Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa aacid »

krasna "esej" ktora rozprava o tom ze biely clovek by zil v dokonalom svete keby nebolo tych zlych zlych farebnych...

[quote]An African planet will further emphasize this terrible truth, as the competence, efficiency, and lack of corruption whites expect from their governments fade into legend, like our grandparents’ tales of being able to leave the front door unlocked.[/qoute]
z tejto vety som si normalne cvrkol, lebo rozprava o nejakej korupcii v politike... lebo predsa vsetci vieme ze v parlamente tvorenom iba bielymi ludmi korupcia nemoze existovat, ze? :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:teda genocida je vlastne dobra, ked ju robia Europania Neeuropanom, ale aj inym Europanom?
Ak necítiš "zásluhy" za kolektívny pozitívny prínos Bielych ľudí, prečo by si mal pociťovať kolektívnu vinu/zodpovednosť? Fakticky chybnou asociáciou som mal na mysli predovšetkým zovšeobecňovanie "bielej viny" na všetkých bielych ľudí, napr. Slovák, ktorý v časoch hospodárskej krízy emigroval do USA, sa stáva v očiach neoľavice a proti-bielych farebných - privilegovaným Belochom, nesúcim zodpovednosť za napr. transatlantické otroctvo, na základe jeho "farby".
jackb napísal:to prave nie je. takze si v tom rovnaky lavicak ako pubertak, ktory chce trolejbus do kazdej rodiny
Toto mi pripomenulo Kiskov Freudian slip, "Ja som presvedčený o tom, že ľudské práva nesmú byť nadradené obchodným záujmom."
jackb napísal:a co napriklad tvorivy potencial Aziatov? v roku 1877 su do Japonska dovezene prve moderne zbrane. o 60 rokov buduje letectvo a namornictvo na svetovej urovni.
Ako niekto kto žije v UK by si mohol vedieť, že tam pod kategóriu Aziatov spadajú aj Arabi alebo Pakistanci. Ale to je detail, východná Ázia je na tom samozrejme inak, v IQ možno predčí Európanov, aj keď rovnomernejšie rozloženým, naproti Európanom s väčšími extrémami, tiež ale netreba zabúdať kto moderné technológie do Japonska priniesol, a hlavne v rámci tejto témy, že východní aziati (Japonsko,...) sú na konci, pokiaľ ide o problém masovej migrácie do krajín Bielych ľudí.
jackb napísal:alebo India, v ktorej vznika najviac programoveho kodu na svete?
No comment. Ľudia od IT vedia..
jackb napísal:S esejou nesuhlasim. Egypt je Afrika. Bez astronomie, statiky, zakladov mediciny by sme to ako Europania tiez daleko nedosiahli. takze benefitujeme z Africanov.
Egypt z pred tisícov rokov nie je Egypt dnes.
jackb napísal:A Doba vodnara to zabija. nezabudni nabuduce plakat, ze ta pejorativne spajam s prorokom Sprostášom
Nepodstatný detail.

aacid napísal:krasna "esej" ktora rozprava o tom ze biely clovek by zil v dokonalom svete keby nebolo tych zlych zlych farebnych...
Nič z toho tam nie je, buď sa nauč anglicky alebo tu nespamuj svoje falošné implikácie.
___

jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

-AA- napísal:Ak necítiš "zásluhy" za kolektívny pozitívny prínos Bielych ľudí
mas pravdu. ja citim zasluhy len za to co som urobil ja osobne na 100% a lepsie. nemam nic spolocne s tym, ze Fermi spustil riadenu stiepnu reakciu, ze Wrightovci postavili lietadlo a ze Armstrong pristal na ako prvy na Mesiaci ani za to, ze Cernan z neho ako posledny odletel. dokonca nie som hrdy na slovenskeho hory, lebo som nebol ucastny na horotvornych procesoch, ani som nesadil les. teda nie vo velkom.
Briti, Francuzi, Taliani, Belgicania, Spanieli, Portugalci, Nemci. ti robili svinstva na Neeuropanoch aj Europanoch. je fajn, ze si sypu popol na hlavu. mohli by sa to naucit aj slovanske narody.
-AA- napísal:netreba zabúdať kto moderné technológie do Japonska priniesol
technologie prisli do Europy z Arabskeho sveta a Ciny. to je podla teba dokaz tvoriveho potencialu Europanov. ked do Vychodnej Azie prisli z Ameriky tak to ale nie je tvorivy potencial Japoncov.
-AA- napísal:Egypt z pred tisícov rokov nie je Egypt dnes.
podla mojho skromneho nazoru je stale na Severe Afriky. nie je tak?
-AA- napísal:Nepodstatný detail.
velmi podstatny detail. lebo sa tym autor prezradil.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

asi v kazdom cloveku je zakorenene ze chce nieco dosiahnut, byt uspesny, zanechat nieco po sebe.

asi kazdy clovek sa to snazi dosiahnut, byt uspesny v praci, vytvorit nieco, pomahat, zlepsovat svoje okolie...

no a potom mas ludi co to proste nedavaju, v robote stagnuju, deti nemaju, nic nevedia, nikdy nic nedokazali. taky clovek potom generalizuje. napriklad rodicia su hrdi na to ze "sa nam podarilo uspesne dokoncit skolu", futbalovy fanusik doma za telkou bude vykrikovat ako "sme vyhrali" a rasista bude hrdy na uspechy inych ludi lebo ich spaja farba pleti...

//autoeditácia príspevku (15 Dec 2017, 17:31)
potom nejaky jozko s vyholenou hlavou a iq 90 bude vykrikovat ako treba zachovat bielu rasu, lebo biela rasa taha cely svet dopredu, pritom si vobec neuvedomuje ze on sam tu jeho bielu rasu tlaci dozadu.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

-AA- napísal:Ak necítiš "zásluhy" za kolektívny pozitívny prínos Bielych ľudí, prečo by si mal pociťovať kolektívnu vinu/zodpovednosť? Fakticky chybnou asociáciou som mal na mysli predovšetkým zovšeobecňovanie "bielej viny" na všetkých bielych ľudí, napr. Slovák, ktorý v časoch hospodárskej krízy emigroval do USA, sa stáva v očiach neoľavice a proti-bielych farebných - privilegovaným Belochom, nesúcim zodpovednosť za napr. transatlantické otroctvo, na základe jeho "farby".
Čo ak človek cíti "zásluhy" za kolektívny pozitívny prínos bielych ľudí a zároveň cíti kolektívnu vinu a zodpovednosť za negatívny prínos bielych ľudí?

