Tinder spojenia...
-
tonnymontana
Medium Expert
Tinder spojenia...
Ahoj fellas.
spravil som si 3 dní dozadu účet na tindri dal som tam 1 fotku. asi 3 krát som vylajkoval okolo 30 bab. čiže možno okolo 100ky dokopy .. zatial som mal like od 4 z čoho 2 nejak po čase zmizli. a ďalšie 2 píše že poslane ale odpoveď za tie 3 dní žiadna.
v čom.myslite ze je problém ? zijem v meste co ma nad 500tis. obyvateľov. moze byt v tom že je nízka šanca že ma spoji s tou ktorej som dal trebárs like..ze ma ani nevidi ql3bo som proste škaredý bastard a nikto takeho nechce :
spravil som si 3 dní dozadu účet na tindri dal som tam 1 fotku. asi 3 krát som vylajkoval okolo 30 bab. čiže možno okolo 100ky dokopy .. zatial som mal like od 4 z čoho 2 nejak po čase zmizli. a ďalšie 2 píše že poslane ale odpoveď za tie 3 dní žiadna.
v čom.myslite ze je problém ? zijem v meste co ma nad 500tis. obyvateľov. moze byt v tom že je nízka šanca že ma spoji s tou ktorej som dal trebárs like..ze ma ani nevidi ql3bo som proste škaredý bastard a nikto takeho nechce :
-
yoggy
Re: Tinder spojenia...
Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju. 
-
tonnymontana
Medium Expert
osobná skúsenosť či domnienka?yoggy napísal:Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju.
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2018, 17:14)
osobná skúsenosť či domnienka?yoggy napísal:Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju.
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2018, 17:15)
a čo je vlastne dobre na tom promotione? ako inak mám tam fotku z lietadlayoggy napísal:Zaplat si promotion. Daj tam fotku ako skaces z lietadla a este jednu z dubaja a hned zhody pribudaju.
-
yoggy
Ze preskocis ostatnych na jednu hodinu. Odporucam to robit vo vecernych hodinach, ale nie v nedelu. Ja osobne som tie najlepsie zhody ziskal prave cez boost.
Samozrejme musi byt ten aj profil zaujimavy a hlavne ty osobne musis pre nich byt zaujimavy napr. chirurg na volnej nohe bez atestacie
Pokial si ale nudny a nezaujimavy a skaredy zaroven, tak na tinderi budes hladat nieco strasne dlho.
A pokial je ta fotka z Ryanairu ako letis do Berlina za 10e, tak na toto nikoho nedostanes
Inak pokial chces zaujat hned, tak odporucam Emirates, dalsia fotka nejake faro a posledne nejaka pekna vilka v Marbelle.
Samozrejme musi byt ten aj profil zaujimavy a hlavne ty osobne musis pre nich byt zaujimavy napr. chirurg na volnej nohe bez atestacie
Pokial si ale nudny a nezaujimavy a skaredy zaroven, tak na tinderi budes hladat nieco strasne dlho.
A pokial je ta fotka z Ryanairu ako letis do Berlina za 10e, tak na toto nikoho nedostanes
Inak pokial chces zaujat hned, tak odporucam Emirates, dalsia fotka nejake faro a posledne nejaka pekna vilka v Marbelle.
-
tonnymontana
Medium Expert
ne ako sedím ako pilot v malom lietadle. tak ako nvm mám tam školu a záujmy stiahnuté z fb.yoggy napísal:Ze preskocis ostatnych na jednu hodinu. Odporucam to robit vo vecernych hodinach, ale nie v nedelu. Ja osobne som tie najlepsie zhody ziskal prave cez boost.
Samozrejme musi byt ten aj profil zaujimavy a hlavne ty osobne musis pre nich byt zaujimavy napr. chirurg na volnej nohe bez atestacie![]()
A pokial je ta fotka z Ryanairu ako letis do Berlina za 10e, tak na toto nikoho nedostanes![]()
a zasa dávať prachy do.boostu mi príde trocha blbosť..tp ťa iba posunie dopredu na hodinu ?
-
mirak2
Hardcore addict
zvycajne pouziva tinder ovela viac chlapov ako zien. a potrebujes, aby ta zeny videli. btw toto je este celkom dobry rate. ja som mal naposledy match pred mesiacom asi. a swipujem pravidelne. ale uz nie metodou vstko doprava, lebo to skodi ratingu tvojho profilu. kazdy profil ma urcity rating, ktory sa pocita z toho kolko swipujes doprava, kolko dolava, ci odpisujes na spravy a tak. ak mas zly rating, tak ta neukaze nikomu. mam pocit, ze to je moj pripad.
