drop-dead, niekedy mam pocit ze si retardovany... zoberem ta pekne po poriadku a pomaly...
Zaplní sa ti schránka s prílohami
prosimta,... neposielaj to do schranky mne, posli to sem, zaujimaju nas 4K vysledky rezen vs intel, dakujeme
Skús linky, ktoré zahrnú všetky testované tituly, lebo ty VKUSE len vyselektuješ recenzie a výsledky, ktoré ti sedia.
nie, dal som tie, ktore som nasiel, mas tam najhranejsie tituly, ak mas dalsie testy rezen vs intel v 4K kludne postni, zaujima ma to a nielen mna...
chcem vidiet tie rozdiely v fps kde rezen v 4K zaostava a to myslim uprimne vazne, podla mna, je tam hooodne siroke spektrum hier, ak najdes dalsie kludne posli

nepis kktiny, posli to prosim (4K gaming intel vs ryzen)
https://www.purepc.pl/procesory/ (nájdeš tam výsledky rôznych titulov, kde nájdeš aj pár, kde Rezeň bojuje)
tí chalani robia špičkovú robotu - komplexné výsledky CPU bez OC, s OC, dokonca výsledky po prirátaní OC pamätí.
a ? ja ich vari spochybnujem, co to ma spolocne s temou = CHCEM ZOSTAVU NA 4K za 1800eur ? k comu to ma komu pomoct ? lol
A platí, čo som povedal, Rezne sa v hraní nemôžu rovnať Inteláckym verziám - i3-8100 je pre každého lepší ako Ryzen 3 a 4/8 R5, i5-8400 potom sfukuje zo stola všetky ostatné Rezne. A to robia už teraz, to isté sa bude opakovať o pár rokov, kde 1440p a 4k bude omnoho omnoho viac o CPU bottleneckoch.
on nechce zostavu na 4K o par rokov, on ju chce teraz, alebo comu nechapes ? za dalsie, ty uz teraz vies ako bude vypadat o par rokov CPU 7mn die ryzenu+ alebo ryzenu2 ked to uz teraz predpovedas ? a ze bude pomalesie, a opet, co to ma spolocne s temou toto, on chcel zostavu teraz - uz sa opakujeme a sme v kruhu mam pocit... meles hovna
A ak budeš argumentovať tým, že u Rezňa do svojej trebárs B350 dá nové CPU, tak pochybujem
ano da

nepochybuj, studuj, citaj.... a opet, nema to nic spolocne s temou ty dilino
AMD podporí AM4 socket, nie čipsety, takže možno Rezeň-refresh bude B350/X370 ale tipujem, že generácia na to bude mať B370/B450/..
trepes opet, nove cpu budu plne komatabilne so strasimi chipsetmi, nie ako intel nuti kupovat ludi drahe dosky pre budget cpu... dostudovat...
Opakovať sa nebudem, Rezne sú výborné pre naozaj vyťažený zmiešaný workload a pre produktivitu (podotýkam tam, kde je optimalizácia na thready). Pre hry, všeobecné využitie a "konzumentskú" produkciu Intel.
v 1080p ano, vo vyssich rozliseniach je to jedno, od 1440p vratane, sa jedna o zanedbatleny rozdiel, ten tvoj bottleneck sa pohybuje iba v niektorych hrach v radoch jednotiek percent rozdielu, pre oko nebadatelnych
pokracujeme
uz tu mame snad vsetky mozne hry (napriek tomu tu pises o tom ze vyberam len tie ktore sa mi hodia) som sa pochcal od smiechu z teba co za argumenty tu s teba vyliezaju,
doteraz si nedal jediny relevantny argument, spliestas tu nieco o OC pameti, nieco o tom co bude o tri roky, ci co, a o tom ze je to cele brzda, ale argumenty nikde, iba ze som napisal hnoj a nemam IQ