Kvalitna herna mys

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
DropDead
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Kvalitna herna mys

Príspevok od používateľa DropDead »

Aha...nikdy by som si ani nepredstavil, že proste niečo také je len pre konkrétne myšky
lggamsof.JPG
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

Zháňam aj ja nejakého bezchvostového potkana k notebooku. Potkana preto, lebo potrebujem niečo väčšie. Tie menšie myšky mi vypadávajú z ruky a chytám z nich kŕče do dlani.
Momentálne mám už takmer 10 rokov Logitech MX518 a som veľmi spokojný.

Načo ju budem používať:
V prvom rade práca, čiže hodiny držania. Som zástanca skôr klasického tvaru, prípadne ako táto 518 mierne ergonomického do pravej ruky. Žiadne zverstvá.
Občas si však aj niečo zahrám, ako tu bol spomenutý PUBG napríklad, takže by ma nemala nechať v štichu. S touto MX518 to nebolo bohviečo, neviem, možno to treba na inom DPI hrať, nezisťoval som.

Čo od nej očakávam:
Dlhú výdrž. Neviem či je vhodnejšie napájanie AAA batériami alebo internou. Váhou by mala byť skôr ľahšia ako ťažšia, možno taký stred.
Čo by som uvítal je tiché klikanie. V poslednej dobe som strašne háklivý na neželané zvuky. Keď sem tam vstanem o 5 alebo cez víkend o 6 a chcem ísť pracovať, kým frajerka spí, tak mám pocit, že ju prebudím v druhej izbe tým klikaním.

Prečítal som si celú tému ale nie som si istý práve tou prítomnosťou tichého kliku u spomínaných myšiek. Neponáhľa mi to, kľudne počkám na nejakú akciu, dokonca rozmýšľam, že na 24. november kedy bude black friday. Rozpočet som si povedal do 50€, ale ak by to malo byť niečo fakt kvalitné tak si aj priplatím. Lenže na občasné hranie mi to príde akurát dosť navyše pri tej výdrži súčasných výrobkov, radšej za pár rokov kúpiť druhú za 50€ ako teraz za 100 a nadávať.
DropDead
Addict
Addict

Ak si ochotný raz za dva dni na dobu jedného dielu seriálu, tak G403 z Amazonu (cca raz mesačne je zľava na 50-65€)
https://www.amazon.de/dp/B01KV61240/

alebo G603, čo je nová verzia G403 ale s AAA baterkami, je trošku ťažšia ale inak je to to isté a nabíja sa potom myslím raz za dva týždne (alebo aj viac) a to vieš mať vždy pripravené náhradné baterky poruke. G603 je aj rovnako už v základe lacnejšia ako G403. Ak bude ťažká s dvoma baterkami, použi len jednu.

V prípade, že vtedy nebude žiadna v tvojom rozpočte (mám pochybnosti, že áno), tak CM MasterMouse Pro L
https://www.amazon.de/dp/B01KHFB2AY/ (alebo od nás z digicom, tam je na SVK najlacnejšia).
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ďakujem drop. Pozrel som sa na to bližšie a najprv ma zaujala G603 aj kvôli AAA napájaniu, viac mi to vyhovuje a keď je možnosť jednej neni o čom. Mám skvelé AAA GP recyko+ pro baterky k tomu. :D No potom mi dosť učarovala G703 (ktorá bola nedávno v akcii na bestbuy zo 100€ na 50€, aj keď len biela verzia ale za tých 50éčok to stojí, škoda že som nemal možnosť to kúpiť tam), tak stále čakám na BlackFriday. Na tú podložku by som došetril neskôr, je to luxus nestarať sa o nabíjanie bezdrôtovky.
Inak akcia na Amazone na G403 za 69€
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 3ALogitech

//EDIT: G403 za 59€
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Nizsie uz nepojde ci?
A co g403 vs g603?
Rozmyslam ci skusit, existuje vobec free returns na amazon.de?
DropDead
Addict
Addict

Bude, raz, kedy? Netuším, najmenej som videl za 56€ ale to môže byť raz za pár mesiacov.

Definitívne ber.

Čo sa týka poslednej otázky, samozrejme - máš 30 dní, pokojne objednaj aj G403, aj G603, vyskúšaj a nevyhovujúcu vrátiš (normálne cez systém aj pravdivo môžeš vyplniť, že nevyhovovala, oni to neriešia), pošleš im to tam a dokonca ti aj preplatia poštu.
Rovnako ak by tá, ktorú chceš nebola kóšer, tak vyplníš reklamačku, dáš replacement, pošlú ti novú, ty pokojne počkáš na ňu, vyskúšaš novú, porovnáš aj so starou a tú starú pošleš späť (znovu, preplatili by poštu).