-
tonnymontana
Medium Expert
aha čiže keď dávaš všetko doprava tak mas zle rating ?mirak2 napísal:zvycajne pouziva tinder ovela viac chlapov ako zien. a potrebujes, aby ta zeny videli. btw toto je este celkom dobry rate. ja som mal naposledy match pred mesiacom asi. a swipujem pravidelne. ale uz nie metodou vstko doprava, lebo to skodi ratingu tvojho profilu. kazdy profil ma urcity rating, ktory sa pocita z toho kolko swipujes doprava, kolko dolava, ci odpisujes na spravy a tak. ak mas zly rating, tak ta neukaze nikomu. mam pocit, ze to je moj pripad.
-
yoggy
Tak stoji to tusim len 2,49e, co je nic, ale ked si to zaplatis, tak cely tvoj doterjsi rating ignoruje, takze dostanes take zhody, ktore by si nikdy neziskal 
-
tonnymontana
Medium Expert
myslis jeden boost ? co som ja videl tak okolo 110 Kč a Tinder plus okolo 400Kč na mesiacyoggy napísal:Tak stoji to tusim len 2,49e, co je nic, ale ked si to zaplatis, tak cely tvoj doterjsi rating ignoruje, takze dostanes take zhody, ktore by si nikdy neziskal
-
tonnymontana
Medium Expert
za tu cenu radsej pojdem do tradičnej hospody, ne tam na Tinder davaťyoggy napísal:Aha, tak sorry, skutocne to stoji 4,49e, tak je to na tebe.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nauc sa pouzivat tlacitko odpoved, pripadne rychlu odpoved, nie citovanie.
-
tonnymontana
Medium Expert
diki pane admine, ale tento portal je uz tak spraveny ze na mobile je najviac intuitivne kliknut tam 
mas zlu fotku, s dobrou mas za hodinu aj 30 matchov (aspon na zaciatku urcite)
-
tonnymontana
Medium Expert
alebo som možno len škaredý orc.Slayter napísal:mas zlu fotku, s dobrou mas za hodinu aj 30 matchov (aspon na zaciatku urcite)
Dnes sa meria atraktivita muza/zeny podla matchov na Tinderi? Chora doba...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie
Atraktivita na Tinderi sa meria podľa fotky.
Atraktivita na Tinderi sa meria podľa fotky.
pokial by to bolo podla matchov, tak to som na tom super
to ze ich zbieram uz 2 roky je ine...
ja sa aktualne s nikim nestretavam, ale z nejakeho dovodu ma bavi stale swipovat (ja automaticky vsetko likujem, ani nepozeram profily) a denne mam tak 1-2 matche.
proste si treba uvedomit ze ty ked lajknes 100 profilov, tak polovica z nich je neaktivna (dievca to malo zapnute raz, uz nepouziva, zapne to raz za mesiac ked sa s kamaratkami nudia a podobne), rovnako nemozes cakat ze vsetky tie baby co lajknes furt cumia do telefonu a swipuju, to moze zapinat raz za tyzden.
no a z toho maleho mnozstva co realne tvoj profil uvidia tak kolko z nich naozaj zaujmes podla par fotiek?
inak pokial si mal match a zrazu zmizol, tak ta proste unmatchlo dievca, asi si zaujal fotkou a potom uz nie, alebo sa pomylila
ja sa aktualne s nikim nestretavam, ale z nejakeho dovodu ma bavi stale swipovat (ja automaticky vsetko likujem, ani nepozeram profily) a denne mam tak 1-2 matche.
proste si treba uvedomit ze ty ked lajknes 100 profilov, tak polovica z nich je neaktivna (dievca to malo zapnute raz, uz nepouziva, zapne to raz za mesiac ked sa s kamaratkami nudia a podobne), rovnako nemozes cakat ze vsetky tie baby co lajknes furt cumia do telefonu a swipuju, to moze zapinat raz za tyzden.
no a z toho maleho mnozstva co realne tvoj profil uvidia tak kolko z nich naozaj zaujmes podla par fotiek?
inak pokial si mal match a zrazu zmizol, tak ta proste unmatchlo dievca, asi si zaujal fotkou a potom uz nie, alebo sa pomylila
-
tonnymontana
Medium Expert
chlapi mám prvé aktívne spojenie a baba je brutálne pekná. rýchlo radte ako to nedojebabrat 
-
CrazyJerry
Light Star
Ked s nou pojdes von nikto ti radit nebude a do*ebkas to tam... bud sam sebou, nepis pitchoviny a believe in miraclestonnymontana napísal:chlapi mám prvé aktívne spojenie a baba je brutálne pekná. rýchlo radte ako to nedojebabrat