Happy new year, trochu neskôr ale predsa.
Moja situácia s ktorou sa neviem vysporiadať a nedošiel som k úspešnému záveru je taká že ma čakajú dva pohovory.
Uvediem story line.
Kde bolo tam bol zmyslel som si že sa chcem posunúť ďalej a prestať stagnovať v živote vždy sa držím zásady že som ochotný makať a robiť ale chcem mať aj primerane zaplatené. na východné pomery.
15,1 mam pohovor na linuxaka
5-9,2 niekedy vtedy mam phovor na grafika
to čo ma bude baviť viac etc no aj benefity som porovnával všetko ale stále to vychádza podobne aj keď srdce vraví kreslenie, tak ten linuxak a IT odvetie no je tiež zaujimavé pre mňa preto sa neviem s určitosťou teraz rozhodnuť
ako mam na pohovore vysvetliť že chcem ešte tam isť sa pozrieť a zistiť čo sú za možnosti bez toho aby som dal najavo že mam pochybnosti váham a iné psycho. veci ?
2 Pohovory
Re: 2 Pohovory
Preco by si nieco daval najavo? Absolvuj oba pohovory a uvidis. Aj keby ta hned zobrali na prvu poziciu, mozes to nechat v skusobnej dobe. Je to na tebe.
aha a to nebude tak že sa mam rychlo rozhodnuť do dvoch tyždňov či maju so mnou ratať alebo nie ?
alebo poviem že nastupim až ked uplinie vyp.lehota a počas toho ak sa mi zapači to kreslenie tak poviem že "nejdem" ? , nechcem ich nejak naťahovať lebo ak mi to nevyjde s kreslením tak ostanem na uráde keď oni si zmyslia že čakať nebudu
teda stale bude šanca že stiahnem vypoveď
alebo poviem že nastupim až ked uplinie vyp.lehota a počas toho ak sa mi zapači to kreslenie tak poviem že "nejdem" ? , nechcem ich nejak naťahovať lebo ak mi to nevyjde s kreslením tak ostanem na uráde keď oni si zmyslia že čakať nebudu
teda stale bude šanca že stiahnem vypoveď
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa vies objektivne ohodnotit tak to mas jednoduche. Ak si si isty, ze si dobry v tom co robis tak ich kludne nechaj cakat aj mesiac na rozhodnutie. V tejto dobe poziadavka schopnych ludi do IT sektora nadstandardne vysoka. Takze aj ked budu na teba skusat nejake psychologicke taktiky tak sa nedaj a nechaj ich cakat.
Ak si nikde nikdy nepracoval ani si si tym neprivyrabal tak je jasne ze tvoje schopnosti este nepreukazali plny potencial a musis si ho otestovat tak, ze prijmes akukolvek z tychto robot. Jednoznacne ta to posunie dopredu a potom sa uz budes moct rozhodovat kde nastupis. V tomto pripade by som bral to co sa naskytne ale samozrejme ak ta tam nebudu zdierat.
Ak si nikde nikdy nepracoval ani si si tym neprivyrabal tak je jasne ze tvoje schopnosti este nepreukazali plny potencial a musis si ho otestovat tak, ze prijmes akukolvek z tychto robot. Jednoznacne ta to posunie dopredu a potom sa uz budes moct rozhodovat kde nastupis. V tomto pripade by som bral to co sa naskytne ale samozrejme ak ta tam nebudu zdierat.
robim v IT ale ku kresleniu mam aj tak bližšie a už som prišiel na plán ako to vyriešim , som dostal dobrý napad takže myslim že sa môže lock a delete
( s vypovednou lehotou to natiahnem tak že stihnem aj druhy pohovor a ešte si to porovnať kde mi bude lepšie , trik je v tom ako to podať)
( s vypovednou lehotou to natiahnem tak že stihnem aj druhy pohovor a ešte si to porovnať kde mi bude lepšie , trik je v tom ako to podať)
-
PhYs0c
King
Pochopil som, že sa plánuje zamestnať na východe, kde je stále veľká nezamestnanosť, takže situácia tam asi nebude taká ako napr. v BA, že je nedostatok IT zdrojov trebárs. Prečo, ak sa chceš posunúť, zostávaš na východe?
-
harrison314
Hardcore addict
Potom pozor na ten pocit "dobre je tam, kde prave nie som".japaja napísal:robim v IT ale ku kresleniu mam aj tak bližšie a už som prišiel na plán ako to vyriešim , som dostal dobrý napad takže myslim že sa môže lock a delete