Inak mam taku otazku, co robi priatel v posilke 3 hodinky? :O neviem si predstavit cvicit dlhsie ako 1,5 hodky cvicit, aj to uz je vela
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Tak ako bolo spominane vyssie, zredukovat sacharidy a pridat kardio, hlavne pozor na sladene vody, z vlastnej skusenosti poznam, ze nieje tazke dodrziavat vyvazeny jedalnicek ale nikdy som nevedel odolat Cole alebo energetaku 
Inak mam taku otazku, co robi priatel v posilke 3 hodinky? :O neviem si predstavit cvicit dlhsie ako 1,5 hodky cvicit, aj to uz je vela
Tak tak, na to som zabudol. Tri hodiny sú blbosť, 1,5 h je klasika. Čo sa týka závislosti na Cole napr., riešením je Zero.
Cola Zero najviac 
ja som sa bez problemov naucil pit cistu vodu, dokonca ju uz preferujem, ale obcasne to chce proste bublinky a vtedy beriem Zero. dost ma serie ze ine Zero napoje u nas skoro vobec nedostat. obcasne niekde vidno Fantu Zero.
v zahranici maju snat ku kazdemu sladenemu napoju zero verziu (sprite zero mi fakt ze chuti viac nez normalny sprite, lebo nemam ten pocit ze sa mi z cukru lepi papula).
ja som sa bez problemov naucil pit cistu vodu, dokonca ju uz preferujem, ale obcasne to chce proste bublinky a vtedy beriem Zero. dost ma serie ze ine Zero napoje u nas skoro vobec nedostat. obcasne niekde vidno Fantu Zero.
v zahranici maju snat ku kazdemu sladenemu napoju zero verziu (sprite zero mi fakt ze chuti viac nez normalny sprite, lebo nemam ten pocit ze sa mi z cukru lepi papula).
To, že existuje nejaká Fanta Zero a pod. počujem prvýkrát v živote.
Kde sa k tomu dá dostať? Bral by som to, lebo na Cole Zero ma štve to, že je tam stále kofeín. A Zero bez kofeínu som videl len v politrovom balení, navyše je toho málo. Keďže s kofeínom pracujem ako predtríngovým stimulantom, snažím sa ho čo najviac eliminovať v iných prípadoch.
Inak by som to bral. Samozrejme, aj ja pijem vodu/minerálky, resp. teraz v zime keď celkovo viac naberám si zvyknem dopriať 100% džús pol na pol miešaný z minerálkou. Ale tiež ma niekedy chytí veľká chuť na niečo sladké, studené a bublinkové a vtedy je Zero super riešenie, ak chcem mať čisté svedomie.
Inak by som to bral. Samozrejme, aj ja pijem vodu/minerálky, resp. teraz v zime keď celkovo viac naberám si zvyknem dopriať 100% džús pol na pol miešaný z minerálkou. Ale tiež ma niekedy chytí veľká chuť na niečo sladké, studené a bublinkové a vtedy je Zero super riešenie, ak chcem mať čisté svedomie.
ja som naposledy kupovat fantu zero v metre. tiez som tam zohnal colu cherry zero (ale ta bola teda dost hnus, klasicku cherry mam celkom rad).
3 hodiny som prehnala. Čistého času sme väčšinou 2 hodiny. Z toho niekedy 30 min cardio (ja robím cardio aj hodinu, aby som sa nenudila
). Cvičí povedzme 5 svalov, na každý sval 2-3 cviky, po 5x8 opakovaní.
Ináč K tým vodam: tu V Nemecku je zero nápojov kopec, ale nie sú tie náhradné sladidlá škodlivé? Včera sme kúpili 7up zero, vraj že zero nápoje pijú bežne kulturisti..
Ešte jedna vec: keď chodíme cvičiť večer do 22.00, je dobré tak neskoro ešte prijímať nejaké bielkoviny / mäso, aby rástli svaly A spaľovaní tuky?
Ináč K tým vodam: tu V Nemecku je zero nápojov kopec, ale nie sú tie náhradné sladidlá škodlivé? Včera sme kúpili 7up zero, vraj že zero nápoje pijú bežne kulturisti..
Ešte jedna vec: keď chodíme cvičiť večer do 22.00, je dobré tak neskoro ešte prijímať nejaké bielkoviny / mäso, aby rástli svaly A spaľovaní tuky?
Áno je to dobré prijímať jedlo po tréningu.
Nikto netvrdí, že treba piť Zero každý deň na hektolitre. Všeobecne, z umelých sladidiel je robený zbytočný strašiak. Ideálne je sa vyhnúť aj tomu sladidlu, aj nejakému fosforečnanu v šunke, ale v normálnej miere to zdravému človeku nemá ako škodiť. Najlepšie je sa však naučiť na čistú vodu/minerálu.
Ak sú tie dve hodiny vrátane kardia, tak v poriadku. Každopádne, toho kardia bude treba pridať, resp. ho zintenzívniť.
Nikto netvrdí, že treba piť Zero každý deň na hektolitre. Všeobecne, z umelých sladidiel je robený zbytočný strašiak. Ideálne je sa vyhnúť aj tomu sladidlu, aj nejakému fosforečnanu v šunke, ale v normálnej miere to zdravému človeku nemá ako škodiť. Najlepšie je sa však naučiť na čistú vodu/minerálu.
