Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Skusenosti s online zoznamkami (badoo,pokec,tinder)

Príspevok od používateľa sharky-no »

na pokeci
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

japaja napísal:pred niekoľkými rokmi sme vedeli o dvoch typoch ľudí , MUŽ a ŽENA ale dnes dnes je vraj 16 pohlaví
viď again moje už menej obľubené mestečko

TAK SAKRA :D MA TU NIEKTO ODVAHU AJ NAPISAT? The MOST IMPORTANT to know about ME: I'm VEGAN, PANSEXUAL, TRANSGENDER WOMAN. Nesrdiečkujte ale napíšte mi :) A NAJHLAVNEJSIE, NAUCTE SA CITAT POSRANY PROFIL NEZ MI TO SRDIECKO DATE ;) PRE PRIPAT DEMENCIE KTORA NASTALA U PAR JEDINCOCH :) KED NIECO NEMYSLITE VAZNE TAK MI NEPISTE, DAKUJEM :)

ako že zvraciam už to je čo toto
hovor mi nieco o tom... (swipujem zeny a toto mi vyskoci)
Prílohy
tind.jpeg
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak bol kocur v trube
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

chalani chceme na narodky kúpiť kamošovi babu na sex, lebo má 30 a ešte ho nikdy nemal. Nechceme ho ťahať do bordelu, ale že bude párty na dome a v nejakej izbe si to s ním rozdá :D bude mať kamoš zážitok na celý život a rozmýšľame ako na to. Má zmysel nejaké afrodity.sk, zafo.sk, alebo hľadať babu na zoznamke pokec, badoo a tak ?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Myslis si, ze ked do tridsiatky ziadnu nemal, tak ked mu zaplatite babu na dom/chatu na ktorej bude plno ludi, ktori sa na tom budu ohromne zabavat, ze to urobi? Ja si myslim, ze nie.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Kamoš bude mať 30...a vy máte koľko? 15 - 17?
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Element napísal:chalani chceme na narodky kúpiť kamošovi babu na sex, lebo má 30 a ešte ho nikdy nemal. Nechceme ho ťahať do bordelu, ale že bude párty na dome a v nejakej izbe si to s ním rozdá :D bude mať kamoš zážitok na celý život a rozmýšľame ako na to. Má zmysel nejaké afrodity.sk, zafo.sk, alebo hľadať babu na zoznamke pokec, badoo a tak ?
popozerajte inzeraty na zafo, amaterky, afrodity.

doporucil by som vyhladavat GFE, proste babe zaplatite, ona normalne dojde na party, pokeca, popije, pozabava sa a nakoniec s nim nabehne do izby... lebo ked zle vyberiete tak dojde nejaka pipenka so zuvackou v ustach, vo dverach sa opyta "no tak koho mam potrtkat, pome rychlo" a vobec to nebude prijemna skusenost.

inak by som doporucil forum na amaterkach, tam sa taketo temy rozoberaju a pisu tam aj baby.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

Díky za tipy, dám potom vedieť ako toto dopadlo :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

typek zjavne bude mat nejake problemy a pravdepodobne taketo nieco bude prenho peklo. skor mu ju zaplatte mimo party nech sa tam netrapi.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To je otrasny napad. Zazitok na cely zivot to bude, ano. Ale pochybujem, ze pozitivny.
Nechcete ho tahat do bordelu, viete asi preco. Nesiel by tam.
A pritom, keby po tom tuzil, tak prave tam by sme s nim mali ist. Boli by ste na tom rovnako. Idete do bordelu. Kazdy jeden z Vas. V takom pripade konate rovnako, ako hovorite.

Tymto mu vlastne hovorite, ze ho lutujete za to, ze si nevie najst babu, preto sa mu zlozite na prostitutku. No nechcel by som.
Ved to nie je zas tak drahe, ak by velmi chcel, zaplatil by si sam. A mozno tak aj urobil uz davno, len sa k tomu nepriznal, aby ste sa mu nesmiali.

Takto na byte/chate v tom bude sam s bandou poloopitych ludi, ktori ho spolocenskym tlakom donutia prijat "dar" (k tridsiatke, uz ste ju zaplatili), ktory mu bude citovo velmi neprijemny, necakany, v strese a pod spolocenskym tlakom akehosi ocakavania, aby sa pochlapil.

