Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ludia Proti Europskej Etnogenocíde

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:Vies o segregacii na Zapade? A ze ani zeny to s napadmi nemali lahke?
Pýtal som sa na čiernych Afričanov, nie tzv. Afro-Američanov.

Keď to už ale spomínaš, napriek segregácii v minulosti, sú Afro-Američania najúspešnejšia časť africkej populácie, čo len potvrdzuje môj argument.

Keďže Afro-Američania sú práve tí, čo môžu najviac ťažiť z výhod, ktoré poskytuje život v Bielej spoločnosti - vybudovanej a udržiavanej Bielymi ľudmi, ako celkom.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked nemali prava v USA, myslis, ze mali prava v Belgickom Kongu, francuzskom Mali, britskom Sudane alebo nemeckom Burundi? ja nie.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Mám pocit, že ti zrejme "ušla" pointa predošlého príspevku, ale nevadí..

Toto je teda tvoje definitívne stanovisko prečo neexistujú významní africkí vynálezcovia a objavitelia?

:smt082
jackb
Redeemer
Redeemer

aby niekto vobec tusil, kto Tesla bol, musel odist do Pariza a potom do USA.
takze ked mi usla pointa toho, ze aj lubovolny African by tam musel odist? a aj potom by narazal na problemy s tym, ze by s nim nikto o jeho napadoch nediskutoval a nikto mu ich nepublikoval?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Neschopnosť priamej odpovede beriem ako kapituláciu.

Pravdepodobne existuje viac skutočných slovenských vynálezcov ako vyprodukovala celá Afrika.

Mimochodom tým "musel odist do Pariza a potom do USA" opäť podkopávaš svoj vlastný argument "aby si bol individualne uspesny nepotrebujes zazemie".

;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

pokial neschopnost priamej odpovede beries ako kapitulaciu, tak ty si kapituloval uz velice davno...
jackb
Redeemer
Redeemer

a nie je odchod z domova, v pripade Teslu dokonca uz na studium v Budapesti, opustenim zazemia? nie je zazemie jedinca blizka a siroka rodina, ludia hovoriaci rovnakym jazykom ako on? to vsetko Tesla opustil, aby sme dnes o nom vedeli. a to iste by musel urobit akykolvek African.

a aki Slovaci su ti vynalezcovia? vsetci prisli so svojimi prevratnymi napadmi v putikach v rodnych vieskach? nemuseli aj ti najvyznamenjsi slovenski vynalezcovia odist do USA, aby mohli svoje vynalezy presadit?

ty nie si schopny pripustit problem diskriminacie, ktoru tu sam presadzujes tym, ze vsetci okrem snehobielych su prirodzene a nezvratne blbi ako podosvy.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

jackb napísal:Nie. Na to, aby si bol individualne uspesny nepotrebujes zazemie.
Toto nie je tak celkom pravda.... ak by som sa narodil niekde v Rovníkovej Guinei, tak by som určite nevedel programovať a nemohol by som mať takú úroveň pohodlia, zdravia a prijmov akú mám. A to vďaka západnej civilizácií, ktorá posunula celý svet vpred. Aj keď mám podozrenie, že číňani po nás prevezmú štafetu a západ pôjde pozvoľna do úzadia.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

aacid napísal:pokial neschopnost priamej odpovede beries ako kapitulaciu, tak ty si kapituloval uz velice davno...
Ty si mal k téme nejakú otázku?

jackb, všetky tie tvoje primitívne metódy, ktorými dlhodobo rozbíjaš diskusie sú len otravnou ventiláciou tvojej neschopnosti reagovať k veci.

Konkrétne tomu čo tu predvádzaš teraz sa hovorí, moving the goalposts.

Nevieš podať argument vysvetľujúci zúfalé zaostávanie čiernych Afričanov, tak obraciaš diskusiu na tému problému diskriminácie, napriek tomu, že realita ukazuje, že civilizačne najvyspelejšie časti africkej populácie, sú tie, ktoré prišli do kontaktu a boli ovplyvnené Bielymi ľudmi.
Solo_Kamen napísal:Aj keď mám podozrenie, že číňani po nás prevezmú štafetu a západ pôjde pozvoľna do úzadia.
Keďže nie sú ovplyvnení dekadentným liberalizmom, aký je aj tu prezentovaný.
jackb
Redeemer
Redeemer

solo, zazemie je to dvojsecna zbran. ano, vdaka zapadnej civilizacii som mohol chodit na zakladnu skolu jednotky kilomterov od miesta bydliska a autobusom. no negativum, ako vidime u Romov, ale aj u obyvatelstva odlahlych obci je v tom, ze vzdelanost a uspesnost nie je vseobecne podporovana a zazemie je skor jedinca taha dole, ako ho podporuje ku este lepsim vykonom.

