Arogantni vodici na cestach
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Arogantni vodici na cestach
FB policie spravuje byvaly novinar z Noveho Casu, niekedy pred pol rokom ci rokom bol s nim aj rozhovor v nejakom denniku.
https://www.novinky.cz/krimi/464367-neu ... licie.html
Pred jazdou si musela dat slusny matros do rypaku...
Pred jazdou si musela dat slusny matros do rypaku...
Cez plnu ciaru som par krat obiehal, cez dvojitu asi nikdy. A uz duplom by som nesiel, ak by som nemal vyhlad. Navyse s nejakou 70 konovou octaviou by ten manever trval mozno aj 20 sekund, kym by ten kamion predbehla. To zatocenie ku zvodidlam bola uz len ukazka tuposti vodicky.
to nic nemeni na situacii ze za volant ta osoba nepatri
Drahovsky si cuca z prsta a domysla a potom napise, ze co sa pravdepodobne asi stalo. Dokonca niekolko krat a potom to skrtne, co mu v diskusii napisu, ze to video neskumal az tak podrobne, ako v perexe deklaruje.
-
hojko
Site Admin
Yop, uz v noci som cital ten jeho blog a aj komentare, ktore v diskusii padli. A dnes uz bol clanok upraveny.
Tito samozvani EXPERTI su najlepsi. Asi tak, ako vcerajsia reportaz na narkoze, kde boli ti dvaja chalani v tuneli, co zastavili, vystupili a spravili si fotku. Hned tam bolo vyjadrenie nejakej psychologicky a DOPRAVNEHO EXPERTA, ktory to povazoval za trestny cin, bral by za to vodicaky a daval velke pokuty (podla jeho slov by v zahranici za to dokonca isli do basy). A instantne tento cin postavia na uroven adrenalinovych "nadsencov" co lezu na extremne miesta (mrakodrapy, stoziare, vysielace...) a fotia sa tam. A ten dodatok "Staršiu generáciu to nenadchlo, mladí nevedia, čo so sebou." - veta pre senilov, ktori to sleduju a prijimaju ako pravdu boziu a aby dostali erekciu/zvlhli a mohli si trosku zanadavat na mladych a spolocne potriast hlavami "tak tak - pravda!". To dokaze len narkoza. 
(sorry za ot)
(sorry za ot)
Sa ti vobec cudujem ze dokazes prepnut na taky odpad. Ale vystizne si to zhrnul.
To som zahliadol nahodou jednym okom a dojalo (pripadne s eb medzi j a a) ma to. TV absolutne nesledujem.
Hej, ten vcera bol dobry, ten tam sekal tresty, basy, odoberal na 5 rokov vodicaky, uplne bol rozhorceny ako keby sposobili nehodu pri ktorej zahynulo 40 ludi.
http://videoarchiv.markiza.sk/video/794 ... e-v-tuneli
http://videoarchiv.markiza.sk/video/794 ... e-v-tuneli
Inac je k tomu aj nejake info, mne to moc nevyzeralo ako keby fotil selfie, skor fotil nieco v tuneli.
zdrastvujte, slovenske cesty su plne blbcov - preto sa nepozhnem bez zapnutej kamery. Dovolim si poslat par ukazok:
NDS dnes zverejnila kvalitne video. Ten "vodic" si kvoli usetrenym par kilometrom sposobil vela problemov a len vdaka stastiu a zasahu tuneloveho dispecera nedoslo k nehode:
//Edit: bolo to v tuneli Povazsky chlmec a tymto manevrom si vodic usetril 24 km
//Edit: bolo to v tuneli Povazsky chlmec a tymto manevrom si vodic usetril 24 km
zobrat vodicak dozivotne bez moznosti ziskania ho naspat
Tak to je veľký pán.

-
hojko
Site Admin
Cakal som, ze toho co sa fotil v tuneli uz nic neprekona. A hla, hned tyzden na to a expert sa nasiel 
Nerozumiem jednej veci. Dispecer dal na vjazde do tunela cervenu (vidno to v 1:13) a kupodivu, biele aj cierne auto zastavili. (zazi toto v BA v sitine, kazdy pokracuje veselo dalej). Preco preboha ten v ciernom mercedese zacuval a dal moznost fabii pokracovat v protismere?
A co mal robit? V tej chvili nemohol tusit ci nejde o obsluhu tunela alebo nieco zavazne (porod v aute a tak). Videl cervenu na vstupe, tak mu bolo jasne, ze obsluha o tom vie a nemal potrebu vychovavat.
Zober si, ze by islo o nejaky zdravotny problem (niekto v aute dostal infarkt a v strese sa rozhodli otocit to) a on by ho blokoval na vyjazde. Na vychovavanie vodicov je tu policia, nie ostatni ucastnici premavky.
Zober si, ze by islo o nejaky zdravotny problem (niekto v aute dostal infarkt a v strese sa rozhodli otocit to) a on by ho blokoval na vyjazde. Na vychovavanie vodicov je tu policia, nie ostatni ucastnici premavky.