2 Pohovory

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

2 Pohovory

Príspevok od používateľa japaja »

Happy new year, trochu neskôr ale predsa.

Moja situácia s ktorou sa neviem vysporiadať a nedošiel som k úspešnému záveru je taká že ma čakajú dva pohovory.
Uvediem story line.

Kde bolo tam bol zmyslel som si že sa chcem posunúť ďalej a prestať stagnovať v živote vždy sa držím zásady že som ochotný makať a robiť ale chcem mať aj primerane zaplatené. na východné pomery.

15,1 mam pohovor na linuxaka
5-9,2 niekedy vtedy mam phovor na grafika

to čo ma bude baviť viac etc no aj benefity som porovnával všetko ale stále to vychádza podobne aj keď srdce vraví kreslenie, tak ten linuxak a IT odvetie no je tiež zaujimavé pre mňa preto sa neviem s určitosťou teraz rozhodnuť

ako mam na pohovore vysvetliť že chcem ešte tam isť sa pozrieť a zistiť čo sú za možnosti bez toho aby som dal najavo že mam pochybnosti váham a iné psycho. veci ?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: 2 Pohovory

Príspevok od používateľa STomko »

Preco by si nieco daval najavo? Absolvuj oba pohovory a uvidis. Aj keby ta hned zobrali na prvu poziciu, mozes to nechat v skusobnej dobe. Je to na tebe.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

aha a to nebude tak že sa mam rychlo rozhodnuť do dvoch tyždňov či maju so mnou ratať alebo nie ?
alebo poviem že nastupim až ked uplinie vyp.lehota a počas toho ak sa mi zapači to kreslenie tak poviem že "nejdem" ? , nechcem ich nejak naťahovať lebo ak mi to nevyjde s kreslením tak ostanem na uráde keď oni si zmyslia že čakať nebudu

teda stale bude šanca že stiahnem vypoveď
jorg22
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jorg22 »

Ak sa vies objektivne ohodnotit tak to mas jednoduche. Ak si si isty, ze si dobry v tom co robis tak ich kludne nechaj cakat aj mesiac na rozhodnutie. V tejto dobe poziadavka schopnych ludi do IT sektora nadstandardne vysoka. Takze aj ked budu na teba skusat nejake psychologicke taktiky tak sa nedaj a nechaj ich cakat.

Ak si nikde nikdy nepracoval ani si si tym neprivyrabal tak je jasne ze tvoje schopnosti este nepreukazali plny potencial a musis si ho otestovat tak, ze prijmes akukolvek z tychto robot. Jednoznacne ta to posunie dopredu a potom sa uz budes moct rozhodovat kde nastupis. V tomto pripade by som bral to co sa naskytne ale samozrejme ak ta tam nebudu zdierat.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

robim v IT ale ku kresleniu mam aj tak bližšie a už som prišiel na plán ako to vyriešim , som dostal dobrý napad takže myslim že sa môže lock a delete
( s vypovednou lehotou to natiahnem tak že stihnem aj druhy pohovor a ešte si to porovnať kde mi bude lepšie , trik je v tom ako to podať)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Pochopil som, že sa plánuje zamestnať na východe, kde je stále veľká nezamestnanosť, takže situácia tam asi nebude taká ako napr. v BA, že je nedostatok IT zdrojov trebárs. Prečo, ak sa chceš posunúť, zostávaš na východe?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Jj, keď sa chceš posunúť chod do CA :lol:
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

japaja napísal:robim v IT ale ku kresleniu mam aj tak bližšie a už som prišiel na plán ako to vyriešim , som dostal dobrý napad takže myslim že sa môže lock a delete
( s vypovednou lehotou to natiahnem tak že stihnem aj druhy pohovor a ešte si to porovnať kde mi bude lepšie , trik je v tom ako to podať)
Potom pozor na ten pocit "dobre je tam, kde prave nie som".
Napísať odpoveď