Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
marek788
Light Star
Light Star

Re: Bitcoin, Litecoin, Dogecoin a iné kryptomeny

Príspevok od používateľa marek788 »

No rozhodne do tych altcoinov investovat velku sumu nechcem, skor len pre zabavu, takze aj keby som o to prisiel tak to prezijem. Skor neviem, co s tym coinbaseom. Jasne vsade sa hovori, ze investicia je riziko a mas investovat len tolko, ze ak o to prides, nebude ti to vadit. Ale tak nikoho by to nepotesilo ze pride o peniaze len kvoli tomu, ze pri prevode sa nieco posralo.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Znamy vyberal pocas vianoc z coinbase a trvalo necely tyzden kym mu platba prisla na ucet. Ja som sa tam registroval pred vianocami, SEPA platba na ich ucet netrvala dlho, ale pri registracii nastal nejaky problem, tak prvu platbu mi poslali naspat na ucet a trvalo to tiez asi tyzden kym prisla. Pri prevadzani fiat meny by nemal nastat problem, pokial nie su platovo insolvetny, tam mas napojeny svoj ucet a na ten ti pridu peniaze. Jedine zeby si sa pomylil pri odosielani platby na coinbase a zadal napr. zle cislo uctu alebo zlu referenciu, ale tam by sa teoreticky dalo v banke platbu pozastavit, ked na to prides vcas. Horsie je pomylit sa pri prevadzani coinov medzi penazenkami, tam neexistuje cesta spat. V kazdom pripade ak planujes drzat vacsie sumy, taky ledger nie je na skodu. Btw som zvedavy kedy zareaguje alza na zdrazenie...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

ja som to mal tak, ze som mal priradeny ucet z ktoreho som odoslal overovaciu platbu 2E a teraz nemusim uz nic zadavat, lebo ho mam prednstaveny, len si to dam rovno poslat, takze pomylit na tom sa vobec neda.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

ako vyzeraju ceny na korejskych burzach, kde je nedostatok likvidity. skvela prilezitost na arbitraz.
http://www.nasdaq.com/article/cryptocur ... e-cm901546
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

https://coinmarketcap.com/ už pri bitcoine vyradil kórejské burzy zo systému. Dnes kôli tomu nastala menšia panika, a ceny na chvíľu prudko klesli, lebo nikto nevedel čo sa vlastne deje :)

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2018, 2:37)
Nedá mi to a ešte raz by som chcel upozorniť na VOISE (VOISE) https://coinmarketcap.com/currencies/voisecom/
Cena už síce stúpla o 1000% odvtedy ako som to prvý-krát písal, ale ešte vždy je to okolo 8 centov ...

Dnes som sa dočítal, že team pracuje na tom aby v priebehu januára bolo VOISE uvedené na jednu výmenu z TOP5-ky, netreba rozprávať čo by to urobilo s cenou, ak by sa im to podarilo ...
https://medium.com/@voisecom/dev-update ... ff7432fb2e
We are also working actively towards listing VOISE tokens on one of the top 5 exchanges listed on CoinMarketCap.com during January, 2018.
Podľa coinmarketcap, keď sa počíta 24-hodinový objem, tak TOP 5 výmen je:
1. Binance
2. Bithumb
3. Bitfinex
4. Bittrex
5. OKEx
...
https://coinmarketcap.com/exchanges/volume/24-hour/
Keď vylúčime kórejský Bithumb.
Bittrex má pozastavené prijímanie nových mincí.
Binance je príliš drahé.
Tak tipujem, že to bude Bitfinex alebo OKEx, ale dajme sa prekvapiť.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Preco radsej nie MUSICOIN, ktory sa da tazit a maju menej minci? A myslim, ze uz aj produkt
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

binance.com zase povolil registracie (ale len v obmedzenej miere) - link je s referalom (odporucanim)

cize kto chcete kupovat alter coins mate moznost :)

inac ETH ide hore a co pozeram tak aj NEO a XVG :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

co znamena v obmedzenej miere? mne to stale ukazuje hlasku o pozastaveni registracii z 5.1.2018
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

znamena to toto :
We are pleased to announce that Binance will re-open limited user registrations starting today. To ensure performance for our existing users, only a limited number of new registrations will be allowed each day. Registration open times will vary from day to day, without prior announcement. Additionally, the Binance Referral Program commission rebate will be adjusted to 20%.

We would also like to remind our users again that the selling of Binance accounts is strictly forbidden. For the safety of your funds, we will freeze and disable all Binance accounts that are identified as being bought/sold.

Thanks for your support!