Akurát treba mať toleranciu, ak uvidíš, že nedispatchnú objednávku v podstate aj po 4-6 dňoch - je to kvôli tomu, že oni to poštou dostanú k tebe za 2 dni, tak ak majú okno 5-9 dní, tak to nikdy nepošlú hneď.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Zase tú G603 máš za lepšiu cenu aj na Alze. Inak odkiaľ si shadow, mohli by sme swapnúť :D ja by som ich tiež rád vyskúšal
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Tak 4€ to uz jedno.

To ze preplatia postu je super, to by sa potom dalo odskusat.

2 ale nebudem objednavat, nechce sa mi to potom riesit keby nahodou som chcel vratit obe, a dokonca jak pise PhYs0c tak na alze je este lacnejsie.

Dodanie je v pohode, nesuri mi to kedze mam teraz G203, preto aj rozmyslam ci vobec riesit dalsiu mys, potom by som sa ju musel snazit zas predat.

Viac sa mi pozdava G403 kvoli internej baterii cize nemusim kupovat baterie stale + nizsia vaha, 3366, atd.

@PhYs0c: KE a ty? Ktoru chces btw, G603?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja Nitra. Ako som písal vyššie, radšej by som G603 ako G403, mne AAA vyhovuje, mám nabíjateľné baterky a vydrží to dlhšie bez nabitia, váhu si koriguješ tým, že dáš iba jednu a si cca na tom istom, senzor asi aj o niečo lepší HERO 1ms odozva. Favorit je G703 aj kvôli tej podložke, nemusíš nabíjať, ale čakať kým to bude v zľave... Akurát sa rozhodujem, buď 403 amazon alebo 603 alza..
DropDead
Addict
Addict

G703 bude stále drahou voľbou, spolu s PP pochybujem, že vôbec budú za menej ako 200€ spolu...a to je príliš veľké sústo...osobne by som takto radšej za tie peniaze bral G613 a G603 a mal ich ako kombo na jeden prijímač.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Aktuálne spomínaná G703 v akcii za 78€ https://www.amazon.de/Logitech-Wireless ... itech+g703
Spolu s podložkou 208€
Už som ju išiel kúpiť, no prečítal som v recenzii od jedného týpka čo má aj G603, že má väčšiu odozvu oproti 603ke.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ako meral odozvu?
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Neviem, to je len recenzia na alze. Papierovo majú one po 1ms.
DropDead
Addict
Addict

No pána, to je pliaga totok. Faktom ostáva, že G603, G403, G703, G900, G903 - všetky majú PMW3366.
Preto hovorím, že by som chcel tú kombináciu G603 a G613 - G603 pokojne, mne sa to s baterkou tiež páči ešte viac ako s G403.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Na Amazone je kablova G403 za 39.99€.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

Nazory na MX Master 2S?
DropDead
Addict
Addict

Ergonomická myš, skvelá na produktivitu, bezdrátová, žiaden špička senzor (ale verím, že je minimálne dobrý).
Ak máš pre ňu využitie (a pre jej cenovku), tak niet o čom, je to unikátna myš.

Čiernu zoženieš za dobrú cenu na Amazone
https://www.amazon.de/Logitech-kabellos ... 071KZS3MF/
a odporúčam brať odtiaľ, lebo ak bude nejaká vada, tak tam sú absolútne bezstarostné výmeny a reklamácie.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

ide mi hlavne o to, aby bola pohodlna a podla moznosti vydrzala co najdlhsie. Teraz mam nejaky noname shit a po par hodinach ma z toho bolia ruky. Na tej logitech sa mi paci, ze ma integrovanu baterku a bluetooth (byva s tym problem?), laka ma to scrollovacie koliecko.

Vyuzivat ju budem na robotu do skoly (programovanie etc.) a hry - LoL, Fortnite, mozno obcas CS. Je este nieco ine, na co by som sa mal pozriet? Brat to budem asi z UK Amazonu.
DropDead
Addict
Addict

Tak ak, tak si vieš kúpiť nejakú MMO a použiť tú haldu bočných tlačidiel na bindovanie.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som bral logitech g602, chcel som nejaku mmo mys, ale boli dost drahe na moj vkus, s touto som uplne spokojny. prave tie bocne tlacidla mam nabindovane napriklad v prehliadaci (new tab, close tab, restore tab, back, forward, next tab, previous tab)... a sice nema ten "spravny" senzor, ale hra sa mi s nou uplne super (overwatch napriklad).
Napísať odpoveď