Aryan, ja na rozdiel od teba reagujem k veci a tebe sa to nepaci. cela tato tema ja bielej nadradenosti. ty tu teraz predvadzas krystalovo cisty dokaz. ty si opustil porodne cesty v Europe, a myslis si, ze si lepsi ako kto kolvek iny. keby si robil na pantentovom urade a pride za tebou clovek v Burundi, ze vymyslel a na mysiach vyskusal ucinny liek na vsteky druhy rakoviny, tak nim vyrazis dvere. lebo je African.

ty si si vybral Teslu a neskutocne sa ti nepacia fakty z jeho zivota. to ty nedokazes reagovat k veci.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:Aryan, ja na rozdiel od teba reagujem k veci a tebe sa to nepaci.
Si na omyle ak si myslíš, že ťa nechám podľa tvojej potreby meniť ťažisko diskusie.
jackb napísal:cela tato tema ja bielej nadradenosti.
Ktorú nevieš spochybniť. Nadradenosť môže byť dosť subjektívny pojem, len mám dojem, že väčšina ľudí tvojho typu si cení a využíva výhody prameniace zo schopnosti Bielych ľudí budovať funkčné spoločnosti, nie výhody prameniace z černošskej nadradenosti na atletickom okruhu..
jackb napísal:ty tu teraz predvadzas krystalovo cisty dokaz. ty si opustil porodne cesty v Europe, a myslis si, ze si lepsi ako kto kolvek iny.
Nezmysly.
jackb napísal:keby si robil na pantentovom urade a pride za tebou clovek v Burundi, ze vymyslel a na mysiach vyskusal ucinny liek na vsteky druhy rakoviny, tak nim vyrazis dvere. lebo je African.
Ďalšie nezmysly.
jackb napísal:y si si vybral Teslu a neskutocne sa ti nepacia fakty z jeho zivota. to ty nedokazes reagovat k veci.
Fakty z jeho života, len potvrdzujú môj argument o dôležitosti prostredia pre ďalší rozvoj. Prečo odišiel uplatniť svoj talent do USA - krajiny vybudovanej Bielymi ľudmi, a nie Etiópie?

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2018, 12:57)
jackb
Redeemer
Redeemer

No schvalne, co by sa stalo, keby tam odisiel Tesla z Burundy v rovnakom case?
A srbsky Tesla zmenil prostredie hned tri krat. Najskor do Budapesti, potom do Pariza a nakoniec do USA. A teraz vytiahnes stary faskovsky argument o jednotnej bielo-europskej kulture, co je konina ako voda v kosi a staci si dat klapy z oci dole, aby si videl, ze ziadna jednotna europska kultura nie je. o tom je cela tema multi-kulti.

Schopnost snehobielych budovat fungujuce spolocnosti. Hlavne archeologia ukazuje, ze na juh od Sahary boli organizovane spolocnosti vtedy, ked Rim cakal na svoje zlozenie...