Takže pozitívny prínos sa môže zovšeobecnovať na všetkých bielych ľudí, ale negatívny nie. Zaujímavé.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nemam nic spolocne s tym, ze Fermi spustil riadenu stiepnu reakciu, ze Wrightovci postavili lietadlo a ze Armstrong pristal na ako prvy na Mesiaci ani za to, ze Cernan z neho ako posledny odletel.
Takže môžeš odpovedať aj na druhú časť tej vety, prečo "je fajn sypať si popol na hlavu" za to, s čím súčasní Európania nemajú nič spoločné? Zatiaľ si len potvrdil svoj pokrytecký postoj.
jackb napísal:technologie prisli do Europy z Arabskeho sveta a Ciny. to je podla teba dokaz tvoriveho potencialu Europanov.
Nič také som nenapísal, snaž sa menej manipulovať, nemá to cenu.
jackb napísal:ked do Vychodnej Azie prisli z Ameriky tak to ale nie je tvorivy potencial Japoncov.
Modernizácia Japonska koncom 19. storočia a neskôr, pod vplyvom Západu, sama sebou nehovorí nič o tvorivom potenciály, východní aziati sú ale schopní moderné technológie kopírovať, udržiavať a do istej miery rozvíjať. To ale nesúvisí s touto témou.
jackb napísal:podla mojho skromneho nazoru je stale na Severe Afriky. nie je tak?
Tvoj argument bol, že "benefitujeme z Afričanov", čo je ako tvrdiť, že prvá transplantácia srdca, pokrok v lekárstve, bola zásluha Afričana .. pričom každý vie, že (Juhoafričan) Christian Barnard nebol celkom to, čo si dnes človek predstaví pod pojmom "Afričan".
jackb napísal:velmi podstatny detail. lebo sa tym autor prezradil.
Prezradil?? A že kto tu znie konšpiračno-paranoidne.. :roll:
aacid napísal:no a potom mas ludi co to proste nedavaju, v robote stagnuju, deti nemaju, nic nevedia, nikdy nic nedokazali. taky clovek potom generalizuje. napriklad rodicia su hrdi na to ze "sa nam podarilo uspesne dokoncit skolu", futbalovy fanusik doma za telkou bude vykrikovat ako "sme vyhrali" a rasista bude hrdy na uspechy inych ludi lebo ich spaja farba pleti...
Táto básnička má niekoľko nedostatkov, v prvom rade implikuje, že byť si vedomý svojej rasy a jej skupinových záujmov, môže len hlupák, niekto čo nič nedokázal, "jožko s iq 90", atp., čo je samozrejme lživé, historicky a fakticky chybné. V druhom rade by som podotkol, že byť hrdý alebo uvedomovať si zásluhy svojich ľudí-svojej rasy, neznamená prisvojovať si ich úspechy, skôr ide o úctu, inšpiráciu a motiváciu chrániť budúcnosť ľudí, z ktorých vzišlo to, čo si ceníme. Píšeš, že je nesprávne, keď sú rodičia hrdí na úspechy (tvoj príklad so školou) svojich potomkov? Si si istý, že si človek a nie nejaký robot?
DEVZYO1G napísal:Čo ak človek cíti "zásluhy" za kolektívny pozitívny prínos bielych ľudí a zároveň cíti kolektívnu vinu a zodpovednosť za negatívny prínos bielych ľudí?
Nikdy som nenapísal, že Bieli ľudia nie sú zodpovední za nič negatívne, zďaleka nie. Zásadná vec, v duchu témy je, že nič z toho neospravedlňuje to, aby Bieli z pocitu večnej viny museli obetovať svoje domoviny, samých seba. Nikto iný na svete to nerobí, a ak niekto tvrdí, že Bieli si to zaslúžia, ide o nenávistnú lož.
DEVZYO1G napísal:Takže pozitívny prínos sa môže zovšeobecnovať na všetkých bielych ľudí, ale negatívny nie. Zaujímavé.
Odpovedal si za mňa sám, očividne nesprávne. Ale zaujímalo by ma naopak, prečo je "duchom doby" a niektorých z vás, zovšeobecňovanie negatív (Belochov) a reálnej či domnelej zodpovednosti za minulosť?
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Takže môžeš odpovedať aj na druhú časť tej vety, prečo "je fajn sypať si popol na hlavu" za to, s čím súčasní Európania nemajú nič spoločné? Zatiaľ si len potvrdil svoj pokrytecký postoj.
tak ked Matteov dedo v Etiopii plienil, nicil a raboval, tak to nie je Matteova vina a je vlastne fajn, ked o teraz hatuje Etiopanov. chapem to spravne?
-AA- napísal:Nič také som nenapísal, snaž sa menej manipulovať, nemá to cenu.
-AA- napísal: tieto dávne vynálezy len dokazujú (neporovnateľne) vyšší tvorivý potenciál Európanov, ktorý na ne dokázali nadviazať.
:)
-AA- napísal: východní aziati sú ale schopní moderné technológie kopírovať, udržiavať a do istej miery rozvíjať. To ale nesúvisí s touto témou.
ako sme si ukazali, tak rovnaki su aj zapadni Europania. lebo o tych vychodnych a juznych to nie vzdy plati. a suvisi to. lebo tvrdis, ze Europania su daleko najlepsia cast populacie planety, ale ti neschopny na nich pravadzaju genocidu. a ukazuje sa, ze vychodni Azijati su rovnako dobri, ak nie lepsi, ako Europania.
-AA- napísal: čo je ako tvrdiť, že prvá transplantácia srdca, pokrok v lekárstve, bola zásluha Afričana .. pričom každý vie, že (Juhoafričan) Christian Barnard nebol celkom to, čo si dnes človek predstaví pod pojmom "Afričan".
som rad, ze sa dostavane ku potkanovi narodenom v stajni. "toto je Pip, narodil sa v stajni preto je kon". to bolo pouzite ako vysmech z Neeuropanov, ktori sa v Europe narodili a maju obcianstva krajin kde sa tak stalo. takze ked sa osoba s Neeuropskymi predkami narodi v Europe, nie je Europan. Ani ked sa osoba s Europskymi predkami narodi mimo Europy, nie je Neeuropan. Ale ked sa Nemci, Madari, Poliaci a ini Neslovaci narodia na Slovensku, tak su hrdi Slovania a maju najvyssie pravo kandidovat za nacionalisticke strany.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

