Tinder spojenia...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

Tinder spojenia...

Príspevok od používateľa tonnymontana »

Ahoj fellas.

spravil som si 3 dní dozadu účet na tindri dal som tam 1 fotku. asi 3 krát som vylajkoval okolo 30 bab. čiže možno okolo 100ky dokopy .. zatial som mal like od 4 z čoho 2 nejak po čase zmizli. a ďalšie 2 píše že poslane ale odpoveď za tie 3 dní žiadna.

v čom.myslite ze je problém ? zijem v meste co ma nad 500tis. obyvateľov. moze byt v tom že je nízka šanca že ma spoji s tou ktorej som dal trebárs like..ze ma ani nevidi ql3bo som proste škaredý bastard a nikto takeho nechce :
yoggy

Re: Tinder spojenia...

Príspevok od používateľa yoggy »

Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju. :D
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

yoggy napísal:Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju. :D
osobná skúsenosť či domnienka?

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2018, 17:14)
yoggy napísal:Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju. :D
osobná skúsenosť či domnienka?

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2018, 17:15)
a čo je vlastne dobre na tom promotione? ako inak mám tam fotku z lietadla :D
yoggy

Ze preskocis ostatnych na jednu hodinu. Odporucam to robit vo vecernych hodinach, ale nie v nedelu. Ja osobne som tie najlepsie zhody ziskal prave cez boost.

Samozrejme musi byt ten aj profil zaujimavy a hlavne ty osobne musis pre nich byt zaujimavy napr. chirurg na volnej nohe bez atestacie :D

Pokial si ale nudny a nezaujimavy a skaredy zaroven, tak na tinderi budes hladat nieco strasne dlho.

A pokial je ta fotka z Ryanairu ako letis do Berlina za 10e, tak na toto nikoho nedostanes :D

Inak pokial chces zaujat hned, tak odporucam Emirates, dalsia fotka nejake faro a posledne nejaka pekna vilka v Marbelle. :D
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

yoggy napísal:Ze preskocis ostatnych na jednu hodinu. Odporucam to robit vo vecernych hodinach, ale nie v nedelu. Ja osobne som tie najlepsie zhody ziskal prave cez boost.

Samozrejme musi byt ten aj profil zaujimavy a hlavne ty osobne musis pre nich byt zaujimavy napr. chirurg na volnej nohe bez atestacie :D

Pokial si ale nudny a nezaujimavy a skaredy zaroven, tak na tinderi budes hladat nieco strasne dlho.

A pokial je ta fotka z Ryanairu ako letis do Berlina za 10e, tak na toto nikoho nedostanes :D

Inak pokial chces zaujat hned, tak odporucam Emirates, dalsia fotka nejake faro a posledne nejaka pekna vilka v Marbelle. :D
ne ako sedím ako pilot v malom lietadle. tak ako nvm mám tam školu a záujmy stiahnuté z fb.

a zasa dávať prachy do.boostu mi príde trocha blbosť..tp ťa iba posunie dopredu na hodinu ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mirak2 »

zvycajne pouziva tinder ovela viac chlapov ako zien. a potrebujes, aby ta zeny videli. btw toto je este celkom dobry rate. ja som mal naposledy match pred mesiacom asi. a swipujem pravidelne. ale uz nie metodou vstko doprava, lebo to skodi ratingu tvojho profilu. kazdy profil ma urcity rating, ktory sa pocita z toho kolko swipujes doprava, kolko dolava, ci odpisujes na spravy a tak. ak mas zly rating, tak ta neukaze nikomu. mam pocit, ze to je moj pripad.
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

mirak2 napísal:zvycajne pouziva tinder ovela viac chlapov ako zien. a potrebujes, aby ta zeny videli. btw toto je este celkom dobry rate. ja som mal naposledy match pred mesiacom asi. a swipujem pravidelne. ale uz nie metodou vstko doprava, lebo to skodi ratingu tvojho profilu. kazdy profil ma urcity rating, ktory sa pocita z toho kolko swipujes doprava, kolko dolava, ci odpisujes na spravy a tak. ak mas zly rating, tak ta neukaze nikomu. mam pocit, ze to je moj pripad.
aha čiže keď dávaš všetko doprava tak mas zle rating ? :D ja dávam tak 2/3 doprava tak neviem. sú tu celkom pekne baby. :D
yoggy

Tak stoji to tusim len 2,49e, co je nic, ale ked si to zaplatis, tak cely tvoj doterjsi rating ignoruje, takze dostanes take zhody, ktore by si nikdy neziskal :)
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

yoggy napísal:Tak stoji to tusim len 2,49e, co je nic, ale ked si to zaplatis, tak cely tvoj doterjsi rating ignoruje, takze dostanes take zhody, ktore by si nikdy neziskal :)
myslis jeden boost ? co som ja videl tak okolo 110 Kč a Tinder plus okolo 400Kč na mesiac
yoggy

Aha, tak sorry, skutocne to stoji 4,49e, tak je to na tebe.
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

yoggy napísal:Aha, tak sorry, skutocne to stoji 4,49e, tak je to na tebe.
za tu cenu radsej pojdem do tradičnej hospody, ne tam na Tinder davať :D aj ked treba mi už vymyslieť aj nejaký recept na holky ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nauc sa pouzivat tlacitko odpoved, pripadne rychlu odpoved, nie citovanie.
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

diki pane admine, ale tento portal je uz tak spraveny ze na mobile je najviac intuitivne kliknut tam :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

mas zlu fotku, s dobrou mas za hodinu aj 30 matchov (aspon na zaciatku urcite)
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

Slayter napísal:mas zlu fotku, s dobrou mas za hodinu aj 30 matchov (aspon na zaciatku urcite)
alebo som možno len škaredý orc. :D
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Dnes sa meria atraktivita muza/zeny podla matchov na Tinderi? Chora doba...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Nie

Atraktivita na Tinderi sa meria podľa fotky.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pokial by to bolo podla matchov, tak to som na tom super :D to ze ich zbieram uz 2 roky je ine...

ja sa aktualne s nikim nestretavam, ale z nejakeho dovodu ma bavi stale swipovat (ja automaticky vsetko likujem, ani nepozeram profily) a denne mam tak 1-2 matche.

proste si treba uvedomit ze ty ked lajknes 100 profilov, tak polovica z nich je neaktivna (dievca to malo zapnute raz, uz nepouziva, zapne to raz za mesiac ked sa s kamaratkami nudia a podobne), rovnako nemozes cakat ze vsetky tie baby co lajknes furt cumia do telefonu a swipuju, to moze zapinat raz za tyzden.
no a z toho maleho mnozstva co realne tvoj profil uvidia tak kolko z nich naozaj zaujmes podla par fotiek?

inak pokial si mal match a zrazu zmizol, tak ta proste unmatchlo dievca, asi si zaujal fotkou a potom uz nie, alebo sa pomylila :D
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

chlapi mám prvé aktívne spojenie a baba je brutálne pekná. rýchlo radte ako to nedojebabrat :D
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

tonnymontana napísal:chlapi mám prvé aktívne spojenie a baba je brutálne pekná. rýchlo radte ako to nedojebabrat :D
Ked s nou pojdes von nikto ti radit nebude a do*ebkas to tam... bud sam sebou, nepis pitchoviny a believe in miracles :D
Napísať odpoveď