Je nezmysle, ze si biely supremacista? Tak o com je tato tema?
Po vsetkom to rasisme z tvojej strany sa snazis nahovorit, ze v urade by si bol profik a Africana, ktoreho inak automaticky podcenujes, by si bral ako rovnocenneho?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:No schvalne, co by sa stalo, keby tam odisiel Tesla z Burundy v rovnakom case?
Neviem, to je tvoja fantázia. Moj argument je, že žiadny Tesla z Burundy neexistoval a ak áno, prostredie vytvorené jeho súkmeňovcami mu ani neumožnilo sa z neho vymaniť.
jackb napísal:A srbsky Tesla zmenil prostredie hned tri krat. Najskor do Budapesti, potom do Pariza a nakoniec do USA. A teraz vytiahnes stary faskovsky argument o jednotnej bielo-europskej kulture, co je konina ako voda v kosi a staci si dat klapy z oci dole, aby si videl, ze ziadna jednotna europska kultura nie je. o tom je cela tema multi-kulti.
Nikde som netvrdil, že všetky spoločnosti vytvorené Bielymi ľudmi sú na rovnakej úrovni. Z nejakého dôvodu si preto myslíš, že ti to dáva právo zrovnávať ich s Afrikou. :lol:
jackb napísal:Schopnost snehobielych budovat fungujuce spolocnosti. Hlavne archeologia ukazuje, ze na juh od Sahary boli organizovane spolocnosti vtedy, ked Rim cakal na svoje zlozenie...
A čierni faraóni možno cestovali na lietajúcich pyramídach.. ako to vysvetľuje civilizačné zaostávanie v reálnom svete?
jackb napísal:Je nezmysle, ze si biely supremacista? Tak o com je tato tema?
O etnogenocíde ľudí európskeho pôvodu. Celá táto debata o nadradenosti (zrejme tvoja komfortná zóna) vzišla z tvojho problému s tým, že Bieli ľudia ako celok, tvoria funkčné spoločnosti, ktoré otvárajú cestu pre realizáciu výnimočných jednotlivcov.
jackb napísal:Po vsetkom to rasisme z tvojej strany sa snazis nahovorit, ze v urade by si bol profik a Africana, ktoreho inak automaticky podcenujes, by si bral ako rovnocenneho?
Ak by vymyslel "liek na všetky druhy rakoviny", tak by mi nebol rovnocenný, ale na individuálnej úrovni nadradený. Bohužiaľ ide len o ďalší produkt tvojej fantázie, ktorý sa nedotýka reality toho čo píšem.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Moj argument je, že žiadny Tesla z Burundy neexistoval a ak áno, prostredie vytvorené jeho súkmeňovcami mu ani neumožnilo sa z neho vymaniť.
takze za to ani teoreticky nemohol biely supremacizmus? a co prostredie, ktore bielym nedovoluje sa vymamit, alebo ich do neho spat vtahuje?
-AA- napísal:Nikde som netvrdil, že všetky spoločnosti vytvorené Bielymi ľudmi sú na rovnakej úrovni. Z nejakého dôvodu si preto myslíš, že ti to dáva právo zrovnávať ich s Afrikou.
ospravedlnujem sa, ako to tvrdil iny zastanca NS v temach o emigracii, multikulti, alebo Araboch-moslimoch.
-AA- napísal:O etnogenocíde ľudí európskeho pôvodu. Celá táto debata o nadradenosti (zrejme tvoja komfortná zóna) vzišla z tvojho problému s tým, že Bieli ľudia ako celok, tvoria funkčné spoločnosti, ktoré otvárajú cestu pre realizáciu výnimočných jednotlivcov.
nie nie. tato debata vzisla z omyleho tvrdenia, ze len biely clovek ma prostredie, v ktorom sa moze vypracovat na vynimucnu idividualitu.
-AA- napísal:Ak by vymyslel "liek na všetky druhy rakoviny", tak by mi nebol rovnocenný, ale na individuálnej úrovni nadradený.
a to by si napriek vsetkym predskudom dovolil? z inej totality pozname priklady, kedy sa zlepsovacie navrhy kradli nestrannikom, alebo kadrovo nespolahlivym. preco by to v totalite zalozenej na nadradenosti konkretnej farby pleti bolo inak?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:takze za to ani teoreticky nemohol biely supremacizmus?
Uvedom si, že tu pracuješ s teóriou, ktorá už sama o sebe "biely supremacizmus" potvrdzuje - teda potrebou (teoretického) "afrického génia" byť akceptovaný v Bielej spoločnosti.
jackb napísal:a co prostredie, ktore bielym nedovoluje sa vymamit, alebo ich do neho spat vtahuje?
V každej rodine sa nájdu jej rôzne úspešní členovia.
jackb napísal:nie nie. tato debata vzisla z omyleho tvrdenia, ze len biely clovek ma prostredie, v ktorom sa moze vypracovat na vynimucnu idividualitu.
Prisudzovanie absolútnych, čierno-bielych tvrdení je jeden z tvojich manipulatívnych spôsobov argumentácie. Citujem seba z predchádzajúcej strany, "Ten celok sa nazýva Biela rasa a je štatisticky a historicky najúspešnejším spoločenstvom ľudí na tejto planéte." Nevedel si poskytnúť príklad z čierneho afrického prostredia, ktorý by čo len potvrdzoval výnimku z tohto pravidla.
jackb napísal:a to by si napriek vsetkym predskudom dovolil? z inej totality pozname priklady, kedy sa zlepsovacie navrhy kradli nestrannikom, alebo kadrovo nespolahlivym. preco by to v totalite zalozenej na nadradenosti konkretnej farby pleti bolo inak?
Aby som to preložil pre ostatných, jackb tu predostiera ďalšiu teóriu, kde ma nepriamo obviňuje z toho, že mnou údajne preferovaný systém (komicky nazvaný "totalita nadradenej farby pleti") by kradol vynálezy od geniálnych "ľudí farby" (People of color). Mám rád sci-fi, ale toto aj na môj vkus, už prekračuje všetky únosné hranice..
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Uvedom si, že tu pracuješ s teóriou, ktorá už sama o sebe "biely supremacizmus" potvrdzuje - teda potrebou (teoretického) "afrického génia" byť akceptovaný v Bielej spoločnosti.
teoriou? realitou. az do polovice 20. storocia nemohli nebieli, rovanko ako zeny, studovat na prestiznych univerzitach.
-AA- napísal:Nevedel si poskytnúť príklad z čierneho afrického prostredia, ktorý by čo len potvrdzoval výnimku z tohto pravidla.
biely supremacizmus je dovod na neexistenciu tohto prikladu
-AA- napísal:kde ma nepriamo obviňuje z toho, že mnou údajne preferovaný systém
a zabudol si napisat, ze tato cast, o tebe na pantetovom urade a lieku na vsetky druhy rakoviny z Burundy je hypoteticky
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:teoriou? realitou. az do polovice 20. storocia nemohli nebieli, rovanko ako zeny, studovat na prestiznych univerzitach.
Pointa spočíva v samotnej potrebe - odkázanosti, teoretických farebných géniov, študovať na univerzitách vybudovaných Bielymi ľudmi.
jackb napísal:biely supremacizmus je dovod na neexistenciu tohto prikladu
Ako som už viackrát napísal, nevysvetľuje to väčšie zaostávanie tam, kde bol kontakt s "bielym supremacizmom" najmenší. Okrem toho táto tvoja lenivá odpoveď implikuje, že Afrika bola od nepamäti pod vládou koloniálnych mocností, čo je samozrejme hlúposť.
jackb napísal:a zabudol si napisat, ze tato cast, o tebe na pantetovom urade a lieku na vsetky druhy rakoviny z Burundy je hypoteticky
Pokús sa držať viac reálneho sveta.
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Pointa spočíva v samotnej potrebe - odkázanosti, teoretických farebných géniov, študovať na univerzitách vybudovaných Bielymi ľudmi.
nie. pointa je v tom, ze talentovani nebieli nedostali ziadnu sancu. ci uz biela kolonialna sprava nezakladala stredne skoly ci univerzity alebo im nebol dany priestor v tychto krajinach. to je bieli supremacizmus
-AA- napísal:Okrem toho táto tvoja lenivá odpoveď implikuje, že Afrika bola od nepamäti pod vládou koloniálnych mocností, čo je samozrejme hlúposť.
uhm, no ale ona bola. vzdy aspon jej severna cast bola po kontrolou Rima, Byznacie alebo Arabov.
-AA- napísal:Pokús sa držať viac reálneho sveta.
v realnom svete, by si ty ako biely supremacista vyrazil dvere s obornikom z Burundy a jeho napad by si ako patent zaregistroval sebe.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

