dasti555 - tá minca čo chceš posielať, má asi peňaženku v režime údržby. Musíš ju predať a kúpiť nejakú inú mincu, a tú poslať. Vyhni sa posielaniu Bitcoin a Ethereum, tie siete sú preťažené.
S tým VIBE opatrne, včera večer stálo 40 centov a teraz pred obedom pozerám, že stojí už 2.40 USD, tá správa, že ide na binance spôsobila prudký nárast. Prišlo to nečakane. Podľa mňa pôjde z dlhodobého hľadiska ešte ďalej hore (ťažko povedať o koľko), takže sa nemusíš báť nakúpiť ani za túto cenu. 20.januára pripravuje VIBE vydanie prvého pracovného produktu (performance release - neviem či som to správne preložil? ) A šepká sa, že by logo VIBE malo byť aj v jednej reklame na finále amerického SuperBowl (ak by sa im to podarilo, tak si neviem predstaviť tú cenu - ako príklad MONACOIN )
Ale diverzifikuj to ako som už písal ani ten SONM sa nemusíš báť nakúpiť a ten je ešte relatívne lacný 60 centov.
Áno, VIBE môžeš držať v MEW.
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2018, 13:35)
A keď si už na Binance, tak skús ešte nakúpiť aj pár kusov
Decentraland (MANA) https://coinmarketcap.com/currencies/decentraland/
To je tiež VR projekt, ale úplne odlišný, skôr je to hra alebo niečo také. Tieto veci s virtuálnou realitou začnú v najbližších rokoch, získavať na popularite.