Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Grafika s FreeSync k 1440p monitoru
Tak pouzi normalnu a nie Lkovu: http://datacomp.sk/ddram3-8gb-kingston- ... 40941.html
Zrejme zoberiem normalnu ak nebudem mat istotu, vychadzal som z tejto odpovede:
Niektore maju dual voltage 1.35V/1.50V, takze fungovat by mohli, ale nikde som nenasiel jednoznacnu odpoved. Nejde mi uz ani tak o cenu, skor ma zaujima ako to je.
Taktiez v popise ma ta DDR3L 1.5V.heker napísal:L je low voltage. Teda funguje na doska s normalnym DDR3 aj DDR3L standardom.
Niektore maju dual voltage 1.35V/1.50V, takze fungovat by mohli, ale nikde som nenasiel jednoznacnu odpoved. Nejde mi uz ani tak o cenu, skor ma zaujima ako to je.
L su low voltage, teda dual. Ja tvrdim, ze pojdu.
Tak neviem, v jednom eshope mi napisali ze to nepojde, v dalsom ze asi nepojde, nieco v tom zmysle.
Ak nepojde, moze sa pamat alebo doska poskodit ak pouzijem DDR3L na tejto doske k tejto pamati?
ASUS H97-PLUS, Kingston DDRAM3 8GB 1600MHz HyperX Fury
Ak nie, mozno by som objednal obidve RAMky, ak ta DDR3L nepojde, tak ju vratim.
Ak nepojde, moze sa pamat alebo doska poskodit ak pouzijem DDR3L na tejto doske k tejto pamati?
ASUS H97-PLUS, Kingston DDRAM3 8GB 1600MHz HyperX Fury
Ak nie, mozno by som objednal obidve RAMky, ak ta DDR3L nepojde, tak ju vratim.
Preco tlacis nasilu Lko? Preco nekupis co ti hojko uviedol?
Je lacnejsia a ma dozivotnu zaruku, standardna ma 120 mesiacov.
Nepotrebujem ju surne, taze sa snazim zistit ako to je, ale ako som pisal, ked nebudem mat istotu, tak zoberiem tu ne-L-kovu.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2018, 16:17)
Spat k teme, mam 1050 TI, tuto, kupenu inde, lacnejsie:
https://www.alza.sk/gigabyte-geforce-gt ... 4g-eg235j8
Funguje dobre, ale nahodne sa zapina ventilator, aj ked nic nerobim, zapnuty len prehliadac, neklikam a zrazu sa zapne a vypne, vecer to je akoby sa zapol a vypol vysavac, stalo sa to po vypnuti hry, takze teplota mohla byt este vyssia a vyrovnavala to. Je to normalne, da sa s tym nieco robit? Vymena nie je mozna, iba ak vratenie, lebo je nedostupna a cena isla hore, o 40€ viac za tu istu kartu nedam.
Nepotrebujem ju surne, taze sa snazim zistit ako to je, ale ako som pisal, ked nebudem mat istotu, tak zoberiem tu ne-L-kovu.
//autoeditácia príspevku (03 Feb 2018, 16:17)
Spat k teme, mam 1050 TI, tuto, kupenu inde, lacnejsie:
https://www.alza.sk/gigabyte-geforce-gt ... 4g-eg235j8
Funguje dobre, ale nahodne sa zapina ventilator, aj ked nic nerobim, zapnuty len prehliadac, neklikam a zrazu sa zapne a vypne, vecer to je akoby sa zapol a vypol vysavac, stalo sa to po vypnuti hry, takze teplota mohla byt este vyssia a vyrovnavala to. Je to normalne, da sa s tym nieco robit? Vymena nie je mozna, iba ak vratenie, lebo je nedostupna a cena isla hore, o 40€ viac za tu istu kartu nedam.
120 mesiacov = 10 rokov, za ten cas 2 az 3x vymenis ten pc. A dozivotna zaruka ma dake podmienkt, nieco v style, ze 5 rokov od skoncenia predaja toho modulu.
-
yoggy
Mám momentálne na predaj Rx 570 Sapphire pulse s freesync, za cca 300€ by mohla byt tvoja 
yoggy - dik za ponuku, ale monitor musim vratit, po niekolkych pokusoch som nasiel 40+ mrtvych pixelov a neviem teraz co dalej, uz sa mi nechce objednavat stale nove kusy.
K tej mojej grafike, to nahodne zapinanie ventilatora pretrvava, niekedy aj kratko po zapnuti pc, ziadna velka zataz len internet a prip. iptv alebo SD videa v okne. Raz to nepocujem hodiny, inokedy za zapne/vypne aj 2x za 10 minut, je to normalne?
K tej mojej grafike, to nahodne zapinanie ventilatora pretrvava, niekedy aj kratko po zapnuti pc, ziadna velka zataz len internet a prip. iptv alebo SD videa v okne. Raz to nepocujem hodiny, inokedy za zapne/vypne aj 2x za 10 minut, je to normalne?