1. Burundi je s makkym I
2. biela kolonialna sprava zakladala skoly pre svojich, ale po ich odchode ich prevzali domaci, takze infrastruktura bola
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:nie. pointa je v tom, ze talentovani nebieli nedostali ziadnu sancu. ci uz biela kolonialna sprava nezakladala stredne skoly ci univerzity alebo im nebol dany priestor v tychto krajinach. to je bieli supremacizmus
Celá diskusia sa rozvinula z tvojho nesúhlasu so schopnosťou Bielych ľudí vytvárať prostredie, v ktorom vznikajú podmienky napr. pre rozvoj vyššieho vzdelania. Tak si tu teraz neurčuj, že pointa má byť istý úsek dejín, kde nebielym nebolo umožnené v tomto prostredí uplatňovať svoje (aj keď obmedzené) nadanie.
jackb napísal:uhm, no ale ona bola. vzdy aspon jej severna cast bola po kontrolou Rima, Byznacie alebo Arabov.
A ktorá z nich bola vtedy civilizačne vyspelejšia, tá severnejšia, alebo nedotknutá subsaharská? Odpoveď vie asi každý.
jackb napísal:v realnom svete, by si ty ako biely supremacista vyrazil dvere s obornikom z Burundy a jeho napad by si ako patent zaregistroval sebe.
:lol: To si sa veľmi do reality neposunul, vieš o nejakom prípade z minulosti, ktorý by potvrdzoval túto tvoju domnienku?
Napísať odpoveď