A potom, vzi sa do jeho koze. Vyjdi z tej izby po "tom". Banda najebanych kamaratov huci jak opice, tlapka ta po pleci, pytal sa, ze ako si ju dal a so skrytym opovrhnutim ti hovori, aky si borec a zabava sa na tvoj ucet. A este dlho bude.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

povedal by som ze ho jeho kamarati poznaju asi trochu lepsie ako tuto pani z fora co si precitali 2 vety o nom. pokial oni myslia ze je to dobry napad, tak asi vedia preco.

a pokial najdes fakt dobru babu, tak to nebude ziadne strojene ani nutene. nebude to v nicom inom ako keby na tej party jeho kamarati spracovali nejaku babu nech si s nim ide uzit...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

mozno to tak je a mozno nie. mensie upozornenie nech sa zamyslia, ci je to taky dobry napad urcite nie je odveci.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aacid napísal:povedal by som ze ho jeho kamarati poznaju asi trochu lepsie ako tuto pani z fora co si precitali 2 vety o nom. pokial oni myslia ze je to dobry napad, tak asi vedia preco.

a pokial najdes fakt dobru babu, tak to nebude ziadne strojene ani nutene. nebude to v nicom inom ako keby na tej party jeho kamarati spracovali nejaku babu nech si s nim ide uzit...
Dobre hovoris, poznam par ludi v "pokrocilom veku" ktori by aj ale ich schopnosti, charizma a celkovo ten package co potrebujes na nieco taketo su v takom bode mrazu, ze fuckit. A tiez som si skoro isty, ze hooker by padol vhod. Proste niekto by vyriesil za neho ten neriesitelny problem ktory ma.
FILMANN
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa FILMANN »

zdravim vás, potrebujem pomoc, snažím sa prepojiť tinder s mojím instagramom a keď napíšem meno aj heslo tak mi to napíše že bohužiaľ sa nepodarilo spárovať s instagramovým účtom, heslo je určite správne pretože keď som skúšal iné heslá rovno mi to pri nich napísalo že heslo je správne, a na support na tinder sa nedá napísať, iba sa dajú pozrieť často kladené otázky a toto sa tam nerieši :( viete mi poradiť ?
user27
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa user27 »

Moje skusenost s Tinderom je pozitivna. Nasiel som si tam momentalnu priatelku (sme spolu 1,5 roka).

Ja si myslim, ze mnohi z vas tu mate predsudky voci tymto online veciam, hold ale doba sa meni, zijeme v dobe internetu.

Co som sa stretol s asi 5timi, tak s kazdou sa dalo v pohode pokecat, aj ked bolo proste zrejme ze u niektorych sme si nesadli a boli prilis odlisny, co sme si povedali narovinu a nenatahovali sa.

Nie kazdy ma cas po praci behat po baroch, neni to pre kazdeho. Proste stane sa hocikomu, ze mu nevyjde dlhsi vztah, clovek potom nema uz tolko moznosti na zoznamenie ako v mladosti napr. pocas vysokej skoly, tak hlada aj takto.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja si dovolim k tomuto napisat stare zname: Jedna lastovicka leto neurobi.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

hm ako sa vyrovnávate s profilmi ktoré sú prázdne ? respektíve žiadne info o danej osobe ? X či uvažujete nad nejakou reálnou konverzáciou (nehovoriac o popise IG: ....) , (ale fotiek poko*ot)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

o dovod viac napisat a zistit info sam :)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak pokial je to viditelne IG profil urceny na to aby nalakal co najviac followerov, tak to asi nema zmysel moc co komunikovat.

ale ci ma ale nema info v profile to je viac menej jedno, vymysli si nejaky conversation starter a napis ten. idealne nieco vtipne (ale nie vtip), trochu odveci, proste nieco jednoduche cim ale zaujmes medzi dalsimi 20 spravami typu "ahoj, ako sa mas" alebo "co si dnes robila" ci "co hladas na tinderi".

takychto uvodnych viet nepotrebujes 20, ved ked napises 20 babam presne tu istu vetu, tak oni o tom nevedia...
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

"you hungry?" :lol: :smt006
Napísať odpoveď