teraz pleties dohromady "uvedomovanie si" niecoho a "byt hrdym" na nieco. ja rozpravam o tej hrdosti. ja si plne uvedomujem uspechy bielych ludi, ale tu neplati ziadna asociacia. to ze biely clovek c.1 najde liek na rakovinu neznamena ze biely clovek c.2, ktory v zivote nic nedokazal okrem vykrikovania pred telkou ma teraz nejakym zazracnym sposobom vacsie pravo zit, ci nebodaj by mal byt nadradeny nad clovekom inej farby.

rovnako som nikde nepisal o tom ze rodic nema byt hrdy na zasluhy svojho dietata, to je uplne prirodzene, co vsak v poriadku nie je je pripisovat si zasluhy svojho dietata. ale rodicia to robia, hlavne taki co sa rozhodli ze ich karierou bude rodicovstvo a kedze vo vysledku nemaju byt na ake svoje zasluchy pysny, tak si privlasnuju zaslusy svojich deti.
proste zjednodusene je to rozdiel medzi "aha ake je moje dieta super a co dokazalo" a "aha ako som super vychoval svoje dieta a co vdaka mne dokazalo".
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:ja si plne uvedomujem uspechy bielych ludi, ale tu neplati ziadna asociacia. to ze biely clovek c.1 najde liek na rakovinu neznamena ze biely clovek c.2, ktory v zivote nic nedokazal okrem vykrikovania pred telkou ma teraz nejakym zazracnym sposobom vacsie pravo zit, ci nebodaj by mal byt nadradeny nad clovekom inej farby.
Človek č. 2 nie je ako jednotlivec automaticky nadradený "človeku inej farby", ale štatisticky patrí do skupiny, ktorá nadradená je, napr. vyššou priemernou inteligenciou. Ak si ako tvrdíš, uvedomuješ úspechy bielych ľudí, uvedom si aj koreláciu medzi ich výskytom a populačnými celkami tvorenými Európanmi.
aacid napísal:rovnako som nikde nepisal o tom ze rodic nema byt hrdy na zasluhy svojho dietata, to je uplne prirodzene, co vsak v poriadku nie je je pripisovat si zasluhy svojho dietata. ale rodicia to robia, hlavne taki co sa rozhodli ze ich karierou bude rodicovstvo a kedze vo vysledku nemaju byt na ake svoje zasluchy pysny, tak si privlasnuju zaslusy svojich deti.
proste zjednodusene je to rozdiel medzi "aha ake je moje dieta super a co dokazalo" a "aha ako som super vychoval svoje dieta a co vdaka mne dokazalo".
Týmto slovíčkárením mimochodom narúšaš obľúbenú mantru "anti-rasistov" o väčšom význame prostredia. Z tvojho príkladu vyplýva, akoby zásluha rodičov na vytvorení vhodného prostredia pre rozvoj svojho dieťaťa, bola až za jeho vrodenými schopnosťami, na ktorých ale zas nemajú podľa tvojej logiky žiadne zásluhy. :lol:
jackb napísal: :)
Nezavádzaj, písal som o schopnosti tieto znalosti ďalej rozvíjať. V tejto súvislosti je ale často účelovo pretláčaný mýtus o tzv. zaostalosti Európanov, podklady k tomu (alebo proti tomu) zhruba od 5:40 napr. tu
jackb napísal:lebo tvrdis, ze Europania su daleko najlepsia cast populacie planety, ale ti neschopny na nich pravadzaju genocidu.
Tí ktorých si nazval neschopnými sú len nástrojom, dôvodom ohrozenia alebo straty domovín Európanov, nie je technologická alebo fyzická neschopnosť ich ubrániť.
jackb napísal:Ani ked sa osoba s Europskymi predkami narodi mimo Europy, nie je Neeuropan. Ale ked sa Nemci, Madari, Poliaci a ini Neslovaci narodia na Slovensku, tak su hrdi Slovania a maju najvyssie pravo kandidovat za nacionalisticke strany.
Áno, európske obyvateľstvo je kvôli svojej bližšej genetickej podobnosti, schopné vzájomnej asimilácie.
jackb napísal:tak ked Matteov dedo v Etiopii plienil, nicil a raboval, tak to nie je Matteova vina a je vlastne fajn, ked o teraz hatuje Etiopanov. chapem to spravne?
:roll:
Prílohy
DVHSj6EWkAAJ-xV.jpg
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