Ak sú tie dve hodiny vrátane kardia, tak v poriadku. Každopádne, toho kardia bude treba pridať, resp. ho zintenzívniť.
vsetky tie zero/nezero napoje su blaf, neobsahuju skoro nic prospesne a naopak kopec latok ktore zdraviu neprospievaju. Uz len ta kyselina fosforecna a kys citronova ci podobne latky, narusuju zubnu sklovinu. Tieto napoje vsade ponukaju preto ze ich vyroba je mimiroadne lacna. Po sportovom vykone je najlepsi kvalitny protein shake alebo cista mineralka s vhodnym zlozenim /doraz na horcik/
A kto tu tvrdil, že obsahujú niečo prospešné? Neobsahujú nič a vo veľkom množstve ich piť nie je ani v pohode zo zdravotného hľadiska, to je evidentné. Ľudia ich pijú kvôli chuti, keď ich prepadne chuť na niečo sladké, chladené a bublinkové napr., ako to sem-tam mávam ja. A radšej teda vypijem to Zero ako klasiku, kde je veľmi veľa cukru.
presne, obcasne ma clovek chut na nejaky sladky napoj ale pol litra koly je cca 200 kalorii, uplne zbytocnych.
Ked chcem nieco sladke, tak si dam banan, hrozno, kaki.. Z 80percent je to sama voda + vitaminy a mineraly.
myslim ze pointa zero bola v kaloriach a skoro ziadnemu obsahu cukru taktiez nutkaniu nieco take vypit ,
a ako diabetik ti mozem povedat ze to nie je fake inac by som to pit nemohol
a ako diabetik ti mozem povedat ze to nie je fake inac by som to pit nemohol
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
1,5 hodin cvicit? ja som dnes cvicil 40 minut ale nikde som sa pomaly nezastavoval, odmakal som a vypadol prec, hodinu a pol si viem predstavit s kamaratom a kecat o pri tom o akciach v lidli, v poslednej dobe uz neberiem so sebou ani telefon ale nechavam v skrinke lebo ma rozptyluje a zavadzia
nemozem z ludi ktory si pripravia sikmu lavicku, rozprestru uterak a... rozpravaju sa, a ja stojim nad nimi a cakam..
alebo ked niekto cvici na stroji a vidim ze odchadza a idem za nim ze ci uz mozem a on ze nie ze ma este 2 serie [emoji3] ... a chodi okolo stroja a funi a utiera sa alebo pije alebo cita telefon a uterak prehodeny cez stroj, ved kym on oddychuje ja si mozem spravit svoju seriu ved to trva minutu... a tak sa mozme pekne prestriedat...
ci to len ja som taky, ze mi to vadi?
v poslednej dobe ked vychytam takych ludi tak sa moj pobyt vo fitku znacne predlzuje iba prestojmi a cakanim..
nemozem z ludi ktory si pripravia sikmu lavicku, rozprestru uterak a... rozpravaju sa, a ja stojim nad nimi a cakam..
alebo ked niekto cvici na stroji a vidim ze odchadza a idem za nim ze ci uz mozem a on ze nie ze ma este 2 serie [emoji3] ... a chodi okolo stroja a funi a utiera sa alebo pije alebo cita telefon a uterak prehodeny cez stroj, ved kym on oddychuje ja si mozem spravit svoju seriu ved to trva minutu... a tak sa mozme pekne prestriedat...
ci to len ja som taky, ze mi to vadi?
v poslednej dobe ked vychytam takych ludi tak sa moj pobyt vo fitku znacne predlzuje iba prestojmi a cakanim..
Keď som cvičil v jednom tréningu celé telo, "behal" som od jedného miesta k druhému a tréning bol za 40 minút hotový.
Keď som ale šiel gvt systémom 10x10 čo znamenalo robiť bench 10 sérií po 10, tak som bol na jednom mieste. Ak bolo viac ľudí, nemal som problém po každej sérii striedať sa, každý si nahodil svoju váhu a išlo sa...žiadne také že ja tu mám ešte 5 sérií. A keď niekto obsadil lavičku, tak som sa normálne opýtal či sa môžme striedať.
Nikdy problém nebol.
Tu trval tréning aj hodinu až hodinu a pol plus aero...
Žiadne zbytočné kecanie, v ušiach slúchadlá. Pokec až po tréningu.
Keď som ale šiel gvt systémom 10x10 čo znamenalo robiť bench 10 sérií po 10, tak som bol na jednom mieste. Ak bolo viac ľudí, nemal som problém po každej sérii striedať sa, každý si nahodil svoju váhu a išlo sa...žiadne také že ja tu mám ešte 5 sérií. A keď niekto obsadil lavičku, tak som sa normálne opýtal či sa môžme striedať.
Nikdy problém nebol.
Tu trval tréning aj hodinu až hodinu a pol plus aero...
Žiadne zbytočné kecanie, v ušiach slúchadlá. Pokec až po tréningu.
Ale najmä CheZteR, tebe to môže byť tri päť, či sa niekto vo fitku správa ako idiot. Ideš tam sám za seba. A pokiaľ to obmedzuje teba, že napr. ti zaberá BP lavičku alebo drepovaciu klietku, prípadne v nej cvičí biceps s VČ, tak ho stále môžeš poslať regulárne do prdele, resp. sa striedať a pod., normálka.
hej ale nie kazdy sa chce striedat, vela krat som sa stretol s tym ze mi povie ze nie ze teraz tu cvicim ja... a pije šejker a cumi do mobilu... no co mu povies... pockas..
To kde sú také maniere? Ja som sa s tým ešte nestretol...
Tak, ale golem pritahuje debilov. Ved sa staci pozret kto tam cvici...
ale mam to najblizsie k praci s druhu pobocku aj k bytu..