
V prvom rade nemáš ísť 140-150brm napísal:No tie systémy by samozrejme mohli byť vypínateľné.. ale pri jazde by to pomohlo.. keď sa rútite 140-150 a nejaký debil vám vbehne do ľavého pruhu.. a hneď 20% z hodnoty zásielky je dole. Alebo aspoň lane asistent, s klávesnicou sa to blbo udržiava a kvôli jednej hre si nebudem kupovať volant.
Ja si neviem predstavit hrat ETS2 na klavesnici. Gamepad s 2-rocnou zarukou, analogmi, vibraciami kupis aj za 3.40€, no odporucam nieco so zadnymi triggermi. Samozrejme ti to nezaruci nic pri rychlosti 150 - a myslim ze by ti nepomohol ani volant.brm napísal:No tie systémy by samozrejme mohli byť vypínateľné.. ale pri jazde by to pomohlo.. keď sa rútite 140-150 a nejaký debil vám vbehne do ľavého pruhu.. a hneď 20% z hodnoty zásielky je dole. Alebo aspoň lane asistent, s klávesnicou sa to blbo udržiava a kvôli jednej hre si nebudem kupovať volant.
Uz dlho som ETS2 nehral, no ked uz raz vypnete to obmedzenie, je tazke ho opat zapnut, potom posobi ta 90-ka ako zapnuta rucna brzda. Mozno tie nove lokality su zaujimavejsie, ale tie nudne dialnice hlavne na zapade, ci aj Afrika, 90-ka je strasne pomala. Problem je, ze aj pri pokute ci kolizii sa stale oplati ist rychlo - nemalo by sa to oplatit, ale snad sa dockame zmien v ETS3 niekedy...DropDead napísal:V prvom rade nemáš ísť 140-150![]()
Tie náklady nemajú len zo srandy vzadu značenie pre max. rýchlosť.