naco si ty vobec znova vyliezal, mal si sa ostat hanbit s kotlebovcami
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Vďaka za motiváciu. :smt043
jackb
Redeemer
Redeemer

okej. takze je to spravne. ved to bol jeho dedo, ktory ma podiel viny na prileve emigrantov do Talianska. a mlady nech na nich ide palicou. ved to je jeho dedova chyba, nie jeho. dobre.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

-AA- napísal:Človek č. 2 nie je ako jednotlivec automaticky nadradený "človeku inej farby", ale štatisticky patrí do skupiny, ktorá nadradená je, napr. vyššou priemernou inteligenciou. Ak si ako tvrdíš, uvedomuješ úspechy bielych ľudí, uvedom si aj koreláciu medzi ich výskytom a populačnými celkami tvorenými Európanmi.
takto to funguje? myslim ze statisticky existuje aj nejaka korelacia medzi ludmi z mesta a z dediny, napr. vyssia priemerna inteligencia. mal by som sa citit nadradene?
btw, moze sa biely clovek z dediny citit nadradene nad ciernym clovekom z mesta?

ale zase sa dostavame do toho generalizovania, ake zasluhy ma nejaky marian? co spravil pre bielu rasu? ja som to tu uz vysvetloval, proste som silny individualista, myslim ze clovek by mal citit hrdost za svoje ciny, nie ciny cudzich a potom si na tom stavat politicku karieru (volte mna, lebo ja statisticky patrim do tej istej skupiny co toho dokazala vela, ja som sice nedokazal nic, ale statistika je statistika)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

aacid napísal:ja som to tu uz vysvetloval, proste som silny individualista
To, že dnes už nesedíš v jaskyni s holou riťou je v prvom rade zasluhou vzajomnej spolupráce ľudí postavenej na kmenovej a rodovej báze vykrištalizovanej do rasovej reality.