Binance Team

2018/01/08

otvorili registracie ale nie naplno a je to v rozny cas a pre rozny pocet ludi

cize jedine co zostava je skusat klikat a snad sa podari regnut :)
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Chlapci koľko by sa tak oplatilo dať do toho VOISE? Dačo som nakúpil ale otázne je či som skôr nespravil kravinu :D :D

Predpokladám, že držať to na coinexchange asi nebude dobrý nápad tak si to mám poslať na môj wallet čo som si vytvoril na myetherwallet a k tomu mám dajaký firefox plugin MetaMask ktorý bol odporúčaný tou peňaženkou. A čiže poslať to VOISE na môj Public Key ktorý mi vygeneroval ten myetherwallet a mám to vlastne prepojené s tým MetaMask.. right?
Lenže ak by som chcel to premeniť na FIAT dajme tomu neskôr tak budem musieť to z peňaženky poslať zas na burzu zmeniť za dajme tomu ETH a to zameniť za FIAT?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

dasti555 - je to presne tak ako píšeš, akurát ten plugin nepoznám ...
Ako znie tá základná poučka ? Investovať len toľko, koľko si ochotný stratiť ... Aj keď ja som tú poučku už dávno zavrhol a vrazil som do toho všetko (nemyslím do VOISE) :lol: rozdelil som to do 10 mincí, pretože cítim, že táto doba sa už nebude opakovať a teraz sa na tom dá ešte dobre zarobiť, ale ja nemám žiadne záväzky, takže hrám len sám za seba.

Kúp ešte aj VIBE a SONM aby si to mal diverzifikované.
majsam
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa majsam »

ramaya: A aký volíš prístup? Nakúpiš, držíš a občas predáš alebo aj aktívne obchoduješ?
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

využiva niekto simplecoin ? je nevyhodný?
Peter00
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Peter00 »

ramaya napísal:dasti555 - je to presne tak ako píšeš, akurát ten plugin nepoznám ...
Ako znie tá základná poučka ? Investovať len toľko, koľko si ochotný stratiť ... Aj keď ja som tú poučku už dávno zavrhol a vrazil som do toho všetko (nemyslím do VOISE) :lol: rozdelil som to do 10 mincí, pretože cítim, že táto doba sa už nebude opakovať a teraz sa na tom dá ešte dobre zarobiť, ale ja nemám žiadne záväzky, takže hrám len sám za seba.

Kúp ešte aj VIBE a SONM aby si to mal diverzifikované.
Asi tak, ja tomu davam mozno este tak rok dva a potom budu korekcie po ktorych ostanu len silni hraci alebo to bude ovela viac regulovane prostredie. Preto som dal teraz do toho aj ja všetko čo som mohol a nechal som si len peniaze na nevyhnutne vydavky.

Ja to robim tak, ze neobchodujem ani nic, len nakupim a drzim - HODL :D idealne sa nepozerat na coinmarketcap lebo obcas by z toho cloveku je**o. Aj ta najmenej vynosna kryptomena mi dava takt s odstupom casu vyssi vynos ako by som dostal v banke. Beriem to navyse tak, ze ak by som aktivne predaval a nakupoval, tak by mohlo ist o podnikatelsku cinnost a mal by som mat bud zivnsot alebo s.r.o. no ak len HODLujem, tak to mam v podstate len ako spravu vlastneho majetku.
-Syu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa -Syu »

omg :D no ja radšej do toho všetko nedávam. Predsalen ide o vysokorizikové investovanie a kľudne to môže celé padnúť o mesiac, rok alebo hoci aj zajtra. Už som v crypto dostatočne dlho na to, aby som si uvedomil, že tu sa trendy menia extrémne rýchlo. A ani vyššia investovaná suma nezaručuje vyššie zisky. Šikovný trejder s relatívne malou sumou môže zarobiť väčšie peniaze, než niekto kto do toho investoval násobne viac a je na trhu aj dlhšie. Ja osobne preferujem ten prvý prípad, hoci sa nie vždy darí, momentálne som na tom zhruba o čosi horšie ako keby som hodloval :D (aj to len preto lebo na začiatku som hneď prišiel o polovicu investície) no každopádne... tento rok očakávam gain na 100 000. Myslím, že dosiahnuť to bude pomerne reálne, zhodnotenie už mám viac ako 1000% za tri mesiace. Takže ak hype bude pokračovať, do leta/jesene mám cieľ splnený
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

NA binance teraz ide registracie.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

[quote="ramaya]
Kúp ešte aj VIBE a SONM aby si to mal diverzifikované.[/quote]

SNM kúpim na Binance kde ale kúpim ten VIBE?

Taktiež kde si viem tieto 2 uchovať? Tiež v tej myethwrwaľet?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Ripple pekne klesa. Ti co ste ho nakupili drahsie (a napr. aj Stellar), predali ste alebo drzite?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Predal som este ked bol ako tak hore :) teraz sa oplati ked tak este pockat kym este klesne a potom nakupit zas pojde hore ;)

dasti :
VIBE/BTC and VIBE/ETH trading pairs are now available on Binance for trading. You can start depositing and trading VIBE now.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Grim napísal:NA binance teraz ide registracie.
dik za info, uspesne som sa zaregistroval.
smejo napísal:Ripple pekne klesa. Ti co ste ho nakupili drahsie (a napr. aj Stellar), predali ste alebo drzite?
bola by hlupost predavat ked si v minuse, hlavne ak to ma este potencial rast a to ripple ma. aj ked uz podla mna neuvidime ziadne velke skoky (nemyslim ze ripple ma potencial predbehnut ether) ale stale to bude rast.
Napísať odpoveď