Tvoj tzv silný individualizmus v tomto prípade je len takým eufemizmom pre obyčajný parazitizmus.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to trosku prekrucas, ja nemam nic proti spolupraci ja som prave proti tomu parazitizmu co tu predvadza vacsina patriotov. take to "som hrdy slovak lebo sme vyhrali v hokeji", nie nevyhrali ste v hokeji, slovensky tym vyhral v hokeji ty na tom nemas absolutne ziadnu zasluhu.
rovnako ako niekto krici ze je hrdy na bielu rasu, lebo biela rasa dokazala to a to a to... nie, biela rasa to nedokazala, dokazal do jednotlivec alebo skupina jednotlivcov ktori boli bielej rasy. ty na tom nemas absolutne ziadnu zasluhu, len parazitujes na uspechoch inych.

individualizmus pre mna znamena ze si budem pridelovat zasluhy iba za svoje ciny, nie ciny inych ludi.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Je uplne jedno či mal natom zasluhu alebo nie, podstatné je, že táto indentifikácia na základe úspechov je prostriedok ako stmelovať vzajomné vzťahy a spoluprácu vo vnutry skupiny ktorej je jednotlivec členom a ktorá v konečnom dôsledku vytvára a určuje podmienky pre individualny úspech.
jackb
Redeemer
Redeemer

to je poriadne na nic tmel, ked sam neviem napisat diktat, no som hrdy na to, ze ludia s rovnakou farbou pleti rozstiepili atom.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to proste clovek ako no nepochopi, on si bude navzdy mysliet ze to ze sa narodil v nejakej etnickej skupine mu nada pravo citit sa nadradene.

tiez si neuvedomuje to ze kedysi v tych jaskyniach sa nedosahoval pokrok tym ze si vsetci tlapkali po chrbte ze "chlapci my sme jeden kmen, jedna farba, budme na to hrdy", to absolutne nikoho nezaujimalo. aby si mohol byt sucastou kmenu, tak si musel niecim prispievat, nestacilo ze si sa tam narodil. pokial si nic nerobil, tak si nebol sucastou kmenu.
takze ano, v konecnom dosledku mozno boli hrdy na svoj kmen, nie preto ze boli vsetci jednej farby pleti ci preto ze boli vsetci z jednej jaskyne, ale preto ze vsetci tvrdo pracovali a nieco dokazali.

takze aby som to vratil do pritomnosti, slovensky hokejovy tym ma plne pravo citit hrdost, lebo su jeden tym, vsetci nejak prispievaju, vsetci trvdo pracuju na tom aby nieco dokazali. marosko z dediny co v krcme pri pive pozera zapas v telke k ich vykonu nijak neprispel a teda jeho cela hrdost na slovensky hokejovy tym je cisty parazitizmus, ma pocit uspechu z vykonov inych ludi.
jackb
Redeemer
Redeemer

ale dobre. podme hrat podla Kaliho pravidiel: budeme teraz neskutocne hrdi, ze biely chlap (s nie az tak bielou partiou) vystrelil auto na orbitu Slnka, lebo aj my sme bielucki. ale preco je zaroven nepriatelne nebyt hrdi na to, co ini bieli vystrajali a vystrajaju po svete? kolektivny uspech ano, ale kolektivna vina uz nie?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

aacid: S tým popisom fungovania kmeňových spoločenstiev by som bol opatrný, vyznelo to ako keby išlo o partičku mladých pravicových liberálov, skrátka, silný prézentizmus. Ono to takto mohlo fungovať v jednom kmeni, v druhom už ale úplne inak, tá variabilita bola veľmi veľká a fungovania, princípy a morálka mohli byť totálne odlišné od nejakých dnešných noriem a zásad. Každopádne súhlasím s tvojou celkovou pointou, tá hrdosť na niečo, o čo som sa nijako nepričinil, je uletená.

Dnes vyšla aj zaujímavá správa na ČT:

Vědci analyzovali DNA prastarého obyvatele Británie. Překvapivě byl černý, modrooký a kudrnatý

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2 ... modrooky-a
Napísať odpoveď